پیش فروش دنا پلاس از فردا

گروه صنعتی ایران خودرو قصد دارد تا دنا پلاس را برای تحویل دی و بهمن ۹۶، از بیست و سوم مرداد ماه ثبت نام کند.
برای ثبت نام این خودرو به پیش پرداخت ۲۴ میلیون تومانی نیاز است و سود مشارکت ۲۰% و سود انصراف ۱۸% برای مشتریان در نظر گرفته شده است. این دوره از ثبت نام قرار است که از ۱۰ صبح فردا آغاز شود و مشتریان می توانند به از طریق سایت نسبت به خرید دنا پلاس اقدام کنند. همچنین طبق بخش نامه ایران خودرو امکان دو بار صلح برای مشتریان فراهم است.
این شرکت اعلام کرده است که در ثبت نام جدید، بهای تمام شده خودرو بر مبنا نرخ رسمی روز است. در حال حاضر عرضه دنا پلاس آغاز شده و قیمت رسمی حال حاضر این خودرو ۴۷ میلیون و ۹۶۱ هزار تومان است.
گروه مستند اسب بخار
بیشتر بخوانید:
شرایط فروش نقدی و اقساطی آریسان 2 دوگانه سوز با تحویل فوری – شهریور 1405
آقای حاجیبابایی! اختاپوس صنعت خودرو را خودتان ساختید
ایران خودرو میخواهد تویوتای ایران شود؛ وعده بزرگ حمید کشاورز
قطعهساز قطعه نمیدهد، خودروساز خودرو، دولت سوخت؛ سه ضلع بنبست اقتصاد دستوری
غولهای جاده مخصوص همچنان در باتلاق ضرر/ ۲۳ همت زیان در بهار ۱۴۰۵
تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال
تلگرام
و
اینستاگرام
اسب بخار دنبال کنید.
ایران خودرو دنا پلاس





یه سوال از دوستان اسب بخار دارم . B30 بسترن شتابش جایی زده نشده می دونید چقدره. بعد مقدار اسب بخارش نسبت به وزنش کم نیست ممنون میشم راهنمایی کنید آخه با اون قیمت و امکاناتش ارزش خرید بالایی داره البته حیف بی وای دی نمایندگیاش کمه وگرنه f3 این شرکت هم خیلی گزینه خوبیه و از این آشغالای داخلی مثل دنا و خانواده اون بهتره !!
لطفا پاسخ سوالم رو در مورد b30 بدیین که شاید سوال خیلی از دوستان دیگه باشه.
اون عزیزی که میگه این خودرو اشغال هستش صرفا جهت اطلاعت عزیز این خودرو در اولین برسی isqi سه ستاره بودش
به نظر من BYD f3 خیلی گزینه بهتریه موتور EF7 واقعا جالب نیست صدای ناجورش میپیچه تو گوش آدم استهلاکش هم که وحشتناکه
متاسفانه از لحاظ موتور هیچ تغییری نکرده ، همان موتور سمند ef7 + پدال گاز برقی
کی برای این آشغال پنجاه تومن می ده اونم برای ماشینی که موتورش مال ده سال پیشه اونم با اون استهلاک که ای اف سون داره!