فولکس واگن ID.6 معرفی شد + تصاویر
مدت زمان تخمینی مطالعه: ۷ دقیقه
- بررسی مشخصات فنی فولکس واگن ID.6
- معرفی فولکس واگن ID.6
- تفاوت دو نسخه فولکس واگن ID.6 Crozz و X
کمپانی فولکس واگن سرانجام از کراس اوور ۷ نفره تمام برقی خود با نام فولکس واگن ID.6 پرده برداشته است. این خودرو در دو نسخه ID.6 X و ID.6 Crozz عرضه می شود.
سال هاست که فولکس واگن تمرکز زیادی برای تولید خودروهای برقی گذاشته و حالا نوبت به معرفی بزرگ ترین عضو فعلی خانواده برقی این کمپانی رسیده است. تصاویر این خودرو که به صورت اختصاصی برای بازار چین طراحی شده است، پیش از رونمایی در رسانه های چینی منتشر شده بود، اما حالا کمپانی مشخصات رسمی این کراس اوور ۷ نفره را منتشر کرده است تا بتوانیم نگاهی دقیق تر به این خودروی تمام برقی داشته باشیم.
اما چرا این خودرو در دو نسخه متفاوت عرضه می شود؟ فولکس واگن ID.6 Crozz محصول همکاری مشترک کمپانی آلمانی با کمپانی چینی FAW است و ID.6 X محصول همکاری فولکس واگن با دیگر کمپانی چینی با نام سایک. از نظر ظاهری این دو خودرو بسیار به هم شبیه هستند، اما تفاوت هایی در طراحی ترتیب ال ای دی های چراغ های جلو و عقب و همچنین شکل سپرها می بینیم. هر دو خودرو در نگاه اول شبیه به برادر کوچک شان، فولکس واگن ID.4، هستند و این شباهت عجیب هم نیست چراکه هردوی آن ها عضو خانواده برقی های فولکس واگن اند.
مثل مدل های ID.3 و ID.4، فولکس واگن ID.6 هم بر مبنای پلتفرم مخصوص گروه فولکس واگن موسوم به MEB ساخته می شود. اشکودا انیاک iV و آئودی Q4 E-Tron که به تازگی معرفی شده اند، بر مبنای همین پلتفرم ساخته شده اند و گستردگی گروه فولکس واگن این نوید را به ما می دهد که باز هم خودروهای دیگری را بر مبنای این پلتفرم ببینیم. برای اضافه کردن ردیف سوم، کمپانی طول خودرو را تا ۴۸۷۶ میلی متر رسانده و این یعنی ID.6 به اندازه ۳۰۰ میلی متر از ID.4 بلندتر است. فاصله محوری در این خودرو به ۲۹۶۵ میلی متر رسیده که در مقایسه با هیوندای آیونیک ۵ کم تر است. کمپانی فولکس واگن مدل ID.6 را در نسخه ها ۶ و ۷ صندلی در بازار چین عرضه می کند و امکان سفارش رینگ ها از سایز ۱۹ تا ۲۱ اینچ برای این کراس اوور فراهم است.
ID.6 در نسخه پایه به تک موتور الکتریکی در محور عقب مجهز است که توان تولید حداکثر قدرت ۱۷۷ اسب بخار را دارد و با این پیشرانه این نسخه در ۹.۳ ثانیه شتاب گیری می کند. البته با سفارش نسخه ارتقاداده شده این نسخه، که ۲۰۱ اسب بخار قدرت دارد، شتاب گیری به میزان ۰.۲ ثانیه سریع تر انجام می شود. در نسخه دوموتوره که هر کدام از پیشرانه های الکتریکی بر روی دو محور سوار می شوند، نهایت قدرت ۳۰۲ اسب بخار و نهایت گشتاور ۳۱۰ نیوتن متر را داریم و این نسخه در ۶.۶ ثانیه شتاب گیری صفر تا صد را انجام خواهد داد.
براساس گزارش های اخیر از فولکس واگن، انتظار آن می رود که پیشرانه نسخه قوی تر با قابلیت تمام چرخ محرک در نسخه GTX فولکس واگن ID.4 استفاده شود و قاعدتاً با وزن بیش تر و ابعاد کوچک تر، این خودرو بسیار سریع تر از ID.6 خواهد بود. ID.6 Crozz و ID.6 X هر دو در حالت های ۶ و ۷ صندلی قابل سفارش هستند و نهایت سرعت در هر دو کراس اوور به ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت محدود شده است.
نسخه پایه فولکس واگن ID.6 به پکیج باتری ۵۸ کیلووات ساعتی مجهز است و نسخه قوی تر پکیج باتری ۷۷ کیلووات ساعتی را دارد. توان باتری ها در این دو نسخه باعث می شود با هر بار شارژ به ترتیب در هر کدام میزان پیمایش به ۴۳۶ و ۵۸۸ کیلومتر برسد. البته در نظر داشته باشید، این اعداد براساس استانداردهای چین، موسوم به NEDC، منتشر شده اند و در استانداردهای اروپا یا آمریکا اعداد دیگری را خواهیم داشت.
فولکس واگن می خواهد تا پایان دهه، ۵۰ درصد فروش محصولاتش در چین مختص به خودروهای الکتریکی باشد، پس در این راستا قرار است تا پایان سال ۲۰۲۳ هشت محصول دیگر را در این بازار معرفی کند. پس از مدل ID.6 باید منتظر دیگر محصولات برقی این نشان در چین باشیم.
محمدرضا پاداش
پایگاه خبری اسب بخار
فولکس واگن ID.6 Crozz محصول همکاری مشترک کمپانی آلمانی با کمپانی چینی FAW است و ID.6 X محصول همکاری فولکس واگن با دیگر کمپانی چینی با نام سایک. از نظر ظاهری این دو خودرو بسیار به هم شبیه هستند، اما تفاوت هایی در طراحی ترتیب ال ای دی های چراغ های جلو و عقب و همچنین شکل سپرها می بینیم.
مثل مدل های ID.3 و ID.4، فولکس واگن ID.6 هم بر مبنای پلتفرم مخصوص گروه فولکس واگن موسوم به MEB ساخته می شود. اشکودا انیاک iV و آئودی Q4 E-Tron که به تازگی معرفی شده اند، بر مبنای همین پلتفرم ساخته شده اند و گستردگی گروه فولکس واگن این نوید را به ما می دهد که باز هم خودروهای دیگری را بر مبنای این پلتفرم ببینیم.
فولکس واگن ID.6 در نسخه پایه به تک موتور الکتریکی در محور عقب مجهز است که توان تولید حداکثر قدرت ۱۷۷ اسب بخار را دارد و با این پیشرانه این نسخه در ۹.۳ ثانیه شتاب گیری می کند. البته با سفارش نسخه ارتقاداده شده این نسخه، که ۲۰۱ اسب بخار قدرت دارد، شتاب گیری به میزان ۰.۲ ثانیه سریع تر انجام می شود. در نسخه دوموتوره که هر کدام از پیشرانه های الکتریکی بر روی دو محور سوار می شوند، نهایت قدرت ۳۰۲ اسب بخار و نهایت گشتاور ۳۱۰ نیوتن متر را داریم و این نسخه در ۶.۶ ثانیه شتاب گیری صفر تا صد را انجام خواهد داد.
دیدگاه ها