چهار ستاره های دی ماه را بشناسید

امروز گزارش رسمی ISQI برای کیفیت خودروهای مونتاژ شده در دی ماه سال جاری منتشر شد.
طبق این گزارش، در رده قیمتی ۱۰۰ میلیون تومان به بالا، پژو ۲۰۰۸ با چهار ستاره کیفی رتبه اول را به دست آورد. بعد از مزدا3 گروه بهمن نیز با همان چهار ستاره رتبه دوم را به خود اختصاص داد و گرندویتارا با اختلاف جزئی، با چهار ستاره کیفی به مقام سوم در این بخش رسید.
کیا سراتو سایپا و هیوندای i20 نیز در رده قیمتی ۷۵ تا ۱۰۰ میلیون تومان به ترتیب با چهار ستاره کیفی رده اول و دوم این بازه قرار گرفتند.
در رده قیمتی ۵۰ تا ۷۵ میلیون تومان هم تنها فاو بسترن B30 توانست تا چهار ستاره کیفی را به دست آورد.
در بخش خودروهای ۲۵ تا ۵۰ میلیون تومان هم رنو ساندرو، پژو 207i اتوماتیک، رنو تندر90 پلاس اتوماتیک و پارس تندر نیز با چهار ستاره کیفی صدر این جدول قرار گرفتند.
در رده قیمتی کمتر از ۲۵ میلیون تومان هم هیچ کدام از خودروها نتوانستند تا امتیاز مناسبی را به دست آورند.
در بخش خودروهای پیکاپ نیز هیچ کدام از خودروها مونتاژی و تولیدی نتوانستد تا به چهار ستاره کیفی برسند. در بخش خودروهای سنگین کامیونت ایسوزو NPR75K، ولوو FM460، ایسوزو NPR75M، ولوو FH500، اسکانیا G410، ولوو FH460 و ولوو FM460 چهار ستاره کیفی را به دست آوردند.





تو ایران همه چیز دروغه مگر اینکه خلافش ثابت بشه
در مجموع هر شرکتی پول بیشتری بده ماشینش بیشتر ستاره میگیره
جالبه قبلا که ستاره های لوگان و ساندرو بالاتر از چینیها بود دوستان میگفتن ماشینهای خودشون رو الکی نمره میدن، حالا که چینی های با کیفیت مثل بی سی نمره خوب گرفتن نظرتون چیه؟
سلام خدمت شما. چرا ماه پیش هایما ایران خودرو در رده پنجم رده قیمتی خودش قرار داشت ولی الان سوم شده یعنی تو یک ماه کیفیت ماشین بهتر شد؟
یا جک اس ۵ که تا چند ماه پیش ۲ ستاره داشت چطور حالا از تیگو ۵ در رده ی بالاتری قرار داره؟ یا کیا سراتو ۳ ستاره داشت ولی الان از هیوندا هم در رده بالاتری هست؟
میخواستم بدونم این لیست مربوط به کیفیت مونتاژ هست که هر ماه متغیره یا کیفیت کلی خودرو و قطعات اون؟ ممنون میشم جواب بدبد
تندر ۹۰ و ال ۹۰ مگه چه تفاوتی با پارس تندر دارن که این ۴ ستاره گرفته اونا ۳ ستاره ؟؟؟؟؟؟؟