افتتاح خط تولید Ecu در شرکت سازه پویش با حضور وزیر صمت

افتتاح خط تولید Ecu در شرکت سازه پویش
افتتاح خط تولید Ecu در شرکت سازه پویش

همزمان با پنجمین روز دهه مبارک فجر، با حضور علیرضا رزم حسینی، وزیر صنعت، معدن و تجارت خط تولید انواع ECU های بنزینی و گازسوز انواع خودروها در شرکت سازه پویش به بهره‌برداری رسید. 

فونیکس f8 f8 EV

به گزارش پایگاه خبری «اسب بخار» به نقل از شاتا، راه اندازی این خط با سرمایه‌گذاری بالغ بر ۱۲ میلیون یورو و ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد به صورت ریالی ضمن خودکفایی کشور در تولید Ecu برای ۶۱۰ نفر به صورت مستقیم اشتغالزایی مستقیم و ۱۷۵۰ نفر به صورت غیر مستقیم کارآفرینی نموده است.

اهمیت کاربرد قطعه ECU به عنوان مغز خودرو و سیستم قوای محرکه بدان جهت است که عملکرد صحیح این قطعه موجب کاهش آلایندگی، کاهش مصرف سوخت در کنار دستیابی به حداکثر قدرت و شتاب خودرو می شود و همچنین نقش اساسی در ایمنی خودرو و نیز حفاظت از قطعات موتور در مقابل خرابیها و آسیب های گوناگون دارد.

در شرایط تشدید تحریم ها قطعه ECU به نوعی مهمترین قطعه این صنعت از نظر ضرورت خودکفایی و تولید داخل محسوب می شود. کما اینکه در سالهای اخیر اسناد متعددی به منظور الزام و ترغیب در خصوص خودکفایی این قطعه از سوی نهادهای سیاست گذار نظیر وزارت صنعت، معدن و تجارت تدوین و ابلاغ شده است.

سازه پویش با توجه به رسالتی که در حوزه توسعه و خودکفایی صنعت خودروی کشور از ابتدای تاسیس، علیرغم قطع همکاری شرکت بوش به عنوان شریک خارجی متوقف نشد، بلکه اقدام به راه اندازی گروه های تخصصی و مهندسی توسعه ECU و سایر قطعات با فناوری بالا با جذب نیروهای متخصص و متعهد در مرکز تحقیقات و توسعه سازه پویش نمود.

خط تولید 16bit-ECU شرکت سازه پویش قادر است در سه شیفت ۱۵۰۰ قطعه انواع ECU را تولید و تست نماید در فاز دوم و با راه اندازی خط 32bit-ECU که تا پایان سال ۹۹ به بهره برداری رسیده، جمعا به تولید ۳۰۰۰ قطعه در روز دست خواهد یافت.

تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید.