جک EJ7 در برابر هوندا آکورد هیبرید ؛ به چالش کشیدن بزرگترها
در این مطلب قصد داریم تا به مقایسه یک سدان تمام برقی از کشور چین یعنی جک EJ7 و یک سدان هیبرید خوشنام از ژاپن یعنی هوندا آکورد بپردازیم. این محتوا بر اساس خودروهای بازار برزیل تهیه و ترجمه شده است.
فهرست مطالب
طراحی ظاهری جک EJ7 و هوندا آکورد هیبرید
در زمینه طراحی، دو خودرو با خطوط و حجم پردازی هایی کاملا شرقی و حتی در برخی زوایا مانند شکل و شمایل چراغ های جلو و پروفیل جانبی دارای طراحی نزدیک به هم را شاهد هستیم.
بخش سپر و جلوپنجره EJ7 به علت الکتریکی بودن، با نمونه بنزینی متفاوت است و خبری از جلوپنجره های رایج در خودروهای بنزینی نیست.
باید گفت قالب و فرم کلی بدنه ی جک EJ7 ما را به یاد محصولات کیا و خصوصا کیا اپتیما می اندازد.
در سمت دیگر این مقایسه هوندا آکورد حضور دارد؛ سدانی با طراحی زیبا، با اصالت و لوکس تر از رقیب.
نمونه هیبریدی این خودرو جز در موارد جزئی مانند گرافیک داخلی جلوپنجره، رینگ ها و برخی نوشته های روی در صندوق، تفاوتی با نمونه بنزینی ندارد.
در بحث طراحی بیرونی باید گفت هر دو خودرو به لحاظ سبک زیبایی شناختی و هماهنگی خطوط بدنه، نمره بالایی را دریافت می کنند و تفاوت آنها در اصالت، سادگی و ماندگاری بیشتر طرح آکورد نسبت به جک است.
کابین؛ تضاد اصالت و نوگرایی
با اولین نگاه به طراحی داشبورد دو خودرو به سرعت متوجه همان پارامتری که اکثریت چینی ها فاقد آن هستند، خواهید شد؛ اصالت.
طراحی داشبورد آکورد تلفیقی از کارایی، زیبایی و لوکس بودن است و کاملا برای کاربری یک خانواده طراحی شده است.
در طرف مقابل جک EJ7 را داریم. داشبورد EJ7 از سبک طراحی T شکل جک بهره می گیرد و بازیگر نقش اصلی این داشبورد، مانیتور عمودی و البته بیش از حد بزرگ آن است. جالب اینکه کمپانی جک از این سبک طراحی داخلی فقط در محصول J7 و T8pro استفاده کرده و در سایر محصولاتش نظیر X7، X6 و X8 سبک طراحی متفاوتی بکار گرفته شده است.
در زمینه امکانات رفاهی و ایمنی هر دو خودرو به مواردی نظیر ۴ عدد ایربگ، کروز کنترل، دوربین عقب، سنسور پارک جلو و عقب، سقف پانوراما (برای جک) و سانروف (برای هوندا آکورد)، سیستم ورود و استارت بدون کلید، سیستم کنترل پایداری و کشش، سیستم پایش باد تایرها، سیستم تهویه اتومات دوگانه برای هوندا و یک منطقه ای برای جک، مانیتور و… اشاره کرد.
البته برای آکورد مواردی نظیر رادار نقطه کور، ایربگ های پرده ای، رادار تشخیص خستگی و خواب آلودگی راننده، رادار کنترل حرکت بین خطوط، سیستم ترمز اضطراری، کروز کنترل تطبیقی، سردکن صندلی های جلو، هد آپ دیسپلی و… نیز قابل سفارش است.
ابعاد بدنه EJ7 و آکورد هیبرید
هوندا آکورد دارای طول، عرض و ارتفاعی به ترتیب برابر با ۴.۸۸، ۱.۸۶ و ۱.۴۵ متر می باشد و این اعداد برای جک ۴.۷۷، ۱.۸۲ و ۱.۵۱ است.
فضای صندوق بار آکورد با ۵۷۴ لیتر حجم در مقابل فضای ۵۹۰ لیتری جک، قدری کوچک تر است.
مشخصات فنی EJ7 چینی و آکورد هیبرید ژاپنی
هوندا آکورد از یک پیشرانه ۲ لیتری بنزینی صرفا به عنوان ژنراتور و دو موتور الکتریکی بهره می گیرد (پیشرانه بنزینی به چرخ ها متصل نیست). در شرایطی که باتری های خودرو خراب باشند و یا مشکل دیگری وجود داشته باشد، موتور بنزینی به صورت مستقیم نیروی تولیدی را (تبدیل نیرو با ژنراتور) به موتور الکتریکی ارسال کرده و سبب حرکت خودرو خواهد شد.
آکورد مورد بررسی دارای حداکثر قدرت ۲۱۵ اسب بخار و گشتاور ۳۱۴ نیوتن متر است.
جک EJ7 از یک موتور الکتریکی بر روی محور جلو بهره می گیرد. حداکثر قدرت این پیشرانه معادل ۱۹۲ اسب بخار است و گشتاور آن نیز ۳۴۰ نیوتن متر اعلام شده است که عدد قابل توجهی به نظر می رسد.
حداکثر مسافت قابل پیمایش این خودرو با یک بار شارژ کامل، توسط کارخانه ۴۰۲ کیلومتر اعلام شده است.
جک EJ7 ظرف مدت ۶.۴ ثانیه به سرعت صد کیلومتر بر ساعت دست می یابد اما ترمز ها و پایداری خودرو آنچنان که باید و شاید حس اطمینان را به راننده منتقل نمی کند.
در طرف مقابل هوندا اگرچه کمی (فقط کمی) کند تر است و شتاب صفر تا صدی معادل ۷.۵ ثانیه را ثبت می کند اما پایداری و هندلینگ آن برای حریف چینی هیچگونه جای حرف و حدیثی را باقی نمی گذارد. اینجاست که تجربه و اصالت بر نوگرایی و زرق و برق های ظاهری، برتری اش را دیکته می کند.
رضا صفرآبادی فراهانی
پایگاه خبری اسب بخار
منبع: Automaistv برزیل
هوندا آکورد از یک پیشرانه ۲ لیتری بنزینی صرفا به عنوان ژنراتور و دو موتور الکتریکی بهره می گیرد (پیسرانه بنزینی به چرخ ها متصل نیست). در شرایطی که باتری های خودرو خراب باشند و یا مشکل دیگری وحود داشته باشد، موتور بنزینی به صورت مستقیم نیروی تولیدی را به موتور برقی (تبدیل نیرو با ژنراتور) به موتور الکتریکی ارسال کرده و سبب حرکت خودرو خواهد شد.
آکورد مورد بررسی دارای حداکثر قدرت ۲۱۵ اسب بخار و گشتاور ۳۱۴ نیوتن متر است.
جک EJ7 از یک موتور الکتریکی بر روی محور جلو بهره می گیرد. حداکثر قدرت این پیشرانه معادل ۱۹۲ اسب بخار است و گشتاور آن نیز ۳۴۰ نیوتن متر اعلام شده است که عدد قابل توجهی به نظر می رسد.
حداکثر مسافت قابل پیمایش این خودرو با یک بار شارژ کامل، توسط کارخانه ۴۰۲ کیلومتر اعلام شده است.
در زمینه امکانات رفاهی هر دو خودرو به مواردی نظیر ۴ عدد ایربگ، کروز کنترل، دوربین عقب، سنسور پارک جلو و عقب، سقف پانوراما (برای جک) و سانروف (برای هوندا آکورد)، سیستم ورود و استارت بدون کلید، سیستم کنترل پایداری و کشش، سیستم پایش باد تایرها، سیستم تهویه اتومات دوگانه برای هوندا و یک منطقه ای برای جک، مانیتور و… اشاره کرد.
این چینی ها رو بزرگ نکنید آخه یدونه چرخ هوندا از کل جک ارزنده تره
اون بنجل چینی رو با اون ماشین اصیل و با کیفیت ژاپنی مقایسه نکنین لطفا، هر چیزی رو باید با هم سطح خودش مقایسه کرد.
همون آرم جلو پنجره هوندا میارزه به کل هیکل جک دوزاری
چه مقایسه بی ربطی، مثل مقایسه شیر با کفتار