ملاقات با نسل هفتم فورد موستانگ GT در تهران + ویدیو معرفی
مدل ۲۰۲۴ نسل هفتم فورد موستانگ GT یکی از جذاب ترین ماسل کارهای دنیا است که پس از حضور اولین نسخه از آن در ایران، به سراغش رفتیم.
فهرست مطالب
در روزهایی که شاهد حضور و تردد خودروهای مونتاژی چینی در ایران هستیم و حتا وارداتی ها نیز یا چینی اند و یا اگر از برند معتبری باشند باز هم در چین مونتاژ می شوند، خودرویی به صورت گذر موقت وارد کشور شده که همه را حیرت زده کرده است.
در روزگاری که اکثر خودروسازان دنیا سرمایه گذاری های سنگین خود را در بحث برقی سازی ادامه می دهند، فورد برای ارائه نسل جدید موستانگ با پیشرانه ای کاملاً احتراقی سرمایه گذاری کرده است. خودرویی که پیشرانه حجیم بنزینی دارد و روح ماسل کارهای آمریکایی همچنان در این خودرو دیده می شود.
نسل هفتم فورد موستانگ که در کارخانه فورد با کد S650 شناخته می شود، جزو جذاب ترین خودروهای تولید شده در دنیا قرار می گیرد که به واسطه ماسل کار بودنش مورد پسند بسیاری از مردم واقع می شود. این کوپه قدرتمند آمریکایی دارای ویژگی های منحصربفردی است که در ادامه به سراغ معرفی آن ها خواهیم رفت و موستانگ GT مدل ۲۰۲۴ را از جنبه های فنی، طراحی و امکاناتی مورد بررسی قرار می دهیم.
ویدیو معرفی فورد موستانگ GT
طراحی ظاهری نسل هفتم موستانگ
اگرچه شاید بسیاری از علاقه مندان به خودرو بگویند طراحی کلی این خودرو تغییری نسبت به نسل قبل نداشته است، اما باید گفت که طراحان فورد با تغییراتی جزئی کاری کرده اند تا چهره این نسل کاملاً متمایز با هر موستانگ دیگری باشد. البته این موضوع که کلیت چهره ثابت است تعجبی ندارد، چراکه فورد نخواسته است فرمول برنده خودش را دستکاری کند و روح عضلانی و آمریکایی قدیمی را همچنان در نسل جدید فورد موستانگ حفظ کرده است. برای این اسپرت آمریکایی ۱۲ طرح مختلف رینگ قابل سفارش است و رنگ کلیپرها را هم می توان با رنگ بدنه هماهنگ کرد. در مجموع باید گفت طراحی بدنه با این که جدید است اما شگفت انگیز نیست و شاید بسیاری از علاقه مندان را ناامید کرده باشد. البته باید به این نکته هم اشاره کرد که اظهار نظر در مورد طراحی کاملاً سلیقهایست.
لازم به ذکر است که به طور کلی تمامی نسل های موستانگ علاوه بر ماسل کار با نام پونی کار هم شناخته می شوند. به طور کلی به خودروهای آمریکایی به نسبت ارزان، کوپه، جمع و جور و اسپرت پونی کار (Pony Car) می گویند. از مهم ترین ویژگی های هر پونی کار می توان به دیفرانسیل عقب بودن، کاپوت بلند و کشیده، فضای کابین کوچک و … اشاره کرد. محبوبیت این مدل خودروها از سال ۱۹۶۴ و به خاطر عرضه فورد موستانگ به بازار آغاز شد. در نتیجه می توان موستانگ را مهم ترین و جذاب ترین پونی کار دنیا دانست.
یکی از نکات جالب در مورد نسل هفتم موستانگ وقتی مشخص می شود که به شیشه عقب آن نگاه می کنیم و سیر تکامل ۷ نسل این خودرو از ابتدا تا کنون را می بینیم.
کابین موستانگ
درون خودرو ترکیبی از پوشش چرم و پلاستیک را با بهبود متریال نسبت به گذشته می بینیم. یک صفحه نمایش ۱۲.۴ اینچی جلوآمپر دیجیتال را نمایش می دهد و صفحه نمایش ۱۳.۲ اینچی لمسی (متمایل به راننده) سیستم اطلاعات سرگرمی را در دسترس قرار می دهد. در این سیستم آخرین نسخه از سیستم های فورد موسوم به Sync 4 به کار رفته است که در آن گرافیک های جذابی همانند هامر برقی دیده می شود.
اما جالب ترین قابلیتی که در این ماسل کار جذاب می بینیم اضافه شدن سیستم الکترونیکی دریفت با مکانیزمی شبیه به ترمز دستی اما به صورتی کاملاً الکتریکی است. این سیستم دقیقاً مشابه همان چیزی که در حالت دریفت با ترمزدستی انجام می شد عمل می کند، اما تمام برقی است و باعث می شود شما با فعالسازی آن یک راننده حرفه ای در بحث دریفت به چشم بیایید. آپشن جذاب دیگر ریموت این خودروست که با آن علاوه بر روشن کردن خودرو می توان گاز داد و سر صدا هم کرد.
از مهم ترین امکانات و آپشن های ایمنی و رفاهی این خودرو می توان به کروز کنترل تطبیقی، رادار بین خطوط، قابلیت انتخاب ۶ حالت رانندگی، امکان تغییر در صدای خروجی اگزوز، گرم کن و سرد کن صندلی های جلو، ترمز پارک برقی با مکانیزم مکانیکی و … اشاره کرد. به طور کلی در چنین خودروهایی بودن یا نبودن امکانات رفاهی و ایمنی اصلاً نکته مهمی نیست زیرا جذاب ترین بخش خودرو فقط طراحی و مشخصات فنی است.
مشخصات فنی
جدیدترین نسخه GT از موستانگ به چهارمین نسل از موتور کایوت (COYOTE) مجهز است. این پیشرانه ۵ لیتری با آرایش ۸ سیلندر خورجینی می تواند حدود ۴۸۰ اسب بخار توان و ۵۶۰ نیوتن متر گشتاور را از طریق گیربکس ۱۰ سرعته اتوماتیک AT به چرخ های عقب تحویل دهد.
در نهایت چهارمین نسل از پیشرانه کایوت می تواند برای این ماسل کار آمریکایی شتاب گیری ۵ ثانیه ای را فراهم کند.
از مهم ترین نکات مربوط به تجربه رانندگی با موستانگ GT باید به حس و حال پس از هر تعویض دنده اشاره کرد. هنگام رانندگی با این خودرو، پس از هر تعویض دنده چنان قدرتی به گیربکس منتقل می شود که راننده حس می کند عقب خودرو می لغزد.
حجم موتور احتراقی | ۵۰۰۰ سی سی ۸ سیلندر |
کد موتور | EA211-DLE |
توان | ۴۸۰ اسب بخار |
گشتاور | ۵۶۰ نیوتن متر |
گیربکس | ۱۰ سرعته اتوماتیک AT |
محور محرک | دیفرانسیل عقب (RWD) |
حداکثر سرعت | ۲۵۰ کیلومتر بر ساعت |
شتاب | ۵ ثانیه |
مصرف سوخت ترکیبی | ۱۳.۸ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر |
وزن | ۱۷۴۳ |
حجم باک | ۶۰ لیتر |
حجم صندوق | ۳۸۲ لیتر |
طول * عرض * ارتفاع | ۴۸۱۰ * ۱۹۱۶ * ۱۳۹۴ میلی متر |
فاصله محوری | ۲۷۱۸ میلی متر |
گالری تصاویر فورد موستانگ GT 2024
سوالات متداول
جدیدترین نسخه GT از موستانگ به چهارمین نسل از موتور کایوت (COYOTE) مجهز است. این پیشرانه ۵ لیتری با آرایش ۸ سیلندر خورجینی می تواند حدود ۴۸۰ اسب بخار توان و ۵۶۰ نیوتن متر گشتاور را از طریق گیربکس ۱۰ سرعته اتوماتیک AT به چرخ های عقب تحویل دهد.
از مهم ترین امکانات و آپشن های ایمنی و رفاهی این خودرو می توان به کروز کنترل تطبیقی، رادار بین خطوط، قابلیت انتخاب ۶ حالت رانندگی، امکان تغییر در صدای خروجی اگزوز، گرم کن و سرد کن صندلی های جلو، ترمز پارک برقی با مکانیزم مکانیکی و … اشاره کرد.
هی…
هعی … ۲ 💔
هعییی 😪
هعییییییی ۳ 💔💔😭😭😭
واااااای به این میگن ماشین
کلا ماشین های آمریکایی قدرتی هستند اگر وادرات خودرو آزاد بود به جایی ماشین چینی اشغال مردم آمریکایی سوار میشدند
ای خداااا…🥲
خدایی بحث جسارت ندارم
اما بلاگر مناطق محروم 🙃🙃🙃
انصافا خودمم دو بار فقط توی کیش سوار اش شدم ولی خدا وکیلی توی دنیا موستانگ یک ماشین معمولی هستش
ولی ما ایرانیا بخواطر شرایط تحریمی دولت محروم از این همه لذت و آرزو هستیم
و فقط باید حسرت یک خودروی ساده رو بکشیم
از این ویدیو ها بیشتر بسازید لطفاً .
چه ذوقی داره روندن این ماشین 🔥
اینقدر این ماشین خوبه که نمیشه توصیفش کرد واقعا اگه جانی سینزم پشتش باشه سوارش میشم
به روان شناس مراجعه کن
دریغا که فقط باید عکسهای این جور ماشین ها نگاه کنیم
مدریت کلان ؟؟؟؟
نیازی نبود برید نسخه اصلش رو بیارید ایران.
نسخه مناطق محرومش هستش.(تارا)
خیلی خیلی ممنونم فیلم کوتاه بود.داشت یواش یواش حالم بد میشد.آقا ما آمادگی بررسب این جور ماشین هارو نداریم.لطفا اول فیلم بگین کسانی که ناراحتی قلبی دارن نگاه نکنن
عالی بود کیف کردیم
فقط می خواستی حال ما را خراب کنی ؟
نسل ۵ این ماشین آرزوی من بود که به لطف رژیم اسلامی آرزو هم میمونه …
تباه کردن عمر انسانها بدترین گناه هست یک مشت حیوان میتونن انجام بدن. عمری که از ما هدر رفت دیگه بر نمیگرده یعنی ما عمرمون رو در جوب پیدا نکرده بودیم که به راحتی از هدر رفتنش بگذریم.
این ماشین واقعا زیبا و کامله فک نمیکردم از این نسل موستانگ انقدر خوشم بیاد
اگه ممکنه یه کم کمتر ذوق کنید تا حسرتمان کمتر شود . ممنون
کلاستر دیجیتال نمیدونم چرا باید تو خودروها بابت بشه
در پاسخ به دوست عزیزمون که میگه “چطوری حس و حال ماشین رو به شما انتقال بدم ؟ ” ، میخوام خواهش کنم سلام من و ۸۰ میلیون ایرانی خون جگر رو به نامسئولین نامحترم کشور ( از صدر تا ذیل ) برسونید ، از اون سلامهای مخصوص که جاش تا یه قرن بسوزه !!
چرا اینقدر خود تحقیرین آخه. تارا از این ماشین چی کم داره؟
شانس اوردم زود تموم شد وگرنه گریه میکردم
این چه حرف مضحکی است که اگر برند معتبری هم باشند در چین مونتاژ میشن اگر برند معتبری مثله هوندا یا تویوتا باشه توی چین تولید شده باشه کیفیتش هیچ فرق دیگه ای با همون برند جاهای دیگه نداره ، مثله گوشی ایفون که همش تولید چین هستش و کیفیتش عالیه مهم اصله قطعاته نه مونتاژش
ای روزگار
آقا واقعا دمت گرم حس کردم تو ماشین خودم دارم میرونم ولی خوب حیف که ۴۵ ساله دیگه فقط کارمون شده آه کشیدن و حسرت خوردن بقیه کشورها
من با کله رفتم تو مانیتور
و به لطف این حکمرانی سراسر متوهم فقط مردم باید درحسرت بسوزند
همیشه یادتون باشه دولت ایران از قدیم برنامش این بوده ملتش گشنه و دست به دهن بمونن و همیشه جیره خور باشن. سیستم انگلستانی ک بعد شاه روی کار اومد و ادامه داره. و هیچوقت ایرانی جماعت به جایی نمیرسن.همون کسایی ک پولدار هم هستن انقد سنگ جلوشون هست ک حد نداره هرچیم دارن از همون قدیم بوده وگرنه الان هیچکی پولدار نمیشه.مردم عادیم ک راننده اسنپ و بقیه شرکت ها و یا معدن یا فولاد و شرکت پخش ینی همه کارگر
اتفاقا بی ثباتی اقتصادی خیلی ها رو پول دار کرد.قدیم ثروت در انحصار پزشک و وکیل و مهندسین بود. یعنی باید تو یه رشته خوب درس می خوندی. اما الان نیازی به تحصیل نیست.با بنگاه داری و دلالی به راحتی می تونی ثروتمند شی. واسه همینه که یه هیئت علمی دانشگاه رنو مگان سوار میشه اما یه جوجه دلال تیگو هشت پرو.ما هم اشتباه کردیم درس خوندیم.چه بی خوابی هایی که واسه کنکور و امتحانات میان ترم و پایان ترم دانشگاه و قبولی از ارشد و نوشتن پایانامه ارشد و مقاله بین المللی نکشیدیم.آخرش چی شد؟ شاگرد تنبلای ته کلاس درسو ول کردن و رفتن بازار کار کردن و واسه خودشون کسی شدن ماها تازه واسه ماهی ۱۵ میلیون داریم آزمون استخدامی میدیم.تو مملکتی که اقتصادش حساب کتاب نداشته باشه پول درآوردن راحته.کافیه اصول دلالی رو بدونی
حرف دل خیلیا رو زدی…
مرگ بر خودروسازی ایران. امیدوارم آمریکا با بمب افکن راهبردی ایران خودرو سایپا رو نابود کنه
یه چیزی شبیه ال نود باید باشه
جوان ایرانی هم مجبورِ به جای موستانگ و خودروی باکیفیت سوار تارا و ماشینای آشغال چین بشه تازه اگه توانایی اینو داشته باشه تو این بازار حداقل یک میلیارد هزینه کنه! لعنت بر حکومت فاسد و ظالم حق مردم این نیست.
به نظر من خودرو های ساخت شرکت های خصوصی توانمند ما مانند کرمان موتور، آذریورد سال، مدیران خودرو، سیف خودرو بهتر هستند.