خودروسازان آلمانی برنامه تولید خودروهای تمام برقی را رها کردند
با فروکش کردن میزان فروش خودروهای برقی، برندهای لوکس آلمانی ناچار به تنظیم مجدد عرضه خودروهای برقی میشوند. آئودی، بامو، مرسدس بنز و مینی اعلام کردهاند اکنون روی موتورهای احتراق داخلی سرمایهگذاری میکنند، در زمانی که همزمان برای آینده برقی نیز برنامهریزی میکنند.
به گزارش پایگاه خبری اسب بخار، مرسدس بنز متعهد شده بود تا سال ۲۰۳۰ «تا جایی که شرایط بازار اجازه دهد» به تولید خودروهای تمام برقی بپردازد، اما با کاهش فروش خودروهای برقی خود در بازارهای اصلی، این برند قصد دارد خودروهای احتراق داخلی و برقی را به موازات یکدیگر طولانیتر از آنچه در ابتدا تصور میشد توسعه دهد.
اولا کالنیوس، مدیرعامل مرسدس بنز، در ۲۶ ژوئیه گفت: «با توجه به سرعت تحولات تقریباً غیرممکن است که پیشبینی کنیم چهقدر طول می کشد. ما در موقعیت مناسبی قرار داریم تا در دهه ۲۰۳۰ با کارت انعطافپذیری بازی کنیم.»
در مقابل، استراتژی بلندمدت بامو برای گسترش سرمایهگذاری های خود در سراسر حوزه موتورهای احتراق داخلی، هیبریدی، باتری و حتا هیدروژن پیش بینی شده است. بامو در چند سال آینده مدلهای اصلی کراساوور بنزینی را بهروز خواهد کرد، در حالی که در بخش برقیسازی نیز پیشروی میکند.
سباستین مکنسن، مدیر عامل بامو آمریکای شمالی، در ژانویه نیز در این خصوص به Automotive News گفت: «ما میخواهیم مطمئن شویم که میتوانیم به همه گروههای مشتریان پاسخ دهیم. ما فکر میکنیم که رویکرد منعطف ماندن و تولید خودرو با پیشرانههای مختلف، رویکرد بسیار خوبی است.»
این برند انتظار دارد تا سال ۲۰۳۰ خودروهای برقی نیمی از سهم فروش جهانی آن را به خود اختصاص دهند. برای کمک به رسیدن به این هدف، بامو در ابتدا شش مدل خودروی باتریدار مبتنی بر پلتفرم تمامبرقی «نیو کلاس»را، از جمله انواع برقی X3 و کراس اوورهای پرفروش X5، روانه بازار خواهد کرد.
در همین حال، برند آئودی متعلق به گروه فولکس واگن، همچنان به دنبال ایجاد خط تولید تمام برقی تا سال ۲۰۳۳ است، اما در عین حال، اعلام کرده است تولید خودروهای بنزینی را نیز متوقف نخواهد کرد و با قدرت به تولید این خودروها ادامه میدهد.
این برند لوکس آلمانی با معرفی معماری Premium Platform Electric خود، که زیربنای دو مدل جدید در آینده نزدیک خواهد بود (کراساوور Q6 E-tron و سدان اسپرت بک A6 E-tron)، گام بلندی به سوی این هدف خواهد برداشت.
همه میدونن خودروی برقی عین گوشی میمونه
این ___ اینم –> نهایت پنج سال دیگه اکثرا دنبال اتومبیل برقین، دو سال دیگه باطری های نسل جدید که بعد ۱۵ تا ۲۰ سال عمرشون تموم میشه فراگیر میشن و تقاضا برای ماشین برقیا به شدت بالا خواهد رفت، مگر اینکه تو مصرف و استهلاک بنزینیا یه انقلابی بشه
اشتباه بسیار بزرگی انجام دادن.
چین داره به شدت رو خودروهای برقی کار میکنه و با این کار اروپایی ها عقب مانده میمونن تو اینده.
صد در صد بدون شک اینده خودروها برقی هس.
فواید خودروهای برقی بسیار بیشتراز خودروهای سوخت فسیلی هس.
الان به نظر من باید سرمایه گزاری روی تولید باتری باظرفیت بالا تروشارژ سریع ترو با عمر طولانی تر انجام بشه،اصل مشکل ماشینای برقی همون ضعف باتری هست،کشوری که بتونه باتری بهتری تولید کنه صدالبته تبدیل میشه به سلطان ماشین برقی دنیا،که فکر کنم چین تو این زمینه پیشرو باشه.
اولندشکه شرکت مینی یک شرکت انگلیسی هستش نه یک شرکت آلمانی به توری که حتی پرچم کشور انگلستان رو هم روی سقف این ماشین ها کشیده است ، دومن که همش تقصیر کشور نفرین شده چین است که با بر هم ریختن بازار خود رو های برقی باعس به وجود آمدن این وضعیت شدند ( با فروش عامدانه خودرو های تمام برقیه آشغال ( بسیار بی کیفیت به توری که حتی و قتی یکی از این را بخرید دقیقاً در همان موقعی که آن خودرو ها را تحویل میگیرید حتی قادر با روشن کردن آن ها نیستید آن هم فقط به خاطر این که آین خودرو حا را به صورت عامدانه خراب ساخته اند تا به توانند دقیقاً از مان لحظه اول از مشتریانشان خزینه ازافی بابت تعمرات بگیرند ) و بسیار بسیار گران باعس و هزینه های تعمیر ویا تعویض قطعات بیسار بسیار گران تر باعس افزایش بی اعتمادی مردم به خودرو های تمام برقی شده است) که باعث شد که شرکت های بزرگ تسمیم خود را برای تولید خودرو های تمام برقی به زمان دیگری موکول کنند ( به زمان دیگری تعقیر دند )