انتقاد پزشکیان از قیمت گذاری خودرو در اولین مناظره دور دوم
با توجه به انتقاد پزشکیان از قیمت گذاری خودرو در اولین مناظره دور دوم به نظر می رسد این کاندیدای ریاست جمهوری، مخالف اقتصاد دستوری است.
به گزارش پایگاه خبری اسب بخار، اولین مناظره میان دو کاندیدای راه یافته به دور دوم انتخابات ریاست جمهوری، شب گذشته (دوشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۳) با موضوع سیاسی – فرهنگی برگزار شد. البته در جریان این مناظره به برخی مسائل اقتصادی نیز اشاره شد که در این میان، پزشکیان نسبت به قیمت گذاری خودرو انتقاد و درباره قیمت بنزین نیز شفاف سازی کرد.
نظر پزشکیان درباره قیمت بنزین
مسعود پزشکیان در این مناظره با اشاره به صحبت های مطرح شده در مورد گرانی بنزین، تصریح کرد: «یک خبری از ما پخش شد که بنزین را گران می کنیم، که ما گفتیم این کار را نمی کنیم، اما متأسفانه این رسانهها این خبرها را پخش می کنند. قاطع عرض می کنم که بدون رضایت مردم هیچ اقدامی نخواهیم کرد.»
ماشین ۲۰ هزار دلاری را ۱۰۰ هزار دلار میفروشیم
وی در بخش دیگری از صحبت هایش با بیان این که گفتیم خودمان می خواهیم تولید کنیم. چه بلایی با تولید ماشین سر مردم آوردهایم. بنزین را در صد کیلومتر، ۲۰ لیتر مصرف میکند بعد بگوییم بنزین را گران میکنیم. مگر میشود؟ اگر بازار را باز کنیم، قابلیت ایجاد میشود نه اینکه دور خود قفس درست کنیم و بگوییم هر چه تولید میکنیم باید استفاده کنید. ما داریم از چرخه تکنولوژی خارج می شویم. دنیا خیلی پیچیده است و خود آمریکا هم از این چرخه نمیتواند خارج شود. شدنی نیست که بگوییم همه کار را خودمان انجام میدهیم. قیمت ماشینی که ۲۰ هزار دلار است، میفروشیم ۱۰۰ هزار دلار. مردم که ۲۰۰ یا ۳۰۰ دلار حقوق میگیرند، خواب آن را هم نمیبینند. مردم چه گناهی کردهاند؟
به عقیده پزشکیان، مشکل ما در کشور این است که ۹۹ درصد مدیران اصلاً نمیدانند قانون برنامه چیست، حتی خود وزیر هم اطلاع ندارد. وزیری که نمیداند قانون برنامه چیست، رئیس دانشگاه و دانشکدهای که نمیداند، چه چیزی را میخواهید از این ها سؤال کنید؟ قدم اول این است که ابلاغ در مجلس انجام شود، دستورالعمل در دولت این باشد که وظایف آن مسئول و مدیر مشخص شود، منابع و امکاناتش هم فراهم شود و به او بگویند این وسط را هم باید انجام دهی، اگر مسئول انجام نداد با او برخورد کنیم.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: «سیاست خارجی من بر مبنای واقعبینی است. من قائل به پیوستن به FATF و عادیسازی روابط بانکی ایران با جهان هستم. من به سیاست خارجی یک نگاه ملی دارم و برای من معنی خنثیسازی تحریم این است که جوان ایرانی بتواند با کمترین امکانات به یک مشتری در یک کشور محصولات و خدمات خود را بفروشد و پول خود را مستقیم در حساب بانکی خود در ایران دریافت کند. برای من سیاست خارجی یعنی ایجاد پیوندهای متعدد و منافع مشترک با همه کشورهای جهان در راستای رشد اقتصادی و توسعه ایران اما در روند دیگری، توسعه در قفس دنبال میشود و ما باید در قفس زندگی کنیم.»
ایشون زمانی که نایب رییس مجلس بود چی کار کردن؟
چرا اونجا در مورد قیمت های عجیب خودرو حرف نزدن.
چرا در دولت آقای روحانی واردات ممنون شد؟
موقع انتخابات همه خوب حرف میزنن.
چون نایب رئیس مجلس قدرت چندانی نداره ،قانونی که تصویب میشه همه نمایندگان دخیل هستن و از طرفی زور برخی سازمان های دیگه هم هست که حرفشونو بر دولت تحمیل میکنن
در کل این اشخاص کاره ای نیستند و تصمیمات جای دیگر گرفته می شود. کلا برگزاری انتخاب یه جور فریب برای دموکراتیک جلوه دادن هستش وگرنه همه میدونن که ارگان های دیگه تعیین کننده هستند و این حضرات فقط اجرا کننده هستند و اینطوری اون کسان و گروه هایی که تصمیم گیرنده اصلی هستند مصون میمونن و گناه ها به گردن کسای دیگه نوشته میشه. النها هم دستور دارن که الان حضور داشته باشن وگرنه خودشونم میدونن که هیچکاره ان و برای حرفاشون هم نباید پشیزی ارزش قائل شد.
رییس جمهور ، رییس دستگاه اجرایی مملکت هستش . یعنی وقتی قانونی در مجلس تصویب بشه ملزم به اجرای اون هستش . بر فرضی که پزشکیان رییس جمهور هم بشود ، در برابر مجلس کاملا مطیع امر ….. هیچ کاری از پیش نخواهد برد . در صورتی که از سد مجلس بگذرد به دیوار تشخیص مصلحت و خوان شورای نگهبان و غول آخر که اسمش را نمی آورم برخورد خواهد کرد . تنها راه حل عبور از این سدها این است مشکلات و افراد مشکل ساز و راهکار برون رفت از مشکل را در تلویزیون ، قاطع ، بدون لکنت ، بدون اغماض و سانسور برای مردم بیان کند . فقط در اینصورت است که مردم پشت او خواهند ایستاد . همسویی دولت با مجلس فقط و فقط خسران برای مردم است . سوزاندن مردم برای گرم کردن تنور نظام هم پشت کردن به آرای مردم است .
آرزویی دست نیافتنی .
تجربه ثابت کرده که تمام ادعاها ، وعده ها ، داد و فریاد ها و بگم بگم ها تاریخ مصرف بسیار کمی دارد و هفته اول بعد از مراسم تحلیف رویه به شکل سابق و مسبوق به سابقه و به حالت قبل بر میگردد و افراد به جای بیان مشکل ، مشکلات را گردن مافیای نامرئی خواهند انداخت ! مافیای خودرو ! مافیای چای ! کاسیان تحریم ! دشمنان داخلی ! لامصب ها اسم و فامیل هم ندارند !!
از من که گذشت ، عمرمان با وعده ها و وعده ها و وعده ها گذشت ، امیدوارم برای جوانان شرایط عوض بشود .
این بنده خدا هنوز نمیدونه برای کدوم قوه نماینده شده. یعنی خاک بر سر ما
طرف خودش سالیان متوالی بعنوان نماینده در مجلس،محل قانونگذاری حداقل کاری که میتونست انجام بده تصویب یه قانون درست با لابیگری برای به خاک مالیدن پوز این مافیا بود.
حتی فیلمش هم در اومده که خودشم مخالف واردات بوده
اون موقع هم که دولت هم حزبی هاش جلوی وارد رو گرفت هم هیچ حرکتی نزد
حالا زمان انتخابات برای رای جمع کردن از خود مردم شاکی تر اومده فقط میناله از این وضعیت !
حداقل از برنامت برای مشکلات خودرو هم چیزی بگو ، البته اگه داری!….
یکی از محلهای خرج درآمد حاصل از عوارض واردات خودرو تامین بودجه لازم برای خرید بنز و پاجرو و لندکروزر برای ناجا است این فقط یکی از دلایل وضع تعرفه دو تا سه برابری روی واردات خودرو است بماند باقی سهم دارها!!!
تا زمانی که چشممون رو به روی واقعیت ببندیم
همین آش همین کاسس
پزشکیانک داره حرف های عوام پسند میزنه
فک کرده مردم سادن
نه عزیز مردم خیلی تغییر کردن
اصلا تصویب یا عدم تصویب fatf در حیطه قدرت رییس جمهور نیست که بخواد تصویب کنه، مگه دولت روحانی نمیخواست؟! چی سد؟
… مفت میزنن دیگه. کنتور که نمیندازه
بخاطر منافع ،مرتب رنگ عوض میکنه
ایشون یا نمی دونه این عوارض ۱۰۰درصدی مخارجش کجاست و اونایی که دارن از این راه ارتزاق میکنن کیا هستن یا شرح وظایف و حوزه مسئولیت های ریاست جمهوری نمیشناسه که در هر دو حال این حرفا مصداق بارز حق الناس رو تباه کردنه!!
اگه با اومدن این یکی و اون یکی چیزی میخواست عوض بشه ۴۵ ساله وضع ما این نبود.مردم لطفا مقداری از سادگی دربیایید