پژو پارس XU7P (پارس XU7 پلاس) ؛ ویدیو بررسی + مشخصات فنی
پژو پارس XU7P از جمله اعضای جدید خاندان پژو پارس در ایران بوده و اخیرا به سبد محصولات ایران خودرو اضافه شده است. این محصول در بخش فنی تفاوت های بزرگی با نسخه های قبلی پیدا کرده و در اصل بهینه تر شده است.
فهرست مطالب
پژو پارس را می توان یکی از موفق ترین پروژه های ایرانیزه شده دانست که اکنون با گذشت بیش از دو دهه از تولید اولین نسخه آن، ایران خودرو همچنان قصد توقف تولید آن را ندارد. این خودروی سدان خانوادگی اکنون در تیپ های مختلف جدیدی پا به بازار گذاشته و همچنان جزو پرفروش ترین خودروهای آبی پوشان جاده مخصوص است. پژو پارس XU7P نیز یکی از تیپ های جدید این خودروست که در سال ۱۴۰۰ رونمایی شد و سرانجام چند ماه بعد تحویل آن به مشتریان آغاز شد.
پژو پارس با همان پژو پرشیا یکی از پروژه هایی بود که ایران خودرو توانست آن را در مسیری درست به ثمر رسانده و همچنان از میوه هایش تغذیه کند! مهندسین ایران خودرو در اواخر دهه ۷۰ شمسی قصد داشتند خودرویی جدیدتر از ۴۰۵ را وارد بازار کرده و تنوع محصولاتشان را بیشتر کنند. از طرفی بنا به دلایلی قصد تولید پژو ۴۰۶ را هم نداشتند و سرانجام پروژه ساخت پژو پارس شروع شد.
پژو پارس در اصل فیس لیفتی از پژو ۴۰۵ است که اتفاقا در اقدامی نادر توسط خودروسازان ایرانی موفقیت آمیز هم بود. این خودرو ابتدا پژو پرشیا نام داشت اما در اوایل دهه ۸۰ نام آن به پارس تغییر پیدا کرد. همانطور که پیشتر اشاره کردیم این خودرو تاکنون با تیپ های مختلفی تولید شده که تیپ XU7P یکی از جدیدترین مدل های آن است.
ویدیو معرفی پارس XU7 پلاس
تغییرات فنی موتور XU7 پلاس
میزان تولید آلایندگی و مصرف سوخت موتور XU7 به حدی بالا بود که نمی توانست استانداردهای لازم برای ادامه تولید را پاس کند. به همین دلیل و با توجه به عمق داخلی سازی موتور XU7 در ایران، مهندسان ایپکو تصمیم گرفتند تا این پیشرانه پرکاربرد و سراسر مشکل را درستخوش تغییراتی قرار دهند. به این ترتیب موفق شدند تا با بهبود بخش هایم مختلف XU7، مشکلات عمده آن نظیر واشر زدن، مصرف سوخت بالا و … را رفع کنند و موتور جدید را XU7 پلاس یا XUP نام گذاری کنند. در ادامه مهم ترین تغییرات فنی رخ داده آمده است تا بتوانید بهتر با بهبودهای این پیشرانه آشنا شوید.
۱- دریچه گاز برقی
مهندسان طراح برای پیشرانه XU7 پلاس از دریچه گاز برقی استفاده کردند تا امکان نصب کروز کنترل، GSI و کنترل پایداری الکترونیکی برای خودروهایی که از این موتور بهره می برند وجود داشته باشد.
۲- تغییر در منیفولدهای ورودی و خروجی
تغییر در ورودی هوا به موتور (منیفولد ورودی) موجب شده تا بازده حجمی نسبت به قبل بیشتر شود. تغییر در مسیر خروج گازهای حاصل از احتراق نیز موجب مکش بهتر هوای ورودی به درون محفظه احتراق شده اند.
۳- تغییر در یاتاقان ها
تغییر در یاتاقان ها باعث شده تا لقی آن ها کمتر شود و اینرسی موتور ارتقا یافته نسبت به قبل کاهش یابد. از دیگر مزایای این تغییر سازگاری موتور با روغن روان تر است که می تواند از میزان مصرف سوخت بکاهد.
۴- اصلاح سیستم خنک کاری موتور
همان طور که می دانید یکی از مهم ترین عوامل واشر زدن موتور XU7 عیب هواگیری سیستم خنک کاری موتور بود. این مشکل در موتور جدید با اضافه شدن مخزن انبساط و حذف درب رادیاتور حل شد.
۵- پایه گازسوز شدن
تغییر در منیفولد وروردی هوا، یاتاقان ها و … XUP را به یک موتور پایه گازسوز تبدیل کرده تا بتواند سازگاری بیشتری با CNG داشته باشد.
خروجی XUP در مقایسه با XU7 چه تغییراتی داشته؟
به طور کلی گشتاور تولیدی موتور حدود ۱۰ درصد بیشتر شده و نمودار گشتاور نیز نسبت به قبل صاف تر و مرتب تر شده است. این تغییر می تواند شروع به حرکت خودرو را در دورهای پایین تری میسر کند و از میزان مصرف سوخت بکاهد.
توان خروجی موتور تغییر خاصی نداشته زیرا در بخش برنامه ریزی، برای آن کمی محدودیت در نظر گرفته شده تا خودروهای مجهز به پیشرانه XU7 پلاس بتوانند استانداردهای آلایندگی را پاس کنند و مصرف سوخت کم تری را داشته باشند.
هزینه نگهداری XU7 پلاس
همان طور که پیش تر گفته شد روغن پیشنهادی برای XUP از ۱۰-۴۰ به ۰-۲۰ تغییر پیدا کرده اما فواصل سرویس دوره ای نیز طولانی تر شده است. در نتیجه این اتفاق شاید روغن گران تری برای خودرو استفاده شود اما با توجه به این که در فواصل زمانی طولانی تری نیاز به تعویض روغن به وجود می آید، هزینه نگهداری موتور به طور کلی کمتر می شود.
طراحی ظاهری پژو پارس XU7P
پژو پارس XU7P از نظر طراحی ظاهری تفاوت چندانی با نسخه های قبلی خود پیدا نکرده است. در نمای جلو همان ظاهر ساده و بی آلایش خودرو را شاهدیم که اکنون دیگر طراحی قدیمی داشته و جذابیت چندانی ندارد. چراغ های اصلی به صورت کشیده و متصل به جلوپنجره خودرو طراحی شده و بر روی سپر هم چراغ های مه شکن به همراه دی لایت (استاندارد جدید برای خودروهای تولیدی از سال ۱۴۰۲) تعبیه شده است.
در نمای جانبی این خودرو تنها فرم قالپاق های خودرو متفاوت شده اما دیگر اجزا نسبت به قبل ثابت مانده اند. نمای عقب پارس XU7P نیز همچنان همان طراحی قبلی را دارد که در آن چراغ های اصلی به صورت مستطیلی شکل طراحی شده اند. محل نصب پلاک میان دو چراغ تعبیه شده و سپر عقب هیچ عضو خاصی را در دل خود جای نداده است.
کابین
پارس XU7P در قسمت داشبورد نیز تفاوتی با دیگر نسخه های جدید نداشته و همان داشبورد به اصطلاح سوناتایی را در کابین خود دارد. البته نسخه سفارشی این تیپ که امکانات بیشتری را دارد در داشبورد میانی خود به جای سیستم پخش یک سیستم مالتی مدیای نسبتا بزرگ را دارد. به غیر از این تنها دریچه های بزرگ تهویه مطبوع و پنل کنترل تهویه مطبوع اتوماتیک خودرو قرار گرفته است.
صفحه کیلومتر شمار نیز که همچنان به صورت عقربهای با یک کامپیوتر سفری ساده بوده و غربیلک فرمان هم تغییری نسبت به قبل نداشته است. متاسفانه متریال به کار رفته در داشبورد و اتاق خودرو اصلا کیفیت بالایی نداشته و پس از مدت کمی به صدا می افتند. از نظر فضا اما این خودروی سدان فضای کافی برای چهار نفر سرنشین را به همراه داشته و فضای صندوق نیز جادار و مناسب است.
مشخصات فنی پارس XU7 پلاس
پژو پارس XU7P در بخش فنی بیشترین تفاوت را با نسخه های پیشین پیدا کرده است. برخی از تیپ های قبلی این خودرو به پیشرانه معروف XU7 مجهز شده بودند که مشکلات زیادی از جمله شتاب و قدرت کم و مصرف بالا را برای خودرو به همراه داشت. به همین خاطر مهندسین ایران خودرو این پیشرانه را زیر تیغ جراحی برده و تغییرات مختلفی را بر روی آن انجام دادند که نتیجه آن پیشرانهای بهینه شده با نام XU7P یا همان XU7 پلاس شد.
پژو پارس XU7P همانطور که از پسوندش مشخص است به این پیشرانه جدید مجهز شده است. پیشرانه XU7P از نوع ۴ سیلندر ۱.۸ لیتری بوده که همچنان ۸ سوپاپ دارد! این پیشرانه توانایی تولید ۹۷ اسب بخار قدرت و ۱۴۶ نیوتن متر گشتاور را دارد. این قدرت از طریق یک گیربکس ۵ سرعته دستی به چرخ های جلو منتقل می شود و همچنان خبری از نسخه اتوماتیک نیست.
هنوز جای تعجب است که چرا بروز شدن پیشرانه XU7P با خود ۱۶ سوپاپ شدن را به دنبال نداشته است. مصرف سوخت ترکیبی این موتور جدید حدود ۷ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر توسط ایران خودرو اعلام شده و همچنین شتاب ۰ تا ۱۰۰ کیلومتر آن هم نزدیک ۱۲ ثانیه می باشد اما در عمل قطعا این اعداد تفاوت خواهند داشت.
امکانات رفاهی و ایمنی
از جمله امکانات استاندارد این خودرو می توان به سیستم ترمز ضد قفل (ABS) و (EBD)، ترمزهای جلو دیسکی و عقب کاسهای، کیسه هوای راننده و سرنشین جلو، فرمان هیدرولیکی، کلیدهای کنترل روی فرمان (MFC)، سیستم تهویه اتوماتیک، سیستم صوتی رادیو پخش، چراغ مه شکن جلو و عقب، چراغ نقشهخوان، آینههای جانبی برقی راهنمادار، شیشه بالابر برقی درهای جلو و عقب، تزئینات تریم دو رنگ، قطعات دکوراتیو طرح چوب، تودوزی پارچهای، ایموبلایزر، قفل مرکزی با ریموت، کمربندهای ایمنی جلو با قابلیت تنظیم ارتفاع، سنسور دنده عقب، رینگ و لاستیک فولادی، تنظیم دستی صندلیهای جلو، دماسنج روی داشبورد و بازکن درب صندوق عقب از داخل اتاق اشاره کرد اما فول ترین نسخه پژو پارس XU7P که پسوند سفارشی ELX را با خود به همراه دارد به امکانات بیشتری همچون پشت آمپرهای جدید، دسته راهنمای متفاوت، سنسور نور و باران و البته سیستم مالتی مدیا مجهز شده است.
تجربه رانندگی با پارس XU7 پلاس
نشستن پشت فرمان پژو پارس XU7P هیچ فرق خاصی با دیگر نسخه ها نداشته و همچنان شتاب کم آن نسبت به نسخه TU5 کاملا احساس می شود. موتور خودرو با اینکه نسبت به نسخه پیشین بهبود پیدا کرده اما همچنان توان کمی نسبت به دیگر نسخه های پارس دارد. تفاوت محسوسی میان این خودرو با تیپ های ما قبلش چندان حس نشده و نمی توان آن را یک تافته جدا بافته نامید.
متاسفانه متریال به کار رفته درون کابین و داشبورد پژو پارس XU7P اصلا کیفیت مطلوبی نداشته و بیشتر خودروها تنها چند روز پس از تحویل دچار افت کیفیت شده و کابین آنها به صدا می افتد. سواری خودرو اما همچنان تا حدود زیادی نرم و قابل قبول بوده و در حد یک خودروی خانوادگی اقتصادی است. ترمز گیری خودرو هم در سرعت های بالا چندان مطمئن نبوده و نمی توان روی آن حساب چندانی باز کرد.
رقبا
پژو پارس XU7 پلاس در بازار خودروی کشور رقبای زیادی دارد. این خودرو در اواسط پاییز ۱۴۰۲ در کارخانه حدود ۲۹۲ میلیون تومان و در بازار آزاد بیش از ۵۰۰ میلیون تومان قیمت دارد. با این حال خودروهایی همچون دنا معمولی، سورن پلاس، رانا پلاس و البته شاهین دندهای از جمله رقبای پارس هستند که هر کدام در بازار طرفداران خاص خود را دارند.
مزایا پژو پارس XU7 پلاس
بازار پر رونق
خدمات پس از فروش
امکانات خوب در نسخه فول
کابین جادار
معایب پژو پارس XU7 پلاس
تغییر نکردن مشخصات اصلی موتور
ایمنی پایین
طراحی قدیمی
کیفیت ساخت بسیار پایین
این خودرو همچنان از موتور واشری و پر مصرف پژو با کیفیت مشابه زباله بهره میبرد بدنه آن با کاغذ فرقی ندارد بطوری خیلی راحت مچاله میتوان در سطل زباله بزرگ هم جا شود کیفیت داشبورد حتی از اسباب بازی کودکان هم نحیف تر است سقف آن با انگشت به داخل میرود و اگر کسی روی سقفش پا بگذارد ۱۰۰٪ جای پای می ماند و متوجه میشوید البته اینها در مقابل شرکت سایپا حکم سلطان دارد چون با دو برابر پول همین ماشین یه ماشین اشغال تر از این به شما تحویل میدهد
بنده با نظر شما در مورد سایپا مخالفم
درسته موتور قدرتمندی ندارن ولی خیلی کم خرج تر از ایرانخودرو هست و خرابی کمتر
کیفیت متریال اینارو نظر نمیدم سر رشته ندارم
ولی بنده ساینا و اینا خیلی از ایرانخودرو محکمتر و ضخیم تر هست
اخرین بار تصادف شاخ به شاخ پارس و ساینا رو دیدم که پارس مثل قوطی جمع شد ولی ساینا سپرش شکست
شما شکر میل میفرمایید شرکت سایپا همون تیبا موتور تراکتور با دیسک صفحه زود تمام شونده و گیربکس پریشان با بزک ۴۰۰ میفروشه به اسم اطلس … آنوقت پارس حلبی حداقل رخ یه سدان سایز متوسط داره با موتور پژو که تقریبا نزدیک ۱۰۰ اسب و ۱۴۵ نیوتن متر گشتاور داره هر چند که زیر ۱ میلیارد اصلا ماشین خوب تو ایران نیست
من یه پارس xu7pدارم . ماشین دریچه گازی سیمی هست که بدون هزینه تاخیرش را رفع کردم . ماشین یه ویژگی دارد این هست که گشتاور یکسانی دارد . یعنی گشتاور موتور از دور دو هزار تا پنج هزار زیاد هست و ماشین توی هر دور شتاب می گیرد . در حالی که تیوفایو و ای اف سون فقط توی دور تا ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰گشتاورشون بالا هست .توی دنده ۵ به ظاهر شتابش کم هست . ولی در واقعیت اگر دور از سه بالا برود ماشین جون میگیرد . آب بندی ماشین خیلی مهم هست . من ۵۰۰کیلومتر اول اوکتان زدم و تا ۳۰۰۰کیلومتر دور موتور بالای ۳۰۰۰ نرفت. توی سربالایی مخصوصا دنده سه ماشین فوق العاده هست . من هم سمند ای اف سون داشتم و هم ۲۰۶ تیوفایو . ولی تو سربالایی مثل این نبودن . مصرف سوخت در حد تیوفایو و ای اف سون هست . من از تهران تا اردبیل صدی ۷ مصرف کرد . در مورد دوام زود هست . اما توی تابستان با بیشترین فشار آمپر حتی به وسط هم نرسید .روغن نمایندگی عوض می کند روغن سوپر پیشتاز تقریبا یک میلیون سیصد هست با تعویض.وقتی شرکت ایپکو از موتور اشغال پرمصرف و کم شتاب ،همچین موتور خوبی که در حد ای اف سون هست ساخت ،چرا ۱۶ سوپاپ نکرد ؟ چرا سیستم vvt را نصب نکرد ؟سمند ای اف سون خودم ۹۹اسب بخار با گشتاور ۱۴۷ داشت ولی این ماشین ۹۵ اسب بخار با گشتاور ۱۵۱. این موتور واقعا خوبه . ایپکو باید این موتور ۱۶ سوپاپ و ۱۶سوپاپ کردنش راحت هست .چون نمونه ۱۶سوپاپ موجود هست و جنس سرسیلندر از چدن و سیستم های متغیر سوپاپ بیشرفته و پمپ روغن متغیر و… اضافه کند . آن وقت قدرتش بالای ۱۴۰ اسب میشود
جک نگو ای اف سون اصلا سوار نشدی که یه موتور نود و پنج اسب بخاری را با ای اف صدو پانزده اسب بخاری مقایسه میکنی ای اف سربالایی هایی رو که ماشینهای دیگه با دنده چهار میروند رو با دنده پنج و سرنشین کامل بالا میره و تو تمام دنده ها جون و کشش داره بجز کمی کپ اولیه بخاطر دریجه گاز برقی که ای اف های دریچه سیمی ای کپ اولیه رو نداره البته با یه ریمپ ساده حل میشه بنده فنی هستم و پژو با موتور جدید رو امتحاان کردم بجز شتاب اولیه متوسط نسبت به موتور قبلی و صدای زیاد موتور به داخل کابین در دنده های بالا هم گشتاور خوبی نداره با وجود اینکه شاتون ای اف سون روش گذاشتند هزینه روغن بالایی هم دارد تقریبا دو میلیون روغن صفر بیست میخاد که گران هست
ما سوار ای اف سون(شاتون پلاس ) نمیشیم
بیا من روغن صفر
بیست بهران رانا ممتاز برات میزنم ۸۵۰ با روغن های دیگه ۱۰۰ تومان تفاوت داره من خودم تعویض روغن دارم الکی شایعه پردازی نکن
همینکه گفتی هزینه روغنش دو میلیونه ،یعنی هیچی حالیت نیست،
درود بر شرف شما.واقعا ای اف سون با هیچی قابل مقایسه نیست و تو هر شرایطی که باشی میشه روش حساب کرد
۱_عملا ثابت شده پژو پارس موتور قدیم شتاب اولیه خیلی بهتری حدود ۱۱ ثانیه سرعت ۰ تا ۱۰۰را بدست می آورد و نسبت به پژو xu7pو حتی نسبت ب tu5 شتاب اولیه خیلی بهتری دارد
۲_ پارس xu7 حدود ۱۰۰ اسب بخار قدرت و ۱۵۲ نیوتن گشتاور تولید دارد ولی پارس جدید کمتر از ۹۷اسب بخار
تنها ایراد پارس قدیم ضعف واشر سرسیلندر که بایستی مراعات کنید و با واشر مسی(دوگانه سوز) این مشکل بر طرف میشه.
من خودم هر سه نوع پارس را داشتم
دوست عزیز در شرایط عملی شتاب صفر تا صد یازده ثانیه با پژو پارس موتور xu7 محاله و در بهترین حالت سلامت موتور و تنظیم موتور دقیق و سلامت دیسک و صفحه با ایسیو های غیر ایرانیزه و استاندارد آلایندگی یورو ۲ شتاب صفر تا صد زیر سیزده ثانیه بدست نمیاد در قویتر شدن موتور xu7p نسبت به xu7 هیچ شکی نیست اما به خاطر پاس کردن استاندارد یورو پنج مجبور شدن موتور رو خیلی محدود کنن به طوریکه این موتور درحالت ستاپ فابریک ایسیو حدود نود اسب بخار سرچرخ قدرت داره که بازم حدود ده اسب از xu7 فابریک بیشتره اما فقط با یه ستاپ مجدد ایسیو و حذف سنسور اکسیژن دوم و یورو ۲ شدن موتور به راحتی تا ۱۰۴ ۵ اسب بخار سرچرخ قدرت میده یعنی بیشتر از ۱۵ درصد افزایش قدرت فقط و فقط با رفع محدودیت های یورو پنجی خب این یعنی چی؟ یعنی اینکه این موتور ذاتا قدرت خوبی داره و زیر موتور قوی داره قویترین xup تیون شده هم در حال حاضر با نیم موتور کاملا فابریک و سرسیلندر کاستوم و دورچین تقویتی ۱۶۵ اسب سرچرخ ازش قدرت گرفتن با هزینه حدود ۴۰ میلیون تومن که شما اگه همین میزان قدرت رو بخوای از موتور tu5 که تیون خور ترین موتور ایرانی هست بگیری باید بالای ۷۰ ۸۰ میلیون تومن هزینه کنی .
عیب موتور xu7p اینه که نیاز به روغن موتور با استاندارد بالاتری داره که حدود ۲ برابر گرانتر از روغن موتورهای دیگه قیمت داره
خب در عوض زمان تعویض روغنشم نسبت به موتور های قبلی بالاتر رفته مثلا xu7 هر دو کیلومتر باید عوض میکردی اینو هر ۳ کیلومتر عوض میکنی البته من توی کاتالوگ خودروی آریسان دیدم اینجوری بود با همین موتور دیگ نمیدونم پارس هم مثل آریسانه یا نه
این موتور خیلی مزخرف هست صدای مانند موتور روا دارد جنس بدنه از قوطی رانی درست شده فکر میکردم خوبه وقتی صدای موتور رو شنیدم و بدنه اشغالشو دیدم فروختم
دم شما گرم من هم پارس قدیمی رو داشتم وهم تیو ۵ ولی خدا وکیل نسبت به ماشینهای ایران خودرو و سایپا به سر و گردن بالاتره .شتاب بالا . موتور قوی و ماشین بسیار نرم تر شده.ترمزهای عقب و جلو EBS ضمنا حرارت ماشین از وسط بالاتر نمیره ومصرف سوخت عالی وکمی داره.من به شخصه لذت میبرم از اینکه باپژوپارس جدید رانندگی میکنم…👌👌👌
سلام .من تازه گرفتم بعد از ۱۴روز با کارکرد۴۷۶کیلومترتسمه تایم پاره کردو کلاموتور به فنا رفت.
پارس نگو، حلب بگو. متاسفانه همه محصولات داخلی حلبی هستند. مثلاً در بررسی پرچمدارشون تارا در همین اسب بخار دیدیم که اون هم حلبی است
از نمایندگی تامنزل آوردم تصمیم ب فروش گرفتم نخرید
در ایران تغییرات جدید معنی و مفهوم ندارد و فقط به سود خالص فکر می کنند ، کیفیت ، ایمنی و استهلاک را در نظر بگیرید
سلام من ۱۵ ماهه که این ماشین رو دارم و ۲۸۰۰۰ کیلومتر استفاده کردم . مصرف سوخت ابتدا زیاد بود ولی الان در رنج ۷ تا ۷.۵ لیتر مصرف می کنه . صدای موتور به خصوص در سرعتهای بالا نسبت به نسخه معمولی به مراتب کمتر و شتاب هم بهتر شده . ولی مشکل اصلی در مونتاژ قطعات داخل اتاق است و البته مربوط به تمام محصولات ایران خودروست . برخلاف موتور معمولی در هر ۱۰۰۰۰ کیلومتر که روغن رو عوض کردم ، باوجود استفاده روعن ۰-۲۰ کم کردن روغن نداشت . سبک شدن ضرایب دنده باعث میشه که در ابتدا کمی جابخورید و احساس کنید که ماشین راه نمیره ولی پس از مدتی که موتوذ اب بندی شد و البته به ضرایب جدید گیربکس عادت کردم ، حس رانندگی بهتر و راحت تری نسبت به نسخه معمولی دارم .
ولی در مجموع اگر می خواید بین این ماشین و شاهین انتخاب کنید و فکر فروش نیستید ، شاهین رو پیشنهاد می کنم
یک عدد اسباب بازی
سلام
صحبت از اتومبیل که به تعریف کلمه یک دستگاه وسیله نقلیه میگویند که توانایی جابجا کردن ۴ سرنشین در فضایی امن برای آسایش خانواده ساخته شده
شما کدام از یکی واژه های تعریف اتومبیل در محصولات این دو شرکت میبینید…
خدا شاهده همه را مسخره کردن اینها، به امام حسین یک مشت هالو ما را احمق تر از خودشون به حساب میارن.. چه حرفهایی چه مطالبی از پژو پارس نوشتن.. خجالت نمیکشن.. به خدا سرویس مدرسه پسرم چون ماشینهای ایرانی بود خودم با زحمت میبریم و میاریم….
توو ایستگاه اتوبوس شما منتظره هواپیما هستید… اتومبیل!!! سایپا!!! ایران خودرو!! اینها علوفه دام تولید و بسته بندی کنند شاید بشه گفت کارخانه…
شما های که میگید موتور اینطوری و یک پا بذاری جاش می مونه اصلا شما نصفی هاتون ماشین ندارید الکی صحبت می کنید
پرشیا صفر خریدم دنده دو سبکه خیلی عجیبه
با چهار سر نشین تو سربالایی طولانی ماشین که با دنده یک دور میگیره میرم دنده دو شل میکنه نمیره من قبلا پژو داشتم دنده دوش قدرتی بود این سرعتیه
با سلام . لطفا کسانی که این ماشین را دارن ( پژو پارس XU7P ) وجدانا خدا ویکیلی بدون تعصب بگین آیا مشکل واشرسرسیلندر حل شده ؟ من خودم پژو ۴۰۵ دوگانه مدل ۹۸ داشتم واقعا ماشین خوبی بود از نظر جاداری – هندلینگ و تعادل در پیچها و جاده ها عالی بود تنها ایرادش که واقعا اذیت میکرد و خرج سنگینی داشت مشکل سوختن واشرسریلندر بود که دیگه جز مصرفی ها به حساب میاد . هر کاری که بگید کردم ولی آخرش واشر را میزد ! حالا میخوام بدونم اگه این مشکل بطور کامل حل شده تا برم بخرم راستش یکی دیگه گزینه هام پارس TU5 بود ولی قیمتش خیلی بالاست که حدود ۱۰۵ میلیون تفاوتشه و توان مالیش را ندارم . خدا خیرتون بده لطفا جواب بنده را بدید . با تشکر فراوان
اصلا دیگه دما بالا نمیره که بخواد واشر بزنه ، کشتمش تو این گرما دماش به وسط نرسید حتی ، منبع انبساط واقعا کارساز بوده، هفتاد هزار تا کار کرده واشر نزده تا ببینیم چی میشه …
ترمزهای عقبش کاسه ای واقعا؟مطمئنید؟
سفارشی بخر یکی از مورداش اینه که عقب هم دیسکه
هزینه روغن زیاد نبود من تو نمایندگی روغن و فیلتر روغن عوض کردم کلش شد ۱۱۰۰ قبلا سورن پلاس داشتم روغنش رو دو ماه پیش عوض کردم ۱۰۷۰شد. هر دو تاش ۵لیتر روغن مصرف کرد. ماشینای سایپا ۴لیتر مصرف میکنن خیلی ارزونتر نیست. اگه بیرون عوض کنم ارزونتر از نمایندگی میشه ولی بخاطر گارانتی فعلا مجبورم ببرم نمایندگی
بچه ها بین سورن پلاس و پارس پلاس کدوم سواری نرم تری داره؟
سورن به دلیل وزن بیشتر نرم تره ولی از اونطرف جلوبندی زودتر خراب میشه
چرا دنده یک و دو این پارس xu7p راحت جا نمیره؟
حس میکنم دنده دو این ماشین خیلی بیخاصیته. نه اونقد قدرت داره که راحت بخوای از رو دست انداز رد بشی نه اونقد سرعت داره که بخوای تو دور پایین اروم تو حرکت کنی.
من روغن گیربکس و موتور رو عوض کردم ۱.۵ در اومد. تو ترافیک سربالایی سنگین گیر نکردم ولی ماشین تو هوای جنوب بازم امپرش به وسط نمیرسه.
به نظرم مدل tu5 الکی گرون تره . اگه tu5 میخواین بخرین همون ۲۰۷ بخرین نه پارس.
اگر کیفیت متریال کابینش که از مواد بازیافتی ساخته شده و بدنه حلبی و استهلاک و مصرف سوخت بالاش را بزاریم کنار واقعا این شوتی سوارا و پارس سوارای متعصب چی فکر میکنن که به این ماشین میگن سلطان و حتی بعضی هاشون برای ماشینهای ۶ سیلندر هم شاخ و شونه میکشن و به قول آقای تفضلی تو جاده اگر بوگاتی هم جلوشون باشه نوربالا میدن شتاب شاهین که میگن راه نمیره و به پراید هم نمیرسه و… توی همین اسب بخار تست شتاب ازش گرفتند و ۱۳.۴ ثانیه شد حالا پارس حلبی یا به قول شوتی سوارا سلطااان! ۱۷ ثانیه جالبه بدونید توی ایران شتاب پارس با موتور xup را ۱۲ ثانیه اعلام کرده! واقعا متاسفم برای ایران خودرو و کسایی که به پژو پارس میگن سلطان
با سلام من تا حالا gliو پارس معمولی پارس tu5دنا پلاس وحتی پیکان نیسان سایپا و جک ۱۸۰۰اتومات سوار شدم تمام اینها عیب داره تا حالا موتور قوی ۱۸۰۰ موتور نرم و قوی EF7و نرم تنها پارس تی یو فایو پارس جدید گرفتم مصرفش زیر ۷
چون دور موتور پایین سرعت بالاتری داره با دور موتور ۳سرعتش ۱۲۰
باهاش از اصفهان راه افتادم و در مسیر شمال و جاده چالوس و بیابان طبس سرعتی رفتم در ۲۹۰۰کیلومتر ۱۹۵لیتر مصرف
قدرت بالایی داره بعلت تغییر در گیربکس دنده یک ناشی باشی خاموش میکنه
البته وقتی صفر ه من تا حالا ۳۲۰۰۰کیلومتر باهاش رفتم بدنه خوبی داره البته استثنایی ولی میگن اتاق مشهد ه یا تهران چون بقیه که دیدم خوب نبوده اینم صدای باد فقط از لایه درب جلو راننده میاد که خیلی رو اعصابه سیستم صوتی افتضاح چهار چرخ دیسک وترمز ناگهانی بد روغن ۳۰-۵ بهران میریزم خودم فنی ام و تعویض روغنی دارم
در هر حال نمیخوان ما بدون استرس خودرو سوار بشیم خواهشاً اگه مثل من پول کم دارید بد گویی از ماشین ها نکنید خخخخخخ
من یه ۲۰۶tu5 sd داشتم مدل ۹۶ تا ۱۰۰ هزار تا فقط آب رو روغن عوض کردیم بعدشم فروختم رفتیم یه رانا پلاس سقف فلز گرفتیم که ایول هم تیو فایو هست هم آپشن داره هم جذابه گرفتم دیدم آشغالی بیش نیست ماشین ۱۰ هزار تا کار کرده پر از سر و صدا شیشه ها تو دست انداز های ریز تق تق صدا میده می خواهم پارس بگیرم فقط شتاب مهمه و ترمز xu7 یا xu7p بگیرم؟