کدام شرکت ها به نمایشگاه خودروی اصفهان 1401 می آیند؟

با توجه به اطلاعیه منتشر شده، شانزدهمین نمایشگاه خودروی اصفهان از سوم تا ششم آذر ۱۴۰۱ در محل جدید نمایشگاه های بین المللی این شهر برگزار می شود. همچنین اسامی شرکت های حاضر در این نمایشگاه اعلام شده است.
به گزارش پایگاه خبری اسب بخار، در نمایشگاه خودروی اصفهان ۱۴۰۱ گروه بهمن با تمام شرکت های زیرمجموعه به این رویداد خودرویی می آید و بهمن موتور، بهمن دیزل، سیبا موتور، ایران دوچرخ و اِسنا نیز به عنوان خودروسازان محصولات سواری و تجاری در این نمایشگاه حضور خواهند داشت. قطعاً خودروهایی مانند ریسپکت پرایم، دیگنیتی پرستیژ، فیدلیتی پرایم، دیگنیتی پرایم، اینرودز، کشنده امپاور BD500 و… از جمله محصولاتی هستند که گروه بهمن آن ها را در غرفه خود قرار می دهد.
شرکت دیار خودرو هم اولین حضور نمایشگاه را برای محصول جدید تیگارد X35 سانیار موتور رقم می زند و قرار است که در این نمایشگاه نسخه مونتاژی این کراس اوور جدید به صورت رسمی معرفی شود. همچنین احتمال دارد که قیمت این کراس اوور جمع و جور نیز در این رویداد اعلام گردد و مشتریان بتوانند برای خرید X35 اقدام کنند.
فردا موتورز که در چند وقته اخیر با تمام قوا در نمایشگاه های خودروی کشور حضور داشته است، در شانزدهمین نمایشگاه خودروی اصفهان هم غرفه ای را تدارک دیده و می خواهد تا نمونه هایی FMC M4 را در این رویداد معرفی کند. کراس اوورهای FMC SX5 و FMC T5 هم از جمله محصولات فردا موتورز هستند که تولید آن ها انجام می شود و این روزها در خیابان ها تردد دارند. برای همین قطعاً این خودروساز بخش خصوصی کراس اوورهای فعلی خود را هم به این نمایشگاه می آورد.
مدیران خودرو یکی دیگر از حاضران در این نمایشگاه است و می خواهد محصولات سری فونیکس و ام وی ام را به مشتریان اصفهانی معرفی کند. این احتمال وجود دارد که اولین حضور رسمی فونیکس FX در این نمایشگاه رقم بخورد و مدیران خودرو جدیدترین کراس اوور گروه چری را در نمایشگاه اصفهان ۱۴۰۱ در معرض دید عموم قرار دهد.
کرمان موتور هم احتمالاً با به نمایش گذاشتن نسخه جدید جک J4 و نمونه آفرودی KMC T8 به این نمایشگاه می آید. البته که حضور محصولاتی مانند جک S5 و S3 در کنار خودروهای KMC J7 و K7 هم در غرفه کرمان موتور رقم خواهد خورد.
نام شرکت هایی مانند شایان دیزل، پیلسان، زامیاد و آرین پارس موتور هم در فهرست حاضران در این نمایشگاه دیده می شود که این شرکت ها فعالیت اصلی خود را در زمینه مونتاژ محصولات کار و تجاری دارند. در این رویداد خودرویی شرکت هایی مانند سایپا، پارس خودرو، ایران خودرو و آمیکو حضور ندارند.





حیف ایران که شده موش آزمایشگاه چین هزاران افسوس