مشخصات رانا پلاس به صورت رسمی اعلام شد + تصاویر

رانا پلاس ایران خودرو

رانا پلاس نمونه فیس لیفت و ارتقای یافته رانا LX بوده که در بحث امکانات رفاهی و تا حدی در بخش ظاهری به روزتر شده است.

فونیکس آریزو 8 فونیکس آریزو 8 مدیران 777 مدیران 777

مشخصات رانا پلاس

به گزارش پایگاه خبری «اسب بخار»؛ رانا پلاس به پیشرانه ۱٫۶ لیتری ۱۶ سوپاپ TU5 مجهز است. این پیشرانه ۱۰۵ اسب بخار را با گشتاور ۱۴۲ نیوتن متر تولید می کند و جعبه دنده ۵ سرعته دستی قدرت را به چرخ های جلوی این سدان کلاس B می رساند. پیشرانه رانا پلاس دارای استاندارد آلایندگی یورو ۵ است و تا حدی گازهای مضرر کمتری نسبت به نمونه یورو ۴ دارد.

امکانات رانا پلاس

رانا پلاس به دو کیسه هوا مجهز است و ترمزهای دیسکی را در بخش جلو دارد. همچنان شاهد هستیم که شرکت سازنده برنامه ای برای بازگرداندن ترمزهای عقب دیسکی به خانواده رانا و پژو ۲۰۶ صندوقدار ندارد و در نمونه جدید رانا هم از ترمز کاسه ای در محور عقب استفاده نموده است. در رانا پلاس ترمزهای ABS، EBD و BA وجود دارد و فرمان پذیری از طریق سیستم هیدرولیک سابق انجام می شود.

رانا پلاس ایران خودرو

رانا پلاس در بخش گرافیک چراغ های جلو و عقب، جلو پنجره، رنگ دستگیره ها و زه جانبی، نوع صندلی ها، آینه های جانبی، تریم داخلی، غربلیک فرمان و جلو آمپر با نمونه قبلی متفاوت است. در حال حاضر مجموعه صندلی های پژو ۲۰۷i بر روی رانا پلاس نصب می شود و این خودرو غربیلک فرمان مشابه به ۲۰۷i را دارد. کروز کنترل، کنترل سیستم صوتی از روی فرمان، طرح فیبر کربن کنسول میانی و داشبورد، سیستم پخش USB و بلوتوث بدون CD، شیشه های جلوی و عقب برقی، آینه های جانبی برقی و… از جمله امکانات رانا پلاس است.

پایگاه خبری اسب بخار

منبع تصاویر: وبسایت رسمی ایران خودرو

رانا پلاس چه تفاوتی با رانای معمولی دارد؟

در رانا پلاس گرافیک چراغ های جلو و عقب تغییر کرده است. همچنین جلو پنجره، رنگ دستگیره ها، آینه های جانبی، دسته دنده، غربیلک فرمان و تریم داخلی به روزتر شده است.

مشخصات فنی رانا پلاس چیست؟

این خودرو به پیشرانه ۱.۶ لیتری TU5 مجهز است. این پیشرانه با استاندارد آلایندگی یورو ۵ بر روی رانا پلاس نصب می شود و ۱۰۵ اسب بخار با گشتاور ۱۴۲ نیوتن متر را به جعبه دنده ۵ سرعته دستی منتقل می کند

رانا پلاس چه امکاناتی دارد؟

دو کیسه هوا، ترمزهای دیسکی جلو، ترمز کاسه ای عقب، کروز کنترل، کنترل سیستم صوتی از روی فرمان، رینگ فولادی، سنسور پارک عقب، صندلی های مشابه به پژو ۲۰۷i، شیشه ها و آینه های برقی و… از جمله امکانات رانا پلاس به حساب می آیند.

رانا پلاس رقیب چه خودروهایی است؟

رانا پلاس در بحث فنی (نه بحث قیمتی) در کلاس سدان های B قرار دارد. در این دسته خودروهایی مانند پژو ۲۰۶ صندوقدار، پژو ۲۰۷i صندوقدار، ساینا، یاریس صندوقدار و… قرار دارند. اما در بحث قیمتی رانا پلاس رقیب سمند LX، پژو ۲۰۶ صندوقدار، پژو ۲۰۶ تیپ ۵ و پژو پارس سال است.

۵ امتیاز از ۱ رای

تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید.