کاهش ۵۰ درصدی ارزبری سامانه های تله ماتیک متصل ایران خودرو

با امضای قرارداد همکاری میان تام ایران خودرو و صاشیراز شاهد کاهش ۵۰ درصدی ارزبری سامانه تله ماتیک خودروهای متصل خواهیم شد.
به گزارش پایگاه خبری اسب بخار، مدیرعامل تام ایران خودرو با اشاره و تأکید بر این که صفر تا ۱۰۰ این ماژول در تام ایران خودرو طراحی شده است، ادامه داد: «با توجه بهاین موضوع از این به بعد شاهد کاهش ۵۰درصدی ارز برای واردات این محصول خواهیم بود.
کیوان وزیری اضافه کرد: «این محصول دانش بنیان پیش از به صورت وارداتی در اختیار خودروسازان داخلی قرار می گرفت، اما دیگر نیازی به واردات نخواهد بود.»

وی افزود: «در فاز اول قرارداد تولید ۲۰ هزار قطعه از این ماژول با صاشیراز منعقد شد. قرار است از این برد روی خودروی ری را استفاده شود. ضمن این که، ظرفیت تولید ۱۵۰ هزار قطعه نیز در نظر گرفته شده است.»
مدیرعامل تام ایران خودرو اضافه کرد: «در طراحی این محصول دانش بنیان طرف های خارجی نه تنها کوچک ترین کمکی نکردند، بلکه از پاسخ دادن به یک ایمیل و دادن یک کد نیز دریغ می کردند.»
وزیری با تأکید بر این که در حال حاضر توان صادرات این محصول را نیز داریم، از Tf21 به عنوان محصول بعدی نام برد.
وی همچنین خصوص میزان صرفه جویی ارزی با تولید این محصول به اسب بخار گفت: «این نوع قطعات به طور میانگین ۱۵۰ تا ۲۰۰ یورو قیمت دارند. با احتساب تولید داخل شدن ۵۰ درصد هزینه های تولید کاهش پیدا می کند.»
علی طجوزی
پایگاه خبری اسب بخار





دیدگاه ها