واردات خودروهای دست دوم التهاب بازار را کاهش می دهد

واردات خودروهای دست دوم
واردات خودروهای دست دوم

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: با واردات خودروهای دست دوم خارجی ناترازی بازار خودرو از بین می‌رود و تعداد خودروهای وارداتی افزایش خواهد یافت در نتیجه قیمت‌ها کاهش می‌یابد.

به گزارش پایگاه خبری اسب بخار به نقل از خبرگزاری خانه ملت: سیدجواد حسینی کیا درباره مصوبه کمیسیون تلفیق مبنی بر واردات انواع کشنده‌ها، خودروهای سنگین، کامیون‌ها، اتوبوس‌ها، مینی‌بوس‌ها، ون‌ها و خودروهای سواری تا عمر ۵ سال، گفت: با این مصوبه عرضه خودرو افزایش می‌یابد در نتیجه از یکسو قیمت‌ها منطقی می‌شود و بازار ساماندهی خواهد شد و از سوی دیگر خودروسازان داخلی برای رقابت با خودروهای وارداتی ناچار می‌شوند که کیفیت تولیدات خود را ارتقا دهند.

نماینده مردم سنقر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با واردات خودروهای دست دوم ناترازی بازار خودرو از بین می‌رود و تعداد خودروهای وارداتی افزایش خواهد یافت در نتیجه قیمت‌ها کاهش می‌یابد.

وی همچنین درباره مصوبه دیگر کمیسیون تلفیق درباره الزام خودروسازان به عرضه خودرو از طریق بورس کالا، افزود: براساس این مصوبه ۸۵ درصد مابه التفاوت قیمت خودروی عرضه شده در بورس و بهای تمام شده آن به همراه سود منطقی، باید در حوزه حمل و نقل هزینه شود.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم اضافه کرد: با مصوبه مذکور از مهندسی و مدیریت خودروسازان در عرضه خودرو در بورس جلوگیری می‌شود در واقع انگیزه خودروسازان برای افزایش عرضه خودرو در بورس افزایش می‌یابد که با تحقق این مهم قیمت‌ها منطقی می‌شود و انگیزه دلالان برای ورود به بازار خودرو کاهش می‌یابد.

تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید.