ثباتی همراه با نوسانات بی منطق در بازار خودرو

با توقف رشد قیمت دلار در آخرین روز هفته، که تقریباً می توان آن را عادی دانست، قیمت برخی از خودروها باز هم گران شد و برخی دیگر کاهش قیمت داشتند. در این میان، تعدادی از خودروها نیز ثابت ماندند و افزایش یا کاهشی در آن ها مشاهده نشد.
فهرست مطالب
عامل اصلی تورم این روزهای بازار خودرو که خودش به دلیل های دیگر متلاطم است، امروز متوقف شد و به دنبال آن، آشفتگی و هرج و مرج بدون جهتی در قیمت خودروهای صفر به وجود آمد. منظور از آشفتگی بدون جهتی این است که برخی از خودروها همچنان روند صعودی خود را حفظ کرده اند و برخی دیگر با افت همراه بودند. این قضیه که برخی از محصولات گران می شوند و برخی دیگر ارزان یعنی این که بازار روند مشخصی ندارد.
قیمت دلار در بازار امروز ارز در همان کانال ۴۳ هزار تومان ثابت ماند و این ثبات جدا از تأثیراتی که بر روی محصولات ایران خودرو و سایپا داشته، موجب کاهش قیمت خودروهای صفر چینی شده است. البته باید گفت این کاهش به معنی افت زیاد و چشمگیر نیست، بلکه در حدود ۴۰ تا ۵۰ میلیون، آن هم در گران ترین چینی های بازار.
حتماً بخوانید: قیمت روز خودرو
تغییرات قیمت خودروهای صفر ایران خودرو
هرج و مرج به وجودآمده در بازار خودروهای صفر را در بین محصولات ایران خودرو می توان بهتر درک کرد. برای مثال، پژو پارس تیوفایو معمولی امروز ۶ میلیون کاهش قیمت داشت و در عین حال، پژو پارس تیوفایو ELX حدود ۱۳ میلیون گران تر شد. یک مثال دیگر می تواند پژو ۲۰۶ تیپ ۲ و 3 باشد که تیپ ۲ حدود ۴ میلیون افت کرد و از آن طرف، تیپ ۳ حدود ۶ میلیون گران شد.
از طرفی دیگر، سورن ها تقریباً همسو بودند و کاهش قیمتی در حدود ۴ میلیون داشتند و 207های دنده ای هم ۱۰ میلیون پایین تر از دیروز به فروش رسیدند.
با وجود ثباتی که در موردش صحبت شده بود، قیمت خانواده دنا امروز روند نزولی چشمگیری داشت و بین ۴۰ تا ۵۰ میلیون ارزان تر از دیروز در بازار معامله شد.
تغییرات قیمت خودروهای صفر سایپا
برخلاف ایران خودرویی ها اما سایپایی ها رفتار نرمال تری داشتند و بیش ترشان با همان قیمت دیروز خرید و فروش شدند. برای مثال، پراید ۱۱۱ و 131، کوییک معمولی، کوییک اتوماتیک معمولی و شاهین نوسان خاصی نداشتند. در عوض، برخی مانند پراید وانت و تیباها حدود ۴ میلیون گران تر شدند.
جدا از موردهای گفته شده اما ساینا معمولی و ساینا S هر کدام ۳ میلیون افت قیمت داشتند و به ارزش های ۳۳۶ و ۳۳۹ میلیون تومان رسیدند.
تغییرات قیمت خودروهای صفر چینی
چینی های بازار امروز همگی رو به پایین بودند، اما همان طور که گفته شد رو به پایین بودنشان در حد افزایش قیمت چشمگیرشان در هفته های قبل نبود. برای مثال، هایما S7 پلاس، که به نزدیکی های یک و نیم میلیارد رسیده بود، امروز حدود ۵۵ میلیون کاهش قیمت داد و به یک میلیارد و ۴۲۵ میلیون رسید. در کنار آن، محصولات کرمان موتور مانند جک S5 و T8 هر کدام ۲۰ میلیون افت کردند.
تمام محصولات بهمن موتور اعم از دیگنیتی و فیدلیتی هم نسبت به دیروز ۲۰ میلیون پایین تر فروخته شدند. دو پرچمدار مدیران خودرو، تیگو ۷ و ۸ پرو که در روزهای قبل عددهای عجیب و غریبی برای خود ثبت کرده بودند امروز با ۴۵ میلیون افت در بازار آزاد مواجه شدند.





سوالی که دارم اینه که چرا در اعلام قیمت بازار، چرا تنها تغییرات رو اعلام میکنین و نه قیمت محصولات رو.
جالبه
خودروسازها هیچ برنامه عرضه و فروشی اعلام نمیکنن
و به کمبود بازار
دامن میزنن! دستشون با دلالان تو یک کیسه است. به هر حال پاداش پایان سال مدیران باید از فروش ۲۰۷ به قیمت ۵۰۰ میلیون بجای ۱۸۵ میلیون دربیاد
سال ۲۰۲۳ اقتصاد جهانی تو رکود کامل میره و تو اقتصاد پنچر کشور ما بی تاثیر نیست . سال اینده تب خرید فروکش میکنه حجم بالایی خودرو از پارکینگ ها به سمت بازار میاد صبور باشید دقیقا تکرار لوپ سال ۸۹ تا۹۱ تب مسکن و خودرو بود ۹۲ تا ۹۴ وارد رکود سنگین شدیدم . فرق این دوره با اون دوره در اینه که اقتصاد جهانی درگیر همین رکود خواهد بود و اولویت مردم سهام طلا کالا سرمایه ای نیست تامین مایحتاج اولیه زندگی میشه .
چقدر افت قیمت!
این افت در مقابل اون افزایش اصلا گفتن داشت؟ نمی گفتید که سنگین تر بود. در کل شما کلمه افت رو دوباره معنی کردید