نارضایتی مشتریان “بهمن موتور” ادامه دارد

قابل توجه ثبت‌نام کنندگان خودروی هاوال
شرکت “بهمن موتور” که به عنوان تولید کننده خودروهای مزدا۳، هاوال H2 و فاو بسترن B30 شناخته می شود و در سال های گذشته محبوبیت قابل قبولی را میان مشتریان به دست آورده بود، این روزها نارضایتی عمومی بالایی را در بحث تحویل خودرو تجربه می کند.

البته که این نارضایتی ها تنها مخصوص بهمن موتور نیست و خودروسازانی چون کرمان موتور، آذویکو، کارمانیا، ایران خودرو، پارس خودرو، سایپا، ایکاپ، سایپا سیتروئن، ریگان خودرو و… نیز در ماه های گذشته و یا همچنان، با موج اعتراضات مشتریان خود مواجه شده اند. همان طور که امروز اکثر مسئولان و عموم جامعه اطلاع دارند، خودروسازی کشور با چالش های زیادی دست و پنجه نرم می کند و از سویی این چالش ها تاخیرهای شدیدی را در تحویل خودروها به مشتریان، ایجاد کرده است. در برخی موار نیز شاهد هستیم که کار از تاخیر در تحویل گذشته و شرکت های خودرویی پیشنهاد بازپرداخت وجه اولیه و یا تعویض خودروی انتخابی را به ثبت نام کنندگان می دهند.
نوسان های شدید بازار ارز در سال گذشته، تحریم های ظالمانه آمریکا علیه ایران و خودروسازی کشور، عدم امکان جا به جایی ارز میان طرف های ایرانی و خارجی جهت معاملات تجاری، مشکل شدن فرایند انتقال قطعات منفصله از کشورهای مبدا به ایران و… فعالیت خودروسازان کشور را بسیار تحت تاثیر قرار داده است. واقعیت هم این است که حتی اگر یکی از این مشکلات فوق در شرایط فعلی وجود نداشت و یا به طریقی از فهرست دغدغه های خودروسازان کم می شد، به مراتب مشتریان و ثبت نام کنندگان خودرو با دشواری های کمتری مواجه می شدند. در شرایط فعلی برخی شرکت ها به خاطر تاخیر در تحویل، برخی دیگر به خاطر عدم امکان تحویل خودرو و تعدادی هم به دلیل افزایش قیمت خودروها با اعتراض ها و تجمع مشتریان در مقام کارخانه و ساختمان نهادهای نظارتی رو به رو شده اند.
اما نکته قابل توجه در خصوص بهمن موتور این است که این شرکت تمام این مشکلات را به صورت یکجا دارد و همین مسئله باعث شده تا بخش قابل توجهی از مشتریان این شرکت به جمع معترضین بپیوندند. در روزهای گذشته با پیام های ارسالی از جانب مشتریان بهمن موتور متوجه شدیم که همچنان دعوای میان این شرکت و خریداران خودروهایش ادامه دارد. بیشترین بخش اعتراض ها در بحث نامشخص بودن وضعیت تحویل هاوال H2 است. از سویی انتشار برخی خبرهای غیر رسمی در روزها و هفته های گذشته، مبنی بر استفاده از رانت در تحویل خودروهای این شرکت باعث ناراحتی شدید مشتریان منتظر بهمن موتور شده است.
شاید بهتر باشد در شرایط فعلی، شرکت بهمن موتور پاسخ واضحی به مشتریان خود بدهد و از سویی حواشی خود را در اذهان عمومی کمرنگ کند. در ماه های گذشته شاهد بودیم که انتشار برخی مدارک در خصوص فروش دستوری تعدادی خودرو به برخی آقایان، باعث دلخوری شدید مشتریان شرکت های بزرگ شد و از سویی پیگیری رسانه ها را در بر داشت. بدیهی است که در شرایط فعلی، انتشار برخی تصاویر از فروش های دستوری بهمن موتور در فضای مجازی می تواند وضعیت اعتبار این شرکت را در میان افراد مجددا به خطر بیاندازد.
پایگاه خبری اسب بخار همچنان آمادگی خود را برای شفاف سازی شرایط فعلی به شرکت های خودروساز اعلام می کند تا مشتریان منتظر و مخاطبان این رسانه، نگاهی جامع تر به وضعیت موجود داشته باشند.

پایگاه خبری اسب بخار

تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید.