انتشار تصاویر فولکس واگن گلف نسل هشتم پیش از رونمایی

فولکس واگن گلف 2020
کمپانی «فولکس واگن» آلمان برنامه دارد تا در روزهای آینده «گلف» نسل هشتم را معرفی کند. این در حالی است که از چند هفته قبل، تصاویر نمونه های در حالت تست این خودرو، بدون استتار بدنه در فضای رسانه ای منتشر شده است.

آن طور که منابع خبری اطلاع داده اند، در روزهای آتی پیش نمایشی از نسل جدید یکی از پرفروش ترین هاچ بک های جهان منتشر خواهد شد و بالاخره فولکس واگن، به شایعه ها و احتمال های پیرامون نسل هشتم گلف (Golf) پایان خواهد داد. بر اساس تصاویر جاسوسی موجود، کابین فولکس واگن گلف ۲۰۲۰ به مراتب جذابتر و به روزتر از گذشته طراحی شده و قطعا امکانات بیشتری نسبت به نمونه فعلی برای آن در نظر گرفته خواهد شد. همچنین حضور نمونه الکتریکی گلف های آزمایش فنی در جاده های اروپا، خبر از این می دهد که این هاچ بک جذاب آلمانی هم بالاخره وارد بازار خودروهای الکتریکی خواهد شد و نمونه ای از نسل هشتم آن در نسخه تمام برقی عرضه می شود.


در بحث ظاهر بیرونی با اینکه طراحان فولکس واگن سبک جدید و خطوط نوین خود را برای گلف MK8 در نظر گرفته اند؛ اما می بینیم که در فضای مجازی برخی کاربران این ظاهر را برای یک هاچ بک معروف و اسپرت قابل قبول نمی دانند و ابهت و اصالت نسل قبل (نسل فعلی که به MK7 معروف است) را بیشتر از نمونه جدید اعلام می کنند.

در بحث فنی هنوز مشخص نیست که فولکس واگن گلف نسل هشتم با چه ویژگی ها و توانمندی هایی ظاهر می شود؛ ولی برخی رسانه های خارجی اعلام کرده اند که گلف ۲۰۲۰ با سه پیشرانه اصلی و بنزینی یک لیتری توربو، ۱٫۵ لیتری توربو و دو لیتری توربو عرضه خواهد شد. البته که قطعا فولکس واگن پیشرانه های دیزلی و الکتریکی را برای این هاچ بک جدید در نظر گرفته است.
با توجه به اینکه هنوز پیش نمایش رسمی فولکس واگن گلف ۲۰۲۰ منتشر نشده است، قطعا نمی توان اطلاعات فوق را رسمی و تایید شده دانست. اما حواشی پیرامون این خودروی آلمانی نشان می دهد که دوباره قرار است تا گلف برای مدت ها بر سر زبان ها بیافتد.

پایگاه خبری اسب بخار
منابع: Motor1 و Carscoops
تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید.