بررسی شاین مکس بنزینی؛ سدان وارداتی ایران خودرو + ویدیو
روز گذشته گروه صنعتی ایران خودرو در مجموعه پارک گیاه شناسی تهران، برای نخستین بار امکان بررسی میدانی شاین مکس را در دو نسخه بنزینی و هیبریدی فراهم کرد.
فهرست مطالب
ویدیوی بررسی شاین مکس بنزینی
شرکت ایران خودرو در دور جدید واردات به سراغ یک سدان بزرگ و به نسبت لوکس از کمپانی دانگ فنگ به نام آئولوس یی شوئن مکس رفته است. البته نکته جالب آن که، آبی پوشان به دلیل سختی تلفظ نام این خودرو، اسم آن را به شاین مکس بهجای یی شوئن مکس تغییر داده اند. ایران خودرو قرار است در وهله اول، نسخه بنزینی را روانه بازار نماید و سپس نوبت به نمونه هیبریدی خواهد رسید. کارهای اخذ مجوز و واردات این سدان هم توسط شرکت ایساکو کیش از شرکت های تابعه ایران خودرو صورت پذیرفته است.
اندکی در خصوص سدان جدید آبی پوشان
یی شوئن مکس یا همان شاین مکس ایران خودرویی ها، با نشان آئولوس گروه دانگ فنگ به بازارهای هدف معرفی شده و قرار است در جایگاه یک سدان لوکس چینی به صورت وارداتی توسط ایران خودرو به ایران بیاید. این خودرو از نظر ابعاد، در جایگاه کمی بالاتر نسبت به KMC J7 کرمان موتور می ایستد و رقیب مستقیم آن در بازار ایران را می توان چری آریزو ۸ یا به عبارت بهتر فونیکس آریزو ۸ دانست.
طراحی ظاهری شاین مکس بنزینی
شاین مکس از نظر طراحی ظاهری، خودرویی با استایل جذاب و خشمگین به نظر می آید و این نورد خصوصا در رنگ های تیره بیشتر خود را نمایان می سازد. در بخش دماغه شاهد بهکارگیری یک جلوپنجره بزرگ با قطعات کرومی پله ای در طرفین هستیم که به چراغ ها نیز متصل شده است. گرافیک چراغ ها زیباست و فرم سپر نیز حالتی عضلانی و اسپرت دارد. نمای کناری فرمی فست بک مانند دارد و امتداد سقف خودرو با شیبی ملایم به درِ صندوق ختم می شود. یک نوار کرومی بالای پنجره های جانبی و دو خط شخصیت را هم می توان از دیگر المان های کنار خودرو برشمرد. در بخش انتهایی نیز چراغ های به هم پیوسته با گرافیک داخلی دودی رنگ به چشم می آیند و البته نوشته AEOLUS و DFM و همچنین A60MAX از جمله بج هایی هستند که روی درِ صندوق نصب شده اند.
طراحی داخلی و امکانات
در بخش داخلی طراحی زاننده محور را شاهد هستیم. تریم رنگی داخل خودرو در نسخه بنزینی، سفید – مشکی بوده و دوخت های نارنجی در آن بکار رفته است. فرمان دو شاخه، کلاستر دیجیتالی و مانیتور عریض نیز از دیگر نکاتی هستند که در کابین این خودرو جلب نظر می نمایند.
از جمله امکانات ایمنی و رفاهی این خودرو می توان به مواردی همچون سنسور باران، شیفتر دنده الکترونیکی، صندلی های جلوی zero gravity، سقف پانورامیک، شش ایربگ، سیستم ورود و استارت بدون کلید، صندلی راننده برقی ۶ حالته به همراه تنظیم گودی کمر و تهویه و گرمکن، صندلی شاگرد برقی با تنظیم چهار جهت به همراه گرمکن، کول باکس، سیستم کنترل پایداری و کنترل کشش، کروز کنترل تطبیقی، سیستم ترمز اضطراری خودکار، رادار نقطه کور، دوربین ۳۶۰ درجه، رادار هشدار خروج از خط، رادار حرکت بین خطوط، رادار تابلو خوان، سیستم پایش سطح هوشیاری راننده، ترمز پارک برقی، اتوهلد، سیستم تهویه اتومات و… اشاره کرد.
مشخصات فنی و توان حرکتی شاین مکس بنزینی
شاین مکس در نسخه بنزینی به پیشرانه ۱.۵ لیتری توربوشارژر TGDi مجهز است، که ۱۹۰ اسب بخار را با گشتاور ۳۰۰ نیوتن متر تولید می کند و جعبه دنده ۷ سرعته اتوماتیک دوکلاچه تَر (WDCT) توان را به چرخ های جلوی این خودرو می رساند.
شتاب گیری اولیه خودرو به لطف خروجی قابل قبول موتور، راضی کننده است و ارگونومی کابین و موقعیت قرار گیری راننده، راندن این خودرو را لذت بخش جلوه می دهند. تاخیر جعبه دنده های دوکلاچه در شروع حرکت و سربالایی ها، در این خودرو نیز تا حدودی به چشم می آید. به دلیل نوع انتخاب محل تست و محدوویت های موجود، نمی توان در خصوص پایداری آن در پیچ هاخصوصا در سرعت های بالا نظری ارائه کرد اما روی کاغذ، این خودرو تقریبا تمام سیستم های ایمنی مورد نیاز را ارائه می دهد.
قیمت
طبق شنیده ها و با توجه به قیمت علی الحساب شاین مکس در سامانه یکپارچه خودرو های وارداتی، پیش بینی می شود قیمت نهایی این خودرو در نسخه بنزینی، چیزی در حدود ۱ میلیارد و ۴۹۰ میلیون تومان اعلام شود.
ایران خودرو شاین مکس در نسخه بنزینی به پیشرانه ۱.۵ لیتری توربوشارژر TGDi مجهز است، که ۱۹۰ اسب بخار را با گشتاور ۳۰۰ نیوتن متر تولید می کند.
از امکانات این خودرو می توان به صندلی های zero gravity، سقف پانورامیک، شش ایربگ، ترمز پارک برقی، اتوهلد، سیستم ورود و استارت بدون کلید، صندلی راننده برقی ۶ حالته به همراه تنظیم گودی کمر و تهویه و گرمکن، صندلی شاگرد برقی با تنظیم چهار جهت به همراه گرمکن، کول باکس، کروز کنترل تطبیقی، سیستم ترمز اضطراری خودکار، رادار نقطه کور، دوربین ۳۶۰ درجه، رادار هشدار خروج از خط، رادار حرکت بین خطوط، رادار تابلو خوان، سیستم پایش سطح هوشیاری راننده و… اشاره کرد.
سلام
J7 رو ایران خودرو تولید می کنه یا کرمان موتور
لطفا بادقت متن را بنویسید
بله دوست حق با شماست
اصلاح شد.
هر کی هر ماشین آشغالی دوس داشته رفته وارد کرده، قطعات، خدمات پس از فروش و تعمیرکار ماهر هم اصلااااا مهم نیست!
قیمتا هم که ماشاالله همه بالای ۱.۵ میلیارد. خیلی دوس دارم سران حکومت و دولت که تو حرفاشون همیشه صحبت از رفاه مردم میکنن بیان بگن چجوری مردمی که حد اقل حقوقشون زیر ۱۰ میلیونه میتونن این ماشینا رو بخرن؟؟
مگر می شود چنین سدانی با اینهمه آپشن، تیپ ترونیک نداشته باشد؟
با سلام و احترام؛
بله ممکن است. هم تیپ ترونیک و اهرم تعویض پشت فرمان ندارد، چون لاماری هم ندارد و هر دو محصول دانگ فنگ هستند و موتور و جعبه دنده آنها یکی است.
یک آشغال دیگه بابا برید یه E90 یا E60 بخرید با این پول به نظرم مردم مغزشون فقیر شده
دوست عزیز الان این ماشینایی که اسم بردی تو خارج از ایران که بنزین با کیفیت دارن و روغن اصلی دارن و فرهنگ استفاده از اتومبیل دارن و جاده های استاندارد و آسفالت با کیفیت و گارانتی شرکتی دارن با کلی خدمات استاندارد و تعمیرگاه مجهز و بروز و…. با همه ی این اوصاف باز هم حتی تو اوراقی هم پیدا نمیشه و ماشین رو پرس میکنن.. اگرم پیدا بشه تو کشورای جهان سوم اونم حداکثر ۲۰۰۰دلار قیمت داره.. بعد شما انتظار داری بی ام و کارکرده ۲۰سال پیشو با همهی چیزایی که اول صحبتم گفتم که تو ایران نداریم با این استهلاک و هزینه نگهداری بالا هر روز تعمیرگاه بری اندازه خود ماشین هزینه کنی همیشه هم تعمیرگاه باشه،الان یه سر به تعمیرگاه بزنی میبینی از مدلای ۲۰۱۷ هم به مشکل خوردن با این وضعیت ایران.. خرید این مدل ماشینا دو تا دلیل داره،اولی اینه که آدم تو کف بی ام و باشه هرجوری با هر بدبختی میخواد بی ام و سوار بشه،دوم عشق ماشین و تیونینگ بودن هست که بخریش کلا موتور و همه چیزو بکنی بندازی دور از نو ماشینو با سلیقه خودت اوورهال کنی و تیون کنی آخر هفته ماشینو بیاری یه دوری بزنی عشق کنی،که اونم جیب پر پول و عشق میخواد،چون ماشینای تیونینگ خیلی هزینه نگهداری بیشتری دارن و حساس تر هستن چون همش تو فشار هستن..
سخن آقا فرید رو باید روی سر گذاشت. خوشحالم همچین هم میهنانی داریم. هزینه قطعات به یورو وحشتناک درمیاد حداقل آئولوس یوآن میخواد
اولا که مدلایی که نام بردم موتور تنفس طبیعی دارن و از این چینی ها حساسیت کمتر دوما آپشن های به مراتب بهتری دارن سواری و هندلینگ که اصلا مقیاس نکن در مورد هزینه هم اطمینان داشته باشید با یک اورهال ساده کم خرج تر از یه چینی صفر هستند که گیربکسشون رو ۴۰ هزار خراب میشه شما هیچ وقط یه گیربکس ZF و موتور مشترک رولس و ب ام و رو با یک چینی بی نام و نشون مقیاس نکنید اگر هم دنبال بی اسطحلاک بودنید و آپشن براتون مهم نیست کمری بخرید یاریس بخرید کرولا بخرید یه مثال ساده میزنم یه تعمیر گیربکس چینی ۹۰ تومن خرج داره و یه گیربکس استوک E90 تقریبا ۳۵ تا ۴۰ میلیونه
با این مانیتور بزرگ باید یه ذره بین هم روی آپشن هاش ارائه کنه ، خودروی لوکس
شما رنگ سفید اینو از نزدیک ببینید متوجه عمق فاجعه طراحی میشین. پشتش مث ۱۴۱ ه. بک دفعه بی دلیل میره بالا. پایین سپر میبینی الکی میشکنه به سمت داخل. جلوشم به همین صورته
ولی مطمعنم فروش خوبی رو تجربه میکنه. چون هر چی ماشین زشت تر و بدبخت بیچاره تر. فروشش توی ایران راحت تر. چون مردم ایران توجیح نیستن ماشینه چیه قضیش. فقط ایران خودرو میاره؟؟ حله. بریم بخریم
نمونش ساندرو استپ وی.. همون ساندرو بود. فقط یکم داده بودنش بالا. بعد مردم ساندرو معمولی رو نمیخریدن. واسه اونی که فقط یکم بالاتره صف بود. چه بسا که اون معمولی خوشگل ترم بود
صفر تا ۱۰۰ ماشین ؟
صندلی عقب روهم نشون بدید ببینیم چقدر جا داره؟
چرا انقدر موتورهای ضعیف کار میشه؟
معمولا خودروسازها،ماشین های چند موتوره میزارن،که یکی بنزینی و بقیه برقی،بااین هدف که بتونن کل رو برقی کنن،چون یکدفعه ای با خطاهای اون آشنا نمیشن….ولی متاسفانه توی این خودروها فقط یموتور بنزینی ضعیف کار میشه ،،،،برای من مایه تعجب
جانمایی ای سی یو عجیبه
جدای از بحث قیمت خودرو. این چینی ها با این بوست بالای موتور اصلا به درد ایران نمیخوره.به خاطر کیفیت بد بنزین . از موتور ۱.۵ لیتر ۳۰۰ نیوتن گشتاور بکشی بیرون باید بنزین اولترا سوپر بریزی تو باکش . که الحمدالله سوپر هم پیدا نمیشه! همشون بعد از یکی دو سال خرج های سنگین رو دست صاحبشون میزارن.ایکاش به جای این موتورهای کوچک که با توربو تقویت شدن موتور ۲ لیتر و ۲.۵ لیتر و حتی ۶ سیلندر میذاشتن رو این چینی ها . اینجا که چین نیست
خیلی شبیه KMC J7 نشون میده .
یکی هم سوال میکرد این آشغالی که قراره یک و نیم میلیارد پولش باشه و از یه سری هموطنان همیشه در صحنه از جمله خود من ۵۰۰ میلیون دوماه پیش گرفتین و هنوز هم قراردادی منعقد نشده؛, قراره کی تحویل بشه؟!!!
مگه الزام تحویل سه ماهه در شرایط فروش وجود نداره؟!!!!!!ملت مطالبه گر ؛دولت پاسخگو ؛مشارکت حداکثری!!!!!!!
جالبه ، با این روندی که بازار خودرو در پیش گرفته چند ماه دیگه وقتی دو نفر دارن درباره ی خرید و فروش ماشین صحبت می کنن به حرفاشون گوش بدی احساس می کنی داری سریال کره ای بدون دوبله می شنوی :
(( شانگ دونگ بخرم به نظرت یا هونگ دنگ ؟ . . نه بابا شینگ پینگ بخر آپشناش بیشتره البته مینگ فانگ هم بدک نیست میشه با چینگ چنگ مقایسش کرد ))
یه مش برند بی پشتوانه ی بی بته که از هر کدوم ۱۰۰۰ تا وارد میشه و دو سال بعد خریدار بدبختش با یه آهن قراضه که هیچیشم گیر نمی یاد یا اگرم بیاد به قیمت خون بابای فروشندشه مواجه می شه که باید با التماس و نصف قیمت بندازه به یه بدبخت تر از خودش .
چرا مجوز واردات و مونتاژ خودرو به کسانی داده شده که با ادعای تولید داخل سالهاست ملت را بیچاره کرده اند
صف وارد کنندگان باید به طور کامل از صف تولیدکنندگان جدا باشد تا رقابت شکل بگیرد
این خودروهای چینی مشکلش اینه که پشتوانه تعمیراتی و قطعاتی ندارن و افت قیمت شدیدی هم دارند بدرد کسی میخوره که رو پولی که داد دیگه حساب نکنه بگه پنج سال سوار میشم میندازمش دور
ماشین پرسرعت و پرشتابی هست . امکاناتش خیلی خوبه . فقط تیپ ترونیک نداره البته بنظر من اصلا لازم نداره چون به خاطر شتاب مناسب و ۷ سرعته بودنش بهترین عملکرد رو داره. خیلی ها به خاطر ترونیک بودن ممکن فشار زیاد به گیربکس بیارن و باعث خرابی گیربکس بشن. داخل کابین واقعا جاداره و واسه خانواده های پرجمعیت خیلی مناسب هست حتی به نظر من از خیلی از کراس اور های بازار مناسبتر و بزرگ و جادار هس.
سازنده گیربکس ۷ سرعته شاین مکس یک شرکت آلمانی هست با این گیربکس های cvt قائل مقایسه نیست. مطمئن باشید وقتی قیمت یک ماشین چینی در عربستان برابر یا حتی بالاتر از کره ای ها هست یعنی این ماشین ها مثل شاین مکس ارزش خرید بالایی داره. بدبختی اینه که همه با اسم و برند کار دارند .