آغاز تولید خودروهای برقی در «مکو مپنا» + تصاویر

خودروی برقی مپنا

به تازگی مدیران شرکت مِکو گروه مپنا اعلام کرده اند که تولید خودروهای برقی در این شرکت وارد فاز عملیاتی شده و تا به امروز ۲۰ دستگاه خودروی برقی به صورت آزمایشی در کارخانه مکو تولید شده است. همچنین گروه مپنا برنامه دارد تا در سال ۱۳۹۹ اولین اتوبوس برقی خود را معرفی و رونمایی کند.

آریزو 8 آریزو 8

به گزارش پایگاه خبری «اسب بخار»؛ روز گذشته گزارش ویدیویی از فرایند تولید خودروهای برقی مکو در صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران منتشر شد که نشان می داد، تولید آزمایشی خودروهای برقی و تجهیز این دسته از محصولات در کارخانه مکو آغاز شده است. با توجه به اطلاعات موجود شرکت مکو در زمینه تجهیز خودروها به سامانه الکتریکی و هیبریدی فعالیت می کند و تا به امروز توانسته تا ۲۰ دستگاه خودرو را به مرحله کاربردی سازی برساند.

های بانک های بانک

آن طور که مشخص است، شرکت مکو گروه مپنا می تواند تا خودروهای بنزینی فعلی را به نمونه های برقی و هیبریدی تبدیل کند. این شرکت به عنوان نمونه یک دستگاه پژو ۴۰۵ بنزینی را به یک خودروی هیبرید مستقل تبدیل کرده است. این اتفاق با نصب پیشرانه برقی بر روی محور خودرو انجام شده و این امکان را می دهد تا با هر بار شارژ کامل باتری ها، پژو ۴۰۵ هیبریدی مسافت ۲۰۰ تا ۲۵۰ کیلومتر را بپیماید. در صورت نیاز هم راننده می تواند به جای استفاده از سیستم برقی از پیشرانه بنزینی خودرو و حالت عادی استفاده کند.

خودروی برقی مپنا

در پژو ۴۰۵ مجهز شده به سامانه برقی توان سامانه الکتریکی نزدیک به ۱۲۰ کیلووات (۱۶۰ اسب بخار) است که شتاب صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت ۷ ثانیه ای را برای این خودرو فراهم می سازد. مپنا در جایگاه های شارژ خود که به عنوان نمونه در برج میلاد تاسیس شده است، به ازای هر کیلووات شارژ ۲۰۰ تومان از مالکان خودرو دریافت می کند. با توجه به این عدد، پیمایش ۱۰۰ کیلومتر با این خودروهای برقی شده هزینه ۳ هزار تومانی را برای مالکان خواهد داشت که تقریبا یک نهم هزینه استفاده در حالت بنزینی است. باید به این نکته توجه داشت که این نوع از سامانه های برقی سازی خودروهای بنزینی شرکت مکو، قابل نصب بر روی تمام خودروهای داخلی است.

نوع دیگر خودروهای شرکت مکو، نمونه های تمام برقی هستند که در آن ها از هیچ گونه پیشرانه سوخت فسیلی استفاده نمی شود. تصاویر موجود نشان می دهد که مکو یک دستگاه پیکاپ را به خودرویی تمام برقی تبدیل کرده است. بررسی های خبرنگار اسب بخار نشان می دهد که سازه استفاده شده برای پیکاپ برقی مپنا و مکو، مربوط به خودروی «کاوی K1» است. کاوی (Kawei) یک خودروساز چینی است که در زمینه تولید خودروهای شاسی مستقل و دو دیفرانسیل فعالیت می کند و حال شرکت مکو پیکاپ K1 آن را به خودرویی تمام برقی تبدیل کرده است.

خودروی برقی مپنا

نمونه دیگر خودروهای برقی مپنا، خودروهای هیبریدی هستند که مانند اکثر خودروهای هیبریدی قابلیت فعالیت هم زمان با پیشرانه بنزینی و برقی را دارند و از سویی این امکان فراهم است تا هر کدام از این سامانه ها به صورت مستقل فعالیت کنند. بر اساس ویدیوی منتشر شده، شرکت مکو در حال تجهیز یک سدان خانوادگی به سامانه هیبرید است. با توجه به جزئیات معلوم در ویدیو، مشخص است که مهندسان مکو و مپنا یک دستگاه کیا سراتو YD را به خودرویی پلاگین هیبرید و چهار چرخ محرک تبدیل کرده اند.

در کنار فعالیت های اعلام شده، شرکت مکو و گروه مپنا تولید دستگاه شارژ باتری خودروهای الکتریکی و پلاگین هیبرید را مطابق با استانداردهای اروپا آغاز کرده اند و در حال حاضر این ظرفیت را دارند تا در تیراژ بالا بسیاری از مناطق و مجتمع های مسکونی و تجاری را به دستگاه های شارژ خودروهای برقی تجهیز کنند. لازم به ذکر است که چندی پیش، مدیرعامل شرکت سایپا با مدیرعامل گروه مپنا تفاهم نامه ای را جهت تولید خودروی برقی مشترک امضا نمود.

پایگاه خبری اسب بخار

تصاویر: شانا نیوز – چایناموبیل – مپنا

به این مطلب رای دهید

تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید.