مشخصات فنی کیا K8 منتشر شد + تصاویر

ماه گذشته بود که اولین تصاویر رسمی از کیا K8 به عنوان جانشین کادنزا منتشر شد و اکنون کمپانی کیا مشخصات فنی این سدان را منتشر کرده است.
براساس اطلاعات موجود، کیا K8 که به نوعی جانشین کیا کادنزا یا K7 است، در آمریکا و اروپا به فروش نخواهد رسید. البته این برنامه ای است که کیا فعلاً برای این محصول در نظر گرفته است. کیا K8 در قوی ترین نسخه مجهز به پیشرانه ۳.۵ لیتری V6 است که نهایت قدرت ۲۹۵ اسب بخار را دارد که از کادنزا ۶ اسب بخار قدرت بیش تری دارد. میزان حداکثر گشتاور هم به ۳۵۹ نیوتن متر می رسد که باز هم افزایش ۱۶ نیوتن متری را نسبت به کادنزا داریم. در کنار این افزایش قدرت، سیستم تمام چرخ محرک جدید در این خودرو باعث می شود عملکرد بی نظیری را در این سدان داشته باشیم.
نکته جالب این است که کمپانی کیا مدل K8 را با همین پیشرانه و با سوخت پروپان مایع (LPI) هم به فروش می رساند که قدرت و گشتاور با این سوخت به ۲۳۷ اسب بخار قدرت و ۳۱۴ نیوتن متر گشتاور می رسد. هنوز اطلاعات مربوط به نسخه دیزل K8 منتشر نشده است و مشخص نیست که آیا کیا K8 با پیشرانه دیزلی به بازار می آید یا خیر.

نسخه ضعیف تر K8 به پیشرانه ۲.۵ لیتر چهار سیلندر مجهز است که خروجی ۱۹۵ اسب بخار قدرت و ۲۴۸ نیوتن متر گشتاور را دارد. هر دو پیشرانه ۳.۵ و ۲.۵ لیتری با پیشرانه ۸ سرعته اتوماتیک هماهنگ می شوند، البته پیشرانه دیگری با حجم ۱.۶ لیتر توربو برای نسخه پایه کیا K8 در نظر گرفته شده که هنوز اطلاعات مربوط به این پیشرانه منتشر نشده است. کیا K8 سیستم تعلیق مک فرسون را در جلو و سیستم تعلیق چنداتصاله را در عقب دارد. با بهبود در سیستم تعلیق، حالا صدا و لرزش کم تر شده و کیفیت رانندگی به مراتب از کادنزا بهتر شده است.

در کیا K8 نه تنها در طراحی بدنه بلکه در کابین هم تغییرات بسیار زیادی را می بینیم. یکی از امکانات جذاب در این خودرو طراحی صندلی راننده هوشمند است که با فعال کردن حالت اسپرت و یا در سرعت های بالا فعال می شود و با کاهش ارتفاع ناحیه ران پا و کناره های صندلی، بدن راننده در بهترین وضعیت قرار می گیرد. در کابین امکانات جذاب دیگری نظیر گرم کن و سردکن صندلی، سیستم صوتی حرفه ای با ۱۴ بلندگو، هدآپ ۱۲ اینچی و کروز کنترل تطبیق پذیر را می بینیم.

سدان K8 از ماه آینده در کره جنوبی به فروش خواهد رسید و پس از آن وارد دیگر بازارها می شود. همان طور که گفته شد، کیا K8 به آمریکا نمی رود و در دیگر بازارها حضور خواهد داشت. این سدان در سبد محصولات کیا بالاتر از خودروهایی مثل ریو، فورته و K5 قرار می گیرد.
محمدرضا پاداش
پایگاه خبری اسب بخار







دیدگاه ها