اولین تجربه رانندگی با بورگوارد BX7 در ایران
صبح امروز شرایطی فراهم شد تا با آغاز فروش اولین محصول بورگوارد در ایران، تجربه رانندگی را با BX7 در خیابان ها و اتوبان های غرب تهران داشته باشیم.
این خودرو به عنوان یک کراس اوور آلمانی به بازار ایران آمده است که در خط تولید چین این نشان تجاری تولید می شود و به بازار کشور می آید. همین مسئله دوباره مناقشه اصالت خودرو را به میان کشیده و افراد مختلف نظرهای گوناگونی دارند. بسیاری معتقد هستند که نشان بورگوارد به عنوان یک خودروساز آلمانی دیگر به چینی ها واگذار شده و ماجرای ام جی برای آن رخ داده است. اما برخی دیگر به مدارک رسمی بورگوارد و همچنین سبک برخورد دولت چین با این برند اشاره می کنند. در حال حاضر نهادهای دولتی و اقتصادی چین، نشان ام جی را به عنوان یک خودروساز انگلیسی که تمام امتیاز آن به چین واگذار شده است می شناسد و برای همین چند سالی است که ام جی را به عنوان یک نشان کاملا چینی معرفی می کنند. اما رفتار دولت چین در بحث های اصالت برند و دریافت مالیات های مختلف با بورگوارد نشان می دهد که این خودروساز آلمانی به عنوان یک برند چینی در آن کشور شناخته نمی شود و بر مبنا قوانین سایر نشان های تجاری که در چین خط تولید دارند و اصالت چینی ندارند، با بورگوارد برخورد می شود. اما در نهایت فردی که می خواهد این خودرو را بخرد، می تواند به هیچ کدام از این صحبت ها اهمیتی ندهد و با یک بار تجربه رانندگی و کمی نگاه فنی، اطلاعات کافی را در خصوص محصولات بورگوارد به دست آورد.
در BX7 چه امکاناتی دیده می شود؟
واقعیت این است که بورگوارد می خواهد به واسطه برخی امکانات بیشتر در رده قیمتی خود، جذب مشتری بالایی داشته باشد و برای همین در BX7 هم میبینیم که امکانات خوبی وجود دارد. سقف پانارومیک، تودوزی چرم، نمایشگر بزرگ افقی وسط، صندلی های جلو برقی با گرمکن سه حالته، گرمکن صندلی های عقب، حافظه تنظیمات راننده، ۷ صندلی، سیستم تهویه دوکاناله در جلو، پنل تنظیم دما و فشار باد در ردیف دوم، استارت دکمه ای، سنسور نور، دوربین ۳۶۰ درجه، رادار نقطه کور، موس وسط، قابلیت اتصال مستقیم گوشی های اندروید و آیفون، قابلیت نصب برنامه بر روی خودرو، قابلیت کنترل امکانات خودرو از روی گوشی تلفن همراه، ترمز پارک برقی، اتوهلد، سیستم کنترل حرکت در سراشیبی و… جز امکانات بورگوارد BX7 هستند. واضح است در این رده قیمتی امکاناتی که در این خودرو دیده می شود، تا حد زیادی از سایر رقبای کره ای و ژاپنی نیز کاربردی تر است. از نگاه برخی این امکانات می توانست کامل تر باشد و برای بسیاری افراد وجود امکاناتی نظیر رادار خطی، سیستم پیشگیری تصادف، سردکن صندلی ها و… اهمیت بیشتری دارد. اما در مجموع می توان گفت که در بحث امکانات رفاهی و کاربردی بودن آن ها، بورگوارد یک قدم از سایر رقبا جلوتر است.
کیفیت BX7 را می توان به آلمانی ها نسبت داد؟
در یک کلام، خودتان بررسی کنید… مسئله کیفیت از نگاه فنی و از نگاه عمومی کاملا متفاوت است. بسیاری فکر می کنند که اگر فلان قطعه خودرو از متریال نرم درست شده باشد بسیار با کیفیت است. اما نگاه فنی می گوید که ببین چگونه برش های قطعه خودرو است و تا چه حد ظرافت ساخت در آن به کار رفته است.
اگر افکار عمومی را در خصوص کیفیت بورگوارد BX7 لحاظ کنیم و معیارهای آن ها را بسنجیم، بدیهی است که نتیجه بدی به دست نمی آید. کیفیت چرم ها و دوخت آن ها مناسب است. جنس داشبورد حس خوبی را به افراد می دهد. دکمه های خودرو نرم جابجا می شوند. درب خودرو به اصطلاح خوش صدا باز و بسته می شود. کیفیت رنگ هم مناسب است. وقتی کاپوت خودرو را هم بالا می زنید، چیزی مشخص نیست که از نگاه بسیاری از افراد جذاب و نمادی از کیفیت است.
اما شاید نگاه تخصصی بتواند ماهیت اصالت این خودرو را بیشتر نشان دهد. کاملا درست است که بگوییم، کیفیت چرم صندلی ها و رودری، جنس داشبورد، نصب قطعات تزییناتی داخلی، مونتاژ دقیق قطعات خودرو، کیفیت خوب رنگ و… در بورگوارد BX7 مشهود است. اما آن چیز که داستان را تخصصی تر می کند، نگاه به ظرافت قالب گیری قطعات خودرو است. به عنوان مثال قالب رودری های خودرو در کنار متریال خوب، با دقت طراحی شده است و خبری از قطعات زائد در آن نیست. وقتی کاور موتور را کنار می زنید، دسته موتورها، سیستم ها، اتصالات با دقت خوب و کیفیت مناسبی ساخته شده اند و پلیسه اضافه در آن دیده نمی شود. این مسئله نمادی از کیفیت قابل قبول بورگوارد در برخورد اول است و حال در مراحل تست های مختلف و فشار باید کیفیت و عملکرد آن ها را تشخیص داد. اما آن چیز که کاملا قابل تحقیق است، قطعات استفاده شده و تامین کنندگان این خودرو در ساخت آن است. آیسین ژاپن که در قطعات فنی این خودرو نقش دارد به صورت مستقیم در پروژه حاضر شده و خبری از نماینده چین و گیربکس های نسخه بازار چین این کمپانی در BX7 نیست. همچنین برخی قطعات الکتریکی و دکمه های عملگر برقی این خودرو توسط همان قطعه سازانی تامین می شود که برای سایر نشان های آلمانی، قطعه تولید می کنند. طراحی دسته راهنما، برف پاککن، غربیلک فرمان، دکمه های روی فرمان و… این واقعیت را علنی می کند.
تجربه رانندگی با بورگوارد BX7
اولین تجربه رانندگی با بورگوارد BX7 برای ما، همراه شد با یکی از روزهای بارانی تهران. واقعیت آن است که همیشه در جمع های خودمانی یک نکته را مدنظر قرار می دهیم. آن نکته این است که آیا وقتی پشت فرمان خودرویی جدید می نشینیم، با آن غریبه هستیم یا نه؟ واقعیت این است که بورگوارد BX7 جز آن دسته از خودروهاست که کمتر کسی با آن حس غریبگی می کند و در کمتر از چند دقیقه می توان بر تمام خودرو مسلط شد. وقتی استارت خودرو را می زنید، بدون لرزش BX7 روشن می شود. همچنین وقتی به صورت درجا از کولر خودرو استفاده کردیم، لرزش اضافه به کابین وارد نشد و همچنین افت دور موتور در خودرو مشهود نبود. حالت تغییر وضعیت دسته دنده BX7 را نمی توان به هیچ وجه به چینی ها نسبت داد و واقعیت آن است که یک پله از کره ای ها هم بالاتر است. نرمی و اِلمان های لذتبخش رانندگی در همین مسئله ساده، در بورگوارد BX7 نمایان است. وقتی ترمز پارک برقی را هم رها کردیم، بدون هیچ صدا مزاحمی این اتفاق افتاد. واقعیت آن است که در اکثر خودروهای کره ای و حتی برخی فرانسوی ها، ترمز پارک برقی با صداهای رایجی عمل می کند که اصلا ایرادی ندارد. ولی دقت عملکرد این مکانیزم و همچنین عایق بندی اتاق باعث شده تا فعال و غیر فعال بودن ترمز پارک بدون سر و صدا اضافه باشد. وقتی هم که رانندگی را در حالت D و در خیابان های تهران آغاز کردیم، کمترین میزان صدای ممکن از سطح جاده به خودرو منتقل می شد و اولین صوت های موتور از دور بیش از 2800rpm شنیده می شود که خود نکته ای جالب است و سبک اروپایی و آلمانی را در عایق بندی BX7 نشان می دهد.
همیشه در تست های خود به این نکته اشاره می کنیم که هماهنگی موتور توربو با گیربکس اتوماتیک امری واجب است و برخی کمپانی های به نام هم در این مسئله ضعف دارند. ولی واقعیت آن است که این اتفاق در بورگوارد BX7 به درستی رخ داده است. بسیار سخت است که به خواهیم نقطه طلاقی هماهنگی موتور و گیربکس شش سرعته اتوماتیک Aisin این کراس اوور را پیدا کنید. اما در نظر داشته باشید که به خاطر کنترل استهلاک منطقی موتور و گیربکس، سبک برنامه ریزی کامپیوترهای خودرو به شکلی است که نمی گذارد دور موتور را بیش از 5850rpm در اکثر مواقع پر کنید و همچنین معکوس دادن به خودرو همیشه زمانی رخ می دهد که نخواهد فشار مضاعف را به پیشرانه وارد کند. این اتفاق از نظر بسیاری خوب است و باعث می شود تا رانندگی راحتتری را داشته باشند. اما از نظر برخی دیگر که به دنبال رانندگی اسپرت هستند، این اتفاق اصلا جذاب و خوشایند نیست. ولی باید گفت که بورگوارد BX7 شتاب اولیه و ثانویه خوبی را به شما تحویل می دهد. این کراس اوور در شرایط هوای بارانی و جاده خیس با ESP روشن و همچنین حالت رانندگی اسپورت در شیوه شتاب گیری نقطه به نقطه ماهواره ای توانست تا در ۸.۱ ثانیه از صفر به ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد. شتاب ثانویه خودرو هم آن موقع احساس می شود که گیربگس در رانندگی آرام و با سرعت حدود ۱۱۰ کیلومتر بر ساعت دنده ۶ را انتخاب کرده و با دور موتور پایین کار می کند و ناگهان شما با فشار به روی پدال گاز می توانید معکوس دقیقی را به دنده ۳ بدهید تا سرعت ۱۵۰ کیلومتر بر ساعت را با همین دنده ادامه دهید. وجود مبدل گشتاوری در خودرو باعث می شود تا در کسری از ثانیه گشتاور ۳۰۰ نیوتون متری به همراه ضریب به چرخ های جلو و عقب خودرو وارد شود و گاهی شما از طریق سامانه تورک کانورتر، طبق اطلاعات تئوری بیش از ۳۸۰ نیوتون متر گشتاور را بر سر چرخ ها داشته باشید.
فرمان خودرو در سرعت های مختلف خوب عمل می کند. نباید از سبک فرمان BX7 توقع سایر خودروها را داشته باشید. واقعیت این است که تا حدی فرمان این کراس اوور از سایر خودروها سفتتر است و این مسئله برای برخی بهتر و برای برخی نقطه ضعف به حساب می آید. اما ترکیب یک فرمان سفت در کنار i-AWD خودرو باعث شده تا BX7 هندلینگ و پایداری خوبی را بر روی جاده داشته باشد. وقتی خروجی و ورودی های اتوبان را با سرعت ۸۰ کیلومتر بر ساعت آن هم در شرایط سطح خیس طی می کردیم، خودرو بدون هرزگردی، کم فرمانی و بیش فرمانی و وارد عمل شدن سامانه کنترل پایداری به مسیر خود ادامه می داد. از طرفی در کنار نرمی قابل قبول BX7، شاهد هستیم که حرکت عرضی این خودرو تا حدی مناسب است. اگر بخواهیم حرکات عرضی این کراس اوور را با مثال توضیح دهیم، باید بگوییم که وضعیت بهتری از رنو کولئوس، نیسان ایکس تریل، میتسوبشی اوتلندر دارد و اما میزان این حرکات عرضی از فولکس واگن تیگوان بیشتر است. در نهایت می توان گفت که حرکات عرضی BX7 شباهت زیادی به خودرویی چون هیوندای توسان TL یا میتسوبیشی ASX دارد. در مسیر رانندگی خود گاهی توانستیم سرعت بیش از ۱۸۰ کیلومتر بر ساعت را به صورت لحظه ای تجربه کنیم. در این سرعت بهتر است که زیاد با فرمان این کراس اوور بازی نکنید تا کنترل خودرو بیشتر در دستتان باشد. اما اگر نیاز داشتید که بر سر ترمز بکوبید، قطعا شاهد آن خواهید بود که استرس خاصی به شما منتقل نمی شود و خودرو بدون حرکت نواسانی فرمان و بدنه سرعت خود را کم می کند. در خصوص عملکرد سیستم های الکتریکی هم باید گفت که تا حد قابل قبولی BX7 می تواند سربلند ظاهر شود. سنسور نور خودرو خوب کار می کند و رادار نقطه کور عملکرد کم خطایی دارد. دوربین ۳۶۰ درجه و سنسورهای پارک بدون تاخیر قابل لمس کار می کنند. البته شاید از نظر برخی، جا داشت تا کیفیت دوربین های خودرو بیشتر از شرایط فعلی باشد. همچنین از نظر ما شاید بهتر بود که دکمه های حافظه صندلی بر روی درب راننده نصب می شد و در کنار ستون پایینی صندلی نبود. زیرا دسترسی به این دکمه ها آنچنان آسان نیست.
در نهایت می توان گفت در تست اولیه ما، بورگوارد BX7 شباهت خود را به خودروهای اروپایی نشان داد و حداقل برای ما، ذهنیت چینی بودن را به طور کامل از بین برد. البته باید صبر کرد و دید که در آینده در بحث استهلاک این کراس اوور چگونه ظاهر می شود. عملکرد دقیق گیربکس و موتور، ترمزهای خوب، هندلینگ قابل قبول و همچنین حس راحتی در این خودرو از ویژگی هایی است که می توانیم به آن اشاره کنیم. وقتی داخل BX7 می نشینید امکان آن کم است که دکمه و یا آپشنی را گم کنید. زیرا شکل طراحی کابین خودرو در کنار به روز بودن و جذاب ظاهر شدن، حس رفاقتمندانه را به مشتری می دهد و به راحتی می توانید تنظیمات لازم را انجام دهید.
و اما نتیجه گیری…
با اینکه بورگوارد BX7 در اولین تجربه رانندگی توانست نظر ما را جلب کند، اما تک تک شما مخاطبان حق دارید که این نکات را باور نکنید و نگاهی جانب دارانه به این متن داشته باشید. حق دارید که برایتان سوال باشد چرا نباید به سراغ کراس اوور ژاپنی چون نیسان ایکس تریل ۲۰۱۷ رفت و بورگوارد تازه وارد به بازار را خرید. چون جو امروز بازار ایران این است که هر خودروی مونتاژ چین قابل اعتماد نیست و فقط می گوییم که فلان خودرو یا همین بورگوارد چینی است و هیچ موقع اصول این کمپانی را برانداز نمی کنیم. از نگاهی افرادی که این خودرو را به عنوان یک کراس اوور اروپایی و آلمانی می پسندند، هر وقت که عموم مردم به برخی خودروهای DS، هوندا، شورولت، مزدا و… اصالت چینی را اعطا کردند و هر زمانی در دنیا جا افتاد که خودرویی چون لندروور دیسکاوری اسپورت خودرویی هندی، برزیلی و حتی چینی است و یا حتی افرادی قبول کردند که پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن C3 محصولات ملی ایران به حساب می آید، آن موقع به قطعیت می توان گفت که بورگوارد هم چینی است. اما اگر آن روز هم فرا برسد و بگوییم که محصولات بورگوارد، تماما چینی به حساب می آیند، باید از کشور چین و دولتمردان آن تقدیر کرد که توانسته اند با ایجاد بستر مناسب، خودرویی را در کشور خود بسازند که بدون هیچ جانبداری می تواند بسیاری از رقبای کره ای و ژاپنی را کنار بگذارد و آنقدر چینی ها ماخوذ به حیا شده اند که برای جلوگیری از ریا، خودرویی با این سطح فناوری را با نشان اصیل آلمانی به بازار جهانی عرضه می کنند.
شما زمانی می توانید مطالب فوق را باور کنید که برای یکبار پشت فرمان BX7 بنشینید و با داشتن تجربه خودروهای دیگر آن را برانداز کنید. برای همین هیچ توقعی وجود ندارد که مخاطبان بعد از خواندن این متن، افکاری متضاد با واقعیت را تجسم کنند. منطق بازارسنجی می گوید بعد از آغاز سال جدید دیگر خودروهای کراس اوور مدل ۲۰۱۷ در بازار وجود ندارند که با اصالت ژاپنی و کره ای قیمت کمتر از ۳۰۰ میلیون تومان را داشته باشند. صحبت هایی که از گوشه و کنار شنیده می شود، نشان از این دارد که در آینده نزدیک ایکس تریل ۲۰۱۸ با امکانات بیشتر قیمتی حدود ۳۲۰ میلیون تومان را به خود اختصاص می دهد. در این شرایط بورگوارد BX7 به عنوان خودرویی ۲۲۴ اسب بخاری و چالاک، با ابعاد بزرگتر و امکانات کاربردی تر در رده کمتر از ۳۰۰ میلیون تومان با مدل ۲۰۱۸ باقی می ماند با خودروهای یک کلاس کوچکتر خود رقابت می کند که به مراتب از نظر قابلیت های فنی در سطح پایین تری قرار می گیرند.
از شما مخاطبان می خواهیم که پس از رانندگی با این کراس اوور مطلب ما را تایید و یا رد کنید. قطعا هر فرد نگاه مختلفی را نسبت به یک خودرو دارد. شاید در آینده با انجام یک تست طولانی مدت از بورگوارد BX7 نکات جدیدی برای ما نمایان شود و شاید مجبور شوید تا بخشی از این محتوا را تغییر دهیم. ولی آنچه که امروز در تست رانندگی با BX7 برای ما مشهود بود، نکاتی است که در فوق به آن اشاره شده است.
حسین دلاور- گروه مستند اسب بخار
یه جوری نوشتید آپشناش از کره ای ها بیشتره انگار چیا داره. خب رکستون هم همه چی داره
انقدر آپشن داره که این فکر نکنم بعضی هاش رو داشته باشه
یه مثال میزنم توی رکستون حتی میشه صدای راهنما رو عوض کرد
این برند هم هر چی باشه تو ایران موفق نمیشه
سوبارو و هوندا موفق نشدن این موفق میشه؟؟؟؟
اونم تو این وضعیت که همه میخوان قیمت ها کاهش پیدا کنه
دقیقا توی مطلب هم به همین نکته اشاره شده که خیلی ها آپشن های این ماشین براشون جالب نیست. بهتر بود متن رو با دقتتر میخونید. ولی وجود امکانی مثل ساپروت دو سیستم عامل هم زمان، امکان تنظیم امکانات خودرو از روی اپلیکشن تلفن همراه، سیستم تهویه سه نقطه ای دیجیتال و… خودش میتونه برای خیلی ها چیز جدیدی باشه. در بحث موفقیت هم هیچ ارتباطی بین فروش و بهره وری وجود نداره. معیار موفقیت برندها سه نکته کلیدی دیگس که میتونید با مطالعه مباحث مربوط به این قضیه اطلاعاتی رو کسب کنید. هوندا، سوبارن و… توی این شکست خورده شدن چون نتونستن سه نکته اصلی رو داشته باشن. نه اینکه تیراژشون پایین بود.
اوپل آلمانی که شناخته شده تر هست هیچ موفقیتی نداشت
این موفق بشه؟؟؟؟
عمراااااااا
این هم دقیقا مصداق همون بحث هست که خیلی از مردم ما متاسفانه بدون تجربه قابل لمس فقط نظر میدن و برای تایید حرفشون از مثال های استفاده میکنن که بازم اشتباه توشون دیده میشه.
به شخصه هیچ حس خوبی نسبت به این ماشین ندارم. مشکل اصلیم با ظاهرش هست. ولی وقتی آقای دلاور میاد این متن رو مینویسه و دعوت میکنه که بقیه هم بیان نظر در مورد این ماشین بدن، یکم نشونه آغاز یه چالشه که الان نمیتونم راحت در مورد BX7 حرف بزنم. بسیار تمایل دارم که برم این ماشین رو تست کنم و بعد بیام اینجا صحبت کنم. ممنون از مطلب مفیدتون و اینکه به مخاطبانتون احترام میذارید. امیدوارم ویدیو این تست رو ببینیم.
واقعا از این ماشین خوشم اومده. امیدوارم همون طور که شرکتش روی سایتش زده که تست درایو میذاره، این اتفاق بیافته و بشه قبل از خرید این ماشین رو تست کرد. واقعا اگه ماشین خوبی باشه و گارانتی ۷ سالش واقعیت داشته باشه توسانم رو میفروشم اینو میخرم.
دلایلی که شما برای چینی نبودن این ماشین اوردید تا حد زیادی برای بازار جهانی درسته. الان آئودی یه سری مدل هاشو فقط توی چین میزنه. ولوو هم یه سری مدل هاش فقط توی چین ساخته میشه و به بازار اروپا میره. ولی بحث اینکه با این گندی که چینی ها توی بازار کشور زدن، به من و امثال باشه حتی به همون ولوو S90 و DS6 و آئودی A7 هم اعتماد نداریم. وسلام
الان دوباره یه سری مردم همیشه در صحنه میان در مورد این ماشین نظراتی میدن که مالک خودرو بعد از ۱۰ هزار کیلومتر هم نمیتونه بده 🙂 خداوکیلی آقای دلاور حال و حوصله داری سر شبی با این ملت بحث میکنی. خیلی از اینایی که مخالفت میکنن دنبال شرایط فروش پراید از دم قسط هستن و یا دنبال کار دارن میگردن و یا بدتر، دارن درس میخونن که فردا معلموشن از کلاس نندازتشون بیرون. البته بگما منم پولدار نیستم. با کلی ضرب و زور تازه تونستم یه دنا پلاس بگیرم. خیلی از آدمایی که میان اینجا سواد خوندن نوشتن انگلیسی ندارن که برن منبع خارجی بخونن. بعد میان اینجا نظرات MBA میدن.
ما دنبال ویدیوش میگردیم اینجا. بگو فقط رفتید تست متنی کردید. یکم اکتیو باشید. ماشین بوده و شما ویدیو ازش نگرفتید؟!
ماشین جالبیه و قیمتش نسبت به رقبا بهتره،فقط امیدوارم شرکت واردکننده بحث ایجاد نمایندگی و خدمات پس از فروش رو نه تنها در تهران بلکه حداقل در شهرهای بزرگ دیگه مثل تبریز و مشهد جدی بگیره.
من داشتم کامنتا رو میخوندم، یه لحظه یک کامنت دیدم که هم اسمش فحش به آقای دلاور بود هم متنش. الان دیدم پاک شد و خواهشی که دارم از مسئولای سایت اینه نذارن همچین آدم های مریض و روانپریش و بی خانواده ای (دور از جون همه) بتونن اصلا به سایت شما دسترسی داشته باشن. فقط روی صحبتم با اون کودک بی ادب بی خانواده هست که حتی بویی از مردانگی نبرده و جرات نداره اسم خودش رو توی نظرات ثبت کنه و میاد فحش میده. در جواب کامنتش میگم که: معلومه شما هنوز نتونستی پدرتون رو ملاقات کنی که میای اینجوری حرف میزنی. چون اگه بویی از اصالت و خانواده برده بودی میدونستی که تربیت و آداب معاشرت چیه. با اعلام این نظرات من فهمیدم که یه نفر انقدر باجنبه اس که بهت چیزی نگفته و یه نفر توی این مملکت وجود داره که به احتمال زیاد مریض روانی و یا بی عرضه و بی کار هست که میاد اینجوری حرف میزنه و برای تخلیه عقده ها و حسودیاش و ضعف شخصیت خودشو و خانوادش به افرادی که دارن زحمت میکشن فحش میده. امیدوارم یک روزی بر اثر قانونی بشه شما آدم های بی خاصیت که هیچ وقت حرف درست از دهنتون نمیاد بیرون رو از صفحه روزگار حذف کرد و آموزش هایی به خانواده ها داده بشه که این جور بچه هایی رو تربیت نکنن و به جامعه نفرستن تا بیان عملکرد افراد رو زیر سوال ببرن. اونم با تحقیر
در پایان هم تشکر میکنم از آقای دلاور و میگم واقعا باید پشت فرمون این ماشین نشست. چون گوشه ذهن من هنوز نام چین وجود داره و توجیهی نمی بینم که ۲۸۰ تومن پول رو بابت این ماشین بدم. بنده همون ایکس تریل ۲۰۱۷ رو میپسندم. حداقل اگه خوشمم ازش نیومد، نیسانه راحت میفروشمش
من به این ماشین امید داشتم ولی با تعرفه های جدید ارزش خریدش خیلی اومد پایین ولی حداقل از خودرویی مثل رکستون g4 یا ایکس تریل بهتر عمل میکنه! ولی چرا تو جلو پنجرش جا پرچم آلمان پرچم چین نزدن مگه این ماشین تو آلمان خط تولید داره !!؟ یکممم اون چرم داشبوردش حس مصنوعی بودنش بالاس یاد تیگو ۷ افتادم !!!
واقعا باید بدون غرض ورزی قبول کنیم که این خودرو با این قیمت در مقابل رقبایش هیچ برتری ندارد نکته دیگر خدمات پس از فروش بورگوارد به عنوان یک برند نوپا در ایران است که فکر نمیکنم به رقبا برسد. مشکل اصلی این خودرو قیمتش است که توجیه خرید ندارد مثلا یک فرد رنو کولیوس و تویوتا راو۴ و فولکس واگن تیگوان رو ول کنه بعد بیاد اینو بخره؟ من که فکر نمیکنم
البته من نمیدونم چرای آقای دلاور در مقاله ۲۰ تیر ۹۶ فرمودن (پیش بینی شکست برای بورگوارد)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هنوز هم معتقد هستیم در صورت عدم افزایش واحد خدمات پس از فروش، ارتقا برنامه های واحد فروش، عدم حفظ رقابت و نبود معرفی قابل لمس برای مشتریان، بورگوارد که سهله، مرسدس بنزش هم توی نمونه آخر در بازار ایران شکست خورد.
بنظرم برای بررسی یه خودرو نیاز به یه تیم مهندسی بسیار زبده هست. طبق قانون آمار، حداقل باید تعداد نمونه ۳۰ تا باشه که بشه به توزیع حاصلش اعتماد کرد. نظرات افرادی که این خودرو را خریدند هم بسیار موثره. از نظر من خودرویی کاملا شکست خورده خواهد بود. در ضمن با ۲۹۰تومن میشه تیگوان ثبت نام کرد. ضمنا تیر آخر: با قدرت ۲۲۴ اسب گشتاور ۳۰۰ نیوتن متر! افتضاح. تیگوان با ۱۸۰ اسب گشتاور ۳۲۲ نیوتن متر. یه خودروی بی ارزش. والسلام.
بنظرم برای بررسی یه خودرو نیاز به یه تیم مهندسی بسیار زبده هست. طبق قانون آمار، حداقل باید تعداد نمونه ۳۰ تا باشه که بشه به توزیع حاصلش اعتماد کرد. نظرات افرادی که این خودرو را خریدند هم بسیار موثره. از نظر من خودرویی کاملا شکست خورده خواهد بود. در ضمن با ۲۹۰تومن میشه تیگوان ثبت نام کرد. ضمنا تیر آخر: با قدرت ۲۲۴ اسب گشتاور ۳۰۰ نیوتن متر! افتضاح. تیگوان با ۱۸۰ اسب گشتاور ۳۲۲ نیوتن متر. یه خودروی بی ارزش. والسلام.
با سلام. پیرو آخرین وضعیت فروش رسمی تیگوان در نمایندگی مرکزی، قیمت بیش از ۳۰۰ میلیون تومان اعلام شده است. ضمنا هنگام اعلام نظر خواهشا با اکانت های جعلی وارد سایت نشوید و یک دیدگاه را به شیوه های مختلف چند بار تکرار نکنید. در صورت ادامه دارد بودن این مسئله، به صورت اتوماتیک IP شما غیر فعال خواهد شد. برای خودتون هم خوب نیست که با چنتا اسم و یه IP کامنت بذارید. یکم زشته
مرسی از بررسی کاملتون یه سئوالی از آقای دلاور دارم اینکه مگه آپشن پیشگیری از تصادف یا ترمز اضطراری جزء تحریم نیست و دلیل اینکه مثلا از روی تلیسمان حذف شده این نیست؟ در کل بعیده با این قیمت کسی این ماشین رو به مثلا تیگوان ترجیح بده چون برند بودن مهمترین فاکتور تو بازار ایرانه
باید نام صاحب فناوری اون آپشن رو بدونید و مالکیت حقوقی اون را پیدا کنید. در اون صورت میشه فهمید که تحریمه یا نه. خیلی از برندها از سیستم های این چنینی با نشان تجاری غیر آمریکایی استفاده می کنن.
با توجه به این که قیمت رقبا عملا بالاتر از ۳۰۰ تومن هست و اینکه گارانتی ۷ ساله براش گذاشتن می تونه موفق بشه به شرطی که یک سری از مردم ناشریف بزارن !!!! و به سرنوشت تیگوان دچار نشه. ما گفتیم میاد توسان tl رو می کنیم تیگوان به خودمون اومدیم دیدم می گن شده ۴۰۰ ! اینم به شرطی که شرایط فروش خوب واسه مصرف کننده واقعی بزارن چرا که نه می تونه موفق باشه.
حس خوبی به این ماشین دارم .
جالبه من چینی نمیبینمش …. حس آلمانی بودن داره برام
ماشینی اروپایی هست که امتحانش رو تو اروپا پس داده و ماشینی جهانی هست که امتحانش رو تو دنیا پس داده. قطعا این ماشین نکات مثبتی هم داره ولی اگه به عکس های اگزوز و درون کاپوتش نگاه کنید آدم رو یاد ماشین های دهه گذشته کره ای میندازه. ایکس تریل و راوفور چند دهه است که امتحان پس دادن.
حسین جان بورگوراد ۵۰ سال وجود خارجی نداشته و از صنعت دور بوده و در واقع یک خودروساز نوپای آلمانی محسوب میشه و نمیشه مثل ولو و ام جی اون رو حساب کرد، همونطور که ام جی یک قرن متوالی به طور پیوسته خودرو طراحی کرده
فرمایش شما کاملا صحیحه. ولی الگوی بورگوارد رو میشه مثل دی اس تجسم کرد. کسی فکر نمی کرد که دی اس میتونه توی چند ساله روند صعودی توی فروش و ارزش برند پیدا کنه. ولی می بینیم که داره این اتفاق می افته و هر سال تیراژ بیشتری رو تولید میکنه و از اون طرف هم مشتریان ایرانیش هم هر روز داره زیاد میشه. شاید جایگاه هم رده ها رو به دست نیاورده باشه، ولی شکست نخورده و داره گسترش پیدا میکنه.
خودروی خوبی است و اتفاقا شاید موفق هم بشه! دیگه مردم ایران تقریبا براشون چینی و غیر چینی تفاوتی نداره و فقط دنبال کیفیت و استهلاک کم و همچنین زیبایی خودرو هستن. بورگوارد کیفیت خوبی داره و… . اما… خدمات پس از فروش خیلی مهمه. این کیان موتور چنتا نمایندگی تو شهرستان ها داره؟ مثلا من اینو بخرم برم مسافرت تو سیستان و بلوچستان و اومدیم و مشکل پیدا کرد؟!
سلام نظر بنده در مورد این خودرو این هست البته بنده راوفور ۲۰۱۵ داشتم که له دلایلی فروختم طراحی ماشین خیلی خام و فیک هستش ادم حس کپی بودن بهش دست میده هیچ جوره تو دل نمیره و هیچ موقع کیفیت به سال گارانتی نیست ما میبینیم که کمری گرند های سال ۲۰۰۳ با کارکرد بالای ۴۰۰ هزار یا ماکسیما هنوز تو خیابون وقتی راه میرن سر حال هستن و اصلا خسته نیستن من به شخصه هیچ موقع ۳۰۰ میلیون رو حروم این ماشین نمیکنم
۲۰۷ اتومات / برلیانس h320 جدید اتومات / بورگوارد bx5 / ام x33 بررسی ویدیویی / بررسی ها حالت مقایسه ای هم بگیرن خوب میشه
ساپورت از اندروید اتو یا اپل کار پلی که کیا هیوندا و برندهای اروپایی امریکایی ژاپنی برای سفارش غیر خاورمیانه دارن به دلیل تحریم و فیلتر خیلی هم هیجان انگیز نیست اندروید اتو فقط امکان ساخت برنامه موزیک و نشون دادن پیامهای چت رو میده البته نرم افزار گوگل مپس هم که مال خود گوگل هست توش کار میکنه ولی کشور ما در لیست پشتیبانی مسیریاب قرار نداره
البته اگه دستگاه مولتی مدیا خودش اندروید باشه و بشه اپ اندروید نصب کرد داستان عوض میشه
کلا ماشینای اروپایی به درد ایران نمیخوره،ظاهرش قدیمی میزنه،رکستون بهتره
سبک قلم زدن این مقاله خیلی برام جالب بود؛تو نمایشگاه تهران هم پشت BX7 نشتم هم BX5؛خیلی باخودم کلنجار رفتم که بقبولونم این ماشین چینیه ولی یه حس عجیبی داشت؛انگار میگفت من اروپاییم از بد روزگار تو چین مونتاژ میشم(مگه زیاد مهمه؟اپل هم تو چین مونتاژ میشه!)؛نگارنده درست میگه؛گاف مونتاژ کاری و قالب گیری قطعات توش خیلی سخت پیدا میشد؛یه حس لوکس بودن به ادم دست میداد البته که به پای DS7 و تیگوان نمیرسید ولی بنظرم با توجه به اپشن هاش و البته قیمت بد نیست مدنظر قرار بگیره؛البته که اونوقت از رکستون خبری نبود.یه مطلب دیگه ؛ دوستان نکته بین حق دارند بعضی وقت ها ضد نقیض هایی بین نگاشت ها وجود داره(مثلا همون چیزی که دوستمون با ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بهش اشاره داشت یا نقد mvm X33s که یجا تعریف کردین بعد تو فیلم میگین ماشینی که فقط راه میره!ادم میمونه چی بگه؟!)
کسی بخواد این مقدار پول بده هیچوقت سراغ این ماشین نمیره انتخابهای بهتری خواهد داشت حتما بازار دست و دومش خوب نیست حتما خدماتش کند و کم دسترس خواهد بود
بازم یه ماشین فصلی دیگه
وقتیکه پیکان نزدیک به ۴۰ سال رو یخط تولید ایران خودرو قرار داشت
وقتیکه پژو ۴۰۵و۲۰۶ نزدیک ۳۰ سال روی خط تولید هستند
وقتی کرمان موتور ژانر جدیدی در تولید خودرو کشور آغاز کرده ماشین گمنام آلمانی مثل این خوب هم که باشه کسی براش دست نمیزنه
مثل قضیه ولوو xc90 هرچقدر هم که خوب باشه بازم در بازار ایران کم میاره
به نظر من ایجاد نمایندگی و خدمات پس از فروش حرف اول و آخرو تو موفقیت این برند می زنه
و با این فرمونی که داره جلو میره بعیده موفق بشه
لطفا اگه میشه یه مقایسه بین هایما توربو تیگو۵ جک s5 درست کنید چون همه تو این بازه قیمتی بین این ۳ تا میمونن خیلی ممنون میشم جواب بدید
سه عامل اصلی و حیاتی برای استقبال از این برند وجود داره
1_تبلیغ همه جانبه در اکثر رسانه ها بمدت حداقل سه ماه
2_گستردگی نمایندگی بطور همزمان در مراکز استانها و شهرهای بزرگ ،همراه باتامین خدماتو نیروی کار دوره دیده.
3_مهمترین عامل،قیمتگذاری این خودرو در محدوده ۱۸۰-۲۰۰م.به این علت که در این محدوده قیمت،یا باید سمت ماشینهای کاکرده کره ای یا ژاپنی بالای ۳تا۴سال رفت که گارانتیش داره تموم میشه یا باید سراغ ماشینهای دو کلاس پایینتر بری مثل سراتو یا الانترا.در آخر اینکه گارانتی ۷ ساله،میتونه برگ برنده ای برای این خودرو باشه.
ممنون از نظر و ایده تون. ولی چه طور ماشینی که پشت گمرک ۱۷۳ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان (به صورت حدودی بر مبنا ارزشگذاری) قیمتش تموم میشه، با اضافه کردن تعرفه گمرکی، مالیات ارزش افزوده، فیش های مربوط، هزینه شماره گذاری، فیش اسقاط، حق بیمه و بارنامه، هزینه گارانتی، سود تا ۷% نمایندگی و… قیمتش باید بین ۱۸۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان باشه؟
با تشکر از اقای دلاور به نظرم بهترین نقدتون همین بود من با اینکه تجربه رانندگی با این ماشین را ندارم ولی احساس میکنم این ماشین از هر لحاظ در برابر رقباش حرفی برای گفتن داره باتشکر از شما بابت متن عالیتون
اتفاقا هوندا توی ایران موفق ظاهر شد ولی به دلیل اینکه ساخت آمریکا بود نتونست توی ایران بمونه و در نهایت وارداتش متوقف شد.
سوبارو و اوپل هم اگر نتونستند موفق بشوند بخاطر بی کفایتیه شرکت های وارد کننده بود.
بورگوارد اگر بخواد روند وارد کنندگان سوبارو و اوپل رو داشته باشه و از طرف دیگه دیدگاه نمایشگاهی و دلالی داشته باشه حتما شکست خواهد خورد. به هر حال به نظر میاد شرکت وارد کننده راه سختی در پیش داره چون اولین حرفی که مردم بعد از دیدن قیمت این ماشین میزنند اینه که چرا این همه پول بدیم چینی سوار بشیم؟ بجاش میریم هیوندای یا کیا میخریم!.
بورگوارد،واقعا هوس انگیزه ولی خریدش اشتباهه
اگرم کسی خواست خامی کنه و بخره،باید دست دوم بخره تا کمتر آسیب ببینه
بابا شماها دیگه کی هستین!🙄😂😂
حسین جان وِلَکِن بابا وِلَکِن!😂