سازمان استاندارد رسماً توقف تولید پژو پارس را اعلام کرد

توقف رسمی تولید پژو پارس
توقف رسمی تولید پژو پارس

مدیرکل حقوقی و امور مجلس سازمان ملی استاندارد ایران، از به امضا رسیدن توقف خط تولید محصول پژو پارس خبر داد.

تیگو 8 تیگو 8

براساس گزارش ایرنا، مهدی شعبانی شامگاه سه شنبه در نشست با مدیرکل دادگستری استان بوشهر اظهار کرد: «شناسایی محصولات غیراستاندارد با یک بازتعریف جدید و افزایش نظارت ها سبب توقف تولید پنج خودرو در شرکت‌های بزرگ خودروساز شد، آخرین نمونه خودرو پژو پارس است که تولید آن متوقف و تعطیلی خط تولید این خودرو به امضا رسید.»

وی افزود: «تاکنون در رسیدگی‌های مربوط به حوزه استاندارد چالش هایی به‌ویژه در نبود بازدارندگی برای آرای صادره وجود داشته که برای افزایش این بازدارندگی برنامه‌ریزی ویژه انجام شده است.»

مدیرکل حقوقی و امور مجلس سازمان ملی استاندارد ایران با بیان این که سازمان ملی استاندارد با این نگاه، به عنوان مدعی العموم کیفیت، اهتمام و تلاش جدی برای بهبود امور را به‌کار گرفته است، اظهار کرد: «در خصوص موضوع‌های تخصصی و فنی حوزه استاندارد باید کمیسیون‌های بیش‌تری برگزار شود تا آرای صادره در این حوزه از دقت و ظرافت لازم برخوردار شود.»

تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید.