معرفی اولیه و بررسی کراس اوور وی جی وی U75 پلاس (VGV U75 plus) صنایع خودروسازی ایلیا .
فهرست مطالب
امروز فرصتی فراهم شد تا برای نخستین بار کراس اوور جدید صنایع خودروسازی ایلیا یعنی VGV U75 Plus را مورد تست و بررسی میدانی قراردهیم که در ادامه به آن می پردازیم.
نمونه های اولیه VGV U75 Plus اکنون توسط صنایع خودروسازی ایلیا به تهران رسیده است و جهت گذراندن مراحل تست پلاک گذر موقت نیز دریافت کرده است. این خودرو در ابتدا به صورت وارداتی (CBU) به کشور می آید و سپس در صنایع خودروسازی ایلیا مونتاژ خواهد شد. در حال حاضر صنایع خودروسازی ایلیا تنها نماینده نشان VGV در ایران است و برنامه بلند مدتی جهت واردات و تولید دیگر مدل های VGV نیز در دستور کار دارد که در ادامه به معرفی این شرکت می پردازیم.
نشان VGV
نشان VGV که در زمینه تولید خودروهای سواری فعالیت دارد به عنوان یکی از شاخه های سینوتراک به حساب می آید (این نشان را با کِشنده هوو در ایران می شناسیم که ابتدا توسط ایران خودرو دیزل و بعد توسط ماموت خودرو در ایران عرضه شد) و می خواهد با کراس اوورهای خود در بازار ایران حضور داشته باشد. در حال حاضر، وی جی وی، کراس اوورهای U70 U75 و U75 پلاس را مونتاژ می کند و با داشتن سه محصول سواری، تا امروز موفق نشده است سهم بازار قابل قبولی را در چین به دست بیارود. در محصولات VGV از پیشرانه های ۱.۵ لیتری توربو ۱۵۶ اسب بخار و دو لیتری توربو ۲۲۴ اسب بخار استفاده می شود. این خودروساز چینی سعی کرده است با ارائه امکانات نسبتاً لوکس، نظر مشتریان بازارهای در حال توسعه را به دست بیاورد. قیمت کراس اوورهای وی جی وی براساس امکانات و قوای محرکه در محدوده ۷۷ هزار یوان تا ۱۵۲ هزار یوان تعیین شده است. این خودروساز چینی یک پیکاپ را هم با نام VX7 به بازار معرفی کرده که در زمینه عرضه این محصول هم چندان موفق نبوده است.
مشخصات VGV U75 plus
در واقع، وی جی وی U75 پلاس نسخه اسپرت تر و قوی تر از U70 است که به پیشرانه ۲ لیتر توربوشارژ مجهز است. این پیشرانه توان تولید نهایت قدرت ۲۲۱ اسب بخار و نهایت گشتاور ۳۸۵ نیوتن متر را داراست. قدرت تولیدی پیشرانه از طریق جعبه دنده ۸ سرعته اتوماتیک AT به چرخ های جلو می رسد. وزن خالص VGV U75 پلاس برابر با ۱۶۸۰ کیلوگرم بوده و نهایت سرعت آن هم ۲۱۰ کیلومتر بر ساعت اعلام شده است. این اعداد نشان می دهد این خودرو در بحث مشخصات فنی حرف های خوبی برای گفتن دارد.
امکانات VGV U75 پلاس
این خودرو در چین دارای دو تیپ لاکچری و پریمیوم است. هر دو نسخه به لحاظ مشخصات فنی یکسان هستند و تفاوت آن ها در بخش آپشنال است. از جمله امکانات مشترک این دو تیپ می توان به مواردی همچون فرمان برقی، رینگ های ۱۸ اینچی آلیاژی، ال ای دی هد لایت، دی لایت، سانروف پانورامیک، روف رک، تریم چرمی، فرمان چرمی، صندلی راننده برقی ۶ حالته، مانیتور و کلاستر دیجیتال، دوربین ۳۶۰ درجه، سیستم تهویه الکتریکی، سیستم ورود و استارت بدون کلید، کروز کنترل، آینه وسط الکتروکرومیک، ترمز پارک برقی، اتوهلد، سنسور پایش باد تایرها، حالات رانندگی اکو و اسپرت و نرمال و برفی، سیستم کنترل کشش و پایداری، ۶ ایربگ، سیستم کمکی شروع حرکت در سربالایی، سیستم کنترل حرکت در سراشیبی و سیستم ضد واژگونی خودرو اشاره کرد. البته لازم به ذکر است که نسخه ای که جهت انجام تست به کشور وارد شده دارای ۲ ایربگ است اما به احتمال بسیار زیاد نسخه های نهایی U75 پلاس در ایران به همان ۶ ایربگ مجهز خواهند بود.
در تیپ لاکچری رنگ تریم داخلی خودرو Sand Yelloe و در تیپ پریمیوم با رنگ قهوه ای می باشد. تریم قرمز نیز برای هر دو تیپ قابل سفارش است. کیت اسپرت ظاهری هم که شامل برخی قطعات دکوراتیو قرمز رنگ در بدنه می شود، تنها در نسخه پریمیوم قابل عرضه است. همچنین نسخه پریمیوم به ۶ اسپیکر مجهز است حال آنکه تعداد اسپیکر های نسخه لاکچری ۴ عدد است.
راندن با VGV U75
با قرار گرفتن پشت فرمان خودرو اتمسفر نسبتا زیبایی شما را در بر می گیرد که به واقع از ظاهر بیرونی آن جذاب تر و شکیل تر است. به علت فاصله محوری ۲۸۰۰ میلی متری، در هر کدام از سه ردیف خودرو که باشید فضای خوبی را در اختیار دارید که البته این مورد خصوصا در ردیف اول و دوم بیشتر صدق می کند. خودرو را استارت می زنیم و شیفتر چرخان را در حالت D یا درایو قرار می دهیم. توربو اندکی تاخیر دارد اما چندان آزار دهنده و قابل لمس نیست.
شتاب U75 پلاس به علت برخورداری از پیشرانه ۲ لیتری ۲۲۱ اسبی، بسیار خوب است و پایداری آن در پیچ ها نیز مثبت ارزیابی می شود. نکته منفی تعویض سریع دتده ها است که حتی در حالت اسپرت نیز چندان اجازه نمی دهد دور موتور بالا رود و این هم از سیاست های چینی هاست زیرا به دنبال این هستند که با ایجاد یک رانندگی کم هیجان، حتی به اجبار هم که شده طول عمر محصولات خود را بیش از چیزی که هست نمایش دهند.
سواری خودرو نه آنقدر نرم است که شما را به تحسین وا دارد و نه آنقدر خشک که به یاد پیکاپ ها بیاندازد؛ به طور کلی برآیند سیستم تعلیق U75 پلاس با در نظر گرفتن سگمنت و ابعاد خودرو قابل قبول است. اما موردی که در این خودرو به جشم می آید و کم کم در حال تبدیل شدن به یک اپیدمی در بین برخی خودروساز های چینی است، عدم برخورداری آن از حالت تیپ ترونیک است.این مورد پیشتر نیز در لاماری و KMC X5 هم دیده شده بود و حالا در VGV هم تکرار شده است. با وجود برخورداری U75 پلاس از گیربکس ۸ سرعته با تعویض های متناسب و هوشمند، به واقع نبود حالت تیپ ترونیک برای گیربکس آن قدری توی ذوق می زند.
رقبای بازار :
از جمله رقبای VGV U75 پلاس در بازار می توان به بهمن فیدلیتی پرایم و مکث تیارا اشاره کرد. با وجود اینکه طراحی ظاهری خودرو امری سلیقه ایست باید گفت شاید VGV از این حیث اندکی پایین تر از دو خودروی مذکور بابمیستد اما به لحاظ پیشرانه و گیربکس کاملا دست برتر را دارد و توان این خودرو به طور قابل ملاحظه ای نسبت به فیدلیتی و تیارا بیشتر است.
گالری تصاویر
سوالات متداول
وی جی وی U75 پلاس درواقع نسخه اسپرت تر و قوی تر از U70 است که به پیشرانه ۲ لیتر توربوشارژ مجهز است. این پیشرانه توان تولید نهایت قدرت ۲۲۱ اسب بخار و نهایت گشتاور ۳۸۵ نیوتن متر را داراست. قدرت تولیدی پیشرانه از طریق جعبه دنده ۸ سرعته اتوماتیک AT به چرخ های جلو می رسد.
نشان VGV که در زمینه تولید خودرو های سواری فعالیت دارد به عنوان یکی از شاخه های سینوتراک به حساب می آید (این نشان را با کِشنده هوو در ایران می شناسیم که ابتدا توسط ایران خودرو دیزل و بعد توسط ماموت خودرو در ایران عرضه شد) و می خواهد تا با کراس اوور های خود در بازار ایران حضور داشته باشد.
سرویس شدیم از بس که کراس اوور آوردن..بابا چندتا سدان و هاچبک هم بیارید
حق
هرچی بنجل توی چینه که حتی افغانی ها هم قبول ندارند به مردم ایران غالب میکنند . ایران گورستان خودروهای بنجل چینی شده . چقدر سود داره براشون .
بنویسیم واردات خودرو از چین ، بخوانیم نجات کارخانجات خودروسازی چین از ورشکستگی توسط ایران
یاد ترمز های تریلی های هوو HOWO بخیر با اون همه خسارت مالی و جانی که داشتن
از لحاظ امکاناتی زیاد جالب نیست اگه فول اپشن بیارند امیدوارم امکاناتی کم نداشته باشه حالا کیفیت بقیه موارد که کلا چینی میارند!
چه موقع فروش میزارن من که بیاد میخرم
بیاد یا بیایی، داداچ هول نشو و عجله نکن!نیاز نیست بیایی، خیلی وقت که خوابی بیدار شو، اخیرا با نت ثبت نام میکننن
سینو تراک که کامیون های بی کیفیت هوو رو باهاش میشناسیم چقدر تصادفات جاده ای شون تو ایران زیاد و دلخراش بود جوری که پلیس راهور صداش در اومده بود حالا کراس اوور زده
کاش دست چینی ها از سر این مملکت کم شه فقط کم نه قطع
یادم نمیاد تیم اسب بخار (که بنظرم تو ایران از بقیه بهترن) صدا برداری مناسبی داشته باشن !
انقدر سخته ؟
ماشین خیلی خوبی بود فضای ی خیلی خوبی داشت آبشن های نسبتا خوبی داشت و شتاب قابل قبولی داشت