تحویل خودروهاى رنو کولئوس ۲۰۲۵ به جانبازان معزز با گارانتی رسمى رنو در ایران

خودروهاى رنو کولئوس، متعلق به جانبازان معزز کشور در نمایندکى هاى رسمى ماموت خودرو با گارانتى رسمى رنو در مرحله تحویل به مالکان است.
ماموت خودرو اعلام کرد که خودروهاى رنو کولئوس، متعلق به جانبازان معزز کشور که در قالب قراردادهاى حقالعمل کارى، براى انجام خدمات تخصصى تحویل و آماده سازى به این شرکت سپرده شدهاند، کلیه مراحل فنى آماده سازى پیش از تحویل (PDI) و راهاندازى (PDS) این خودروها، مطابق با استانداردهاى رنو، در نمایندکى هاى رسمى ماموت خودرو انجام شده وخودروها با گارانتى رسمى رنو در مرحله تحویل به مالکان مىباشند.
این سرى از رنو کولئوسها از کاملترین وفول آپشنترین تیپهاى این مدل هستند و با بهره مندى از تجهیزات پیشرفته، تجربه اى متمایز از رانندگى، ایمنى و رفاه را براى مالکان خود فراهم مىکنند.
رنو کولئوس طى سال هاى کذشته به عنوان یکى از مدلهاى موفق و محبوب در بازار ایران شناخته شده است. ترکیب طراحى لوکس، توان فنى بالا و راحتى در رانندگى، این خودرو را به گزینه اى قابل اعتماد در میان خودروهاى وارداتى بدل کرده است.
ماموت خودرو، به عنوان نماینده رسمى خدمات پس از فروش رنو در ایران، متعهد است تا با ارائه خدمات تخصصى، تأمین قطعات اصلى و پشتیبانى فنى، مالکیت خودروهاى رنو را براى مشتریان فعلی و آتی خود به تجربه اى مطمئن و رضایت بخش تبدیل کند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر، مشتریان گرامى مى توانند با مرکز تماس ماموت خودرو به شماره ۱۶۶۰ در ارتباط باشند.





بنام جانباز،بکام سرمایه دار
جانبازپولش کجابودکه ایناروبخره
البته بنام جانبازان و بکام دلالان
همین فردا همه ماشینا رو میشه تو نمایشگاها دید
چه رانت و بخور بخوری پشت این داستانه. این همه ماشین داخل کشور تولید و مونتاژ میشه،چه اصراری به واردات ماشین لوکس و گرانقیمت هست .خیلی تابلوئه دست کیا توکار.
تا زمانی که چنین رانت های در بازار خودرو وجود دارد مردم عادی در آسایش نخواهند بود.
به امید روزی که چنین رانت های از ایران عزیز بار ببندد و همه مردم حق زندگی و استفاده از امکانات مناسب را داشته باشند.
فکر میکنی کدودوم جانبازی پولشو داره بیاره ؟
همونایی که اصلا تو جبهه و جنگ نبودن و الکی درصد گذاشتن! البته تو بیا یه ساعت جای یه جانباز واقعی زندگی کن ببین اگه کل دنیارو هم بهت بدن خوشحالی؟
درود…بعد از قدردانی و سپاسگزاری از فداکاریها و شجاعت شهدا و جانبازان جنگ تحمیلی باید بگم:یعنی افرادی که در کارخانجات زمان جنگ با تمام وجود کار کردند تا جنگ و جبهه پشتیبانی و تامین بشه،کجای این داستان قرار دارند… کارگرانی که حتی سلامتی وجان خودشون رو بخاطر محل کار خود از دست دادند…مگر جانبازان و رزمندگان اسلام با خدا معامله نکردندپس منت بر خلق خدا چه جایگاهی این وسط دارد؟!تفاوت کارگری که با حقوق کم برای کشور از جون مایه گذاشته،با کسی که در جنگ بوده زمین تا آسمون نبوده که انواع سهمیه های استخدامی، تحصیلی،کنکوری،بانکی،مالی،خودرویی،ملکی….رو تا ابد تا نوه و نتیجه و… ادامه دار باشه،حالا چرا خودروهایی اروپایی؟!چرا از خودروهای وطنی،چینی سهمیه نمیدید که قشر کارگر و مستضعف حتی توان خرید آنها راهم نداره…..تمام کنید این سهمیهبندی و جداسازی و اختلاف افکنی ها رو…..
خیلی آدم ساده ای هستی که فکر میکنی الان جانبازان سوار رنو میلیاردی میشن و تو باید با پراید درب و داغون راه بری .عشقی !؛ همانگونه که تو چهل و چند ساله اتوبوس رایگان ندیدی جانبازان ناتوان هم از این چیزهای لوکس ندیده اند.من خودم جانباز سی درصد بودم پرونده ام را دزدیده اند .سی و نه سال به جمهوری اسلامی خدمت کردم با ما در ادارات مثل بز و گاو اسب رفتار میشد .الان هم که بازنشسته هستم مثل یه کارگر ساده حقوق می گیرم .شش ماهه کسی که مغازه داره جیب منو لخت میکنه چون قیمتها رفته بالا اما اگه به اخبار امروزها نگاهی بکنی تازه میخوان افزایش فروردین را بما بدهند .خیال نکن جانباز دنیا را غارت کرده مگه پرداخت حقوق با قانون نیست همین قانون بغیر از دویست سیصد تومن روی حقوق جانباز نمیاره و با این پول نمیشه رنو خرید .سهم من و تو از ایران به تابوت با یه قبر مجانی ست .
گارانتی رسمی رنو خیلی دروغ جذابی بود 😂😂
بعد تحویل گندش در میاد اینم چینیه و مخصوص بازار چین که توسط دانگ فنگ و جیانگلینگ تولید شده و بجای رنو به ایرانی قالب کردن!
ماشین مفت، تحصیل رایگان، استخدام بدون سواد، حقوق مادام العمر، قیامت بشه راحت شیم
واقعاً چاقو زیر گلوت گذاشتن ک الاوبلا هر طور که شده باااااید نظر بدی؟!!!
یعنی اگر نمیگفتی چه فرقی با الان که گفتی میکرد ؟
چیزی بهت اضافه یا ازت کم شده الان یا نه؟
واقعاً خداوکیلی فقط ۳دقیقه فکرکن یعنی زیر ۲۰۰ثانیه وقت بذار و بخاطر خودت هم ک شده اینکارو بکن ،
ببین گفتنش بهت کمک میکنه؟ اگر اره دلیل بیار ک همه انجام بدیم،
اگرهم دیدی کمکی نمیکنه پس منبعد دیگه انقدر انرژی منفی و مزخرفتو همه جا ول نده!
به اندازه کافی شبانه روز وضعیت و شرایط زندگی آسفالتمون میکنه، دیگه لازم نیست آخرشبی که ی مطلب از خودرو هم بخواهیم بخونیم که شاید حواسمون پرت شه و دردشو کم بکنه باز مجبور شیم ب افاضات صدمن ی غاز بی فایده و الکی شما گوش کنیم.
عذرخواهی میکنم از دیگر کاربران ک مجبور شدن دوتا کامنت بی ربط بخونند.
پیروز باشید
عزیزم کمتر بسوز من جانباز شیمیایی سراغ دارم به خاطر همین ماشینا و گرفتاری نداشتن خونه و حتی یه موتور و درد بی درمان بی پولی رفته دو میلیارد و پانصد ملیون پول نزول کرده داده یک شرکتی که صمت هم تایید کرده اون شرکتو ، حالا بعد از ده ماه نه ماشین میده شرکت نه پولشو پس میده و جانباز عزیز هم بی عابرو شده و فراری و. این ماشینها را شاید کمتر سیصد نفر از پنجاه هزار نفر افراد مشمول دریافت کردن که بفروشن بزنن زخم زندگی شاید ۵۰ نفر از اینها هم جانباز هفتاد درصد مایه دار بودن که خودشون سوار میشن
اولا که مفت نیست پول دادن ، دوما تو هم دلت میخواد برو جانباز شو یه پات قطع بشه شیمیایی بشی و ۱۰ سال اسارت اونوقت بیا شاید یه چیزی بهت دادیم
واقعا…بدبخت کردن مملکتو..👍🙏🙏
گارانتی شرکت رنو دروغی بیش نیست
بروید دادگاه راجع به رنو تالیسمانی که اتیش گرفت و یا از صاحب ان بپرسید