
کرولا هیبرید با سایپا به ایران می آید

طبق جدیدترین اظهارات مجری طرح واردات خودرو وزارت صمت، مشخص شد که سایپا قصد دارد نسخه هیبرید تویوتا کرولا را به صورت وارداتی به ایران بیاورد.


چندی پیش محمد علی تیموری مدیرعامل سایپا در نمایشگاه خودروی مشهد اعلام کرد که این شرکت قصد دارد تا در راستای واردات خودروهای دست دوم، تویوتا کرولاهای ۲۰۲۳ کشور ژاپن را به ایران بیاورد. این قضیه در حالی اعلام شد که همه می دانیم خودروهای تولیدی مخصوص کشور ژاپن همگی فرمان راست هستند و به همین دلیل اصلاً برای بازار ایران مناسب نخواهند بود.

به هر حال پس از شکست طرح واردات خودروهای دست دوم حالا شرکت سایپا تصمیم گرفته تا نسخه هیبرید تویوتا کرولاهای صفر کیلومتر را به صورت وارداتی بیاورد و در سامانه یکپارچه عرضه کند. به این ترتیب در آینده ای نزدیک میان محصولات عرضه شده شرکت سایپا در سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی، علاوه بر نسخه های مختلف چانگان، کرولا هیبرید را هم شاهد خواهیم بود.
مشخصات فنی تویوتا کرولا هیبرید وارداتی سایپا


با توجه به محدویت های ارزی برای واردات خودرو احتمالاً سایپا به سراغ پایه ترین نسخه کرولا هیبرید خواهد رفت که مجهز به یک موتور ۱.۸ لیتری تنفس طبیعی و یک موتور برقی است. در مجموع این دو موتور می توانند ۱۳۸ اسب بخار توان و ۲۱۱ نیوتن متر گشتاور را به گیربکس CVT مخصوص خودروهای هیبریدی با فناوری بازیابی انرژی تحویل دهند.
با توجه به مشخص نبودن تیپ نسخه وارداتی، هنوز سطح امکانات و آپشن های کرولا هیبرید سایپا مشخص نیست و به همین دلیل نمی توان در این زمینه نظری داد.
به این ترتیب داستان مدعیان متعدد واردات محصولات مختلف نیسان قرار است برای تویوتا کرولا هم تکرار شود و باید منتظر دیگر شرکت های وارد کننده ای که برای عرضه خودروهای تویوتا اعلام آمادگی می کنند هم باشیم.
کسی که از ماشینای وارداتی میخره باید یه لیست از تمام شرکت های خودرویی فعال تهیه کنه بعدش ببینه مدل ماشینی که داره رو کدوم شرکت گردن میگیره
این چه مسخره بازیه دیگه ؟
اصلا چرا ایرتویا تویوتا رو وارد نکرد؟
اگه مجوز واردات هر برند رو فقط به یه شرکت میدادن جیبشون دیگه پر نمیشد؟
ایرتویا شش سال پیش ثبت نام کرد و از مردم بیچاره پول گرفت و هنوز ماشین نداده و پول مردم را هم نمیده, ناصر حدادزاده صاحبش هم که سه ساله زندانه !!!
نکنه میخوای پول تو رو هم بخورن!
من صرفا نظرم این بود که یک شرکت واحد واردات رو به عهده بگیره و شرکتی وارد کنه که سابقه واردات این برند داشته باشه ، به هر حال در سرویس ماشین ها خیلی بهتر میتونه عمل کنه
و اینکه راجب به ایرتویا مطلع نبودم و اگر نظر نا به جایی بوده عذرخواهی میکنم
جدای از سیاست کثیف مافیای خودرو هر چه تعداد خودرو و وارد کننده ها بیشتر فضا هم رقابتی تر. مصرف کننده هم عقل داره و با تحقیق انتخاب میکنه چی رو از کی بخره!!
پسر گل واردات وقتی جلوش بسته شد ایرتویا کجاش ماشین وارد میکرد؟
و اینکه آیا ایرتویا زمانی که واردات بسته شد باز اومد ثبت نام کرد؟ اگر ثبت نام کرد کی با کدوم عقل رفت ثبتنام کرد؟
الان که باز شده واردات نمیگم لزوما بسپارنش هر برند رو مخصوصا به یه شرکت. ولی زیر ساخت خوبی اتفاقا ایرتویا داره تو کشور.
ایرتویا وقتی واردات بسته شد ماشینایی که به نام مشتریهای ثبت نامی وارد کرده بود رو با هزار ترفند تو بازار فروخت! کسی که سال ۹۶ تحویل ۶۰ روزه ثبت نام کرد هنوز ماشین نگرفته! جالبتر اینکه پولشم نمیدن!
ایرتویا زیرساخت داره ولی مهمترین استعدادش کلاهبرداری و قاچاق خودرو بود که به همین دلیل حدادزاده حکم اعدام گرفت و ۳ ساله زندانه!
اگر شرکت ارابه سازی نیاد و کیفیت بدنه رو پایین نیاره و موتور چلغوزی روش نندازه و قیمت های سمی نده بیرون که خوبه ولی از اونجا که تو کارنامه و سابقه این شرکت ارابه سازی چقدر درخشش در این زمینه ها داره و امتیاز بالایی داره جای تعجب نداره که ببینی بجای تویوتا یک ماشین با تمام قطعات چینی و فقط با یک آرم تویوتا روش بهت تحویل بدن.
در این که تویوتایی که میخواد وارد بشه سفارش چین هست که شکی نیست،تقریباً همه خودروهایی غیر چینی که قراره وارد بشن سفارش چین هستن..
دقیقا مثل دوران کرونا که همه میخواستن واکسن بسازن و ارز گرفتن ولی در نهایت چین اومد چندتا تخفیف و معدن و نفت گرفت بعد واکسن وارد کرد . تمام اون ارزها هم خرج چایی بچه ها شد . العان هم همون داستان به یه شکل دیگه داره تکرار میشه ولی ماها فراموش کردیم چون عادت میکنیم .
اگر سایپا وارد کنه باز موتور پراید و میذاره روش خخخخخ
بالاخره مافیا مثل همیشه پیروز شد، طرح واردات خودرو ی مجلسیان را با شکست مواجه کرد.بیچاره مردم که هیچکس به فکرشان نیست.خودرو با کیفیت خارجی را بایداً به چندین برابر قیمت بخرند.اگر سایپا وارد کننده باشد و صفر کیلومتر بیاورد ظاهراً ارز بری ندارد و بانک مرکزی هم راضی است.ولی اگر مردم با ارزهای خودشان خودرو دست دوم ارزان بیاورند ارز بری خواهد داشت.!!!!چرا با مردم خود اینگونه اید؟
تویوتا که در رضایت مشتریان رتبه اول است بنده خدا میگه موتور چلغوزی حتماً میخواهد موتور هواپیما نصب کنند
اینها رو وارد میکنند برای مهندسی معکوس
پس دریغ از یه اپلیسون سواد و دانش و مهارت مهندسی که تموم دنیاشون شده مهندسی معکوس!!!!
الان اگر یک جایی بیاد از ایرانخودرو ۲۰۷ بخره ببره کشور اش ….
ایا پژو وارد کرده؟!
همانقدر که لوگوی پژو ، روی پارس ، باعث میشه اون ماشین پژو باشه
چسباندن لوگوی تویوتا و فولوکس و …. دقیقا خود جنس اند!
همان چری دست کم بنام خودش ماشین میسازد
نه اینکه سازنده ای که معلوم نیست چی هست و ترجیح میده جنس اش را با هویت دیگرانه معتبر نزد عموم بفروشد.
واردات چینی ها همیشه بوده است ، حالا درسته ماشین ۹ هزار دلاری ۴۵۰ میلیون تومنی را ۱.۱۰۰ میلیارد قیمت گذاری میکرده اند اما دست کم با برند شناخته شده چینی ، نه انهایی که هیچگاه نامشان مترادف هیچ چیز نبوده و باید با چراغ خاموش و با لوگوی دیگران بفروشند!
شما که میچسبونید ، لوگوی بنز بچسبونید با کلاس تره
بنز رو گرانتر از تویوتا هم میشه قیمت گذاری کرد!
عجب خر تو خریه!!سایپا بعد ۶۰ سال که به بهانه مثلا توایدکننده ملی بودن کلی بودجه و رانت خورده حالا میخواد بشه واردکننده؟!!؟یعنی چی؟؟مگه ملت مچل حکمرانان از خود ممنون بیسوادن؟!!!!
در کشوری که برای تولید برقش از سوزوندن مازوت و ذغال سنگ استفاده میکنه، فروش خودروی برقی مثل جوک خنده داره:))
نمی دونم تو مغز این دوستان چه خبره:))