کونیگزگ رگرا (Koenigsegg Regera) رکورد 0-400-0 را شکست

کونیگزگ رگرا
کونیگزگ رگرا

کونیگزگ رگرا با وجود این که در حال تولید نیست بار دیگر توانست رکورد صفر تا ۴۰۰ و ۴۰۰ تا صفر کیلومتر را بشکند و ۰-۴۰۰-۰ را در  ۲۸.۸ ثانیه طی کند.

به گزارش اسب بخار این ابرخودروی سوئدی، ریماک نورا را شکست داد که اخیراً در یک آزمایش زمان ۲۹.۹ ثانیه برای این رکورد را ثبت کرد. گفتنی است که ریماک الکتریکی در این تست ۲۳ رکورد جدید را به نام خود ثبت کرد.

قبل از اینکه ریماک این رکورد را به دست آورد، کونیگزگ کم و بیش مالک آن بود. کونیگزگ در سال ۲۰۱۷ با Agera RS به رکورد ۳۶.۴ ثانیه ۰-۴۰۰-۰ کیلومتر در ساعت دست یافت و سپس در سال ۲۰۱۹ با Regera این رکورد را شکست.

کونیگزگ در یک بیانیه مطبوعاتی با اعلام این رکورد جدید گفت که تغییر به تایرهای Michelin Pilot Sport Cup 2R باعث شد Regera سریعتر از چهار سال پیش باشد و به آن اجازه دهد تا رکورد را در باند فرودگاه Örebro در غرب پایتخت سوئد از آن خود کند. کونیگزگ خاطرنشان کرد که باند فرود نیز صاف تر از سطح مورد استفاده برای آزمایش های قبلی بود که به بهبود زمان کمک کرد.

رگرا در سال ۲۰۱۵ رونمایی شد

کونیگزگ رگرا
کونیگزگ رگرا

Regera که در نمایشگاه موتور ژنو ۲۰۱۵ رونمایی شد، دارای یک موتور پنج لیتری توئین توربو V8 و سه موتور الکتریکی است که در مجموع ۱۵۰۰ اسب بخار قدرت و ۱۴۷۵ پوند فوت گشتاور تولید می کنند. این نیرو از طریق سیستم درایو مستقیم کونیگزگ به چرخ‌های عقب ارسال می‌شود که از یک کوپلینگ هیدرولیک و یک دنده کاهنده تک سرعته به جای گیربکس معمولی استفاده می‌کند، رویکردی که کونیگزگ آن را کارآمدتر می‌داند.

کونیگزگ ۸۰ عدد از این مدل را برای مشتری ها ساخت که اولین آنها در سال ۲۰۱۸ تحویل شد. تولید در سال ۲۰۲۲ به پایان رسید. کونیگزگ اکنون بر روی تولید اولین نمونه های ابرخودروی جسکو خود متمرکز شده که دارای یک موتور ۵ لیتری توئین توربو V8 است اما سیستم هیبریدی ندارد.

منبع: motor authority

تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید.