
ویژگی های کابین دیگنیتی گروه بهمن مشخص شد + تصاویر

گروه بهمن برنامه دارد تا در آینده نزدیک، کراس اوور کوپه ای را با نشان اختصاصی «دیگنیتی» به بازار عرضه کند. به گفته مدیران این خودروساز بخش خصوصی، دیگنیتی پرایم از اواخر پاییز ۹۹ به مرحله فروش خواهد رسید.


به گزارش پایگاه خبری «اسب بخار»، با توجه به تصاویر منتشر شده از نسخه های در حال تست دیگنیتی می توان متوجه شد که گروه بهمن کدام تیپ «دانگ فنگ ix5» را برای عرضه بازار ایران در نظر گرفته است. دیگنیتی پرایم همان دانگ فنگ ix5 است که در بازار ایران با تغییرات فنی و داخلی سازی، از جانب گروه بهمن عرضه خواهد شد.
حتماً بخوانید: کاتالوگ رسمی دیگنیتی منتشر شد + تصاویر
حتماً بخوانید: تیزر رسمی دیگنیتی گروه بهمن منتشر شد + تصاویر و مشخصات
حال آن طور که منابع خبری به خبرنگار رسانه اسب بخار اطلاع داده اند، دیگنیتی پرایم با پیشرانه SFG15T در خط تولید بهمن موتور مونتاژ خواهد شد. این پیشرانه از نوع ۱٫۵ لیتری توربو است و ۱۴۷ تا ۱۵۰ اسب بخار را با گشتاور ۲۲۰ نیوتن متر تولید می کند. حداکثر گشتاور این پیشرانه در ۱۸۰۰ تا ۴۰۰۰ دور در دقیقه قابل بهره برداری است و این توان به وسیله جعبه دنده اتوماتیک CVT به چرخ های جلو منتقل می شود. این پیشرانه دارای استاندارد آلایندگی یورو ۵ است و مصرف سوخت بهینه و ترکیبی آن به ترتیب ۵٫۴ و ۷٫۵ لیتر به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر اعلام می شود. با توجه به انتخاب این پیشرانه برای ix5 گروه بهمن، مشخص است که سیاست DFM و DFL، مشابه سازی فنی میان محصولات مونتاژ بازار ایران است. زیرا در سایر قراردادها و فرایند مذاکره میان خودروسازان ایرانی و دانگ فنگ لیوژو، طرف چینی محصولاتش را با دو پیشرانه ۱٫۵ لیتری توربو (۴A91T و SFG15T) و ۱٫۶ لیتری تنفس طبیعی ۴A92 معرفی می کند.


با توجه تصاویر موجود از کابین دیگنیتی گروه بهمن، مشخص است که این خودروساز بخش خصوصی تریم میانی ix5 را برای تولید در ایران در نظر گرفته است. در تریم میانی دیگنیتی دسته دنده لمسی (خلبانی) و جلو آمپر دیجیتال وجود ندارد و کنسول میانی به شکلی متفاوت از نسخه فول آپشن طراحی شده است.
همچنین گفته می شود که گروه بهمن، دیگنیتی پرایم را با ویژگی های زیر به بازار عرضه می کند:
۴ کیسه هوا
استارت دکمه ای
صندلی راننده برقی
نمایشگر لمسی
دوربین عقب
سنسور پارک جلو و عقب
ترمز پارک برقی
اتوهلد
کروز کنترل
سقف پانورامیک
کامپیوتر سفر
سیستم کنترل پایداری
آینه حساس به نور
تهویه اتوماتیک
کنترل سرعت در سراشیبی
سامانه کنترل شروع حرکت در سربالایی
رینگ آلومینیومی
نور پردازی کابین
سنسور نور
سنسور باد لاستیک
و…














پایگاه خبری اسب بخار
امیدوارم قیمتی زیر ۷۰۰ تومن داشته باشه
آقای دلاور پیش بینی شما از بازه قیمیتی این ماشین چیه؟
مدل h30 کراس که خیلی بی کیفیت بود از کیفیت بد صندلی های جلوش، کیفیت ضعیف رینگ که همشون تاب دارن و سرعت بالای ۱۰۰ تا فرمان می لرزه و با میزان فرمان درست نمی شن، کیفیت پایین گاز کولر و… خیلی موارد..
البته شدیدا شرکت های چینی در حال پیشرفتن و صددرصد این محصولات رو نباید با قدیم مقایسه کرد، ببنیم چی می شه اون رنگ بندی مارون و قرمز که برای داخلش اول عکسش اومده بود خیلی لاکچری تر و با کلاس تر بود داخلش رو مثل پورش کرده بود
قطعا قیمت کارخانش تا بیاد تو بازار بین ۹۰۰ تا ۱ میلیارد هست قیمت بازار هم برو بالای ۱.۲۰۰
با توجه به قیمت رقباش مثل تیگو ۵ و تیگو ۷ و جک s5 و هایما s7