تست و بررسی تانک 300 در تهران ؛ آفرودر جدید چینی از راه رسید + ویدیو
تانک ۳۰۰ را می توان یکی از موفق ترین تلاش های کمپانی گریت وال و به طور کلی خودروسازان چینی در زمینه ارائه یک اس یو وی خوش چهره و در عین حال تنومند و توانمند در آفرود برشمرد که حالا توسط شتاب ران خودرو پرشیا پایش به ایران نیز باز شده است.
فهرست محتوا
کمپانی گریت وال با معرفی سری تانک و به خصوص دو محصول ۳۰۰ و ۵۰۰ توانست سر و صدای زیادی را در سطح جهانی به پا کند. این دو محصول، که یکی بر مبنای جیپ رانگلر، فورد برونکو و جی کلاس مرسدس و دیگری برای رقابت با لندکروزر سری ۳۰۰ شکل گرفته بودند، با تکیه بر توانمندی های فنی خود در کنار امکانات گسترده و طراحی مناسب، خیلی زود توانستند در بازارهای هدف کمپانی گریت وال، سهم بسیار خوبی را نصیب این شرکت کنند و اکنون مدیران قبلی ماموت و مکث موتور در قالب شرکتی جدید، تانک ۳۰۰ را به ایران آورده اند. تانک ۳۰۰ از جمله محصولاتیست که در شهرهای مهم چین همچون پکن و شانگهای نیز به وفور رویت می شود و مشتریان چینی نیز به این خودرو روی خوشی نشان داده اند.
ویدیو معرفی تانک ۳۰۰
طراحی تانک ۳۰۰؛ ترکیبی از قلدر ها
با نگاهی به پیکره کلی تانک ۳۰۰ به سرعت متوجه شباهت آن به قلدر های بیراهه نوردی همچون مرسدس جی کلاس، جیپ رانگلر و فورد برانکو می شوید. حالت طراحی چراغ های جلو در این خودرو سبک طراحی برانکو را برایتان تداعی می کند. همچنین نمای جانبی خودرو و به خصوص برش گلگیر ها شما را به یاد جیپ رانگلر خواهد انداخت و بالاخره فرم جعبه ای شکل خودرو نیز گویی یادآور مرسدس G کلاس است. با این حال به دلیل زیرکی طراحان چینی، سبک طراحی تانک ۳۰۰ به محصولات نامبرده در حد همان شباهت باقی می ماند و نمی توان مستقیما انگ کپی کاری را به پیشانی تانک چسباند.
نکته دیگری که در طراحی تانک به چشم می آید، استفاده زیاد از قطعات پلاستیکی مشکی رنگ در بدنه خودرو است که البته با توجه به ماهیت خشن و خارج از جاده خودرو، این قطعات تا حدود زیادی نقش محافظ ضربه و محافظ بدنه را نیز ایفا می کنند.
کابین؛ مدرن و با کیفیت
درون کابین تانک ۳۰۰ سبک طراحی به گونه ای صورت پذیرفته است که در همان نگاه اول به بیننده حس یک خودرو مدرن و تا حدودی لوکس و باکیفیت را القا نماید. خروجی های تهویه به صورت گرد و شبیه به مرسدس بنز G کلاس طراحی شده اند و فرم کلی کابین سعی شده است حالت کاربردی برای استفاده های خارج شهری داشته باشد. یک صفحه نمایش افقی در وسط، سیستم اطلاعات و سرگرمی این خودرو را در دسترس قرار می دهد و صفحه نمایشی دیگر، به موازات سیستم اطلاعات و سرگرمی، در قسمت جلوآمپر اطلاعات سفر و خودرو را در اختیار راننده قرار می دهد.
از امکانات ایمنی و رفاهی این خودرو طبق کاتالوگ منتشرشده می توان به مواردی همچون سیستم کمکی ترمز، سیستم کنترل پایداری، کیسه هوای جلو و کناری و پرده ای، سیستم کمکی شروع حرکت در سربالایی، سیستم کمکی حرکت در سراشیبی، رادار بین خطوط، دوربین ۳۶۰ درجه، سیستم هشدار خواب آلودگی راننده، رادار تابلوخوان، سیستم استارت و ورود بدون کلید، ۹ اسپیکر، تریم چرمی کابین، سانروف، گرمکن و ماساژور صندلی های جلو، تهویه اتومات، نورپردازی کابین و… اشاره کرد.
مشخصات فنی تانک ۳۰۰
پیشرانه در نظر گرفته شده برای تانک ۳۰۰ از نوع ۲ لیتری ۴ سیلندر توربو جی دی آی است. این پیشرانه ۲۲۷ اسب بخار قدرت و ۳۸۷ نیوتن متر گشتاور تولید می کند. این پیشرانه با جعبه دنده ۸ سرعته اتوماتیک ZF هماهنگ شده است. مصرف ترکیبی ۹.۹ لیتر در صد کیلومتر، تعلیق عقب مولتی لینک به همراه قفل دف عقب از دیگر ویژگی های این خودروی شاسی مستقل به شمار می آیند.
تجربه سواری
در بحث کیفیت سواری و توانایی های آفرودی این خودرو نیز می توان بیان کرد که تانک ۳۰۰ به واقع یک تلاش کاملا موفق در ارائه محصولی آفرودی از سوی چینی ها محسوب می شود. میزان باز شدن و اصطلاحا کش آمدن چرخ ها بخاطر شاسی مستقل بودن خودرو خوب است و درگیری سیستم کنترل پایداری و سیستم ضد هرزگردی چرخ ها، به موقع و در زمان نیاز صورت می پذیرد. سیستم چهار چرخ سبک و سنگین نیز کاملا کمک حال شما در مسیر های خارج جاده خواهد بود.
ارتعاشات کابین تانک ۳۰۰ به دلیل تناسبات بهتر یک اس یو وی در زمینه وزن و تقسیم بار و… نسبت به پیکاپ های چینی موجود در بازار بسیار کمتر است و به معنای ساده تر، کیفیت سواری بسیار بهتری را نسبت به پیکاپ های دو دیفرانسیل در در این خودرو تجربه می کنید.
اما با این اوصاف باید گفت هنوز در حالت استاندارد و بدون تجهیزات اضافه، با آفرودر هایی همچون تویوتا لندکروزر ژاپنی فاصله معنا داری دارد و نباید انتظار بسیار عجیبی از این خودرو داشت.
تانک ۳۰۰ رقیبی در ایران دارد؟
به لحاظ توانایی حرکتی، قوای فنی و حتی امکانات یکی از اصلی ترین رقبای صفر کیلومتر تانک ۳۰۰ را می توان نیسان ترا پرشیا خودرو برشمرد که مونتاژ آن در ایران نیز به تازگی کلید خورده است و قیمتی در محدوده ۳ میلیارد تومان را دارد.
گالری تصاویر تانک ۳۰۰
عکس: بهزاد اویسی
کجاش خوش چهرست؟
تو کلاس خودش اصول طراحی رعایت کرده و ماشین خوش چهره اییه،
شاید سلیقه شما نباشه
بد هم نیست
نیسان ترا خیلی بهتر از این کپی پیسته چینیه
چقدر کارگردانی این قسمت بد بوده یکدفعه وسط صحبت شروع میکنه به پخش کردن تصاویر دیگه. مثل حالت سانسور فوتبال شده:)
جی کلاس مناطق آلوده به ویروس کمونیسم!!
اتفاقا اصلا شباهتی به جی کلاس نداره و بیشتر شبیه فورد برانکو هست
نکته دیگه انقدر تنوع ماشین ها بالا رفته دیگه کم پیش میاد کمپانی های جدید طراحی محنصر بفردی از خودشون داشته باشن
دقیقا اون قسمت دریچه کولر عقب که کثیفه تو ویدیو اون سایت دوستای قدیمتونم همونجا کثیفه، هر دو تو یه روز رو یه ماشین بررسی رفتینا 🙂 دو نکته هست یک الان خودم توربو دارم و واقعا به فکر اینم که ماشین بعدیم حتی برقی باشه! این دوستانی که این ماشین هارو وارد میکنن در جریان هستن که بنزین ها بخصوص تو شهرستان افتضاحه!؟ خب به چه امیدی برم یه ۳ میلیاردی بخرم!؟ اون پیام آشغال جانزاریدم خوب بود احسنت