طرح صدور مجوز واردات خودرو به هیئت دولت رفت

مجوز واردات خودرو
مجوز واردات خودرو

به نظر می رسد واردات خودرو در آخرین گام های آزادسازی به سر می برد و تنها تصویب مجوز واردات در هیئت دولت باقیمانده است.

به گزارش پایگاه خبری اسب بخار به نقل از خودروتک، در حالی که حدود ۴ سال از ممنوعیت واردات خودرو می گذرد اکنون تمامی نهادهای تصمیم گیر در این خصوص از دولت و مجلس گرفته تا مجمع تشخیص مصلحت نظام به این نتیجه رسیده اند که واردات خودرو از سر گرفته شود.

ساعاتی پیش سخنگوی دولت از ارسال طرح پیشنهادی صدور مجوز واردات خودرو به هیات دولت برای تصویب، خبر داد. علی بهادری جهرمی در حساب کاربری خود در توییتر نوشت:

«‌طرح پیشنهادی صدور مجوز واردات خودرو در ستاد هماهنگی اقتصادی دولت مطرح و جهت تصویب به هیات دولت تقدیم شد.»

ریزش قیمت خودروهای وارداتی اولین اثر از سرگیری واردات خودرو خواهد بود. در طول این ۴ سال مالکان خودروهای وارداتی از یک سو به دلیل افزایش قیمت ارز و از سوی دیگر توقف عرضه سود عجیب و غریبی را روی خودروهای وارداتی بردند. در حال حاضر خودروهای بنز و ب ام و و تویوتا لندکروز مدل ۱۰ سال قبل از مدل ۲۰۲۲ در دیگر کشورها گرانتر عرضه می شوند.

واردات خودرو کمترین اثرش آن خواهد بود که بساط این سودجویی چند ساله را از بازار خودروهای خارجی در کشور جمع خواهد کرد.

تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید.