گزارش ویدیویی غرفه آرین EV در نمایشگاه تحول صنعت خودرو

آرین EV نمایشگاه تحول
آرین EV نمایشگاه تحول

گروه خودروسازی آرین EV موفق شد تا با حضور در سومین نمایشگاه تحول خودرو بر سر زبان ها بیافتد و بتواند محصولات خود را به نمایش بگذارد.

آریزو 8 آریزو 8

سومین نمایشگاه تحول صنعت خودرو با اجبار سنگین وزارت صمت برگزار شد تا دولت سیزدهم بتواند در آخرین روزهای کاری‌اش دستاوردهای خود در زمینه خودرو را به نمایش بگذارد. در این راستا باید گفت با توجه به این که تقریباً پیشرفت مهمی در صنعت خودروسازی رخ نداده، برگزاری چنین رویدادهایی آن هم به صورت اجباری می تواند موجب صرف وقت و هزینه هایی گزاف و بی نتیجه شود.

نمایشگاه تحول صنعت خودرو ۱۴۰۳ از تاریخ ۳۰ تیر لغایت ۲ مرداد ماه در محل برگزاری نمایشگاه های بین المللی تهران (سئول) دایر خواهد بود و علاقه مندان می توانند از ساعت ۸ صبح الی ۳ بعد از ظهر جهت بازدید از غرفه ها در نمایشگاه حاضر شوند.

گزارش ویدیویی غرفه آرین EV در نمایشگاه تحول

در میان شرکت های حاضر در نمایشگاه تحول صنعت خودرو، گروه خودروسازی آرین ستاک موفق شد تا حضور پررنگ تری داشته باشد و علاوه بر معرفی محصولات وارداتی‌اش، از ایستگاه های شارژ و شارژرهای خانگی‌اش نیز رونمایی کند. به جرئت می توان گفت در میان شرکت هایی که در سومین نمایشگاه تحول صنعت خودرو شرکت کرده اند، آرین EV تنها مجموعه ای بود که از تکنولوژی هایش در زمینه خودروهای برقی پرده برداری کرد و آن ها را برای عموم مردم به نمایش گذاشته است.

در مورد این شرکت باید گفت که قصد دارد تا با تکمیل شهرک خودرویی وسیع خود که در جاده تهران اصفهان واقع شده است، علاوه بر مونتاژ خودروهای برقی و هیبریدی، تحقیق در مورد این خودروها را به سرانجام برساند و دانش فنی خود را ارتقاء دهد. آرین ستاک در راستای فرهنگ سازی و ترویج بکارگیری از خودروهای برقی نیز تمام تلاش خود را بکار گرفته تا با احداث ایستگاه های شارژ و مراکز تعمیرگاهی بتواند مشتریان را نسبت به خرید خودروهای روز دنیا تشویق کند.

آرین EV تصمیم گرفته تا در کنار تولید و عرضه خودرو، به کمک علوم دانشگاهی و دانشجویان بتواند یکی از قطب های تولید خودروهای برقی خاورمیانه شود و همگام با عربستان و ترکیه در این مسیر پیش برود. بهتر است بدانید که این مجموعه پیش از ترکیه و عربستان نسبت به احداث شهرک خودرویی اقدام کرده بود اما متاسفانه با عدم حمایت مسئولین، پروژه ها و برنامه ریزی های آن ها تا به امروز نتایج محسوسی به همراه نداشت.

در ادامه به سراغ معرفی و بررسی محصولاتی می رویم که در غرفه گروه خودروسازی آرین ستاک حضور داشتند و به نمایش در آمدند.

لیپ موتور C01

لیپ موتور C01 از لحاظ طراحی ظاهری شباهت زیادی به C11 دارد. به همین دلیل شاهد همان الگوی چراغ های پیوسته در بخش جلو و عقب در این سدان جذاب نیز هستیم. درب های این خودرو به صورت Frameless طراحی شده و دستگیره های مخفی شونده نیز موجب شده اند تا C01 اسپرت تر به نظر برسد.

C01 تمام برقی که با نام Smart شناخته می شود مجهز به یک موتور برقی با ۲۶۸ اسب بخار توان و ۳۶۰ نیوتن متر گشتاور است. این موتور الکتریکی بر روی محور عقب C01 نصب می شود تا عملکرد خوبی را در شیب روی برای خودرو فراهم کند. پک باتری ۷۸ کیلو وات ساعتی در نظر گرفته شده نیز می تواند حدود ۶۰۰ کیلومتر پیمایش را با یک بار شارژ برای سی ۰۱ فراهم کند.

لیپ موتور C11

آرین EV در اولین اقدام خود C11 تمام برقی را عرضه می کند و در ادامه نیز قصد دارد نسخه پلاگین هیبرید این خودرو که دردسر کمتری برای شارژ دارد را به فروش برساند. البته عرضه تیپ ۴ چرخ محرک (AWD) سی ۱۱ نیز در برنامه های این شرکت قرار دارد و به زودی معرفی خواهد شد. این کراس اوور از لحاظ فنی و امکاناتی تقریباً با C01 یکسان است.

از مهم ترین آپشن های نسخه تمام برقی لیپ موتور C11 می توان به هشدار خواب آلودگی راننده، هشدار برخورد باز شدن درب، رادار تابلو خوان، پارک اتوماتیک، هشدار برخورد از جلو، رادار بین خطوط، رادار نقطه کور، کروز کنترل تطبیقی، دوربین ۳۶۰، شارژر وایرلس، مموری صندلی راننده، کلاستر دیجیتال، مانیتور کمک راننده، گرم کن و سردکن صندلی های جلو، ماساژور صندلی های جلو و … اشاره کرد.

جی ای سی آیون S پلاس

این سدان جذاب تمام برقی قرار بود توسط راسا موتور خاورمیانه که شریک تجاری جی ای سی در ایران است، وارد شود اما حال متوجه شدیم که قصد خودروسازی آرین برای واردات و مونتاژ آیون S پلاس جدی تر است.

به طور کلی این خودرو طراحی ظاهری بسیار جذابی دارد و مانند دیگر محصولات برقی روز دنیا که عجیب و غریب شده اند، نیست و همین ویژگی می تواند موجب شود تا مورد توجه قرار گیرد.

جی ای سی آیون S پلاس به یک موتور الکتریکی ۲۰۱ اسب بخاری مجهز است که می تواند حداکثر گشتاور ۳۵۰ نیوتن متری را نیز به چرخ های جلو تحویل دهد. با این میزان خروجی، آیون قادر است از سرعت ۰ تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت را طی ۷.۶ ثانیه شتاب گیری کند. ظرفیت باتری این سدان چینی ۵۸.۸ کیلو وات ساعت است که در حالت آهسته طی ۱۰ ساعت و در حالت شارژ سریع در مدت زمان ۴۵ دقیقه کاملاً شارژ می شود. حداکثر میزان پیمایش آیون هم با یک بار شارژ کامل حدود ۵۱۰ کیلومتر است.

از دیگر خودروهای حاضر در غرفه آرین ستاک می توان به رویلان ۶۰ S اشاره کرد که نسبتاً از اهمیت کمتری برخوردار است. البته لازم به ذکر است که آرین EV قصد دارد تا سبد کامل محصولات لیپ موتور در کلاس های مختلف بدنه را به ایران وارد کند که در میان آن ها حضور T03 قطعی شده و به زودی رونمایی خواهد شد. به این ترتیب در آینده ای نزدیک عرضه ون، سدان، کراس اوور و هاچ بک های لیپ موتور برای بازار ایران را شاهد خواهیم بود.

رویلان 60 S

در پایان می توان نتیجه گرفت که فعالیت شرکت های خودرویی در زمینه تولید علم و بکارگیری از دانش فنی دیگر کشورها می تواند صنعت خودروسازی ایران را به خصوص در بحث خودروهای برقی از وضعیت فعلی خارج کند و موجب شود تا سرمایه گذاری های کلانی در کشور صورت گیرد و شاهد پیشرفت محسوسی باشیم.

گالری تصاویر غرفه آرین EV

تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید.