نتایج قرعه کشی سایپا مشخص شد

صبح امروز قرعه کشی پیش فروش جدید سایپا با حضور نمایندگان دستگاه های نظارتی و رسانه ها برگزار شد. بر اساس اطلاعات اعلام شده در این مراسم، بیش از ۱۰۰ هزار متقاضی برای طرح فروش اخیر سایپا وجود داشته و شاهین، کوییک S و ساینا S به ترتیب بیشترین تقاضا را در مرحله پیش ثبت نام داشته اند.
به گزارش پایگاه خبری «اسب بخار»؛ قرعه کشی امروز با ۵۰ درصد ظرفیت رزرو برگزار شد و مشخص گردید که چه افرادی در پیش فروش اخیر سایپا، موفق به پرداخت وجه ودیعه شده اند. البته مدیران سایپا اعلام کرده اند که راستی آزمایی گواهینامه پس از قرعه کشی انجام خواهد شد و اگر فردی فاقد گواهینامه باشد، امتیار او از بین رفته و به افراد بخش رزرو منتقل می شود.
در حال حاضر نتایج قرعه کشی در اختیار نهادهای نظارتی قرار گرفته و در صورتی که تایید نهایی از جانب آن ها اعلام شود، به منتخبان اطلاع رسانی خواهد شد. با توجه به برنامه ریزی اعلام شده، به برندگان در این قرعه کشی به وسیله پیامک اطلاع رسانی می شود و همچنین از ساعت ۱۲ روز یکشنبه (۵ مرداد ۱۳۹۹) فهرست برندگان بر روی وبسایت رسمی سایپا قرار می گیرد.
بنا بر قوانین اعلام شده در پیش فروش های اخیر، مشتریان می توانند حداکثر طی ۷۲ ساعت پرداخت وجه را انجام دهند و در صورتی که در مدت زمان معلوم، فرایند واریز وجه را سپری نکنند، به ترتیب اولویت افراد در بخش رزرو امکان ثبت نام قطعی را خواهند داشت.





چرا هنوز اسامی رو اعلام نکردن
منم این مشکل رو داشتم ولی از بس که تلاش کردم بالاخره درست شد و تونستم پرداخت کنم ولی اصلا پیامی درمورد برنده شدن در قرعه کشی برام ارسال نشد
پوریا جان اون موقع که هنوز خود سایپا هیچ مشخصاتی از شاهین منتشر نکرده بود افرادی مثل شما رفتید برا خریدش صف کشیدید. حالا اومدی بساط لعن و نفرین راه انداختی !
به قول شاعر ( خود کرده را تدبیر نیست )
موزم میخورن 🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌
قرعه کشی قبلی رو گل کاشتن یه بار دیگه پیش فروش میکنن بازم سرافرازمون کنن تو سریه قبل اسم من برا شاهین اومد ولی تا امروز موفق به پرداخت وجه نشدم چون هی خطا میده عدم مطابقت کد ملی و کارت بانکی مدیران لایق سایپا با این کار می خوان چند امتیاز رو از رده خارج و به نور چشمان عطا کنند.نوش جونشون هرچی سرمون میاد حق مسلم ماست خودمان کردیم که لعنت بر خودمان باد.