۱۰ هزار خودروی برقی برای ۱۴۰ هزار متقاضی / جزئیاتی جدید از واردات خودرو
رئیس سازمان توسعه تجارت اعلام کرد که از میان ۱۴۰ هزار درخواست برای خرید خودروهای برقی، فقط ۱۰ هزار نفر می توانند صاحب خودرو شوند.
مهدی ضیغمی دقایقی پیش در مصاحبه با رسانه ها جزئیات جدیدی پیرامون واردات خودروها برقی و بنزینی به کشور را اعلام کرد.
به طور کلی حدود ۱۴۰ هزار نفر حساب های خود را برای خرید خودروهای برقی وکالتی کرده اند که از این تعداد حدود ۲۵ هزار درخواست برای ۳ مدل جذاب با برندهای غیرچینی بوده. البته لازم است بدانید که از میان ۱۴۰ هزار نفری که حساب های خود را وکالتی کرده اند، درصد به نسبت پایین درخواست برای خرید خودروی برقی ثبت شده.
وی در ادامه در مورد زمان ثبت نام بیان کرد که هیچ تمدیدی برای فروش خودروهای برقی عرضه شده در این سری در نظر گرفته نشده و ۱۴۰ هزار نفری که حساب های خود را وکالتی کرده اند در صورت تمایل می بایست حداکثر تا پایان امروز (۵ خرداد ۱۴۰۳) نسبت به انتخاب خودرو اقدام کنند.
ثبت نام کنندگان بدانند که در سری اول عرضه خودروهای تمام برقی فقط ۱۰ هزار ثبت سفارش از سوی وارد کنندگان انجام شده. به این ترتیب پس از اولویت بندی متقاضیان که دوشنبه (۷ خرداد) انجام خواهد شد فقط ۱۰ هزار نفر شانس خرید خودروی برقی دارند و هیچ صفی از ثبت نام کنندگان تشکیل نخواهد شد.
معاون وزیر صمت در رابطه با ثبت نام های بعدی برای خودروهای برقی خاطر نشان کرد که هر سری عرضه نیاز به طی کردن مراحل لازم برای بلوکه کردن پول دارد و در صورت عدم تخصیص به فرد در هر ثبت نام، شخص می بایست مجدداً اقدامات لازم برای وکالتی کردن حساب و بلوکه کردن پول را برای سری های بعدی فروش انجام دهد.
همان طور که پیش تر گفته شد اولویت بندی ثبت نام کنندگان خودروهای برقی دوشنبه انجام خواهد شد و پس از آن امکان خارج کردن ۱۰۰ میلیون پول از بلوکه برای آن هایی که حساب وکالتی افتتاح کرده اند مقدور خواهد بود.
کلا ۱۰ هزار تا وارد کردید این همه تبلیغات کردید ملت خودرو برقی بخرید بهتره ، حالا از اینکه زیر ساختشو نداریم هم بگذریم ملت یه راهی واسش پیدا میکنن نهایت داخل خانه شارژش میکنن ولی آخه ۱۰ هزار تا !!!!! یعنی این تعداد اندک جوابگو نیاز شدید مردم یه خودرو عه ؟؟؟؟؟؟ چه فایده ای داره لااقل باید تو این دوره ۷۰ هزار تا خودرو وارد میکردید که به نصف در خواست کنندگان تو مرحله اول برسه بقیه هم نهایت تا ۶ ماه دیگه بگیرن این چه مدیریته آخه
۹۹ درصد این ۱۴۰ هزار نفر فقط میخوان حواله شو یا ماشین صفر رو بفروشن
تو وکیل وصی مردمی که میخوان چیکار بکنن
ببینید بازار خودرو ایران چقدر تشنه عرضه هست که مردم برای خودروی که حتی نمیدونن کجا و چطور باید شارژش کنن صف میکشن به نظر شما مافیا خودرو میاد از همچنین بازار دلچسبی کوتاه بیاد و بزاره رقابتی بشه؟
فقط عده ای نادان میتونن بگن زیرساخت ماشین برقی در کشور وجود نداره ، اصلا علمی از این قضیه ندارن که چطور میشه شارژش کرد
اعتراضتون نه منطقیه نه باعث جلوگیری از واردات میشه ، پس اینهمه خودتون رو اذیت نکنید
خب کجاست این زیرساخت ها؟؟ کدوم ایستگاه شارژ داره به درستی کار می کنه؟؟ شما که دانا تشریف دارین بگین لااقل امثال ما نادان ها با واقعیت رو به رو بشیم و از گمراهی بیایم بیرون
مپنا چیزی حدود ۱۲۰ایستگاه شارژ در تهران داره که با مراجعه به سایتش میتونید با آدرس و وضعیت فعالیت پیگیری کنید
چه جالب عددهای عجیبی به گوشم میخوره :)))
خب شما خودتون رفتین چک کردین که واقعا کار می کنن یا نه؟
میدونستین وقتی خودروهای برقی رو به شارژر های مپنا که مثلا فست هم هستن وصل می کنیم خیلی بیشتر از چیزی که باید زمان می بره؟
ایستگاه شارژ سئول رو چک کنین لطفا
البته بدونین که فقط همین یدونه ایستگاه شارژ کار میکنه
آقای جبارزاده بنده حس میکنم شما بشدت علاقهمند هستید خودتون رو مضحکه عام و خاص کنید ، فرمایش شما شبیه به این هست که شخصی داخل گاراژ خونش چاه بنزین داشته اما میگفته ماشین بنزینی نمیخرم و زیرساختش نیست ، شارژ خودروی برقی در دسترستر چیز موجود در ایران هست حتی در بلندای کوه ها ، روستاهای دور افتاده هم در دسترسی هست اقلا از بنزین و گازوئیل و گاز بیشتر ، مشکل شما این هست خودروساز بخش خصوصی که تامین کننده مالی اسب بخار هست سبد محصول برقی ندارد و سعی میکند در شرایط فعلی جلوی آن را با تبلیغات مخالف بگیرد اما روزی که شروع به تولید انبوه خودروی برقی کرد ناگهان شما در سایت خودروی برقی رو عزیز خواهی شمرد!
تولید انبوه خودروی برقی؟؟؟/ :))))))))
الان پژو پارس و ۲۰۷ قدیمی رو نمی تونن تولید انبوه کنن. خبر دارین که میزان تولید تو ۳ ماه اول سال افت کرده؟
آقا من اصلا مضحکه مردم، شما بگو زیرساخت های خودروهای برقی کجاست؟
همین فقط بگو زیرساخت هاش کجاست؟
در بلندای کوه رو بیخیال، تو خونه های منطقه یک تهران نمیشه ماشین شارژ کرد.
چرا خودروهای برقی را در منزل نمیشه شارژ کرد؟
به خاطر این که شارژرها یا با برق شهری سازگار نیستن و یا این که سرعت شارژ اون ها بسیار پایین تر از حد نرماله.
شما اسم خودتو گذاشتی کارشناس و چند روزه دائما ذکر میکنی زیر ساخت زیر ساخت، خودرو برقی مگه هواپیماست که نیاز به فرودگاه و تجهیزات فنی پیچیده و … داشته باشه؟ کل زیر ساختی که شما دائما ازش حرف میزنی یکسری دستگاه شارژ سریع هست که کافی خریداری و نصب بشن همانند تهران. جاده و آسفالت که نمیخواد مضاف بر اینکه با همین برق خانگی (با کشیدن یک کابل از واحد در صورت آپارتمان نشین بودن) در ساعات کم باری میتوان براحتی شارژ نمود.چرا از دهها مزیت خودرو های برقی از کمک به رفع آلودگی هوای شهرها که باعث و بانی هزار درد و مرض میشه تا نداشتن هزینه های فنی ماشین های بنزینی مثل سوختن سرسیلند و واشر سرسیلند و پاره کردن تسمه تایم و خرابی گیربکس و غیره نام نمی برید. در هر شهری برحسب گستردگی چندین دستگاه شترژ سریع لازم هست که اونها هم مثل تهران ظرف چند ماه نصب میشن.
دقیقا همین تفکر بیخود آدم هایی مثل شماست که باعث شده وضع مملکت اینطوری بشه. همتون هم میگین کاری نداره، زیرساخت نیاز نیست، دو تا دستگاه میخریم نصب می کنیم دیگه، تو ساعت اوج مصرف نمی زنیم به برق، از خونه کابل میکشیم تو پارکینگ، کلا کاری نداره. اصلا سخت نیست. آخه دانشمند این که میگی مثل تهران تو چند ماه نصب شد که فقط نصب شدن. هیچ کدومشون که درست و حسابی کار نمی کنن. تو تابستون وزارت نیرو نمی تونه برق کولر آبیو تامین کنه بعد شما میگی ماشینو بزنیم به شارژ. خیلی خیلی متاسفم برات.
دقیقا اگه الان تو راه تهران شیراز شارژ تموم کنه چی میشه؟ باید سیمو بگیری دنبال پریز بگردی 😒 تازه اگه کسی راضی بشه باید ۸ ساعت تو راه وایسی تا ماشین شارژ بشه تا وقتی که تو جاده ها فست شارژ نباشه هیچ کدوم از زیر ساخت ها نیست
آقای جبار زاده شما داری با کیا بحث میکنی؟ ملت هنوز نمیبینن برق کارخانجات در فصول گرم قطع میشه تا برق مصرف خانگی تامین شه. کلا تو تهران چنتا جایگاه واقعا فعاله؟ چرا این دوستان موافق یکیشون آمار دقیق نمیده؟ بعدش مگه کل کشور فقط تهرانه؟ شهرای دیگه چی؟ شهرهای کوچیک کجای داستانن؟ جاده ها کجان؟ کدوم جاده کشور الان سیستم شارژ خودرو برقی داره؟ ملت ما کلا مگه فکر میکنن که بخوان حرف سنجیده بزنن. حالا این برقی ها میاد به بازار روز گریه دارندگانش رو هم ملت خواهند دید. هنوز تو بعضی جاده ها بعد ۱۰۰ سال حضور خودرو بنزینی در کشور میبینی به فاصله ۴۰۰ کیلومتری پمپ بنزین نیست بعد ملت ناشتا از خودرو برقی حرف میزنن.
ایه الناس قبل فروش خودرو برقی باید دولت زیر ساختش رو کامل کنه بعد بفروشه تا بتونید استفاده کنید
من از همین الان مشکل برقشو حل کردم اگه اسمم دربیاید و آیودی رو ببرم یه موتور برق ۲۰ کیلووات هم میخرم میزارم رو باربندش تا باهاش ماشین رو شارژ کنم
واقعا با این کار عدالت زیر سوال بردن ،چرا؟چونکه گفتن ثبت نام برای خودروی برقی هیچ محدودیتی ندا ره!خوب کلی نمایشگاهی ویا دلال فقط،برای کسب سود اسم مینویسن:نه ثبت نام کلا خودرو به اون شوری شور که درواقع ۱۰۰۰ تا فیلتر و شرط مثلا برا یک پراید تو این چند سال قائل شده بودند!و نه به این بی نمکی که هیچ نوع محدودیتی قائل نشدن
اینها یی که هدفشون از ثبت نام فقط برای فروختن خودرو صفر برقی بوده
الان همون هایی که خودرو بنزینی وارداتی گرفتن در فروشش
موندن
اصلا مشخص نیست حرف این آقا درست باشه از کجا معلوم چنین عددی رو اعلام میکنن که اگه به کسی خودرو ندادن کسی اعتراضی نکنه کدوم مرجع مستقلی صد و چهل هزار ثبت نام رو تایید کرده؟ این قضیه کاملا مشکوکه
تیم اسب بخار هم به این اعداد و ارقام مشکوکه ولی چون این اطلاعات از مسئول اصلی واردات خودرو اعلام شده می بایست اون رو به شما مخاطبین منتقل می کردیم.
خوبه منتقل کنید ولی از خودتون قیمت نذارید رو محصولات برقی، مرسی!
دوست عزیز اگه قیمتی هم اعلام میشه بعد از پیگیری از خود وارد کننده بوده. ما که نمی تونیم رو هوا و بدون هیچ ایده ای قیمت اعلام کنیم.
سلام و وقت بخیر
بنظر من هم یه سری نظرات که در خصوص نبود زیر ساخت و جایگاه شارژ و بدگویی از این خودروهای برقی میشه کاملا نادرسته،
شخصی که میخواد این مدل ماشین بخره خودش مصرف خودشو میدونه که اکثرا داخل شهره و نهایت سالی ۳/۴ بار مسافرت بخواد بره اونم یه مدل دیگه سفر میکنه، وقتی میتونی شب ماشینتو بزنی شارژ تو پارکینگ خونت و صبح پاشی سوارش شی و حداقل یه هفته با یه شارژ اموراتت میگذره پس بنظر منم حرف مسخره ای هست اگه میگیم جایگاه نیس،
بخوایم منطقی نگاه کنیم بنظرم فقط میشه نگران این بود که خدمات پس از فروش این وارداتی های برقی جطور خواهد بود.شما نمیتونی ایرانو با بقیه کشورها امثال دبی مقایسه کنی که هر ماشینی بخواد چه هیبرید چه بنزینی میتونه بخره، وارداتی های بنزینی رو سطح امکاناتش و داخل کابینش یه عکسشو نگاه کنی متوجه میشیم که برقی حداقل با امکانات روز و برندی مثل ایودی بهتر از مثلا النترای بیس ضربدر بیس یا هونگجی ۵ میلیاردی هست.
آیا نمیان کنتور برق خونتو قطع کنن یا با قبض نجومی و تصاعدی برخورد کنن؟؟؟ کجای اداره برق ثبت میشه که من خودرو برقی دارم؟؟؟
در پاسخ به جناب محسن ، استفاده یک شخص از خودرو روزانه چقدر هست؟ ۱۰۰ کیلومتر خوب هست برای شما؟ هرچند میدونم استفاده روزانه اینقدر نبوده و کمتر هست تا نصف این مقدار، اما با فرض ۱۰۰ کیلومتر اکثر خودروهای برقی با یک بار شارژ حدو ۵۰۰ کیلومتر پیمایش دارند لذا خودرو میانگین در هفته یک بار شارژ خواهد شد ، پک باطری چنین خودرویی حوالی ۵۰ تا ۶۰ کیلووات خواهد بود پس در ماه چهار بار ۶۰ کیلووات مصرف خواهید داشت یعنی حدود ۲۵۰ کیلو وات در ماه مصرف کل ، که در حالت معمول هزینه برق خودرو میشود ۲۵ هزار تومن برای یک ماه استفاده ، اما خب با توجه به بحث پلکانی برق حداکثر قیمت برق پلکانی خانگی مصرف معمولی خانه و نه پرمصرف ها(ویلا باغ های بزرگ، خانه های مغازه دار برق مشترک یا کارگاه های خانگی و ..) در پلکان آخر ۵۰۰ تومن هست که در این حالت هم ۱۲۵ هزار تومان برای یک ماه خواهد بود لذا با توجه به پلکانی بودن برق خانگی مبلغ کل بین حداقل ۲۵ تا حداکثر ۱۲۵ هزار تومان برای استفاده و شارژ ماهانه چنین خودرویی متصور هست ، بحث مبلغ نجومی برق هم برای کارکرد های بالای چند هزار کیلووات در ماه شامل میشود و نه کارکرد معمولی یک خانه که شاید ۹۹ درصد مردم زیر ۲۰۰ کیلووات مصرف ماهانشون هست.
تشکر از پاسختون ولی در صورت استفاده از کولر و بخاری در خودرو های برقی شاید میزان پیمایش به ۲۰۰ کیلومتر هم نرسه و ۵۰۰ کیلومتر کاملا با اغراق هستش
اقا تو سوار ماشین میشی میری یه شهر دیگه ماشین دیگه ای هم نداری اگه وسط راه موندی میخوای چیکار کنی ،بزنی به پریز بین راهی اولا شارژرو میدزدن بعدشم تو میخوای ۸ ساعت وایسی تا ماشین شارژ بشه خب باید یا ایستگاه فست شارژ درست و حسابی باشه دیگه😐
نه کاری نداره که یکی از دوستان کامنت فاکتور کن و معلوم الحال پیشنهاد داده میخریم نصب می کنیم :))) به همین راحتی :))) شما داری الکی سختش می کنی بخدا :)))
دوتا ایستگاه شارژ میخریم هر جا هم که خواستیم نصب می کنیم. تازه مپنا ۱۲۰ تا ایستگاه فعال تو تهران داره. شما ندیدی؟؟
:))))منم ندیدم کلا کسی ندیده ولی یسری میگن هست.
اگه به همین راحتی میشد ماشینو تو خونه شارژ کرد که بیشتر مردم دیگر کشورها که از ما خیلی جلوترند ماشین برقی میخریدند و یک سوال بسیار مهم؟ اگر قرار بر استفاده از ماشین برقی ارزان قیمت بود چرا رفتند سایز بزرگ و گران وارد کردند؟ استفاده بیشتر ماشین برقی برای توی شهره که ترافیک و تجمع ماشین ها در کنار هم زیاده که برقی بودن ماشین باعث کاهش آلودگی هوا میشه بنابراین بهتر نبود ماشین برقی های کوچکتر و ارزانتر وارد می کردند؟ تازه این کیلومتری که میگن باهاش میشه رفت تو شرایط ایده آله و خیلی هنر کنن شاید نصف این عدد را برن و برای اینکه دوام باتری این ماشینا زیاد باشه نباید زیاد از فست شارژ استفاده کنی چون باعث کاهش عمر باتری میشه و اگر باتری ماشین خراب شد این ماشین تو کشور ما میشه آهن قراضه!!!!!! تازه بخوان باتری نو بزارن مطمئن باشید بسیار گران خواهد بود!!!! وقتی میگیم زیرساخت منظور فقط ایستگاه شارژ نیست منظور خدمات پس از فروش هم هست که اگر ایراد پیدا کرد بتونی درستش کنی!
ایرانی از صبح تا شب کار میکنه و حتی نمیتونه یه ماشین بخره !! بخاطر اینکه دلال دیروز شده وزیر امروز .
من فقط ی چیز میگم اونم اینکه تومملکت ماهرکسی فقط ب فکرمنافع خودشه
یکی دوسداره شرایط سخت بگیرن چون خودش همه شرایطوداره
یکی دوسداره محدودیتی نباشه چون خودش شرایطشونداره
یکی دوسداره قیمت گذاری دستوری باشه تای ماشین بااختلاف قیمت گرش بیاد…
یکی دوسداره رقابتی باشه چون پولدا ه وفقط میخوادماشینهای بهترسوارشه
دولت هم ک هرروز ی جورب نفعشه ودوسداره😄😄
لطفای کم فکرکنیدوببینیدچی ب نفع همه هستش ویک صدااونوبخواید
تاوقتی همه ب فکرخودخواهی باشن مملکت چیزیش عوض نمیشه
لطفاهمه ب خاطرمنافع عمومی اعتراض کنید
اگه شب تو پارکینگ آقا دزده بیاد شارژر رو ببره چی کار کنیم ؟؟؟؟؟
اولش میگن هرکی ثبت نام کنه بدون قرعه کشی ما بی ماشین دارها ذوق می کنیم یعنی میشه به اسم ماهم دراد بعد دلال ها واونهایی که چند تا ماشین دارند بازاونها اومدند جلوی صف اصلا وزارت صمت طرف دلال هاست
اولش میگن هرکی ثبت نام کنه بدون قرعه کشی ما بی ماشین دارها ذوق می کنیم یعنی میشه به اسم ماهم دراد بعد دلال ها واونهایی که چند تا ماشین دارند بازاونها اومدند جلوی صف اصلا وزارت صمت طرف دلال هاست
با سلام
چطور هیچکدام ازدوستان خبرنگارو سایتهای خودرویی راجع به عدم اعلام نتایج قرعه کشی برقی ها که قرار بود دیروز مثلا” اعلام بشه هیچ واکنش یاخبری کار نمی کنید
دوست عزیز هنوز هیچ خبری در این باره منتشر نشده و از نتایج هیچ اطلاعی در دست نیست.
خب شما که همینجا از نظر نفر اول این پروژه گفتین دوشنبه تکلیف مشخص میشه و اولویت ها معلوم و بقیه میتونن پولشونو آزاد کننن ولی الان شب چهارشنبه س و کماکان خبری نیست
الانم اولویت بندی انجام شده و پول های بلوکه شده قابل برداشته. اعلام نتایج ولی هنوز صورت نگرفته.
این که چه شخصی خودرو بهش تخصیص داده شده الان هم مشخصه ولی نه بنده از اون اطلاعی دارم و نه خود شخص. فقط وزارت خونه در جریانه که گفته قراره هفته آینده اعلام کنه.
نه پول بلوکه قابل برداشت نیست مگر با انصرافه متقاضی
این کلمه دوشنبه رو کی گفته آخه امروز که چهارشنبه س و هنوز منتظریم
خود آقای مهدی ضیغمی رییس سازمان توسعه تجارت
تنها راه حل این مشکلات ازاد کردن واردات خودرو هستش حتی میشه قانون محدودیت حجم و سقف قیمت خودرو هم تقاضا رو جوابگو بود و هم دلالی رو کنار زد
اما متاسفانه دولت خودش نمیخواد دلالها کنار برن و میخواد سود خالص برای خودش باشه و همین دلالها هم از خود دولت هستن
حالا گیریم اصلا زیرساخت های خودرو برقی توی کشورمون وجود نداشته باشه . شما چرا ناراحتین ؟ اونی که میلیارد میلیارد ماشین خوابونده توی پارکینگش و میخواد یه خودرو برقی شیک به عنوان ماشین سوم یا چهارم واسه استفاده درون شهری داشته باشه ، نگرانی از بابت فیش برق میلیونی و تعویض باتری میلیاردیش نداره . اونقدر هم نادان نیست که با آئودی برقی ۸ میلیاردی بندازه توی جاده و سفر هزار کیلومتری بره و چند ده میلیون تومن بخاطر کارکرد از قیمت ماشین بیفته .
ماشالله همه کارشناس زیرساخت و خودرو شدند .
شما برو حساب کن یه خودروی بنزینی برای ۵۰۰ کیلومتر پیمایش چقدر بنزین مصرف میکنه ؟ صدی هشت هم بسوزونه ، حداقل ۱۲۰ هزار تومن هزینه بنزینش میشه . تازه اگر بنزین لیتری سه تومن بمونه و گرون نشه
اما هزینه برق برای شارژ فول خودروی برقی ( برای ۵۰۰ کیلومتر پیمایش ) ، بسته به برند و ظرفیت باتری بین ۲۰ تا ۴۵ هزار تومن میشه .
درمورد مصرف کولر خودرو برقی ،،کولر این خودروها مکانیکی هست و از کارکردن موتور کابین را خنک میکنه ،،کشور سازنده این خودروها امتحانشونو پس دادن نگران نباشید
نویسنده این متن کیه؟