اولین تست و بررسی ام وی ام X22 در ایران
پس از تجربه رانندگی با اولین هاچبک کراس مدیران خودرو دیگر به این نتیجه رسیدیم که بازار سال ۹۵ را می توان به نام کراس اوورها و هاچبک های کراس نام گذاری کرد.
در این سال آنقدر شاهد حضور خودروهای جدید در این رسته هستیم که کمتر مشتری نگاهی به خودروهای دیگر می اندازد. حالا ام وی ام X22 خودرویی است که در امسال بازار ماشین های ۵۰ تا ۶۰ میلیون تومان را به سبک خودشان تحریک می کند.. این سبک بیشتر به ما یادآور می شود که استقبال مردم از این خودروها و نوع طراحی بیشتر از قبل شده و حال برای عرضه خودرویی سدان در این بازه قیمتی، باید به سبکی متفاوت عمل کرد. پیش بینی می شود که تا پایان سال ۹۵، بازار هاچبک های کراس کمتر از ۶۰ میلیون تومان، با حضور پنج خودرو تنوع خاصی بگیرد و رقابت را بین رقبا سخت کند.
هفته گذشته شرایطی فراهم شد تا با اولین هاچبک کراس مدیران خودرو ملاقاتی داشته باشیم و از طرفی تست متفاوتی از این خودرو به عمل آوریم. وجود نسخه اتوماتیک و دنده ای در تست ما باعث شد تا شرایط مقایسه ای خوبی پدید آید و از طرفی شناخت مناسبی نسبت به دو نسخه X22 داشته باشیم. مسیر تست ما از نقطه در غرب تهران آغاز شد و با طی مسیری به منطقه ای با آب و هوای سردسیر در شمال شرق تهران رسیدیم. مسافتی که با این خودروها در مسیر رفت و برگشت رانندگی کردیم، حدود ۱۵۰ کیلومتر بود که در این مسیر ترافیک سنگین شهری، جاده های کوهستانی و پرپیچ و خم، جاده ای برفی و یخ زده، اتوبان های خلوت و خیابان های معمولی وجود داشتند. لذا می توان گفت که تجربه رانندگی با X22 را به نسبت کامل می دانیم و برای معرفی اولیه کفایت می کند.
X22، خودرویی در مسیر سلیقه جوانان
پیشتر به این مسئله اشاره کردیم که این روزها خودروهای هاچبک کراس با استقبال خوبی از سمت خریداران مواجه شده اند. دلیل اصلی این استقبال را می توان به خاطر نوع طراحی ظاهری و برخی ویژگی های بدنه آن ها معرفی کرد. به عنوان مثال با استفاده از بعضی پارامترها مثل باربند، زه دور گلگیر و کمی ارتفاع بیشتر، ظاهر یک هاچبک معمولی به سمت کراس اوور شدن حرکت می کند. همین مسئله کافی است تا بسیاری از جوان ها خودرویی که با چند تغییر جذاب شده است را برای خرید انتخاب کنند.
برخی بر این باور هستند که X22 همان ام وی ام ۳۱۵h است که تنها ارتفاع آن بیشتر و فیس لیفتی روی آن انجام شده است. ولی وقتی وارد جزئیات این خودرو می شویم، به این نکته می رسیم که تنها برخی شباهت های ظاهری باعث شده تا ذهن برخی افراد به سمت ۳۱۵h برود. با نگاهی به اطلاعات فنی متوجه می شویم که X22 از نظر فاصله محوری و ابعاد با ۳۱۵h متفاوت است و در اصل یک هاچبک کراسی به حساب می آید که از پایه بدین شکل طراحی شده است. ۲۸ میلی متر فاصله محوری بیشتر X22 نسبت به ۳۱۵h، امروز ما را به این نکته می رساند که در قالب پلتفرم، این دو خودرو مجزا نسبت به یکدیگر هستند. طراحی جلو به سبک خوبی انجام شده است و عموم افرادی که آن را می بینند حس خوبی از آن دریافت می کنند. همچنین محل قرارگیری دی لایت ها در قسمت مناسبی است و در روز پرتاب نور خوبی دارد. فاصله چرخ های جلو تا سپر تا حدی مناسب بوده و از گیر کردن این قسمت در برخی شیب های روبه بالا جلوگیری می کند. البته که اصول طراحی هاچبک های کراس به سمتی رفته تا دیگر مسئله گیر کردن خودرو حل شود. ولی هنوز در برخی کراس ها شاهد آن هستیم که زوایه ورود و خروج نسبت به نسخه هاچبک اصلاح چندانی نشده است. ولی آنچه در X22 واضح است، پلتفرم جدید چری باعث شده تا این خودرو تا حدی متمایز نسبت به هاچبک های کراس دیگر باشد و تا حدی به عنوان یک کراس اوور شهری از آن یاد شود. در بخش طراحی جانبی شاهد آن هستیم که رینگ های تراش خودرو حس اسپرت را در X22 تزریق کرده اند. خطوط طراحی جانبی باعث شده تا هماهنگی خوبی با رینگ ها ایجاد شود و در عین حال خانوادگی بودن این خودرو، جوانان را به سمت خود بکشاند. ولی وقتی در بخش طراحی به قسمت عقب خودرو می رسیم، با سلیقه صفر و یکی مواجه می شویم. وقتی به عقب X22 نگاه می کنید، یا از آن خوشتان می آید و یا کلا نظرتان در مورد این خودرو تغییر می کند. نوع طراحی و قرارگیری چراغ ها به سبکی است که تفاوت زیادی با خودروهای دیگر دارد و شاید این همه تمایز برای برخی خریداران جذاب نباشد. از همین رو می توان گفت که در بخش عقب، چری ریسک زیادی را برای طراحی ۳X یا همان X22 انجام داده است. در کل می توان گفت که طراحی بیرونی X22 می تواند نظر اکثریت را به سمت خود بکشاند و نقاط مثبتش بیشتر از ضعف های طراحی آن به چشم می آید.
وقتی داخل خودرو می نشینید
کمپانی چری در بخش طراحی X22 به سبک جدید خود عمل کرده است. وقتی داخل این خودرو را می بینید، شباهت های زیادی بین آن و MVM X33S پیدا می کنید. نوع خطوط طراحی و قرارگرفتن دکمه ها، دقیقا مانند X33S است. البته که در بخش دریچه های هوا، نوع طراحی رو دری ها و رنگ بندی اتاق، تفاوت هایی بین X22 و X33S پدید می آید. می توان گفت که نوع قرارگیری دستگیره های روی در X22 به مراتب قوانین ارگونومی بیشتری را نسبت به X33S رعایت کرده است و تم مشکی و نارنجی جذابیت خوبی را به کابین می دهد. تودوزی چرمی هم می تواند به جذابیت کابین این خودرو، امتیازی را اضافه کرده باشد. وجود امکاناتی نظیر مانیتور ۸ اینچی لمسی، بلوتوث، قابلیت اتصال USB ، کروزکنترل، سیستم کنترل سیستم صوتی از روی فرمان، سنسور و دوربین عقب، کامپیوتر سفر، سانروف و… می توانند جز امکاناتی باشند که در حین رانندگی به راننده کمک می کنند. در نسخه اتوماتیک X22، امکان انتخاب حالت رانندگی اسپرت و ECO تعبیه شده است. نوع طراحی پشت آمپر هم سبکی خاص را دنبال می کند و کمتر در بازار ایران، خودرویی بدین شکل یافت می شود. پشت آمپر X22 طراحی متفاوتی دارد و عقربه ها به صورت قرینه حرکت می کنند و پس زمینه آن به شکل لانه زنبوری و مشکی طراحی شده است.
می توان گفت که باز هم این نوع طراحی، می تواند سلیقه خانوادگی خرید یک خودرو هاچبک کراس را به سمت X22 بشکاند. از نظر فضای پا و ارفاع داخلی کابین می توان این کراس چینی را خوب و قابل قبول معرفی کرد. البته که گاهی در حین سوار شدن راننده، احتمال برخورد سر با یک سری ستون ها وجود دارد! فضای صندوق این خودرو را هم می توان مناسب دانست. البته که اگر فضای بیشتری را در آن شاهد بودیم، به مراتب می توانست برای یک خانواده مناسبتر باشد. نبود برخی امکانات چون استارت دکمه ای، سیستم تهویه اتوماتیک و رهیاب ماهواره ای هم می تواند برخی مشتریان سخت پسند را از خرید این خودرو منصرف کند.
رانندگی با نسخه دنده ای
وقتی پشت فرمان نسخه دنده ای X22 می نشینید، باورش سخت است که چری و MVM چنین گیربکسی را برای این خودرو انتخاب کرده اند. نرمی و دقت هماهنگی این گیربکس با موتور واقعا خوب است و گاهی حس رانندگی لذت بخش را با یک خودرو چینی به راننده القا می کند. قابلیت معکوس کشیدن آسان و همراهی نکردن دسته دنده تا لحظه آخر، از ویژگی هایی است که در X22 دیده می شود. موتور ۱.۵ لیتری ۴ سیلندر هم با قدرت ۱۰۵ اسب بخار و گشتاور ۱۳۵ نیوتون متر، به راحتی می تواند از پس اتاق این خودرو هاچبک کراس بر آید. به واسطه عایق بندی به نسبت خوب کابین و از طرفی هماهنگی بالا موتور و گیربکس، کمترین صدا و نعره از موتور به اتاق می رسید. این ویژگی را می توان برای X22 مثبت دانست. در حالت رانندگی شهری و در ترافیک های سنگین پل صدر، مصرف سوخت X22 دنده ای تا ۹.۶ لیتر بالا رفت. ولی در رانندگی جاده ای می توان مصرف سوخت حدود ۷ لیتر را با این خودرو لمس کرد. از نظر دید، راننده اشراف خوبی به فضای جلو دارد و آنچنان نقطه کور نامتعارفی در X22 دیده نمی شود. ولی از نظر دید آینه وسط نسبت به عقب خودرو، باید بگوییم که X22 با ضعف همراه است و نام این ایراد، دید کم نسبت به محیط عقب نام دارد. آینه های جانبی هم به نسبت دید خوبی را به راننده می دهد.
رانندگی با نسخه اتوماتیک
مدل اتوماتیک ام وی ام X22 از نظر فنی تا حدی با نسخه دنده ای متفاوت است و برنامه های کامپیوتری مجزایی برای آن در نظر گرفته شده است. اما از نظر قوای تولیدی با نسخه دنده ای برابر است. گیربکس این خودرو از نوع چهار دنده اتوماتیک بوده که حالت دنده دو و حالت دنده سنگین L برای آن در نظر گرفته شده است. اولین ضعفی که به آن می رسیم، نبود حالت تیپترونیک برای گیربکس MVM X22 است. با اینکه در حین رانندگی به نسبت هماهنگی مناسبی را با موتور احساس کردیم، ولی نبود امکان تعویض دنده به صورت دستی، کمی حس و حال قدیمی بودن را به راننده القا می کند. در رانندگی شهری و ترافیک های سنگین، به مصرف سوخت حدود ۱۰.۶ لیتر به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر رسیدیم و در جاده های کوهستانی و مستقیم کامپیوتر سفری عدد ۷.۲ لیتر را نشان می داد. سیستم ایمنی گیربکس بارها در رانندگی مانع معکوس کشیدن ما در سربالایی و سرپایین شد. با اینکه حالت ۲ و L روی جعبه دنده طراحی شده است، اما استفاده از آن ها نیاز به قلق گیری خاصی دارد. ولی می توان گفت که گیربکس اتوماتیک X22 در حد قابل قبولی نیرو را درست به چرخ های جلو می رساند. در حالت اسپرت تا حدی حساسیت پدال گاز بیشتر می شود و حس و حال رانندگی بهتری را به راننده القا می کند. صندلی های خودرو هم تا حد قابل قبولی نرم هستند. ولی آنچنان راننده و سرنشین جلو را در بر نمی گیرند و به اصطلاح بغل نمی کنند. کروز کنترل X22 هم عملکرد مناسبی دارد. ولی نمی توان زیاد روی کم و زیاد کردن سرعت با دکمه های کروزکنترل حساب باز کرد. پایداری خودرو هم به نسبت خوب و قابل قبول هست. عملکرد فرمان هیدرولیکی در کنار سیستم تعلیق به نسبت نرم و بی صدا، برای ما قابل قبول به نظر می رسد. البته که اگر توقع این را داشته باشید که بسیار تند بپیچید، حداقل این است که دلهره در رانندگی با X22 به شما دست می دهد. ولی در کل می توان X22 را خودرویی نرم و پایدار معرفی کرد. وقتی به جاده ای برفی و یخ زده رسیدیم، نبود سیستم کنترل پایداری الکتریکی احساس می شد. البته ترمزهای دیسکی خودرو عملکرد به نسبت خوبی داشتند. ولی بودن ESP می تواند در برخی جاده های لغزنده بسیار به X22 کمک کند.
جمع بندی کلی
X22 را می توان یک رقیب خوب برای سایر هاچبک های کراس معرفی کرد. امکانات منطقی و طراحی زیبا می تواند نظر بسیاری از مشتریان را به سمت این خودرو بکشاند. از طرفی برخی جذابیت های فنی و بدنه ای، حس جوانان را برای خرید این خودرو بر می انگیزد. ولی همه این اتفاق ها و پیش بینی های خوب برای مدیران خودرو، زمانی اتفاق می افتد که قیمت گذاری منطقی برای X22 انجام شود. باید در نظر گرفت که امروز رقبای این خودرو قیمتی کمتر از ۵۵ میلیون تومان در کارخانه دارند و با توجه به استقبالشان در بازار، توانسته اند قیمتی بیش از ۶۰ میلیون تومان را تجربه کنند و بیشتر از بهای کارخانه در نمایشگاه های تهران معامله شوند.
روزنامه دنیای خودرو
عکس ها: عرفان حمیدی
سلام
باز هم یک چینی . . . .؟؟؟؟؟
به قول یکی از دوستان وقتی آدم پشت ماشینو میبینه از زندگی نا امید میشه!!!ولی در کل راضی کنندست.
کیلومتر شو از ۳۰۸ gti اسکی رفته
ممنون از مطلب خوب شما. اصلا فکر نمی کردم گیربکس ۴دنده بدون تیپ ترونیک براش بذارن. فکر می کردم cvt براش گذاشتن. اما با توجه به گیربکس ۴دنده قیمتی حدود ۵۸تا۶۲ رو براش متصورم.
ماشین جالب و خوش رُخ ای هست و قطعاً باعث داغ شدن فضای رقابتی میشه و این یه نکته خیلی خوبیه.
امیدوارم مدیران خودرو هم با همین جدیت کار خودش رو ادامه بده.
والا از اسب بخار بعید بود که این همه از خودرو چینی تعریف کنه
چه عجبببببب
خسته نباشید
واقعا طراحی زیبایی داره جلوش تا حدی شبیه سانتافه ۲۰۱۶ شده ولی موتورش خوب نیست نه اینکه بد باشه جواب این ابعاد رو نمی ده موتور دقیقا موتور ۳۱۵ است
به نظر من مهم ترین عامل تو خرید خودرو چینی داشتن کیفیته وگرنه اگه چری بنز E63 رو با کیفیت X33 های قدیم مونتاژ کنه فایده نداره که.تجربه من که تو اکثر ماشین چینی ها نشستم اینه که فعلا تنها چینی با کیفیت بازار که امکانات مناسب و قیمت خوب هم داره و از همه مهم تر CUV هه و یه سر گردن از هاچبک کراس بالاتره چانگان CS 35 سایپاهه.البته میدونم این ماشین شاید حدودا ۱۰ میلیون از چانگان ارزون تر باشه و اینم میدونم که تا نیموده قضاوت زود هنگام در مورد بی فایدس ولی چری ثابت کرده حتی با ماشین هایی مثل X33 S نیو هم هنوز به کیفیت رنو و یا حتی چانگان هم نرسیده.یه مورد دیگه هم خدمات پس از فروش و قطعات یدکی ماشین های چینی مخصوصا مال مدیران خودروهه که قطعاتشون یا اصلا گیر نمیاد یا اگه هم گیر بیاد از قیمت کره ای ها گرون تره.مثال براتون بزنم دوستم X33 قدیم داشت کاور زاپاسش تو تصادف شکست و پس از جستجوی فراوان برای پیداکردنش کاور پلاستیکی رو به مبلغ ناقابل ۵۰۰ هزار تومان از نمایندگی مجاز مدیران خودرو خریداری کرد !!! یا دوست دیگرم که MVM 110 قدیم داره و نوار پلاستیکی کنار شیشه در راننده اش کنده شده و کل ایران رو برای پیدا کردن این نوار پلاستیکی زیر و رو کرده و هنوزم که هنوزه نتونسته این قطعه رو پیدا کنه.جالبه میگفت هر کی برام پیدا کنه بهش شیرینی هم میدم!!! اگه طولانی شد ببخشید فقط خواستم اگه کسی تا حالا ماشین چینی نداشته یه چیزایی از وضعیت خدمات پس از فروش و لوازم یدکیش فهمیده باشه
البته موتورش دقیق ۳۱۵ نیست گشتاورش رو توی دور موتور۲۷۵۰ میده ۳۱۵ گشتاورش رو توی ۴۰۰۰ تا ۴۵۰۰ واین باعث میشه شتابگیری x22خیلی بهتر باشه
ما که دیگه به این لگنها اصلا نگاه نمیکنیم. فعلا ۱۰۰ تومن داریم و منتظر ورود ۲۰۰۸ یا فولکس پولو و… میمونیم تا سال آتی. عجله کار شیطونه. با ۱۰۰۰ نفر از دوستان این سایت و مابقی مشورت میکنیم و بعد تصمیم. نه مثل عامه مردم که تا یه چینی بیاد بدون اینکه اصلا بدونند فرق CVT با دوال یا AT چیه میرن میخرن.
همونطوری که تو جمع بندی بهش اشاره شده قیمت گذاری مدیران خودرو نقش اساسی رو تو موفقیت یا عدم موفقیت x22 بازی میکنه دنده ایش به نظرم با استقبال بیشتری مواجه میشه البته اگر قیمتش از ۵۰ تومن بیشتر نشه….پیشرفت خودروسازی چین خیلی عبرت آموزه برای خودروسازی ما که به زد و بند و رشوه گرفتن از رنو و پژو عادت کرده و قصد توسعه محصول نداره
کیلومترش شبیه موتور سیکلته
فضای سرنشین عقب هم تنگ
چند روز پیش یه فیلم ازاین ماشین در فضای مجازی پخش شده بود ونشون داد که این ماشین کشش بسیار ضعیفی داره واین همه تعریف وتمجید از این برند چینی غیر قابل دفاع و مردود است.
الکی من دارم ، شرف داره به ایرانی و کره ای ، ۱۹۰تا گردنه رو میره
سلام….بسیار مطلب عالی بود متشکرم…..ولی دلیل نمیشه اون ۲۲ میلی متر اختلاف محور باعث بشه کامل پلتفرم رو تغییر داده باشن……این خودرو تغییر داده شده ۳۱۵ هست…..انکار نشدنی هست…….این خودرو همون قدر تغییر کرده که رانا نسبت به ۲۰۶ کرده تا تبدیل شده……..اون تغییراتی که در جلوی خودرو انجام شده میتونه ۲۲ میلیمتر رو توجیه کنه……پلتفرم کمی تغییر داره……ولی در کل زاده شده از ۳۱۵ هست………..حتی درها و گلگیر کوچکترین تغییری ندارن…..نمای کنار همون ۳۱۵ هست…..موتور هم جزئی از پلتفرمه که تغییری نکرده……بازم توضیح لازمه…….
ببخشید ۲۸ میلیمتر بود…… اشتباه تایپ شده……….ولی باز هم توجیه نمیشه کرد
الان تو عکس یکیشون سقف پانورامیک داره ؟؟
من شب نمایش این خودرو اتفاقی در کوروش بودم و خودرو را دیدم و درونش نشستم.
طراحی و ظاهر زیبایی داشت اما کیفیت داخل و بیرونش تو ذوق ام زد!
کیفیت داشبوردش از بسترن کمتر بود!
لگن های ایران خودرو از این چینی های درجه ۳ بهتره.حداقل یدکی و بازار دست دوم بهتره
این چینی ها مثل آدم های بی اصل و نسب هستن که بزک کرده
کیفیت پایینه مانیتور چینیش از تو عکس معلومه
هنوز تاریخه پیش فروشش معلوم نشده.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جناب رضا که میفرمایید کاور پلاستیکی زاپاس ایکس ۳۳ و ۵۰۰ هزارت ومن خریدید!
دوست عزیز قبل خالی بندی یه تحقیقی بفرمایید!
کاور زاپاس ایکس ۳۳ تو تمام نمایندگی ها به قیمت ۱۵۰هزار تومن موجوده!
اول آخرش هرچی باشه چینیه بی نام و نشونه
عقبش منو یاد MG GS میندازه ! ?
ماشین های چینی ماشین های چینی قبل که نیست امروزه ماشین های چینی دارن با کیفیت با امکانات و عالی میشن نباید الکی درباره ماشینای چینی بد بگیم چون روز به روز دارن پیشرفت میکنن یکیشم همین هایما s7 و جک s5 واقعا ماشینای عالیو با کیفیتی هستن.
یک مدل جدید هاچبک کراس خخخخخخخخخخخخخخخخخ
سلام در صورتیکه این خودرو و سایر هم ردیفان آن زیر ۵۰میلیون قیمت بخورند امیدی برای فروش گسترده آن هست در غیر اینصورت بعید میدانم از آن استقبال بشه بطور مثال اچ سی کراس ایران خودرو دلیل موفقیتش قیمت مناسب ، کیفیت و پشتیبانی خدمات پس از فروش آن است.
همین الان خریدم ۵۸ تومن.تحویل بگیرم نظرم رو میگم اما تا جایی که بررسی کردم عالی هست نسبت به قیمت.سواریش هم خوب بود
مشکلی که در دو خودروی به نسبت قدیمی تر در ایران وجود داره یعنی چری و لیفان چند نقطعه ضعف وجود داره
۱- کیفیت قطعات پایین در کیلومتر های بالا
۲- هزینه قطعات بسیار بالا ( بخاطر داخل سازی نشدن )
۳- ضعف در خدمات پس از فروش مخصوصا در شهرستان ها
۴- افت قیمت تقریبا زیاد
چه خوب یا بد خودروهایی که توسط مجموعه سایپا یا ایرانخودرو تولید و مونتاژ میشن حداقل در گزینه های بالا بهتر هستن
برای همین گزینه هایی مثل برلیانس و ساندرو یا هایما و اچ سی کراس به مراتب خریدی منطقی تر هست نسبت به خرید این خودروهای نام برده شده.
با توجه به رنج قیمتی و کیفیت نسبتا معقول به نظرم به صرفه هست .
شرایط پرداخت قسطیه عالی داره.
واقعا چین داره پیشرفت میکنه تو خودروسازی یا به قول دوستم لگن سازی ولی نکته مهم اینه که ما ایرانیا اندر خم یه کوچه ایم . نمومه بارزش لیفان ۸۲۰ هست که شما با ۶۲۰ و ۵۲۰مقایسه کنین ببینین چه پیشرفتی چین داره میکنه اونوقت خودروساز های وطنی پرشیا رو تبدیل میکنن به دنا . اینا رو گفتم که به نظرم آدم ۵۰ تومن به x22 بده بهتره تا ۴۰بده خودرو ایرانی مثلا دنا . ( اگرچه دنا هم نشستم افتضاح نبود )
ما ایرانیا توقعمون سقفه “! یکی اومده میگه : من ۱۰۰ گذاشتم کنار برم پژو ۲۰۰۸ بگیرم
احمق نیستم پولمو بدم چینی . این حرفو اومده زیر تست و بررسیه ماشین ۵۰ تومنی نوشته!!!!!!
با شعور باشیم!!!!
تحویل گرفتم.خیلی عالی.فقط ۱ جمله بگم برای ایرانخودرو و سایپا : پدرم رو درآوردین از بس سر خوردو صفرتون رفتم نمایندگی و اینقدر که برای ماشین صفر خودم آپشن خریدم.خدا رو شکر همه چی داره آپشن های اضافه هم داره که من هرگز نخواسته بودم.بعلاوه اینکه من واسه کارهای روزمره میخوام و کاملا جوابگو هست.
راستی جهت اطلاع کارگران نمایندگی های خودرو های داخلی: میخواستم به عامل فروش و مسئول تحویل خودرو یه پولی بعنوان شیرینی بدم همون رو هم قبول نکردن هرچقدر که اصرار کردم .وقتی با رفتار بعضی نمایندگی هایی که قبلا دیده بودم مقایسه میکنم واقعا تعجب میکنم! واسه انجام وظیفه ۱۰۰% خودشون هم تا پول یواشکی ندی کار خبری نست.
سلام به همگی.
قبول که چینی هست، یک سری گفت و گو های کلیشه ای، قطعات کمیاب، خدمات هم همین طور.
صحبت ها و نتیجه گیری های طاقت فرسا.
همه پاسخ پرسش ها رو میدونیم.
من به دنبال خودرویی هستم که متوسط به مدت ۵ سال همراهم باشه، جهت مسافرت کشش و راهبری مناسبی داشته باشه البته در کنار امکانات رفاهی. با این اوصاف عملیات فیلتر کردن محاسن و معایب جهت انتقاد با نظر دهی به شدت کاهش پیدا میکنه.
علاوه بر این خیلی از مسایل حاشیه ای برای جنگ جدال که به سلیقه دوستان خوبم مربوط میشه هم از بین میره.
حالا از دوستانی که فرصت آزمایش این خودرو رو داشتن میخوام که کاملا صادقانه بیان کنند که به صورت اورال و قاطعانه تر کدوم تیپ، دستی یا اتوماتیک بهترین تجربه رانندگی و دنده کشی رو دارن.
ممنونم از همگان.
خیالتونو راحت کنم که این ماشین در سر بالایی آبروتونو میبره وپس از اولین سربالایی که با اون طی کنید ناچارید که حداقل با ۵ میلیون ضرر بفروشینش گول ظاهرش رو نخورید که فقط خوشگلی داره ومرد جاده نیست
سلام دوستان من نزدیک به یک ماه هست ماشینو تحویل گرفتم ، فارغ از طراحی بیرونی و داخلی ماشین که خداییش جذاب هست من تستهای مختلف روش انجام دادم مثل شتاب یا کشش خودرو تو سربالایی ها، با توجه به اینکه قبلا پراید داشتم ، سمند داشتم وپرشیا داشتم و پشت ۲۰۶ و ال۹۰ هم زیاد نشستم از لحاظ شتاب و کشش یک سروگردن از ماشینهای ایرانی بالاتر هست و نکته مهم احساس امنیتی هست که در سرعتهای بالا تو ماشین دارین.
قیاس این ماشین با ایرانی ها کاملا اشتباه هست و می تونم بگم در مورد آپشن هاش با خودروهای کره ای و ژاپنی می تونه کمو بیش رقابت کنه.
در سرعت های شهری و جاده ای (در حالت نرمال) خیلی آرام و بی صدا هست و فقط تو دور موتور بالای ۵ یک مقدار صدا داخل کابین میاد.
در کل من راضی هستم از خریدم به شما هم پیشنهاد می دم حتما امتحان کنید.
من خیلی تو بازار دیدم و خیلی ها دادنش و ازشم راضی هستن بنظر منم ماشینای خوبیه
ماشین خیلی خوب و جادارو با قدرتیه فقط کاش رو طراحیه عقب کار بشه یکم با هم تناسب نداره
ما فقط یاد گرفتیم از چیزی که ندیدیم و نشنیدیم طبق تعریفات دیگران بد بگیم
با توجه به رشد سرسام آور قیمت محصولات کره ای و ژاپنی در آینده نزدیک بازار خودرو در قبضه خودروهای چینی خواهد بود و چه بسیار عالی که با دید کارشناسی تر به نقد این خودرو ها بپردازیم من خودم ۳ ساله خودرو چینی دارم و کاملا راضی هستم و بنظرم اگر در اثر همین کینه ورزی های خودرو سازان داخلی ( که قدرت رقابت ندارند و فقط شایعه سازی میکنند ) نبود امروزه شاهد بازار دست دوم مناسبی برای خودروهای چینی بودیم و نسل آشغال سازان داخلی بطور کا منقرض شده بود .
در آخر باید اشاره کرد که اگر ایران توان تولید همچین خودروهائی را داشت باقیمت دو برابر این بدستمان میرسید و تولید داخلی هم شوخی ای بیش نیست و همین خودروهای داخلی هم پر از قطعات چینی می باشد
با سلام و خسته نباشید لطفا فیلم تست و بررسی mwm x22 را برای ما قشر کم درآمد تهیه کنید که میخواهیم اقساطی برداریم. از سایت پر محتوا و خوب شما سپاسگزارم
با اینکه ظاهرش جذابه ولی امکانات خاصی نداره،مثلا فرمون برقی نداره.Espنداره.به علاوه تجهیزات رفاهی هم انقدر زیاد نیست مثلا استار دکمه ای ،ورود بدون کلید نداره…ولی باید حداقلEspداشت چون اکثر ماشینا چینی مشکل کم فرمانی دارند
با سلام خدمت دوستان من در تاریخ ۶۹/۶/۸یه دستیشو تحویل گرفتم . در کل شتابش اندازه یه ۲۰۶ هست که برای منکه با شتاب زیاد رانندگی نمیکنم خوبه. بقیه امکانتش هم به نسبت پولی که دادم برام قابل قبوله(جی پی اس،سانروف،پاور ویندوز که خوش داره آیینه تا شو هم خودم براش سفارش دادم)
همه این ها الکی ، عالی راه میره ، کوهین که سربالایی خیلی شدید داره یا ۱۹۰ تا با بار و کولر میره ، پنج نفر هم تو ماشین بودیم ، تمام این حرف ها الکی است ، حرفهای این هارو باور نکنید هیچ مشکلی ندارد این خودرو ، همه رو میگیره تو سربالایی دنا رو گرفتم باهاش ، تازه دنا تک سرنشین بود
اگه x22 رو ریمپ کنید مصرفش ۴/۵و ۵ میشه و سربالایی رو ۲۰۰تا هم بیشتر میره ، ستایش عالی میشه و اسب بخار و گشتاور هم بیشتر میشه ، من خودم ریمپ کردم دارم نظرم رو میدم ،، حتما ریمپ کنید تا ببینید چه ماشین هیولایی میشه
من در مرکز کاراکال تیونینگ انجام دادم ،که همه ی شهر های ایران شعبه داره ، میتونید بزنید ریمپ خودرو تا براتون تمام مطالب بیاد
هر کسی میخواد x22 بگیره ، حتما بگیره ، و اگه نگرانه موتور ش هست ، موتورش عالی هست و با ریمپ هم عالی تر میشه ، این ماشین هیچ کدام از این مشکلاتی که اینها میگن داره ، ندارد هیچکدام رو