طرح جدید فروش اقساطی محصولات ایران خودرو – خرداد ۹۸
ایران خودرو در نظر دارد فروش اقساطی محصولات خود را ویژه خردادماه ۹۸ آغاز نماید.
بدینوسیله به اطلاع کلیه نمایندگان محترم شرکت ایران خودرو می رساند، شرایط فروش اعتباری محصولات ایران خودرو به تعداد بسیار محدود از ساعت ۱۱صبح روز دوشنبه مورخ ۹۸/۰۳/۲۷ تا زمان تکمیل ظرفیت به شرح جداول پیوست و با شرایط ذیل ارائه می گردد:
با هدف جلوگیری از ثبت نام واسطه ها و افزایش امکان ثبت نام برای مصرف کننده نهایی خودرو،شرکت ایران خودرو در همکاری مشترک با شرکت سایپا،فیلتر جدیدی به فیلترهای قبلی اضافه نموده است،براین اساس مشتریانی که در ۱۸ ماه گذشته در شرکت های ایران خودرو و سایپا اقدام به ثبت نام نموده اند مجاز به ثبت نام دراین بخشنامه نمی باشند، در صورت ثبت نام مغایر با این شرط و شروط مندرج در قواعد و ضوابط بخشنامه، ثبت نام مشتری از سوی شرکت ایران خودرو یک طرفه ابطال و وجه ایشان مسترد خواهد شد.
شرایط و توضیحات روش فروش اعتباری:
در این روش فروش صرفا مشتریانی امکان ثبت نام خواهند داشت که چک های طرح ” سامانه صیاد ” را داشته و فاقد هرگونه چک برگشتی باشند.
از اینرو اطلاعات صادر کننده چک پس از انجام پیش پرداخت، اعتبارسنجی شده و در صورت دارا بودن شرایط لازم، ادامه فرآیند فروش امکان پذیر خواهد بود، ضمنا نتیجه بررسی و اعتبارسنجی از طریق پیامک به مشتریان اطلاع رسانی خواهد شد،و در صورت عدم امکان اعتبارسنجی وجوه پرداختی مشتری به حساب ایشان استرداد خواهد شد. ضمنا” چک باز پرداخت اقساط با تاریخ قید شده در بخشنامه صرفا” از مشتری صاحب قرارداد دریافت خواهد شد و در این بخشنامه امکان دریافت چک از شخص ثالث (اقوام درجه یک ،دو و …) وجود ندارد.







این فروش اقساطی نیست فقط هدف اینه سند رهن شرکت باشه نتونین خودرو رو بفروشین
من همیشه برام سوال بود که چرا راننده هایی که ماشینهای ایران خودرو از کارخانه تا نمایندگی میبرن اگر تصادف کنن باید خسارت خودرو صفر رو به قیمت دلار ازشون بگیرن ؟؟؟؟؟؟ مگه بدنش هم از خارج میاد که به قیمت دلار حساب میکنن ؟؟؟؟؟ یعنی ماشینهایی که میخرید دارن به قیمت دلار بهمون میفروششن ؟؟؟؟؟ اکر به قیمت داخل فروشبره چقدر میاد پایین قیمتش ؟؟؟؟
آدم عاقل یک اشتباه رو هیچ وقت ۲بار تکرار نمی کند.
اقساط داره میریزه
این الان اقساطیه؟!!! مرسی که هستین خودروسازان عزیز 🙂
یعنی مدیران اقتصادی این دولت از بمب های اتمی و شیمیایی خطرناک ترن! آخه این چه اقساطیه؟ 🙂
آقا یه سوال…. اونجا که نوشته پیش پرداخت + ۹درصد یعنی این مبلغ با محاسبه ۹درصد هست یا اینکه تازه باید ۹درصد به این مبلغ اضافه کنیم؟
با پیش فروشای چندین ماهه و یک ساله که همینجوری به شعور خریدار توهین میکردن دیگه این مدلی ندیده بودیم که بشه توی فروش فوری هم گوشای ملتو مخملی فرض کرد…
مرز های اقساط جا ب جا شد😂
من به عنوان یک ایرانی اصلا دوست ندارم ایران خودرو به خاطر ما در این حد به فشار بیافته و با این شرایط ماشین بفروشه
ولی انصافا مغز متفکری که این طرح رو پیشنهاد داده باید پیدا کرد ازش تندیس طلایی درست کرد
یه لحظه گفتم میتونم ماشین بخرم :||||
واقعا کسی که هشتاد میلیون داره لَنگه ده میلیون پوله ؟؟؟؟
مرزهای فروش اقساطی جابه جا شد 😐
چه اقساط شگفت انگیزی!!!!!!!!!!!
الان این فروش اقساطی هست وجداناً