
قیمت 120 میلیون تومانی برای 2008
میر آخورلو در گفتگوی تلفنی باخبرنگار خبرگزاری صدا وسیما علت دریافت ۶۰ میلیون تومان ودیعه پیش فروش پژو ۲۰۰۸ را مشخص نبودن قیمت نقدی آن دانست و افزود : هرچند براساس آئین نامه پیش فروش خودرو ، ودیعه دریافتی هنگام پیش فروش حداکثر ۵۰ درصد قیمت خودرو تعیین شده است اما چون قیمت فروش نقدی آن مشخص نشده است و پیش بینی می شود این خودرو با قیمت ۱۲۰ میلیون تومان از خرداد سال آینده عرضه شود ، با پیش فروش ۶۰ میلیون تومانی موافقت شد.
وی گفت: در آئین نامه پیش فروش عادی خودرو اشاره شده است اگر پیش فروش بصورت قطعی یا فوری بود قیمت مشخص می شد ولی درمورد این خودرو نوع فروش ۱۲ ماهه است و قیمت خودرو در زمان تحویل و براساس آنچه در قرارداد قید شده است ، مشخص می شود.
میرآخورلو با اشاره به تحویل پژو ۲۰۰۸ از شهریورماه افزود : تولید انبوه این خودرو با ۲۴۰۰ دستگاه در ماه از آذر امسال شروع می شود و با در نظرگرفتن تغییرات نرخ ارز و حقوق و دستمزد قرار شد ۶۰ میلیون تومان ودیعه بعنوان پیش فروش از متقاضیان دریافت شود.
وی با بیان اینکه براساس قانون حداقل سود سپرده بانکی به ودیعه گذاران پرداخت می شود ، گفت : اگر قیمت خودرو زیر ۱۰۰ میلیون تومان باشد به ودیعه گذاران ۱۵ درصد سود پرداخت می شود.


مثل اینکه طمع ایران خودرو ایندفعه داره کار دستش میده خیلى راحت میتونستن از موتور ۱۶۰۰ استفاده کنن ولى سانروف رو حذف نمیکردن ولى قیمت رو بالاتر از ۱۰۰ نبرن در اینصورت داستان ۲۰۶ دوباره تکرار میشد
ما خیلی باحالیم
خییییییییییییییییییییییییییییییلی
اقا ما اگه نخوایم برامان تولید کنن باید چه کنیم
یعنی کسایی که دارن با این شرایط ثبت نام می کنن دقیقا” انگیزشون چیه!!!!؟؟؟؟؟؟
4 ماهه یه ال ۹۰ پلاسو ثبت نام کردیم ؛ نمیتونه تحویل بده اما دعوتنامشو ۲ ماهه پیش فرستاد و کل پول رو گرفت و با کمال پررویی سود تاخیر ۱۲% رو محاسبه می کنه!!!!
دقیقا” می خواد با پول مردم و با سود ناچیزی که با قیمت گذاری متغیر و به نرخ روزش از بین میره ؛ خط تولید و سرمایه ایکاپ رو تامین کنه!!!!!
دقیقا” یاد ثبت نام هاوال توسط عظیم خودرو افتادم!!!!!
طوفان ۲۰۰۸ به ایران رسید!!!!!!!
به به به موبارکه!!! از اینجا از مردم عزیز ایرانمون عاجزانه خواهش میکنم برن سریع ثبت نام کنن و به قیمتشم توجه نکنن! بالاخره خدا بزرگه روزی رسونه!!! میرسونه انشاالله!! اول ۷۰ میلیون بعد ۹۹ میلیون حالا هم ۱۲۰ میلیون عنوان میکنن! زمانی هم که به دست مشتری برسه حتما ۱۴۰ میلیونی براش آب میخوره! آقا به خدا کم نیست ماشین های چینی که خود سازمان استاندارد ایران تو گزارش ماهیانه ۳ستاره با کیفیت اعلام کرده! شما رو بخدا برین این چینی ها رو بگیرین ولی منت این خودروهای قیمت نجومی رو نکشین اونم بعد یک سال ثبت نام!!!!!!
نمیدونم من ماشین حسابم خرابه
ایرانخودرویی ها ریاضیشون ضعیفه
2008 بین ۱۶ تا ۲۴ هزار دلار قیمت داره
چجوری تولید داخلش اونم این تیپ میشه ۱۲۰ میلیون؟
اینو وارد میکردن کمتر در میومد که
یعنی اوج خوشبختی مردم است که بعد از یک سال حرف و حدیث شاهد
فروش یک خودروی کراس اوور کوچک شهری از شرکت خودروساز نه چندان
مطرح جهانی باشند انهم به قیمت گزاف ۱۲۰ میلیون تومان!!
اگه ملت اون به اصطلاح کمپین رو نابود نکرده بودن الان ایران خودرو اینجوری سوارشون نمیشد.
حالا برید بدید پول زورو (zorro نه)
سلام رییس جمهور روحانی من به شما رای دادم ولی کاش قلم پام خورد میشد و بهت رای نمیدادم واقعا پشیمونم پشیمون.
شایعه شده ایران خودرو قرار هستش که فرغون رو هم داخلی سازی کنه. فکر کنم سال بعد با ۵ میلیون نشه یه فرغون هم گرفت. سال بعد همه میگن فرغونم آرزوست.
بنداز بندازه … بنداز … بازم میخریم …..بنداز …..
جالبه امروز هم سایتشون از دسترس خارج کردن تا دلالهای محترم ماشینارو بخرن
یعنی به ۱۲۰ میلیون هم راضی نیستن؟؟؟؟؟؟؟
اینقدر گفتیم و مدیران راه خودشون رو رفتم خسته شدم.
هیچ نهادی نداری برای حمایت از تولید ملی؟؟؟؟
به خدا این تولید ملی نیست / این از بین بردن اعتماد ملی هستش
اعتمادی مردمی که کل صنایع کشور از دست می دهند
سلام در خبرهایه قبلی راجبه این ماشین عرض کرده بودم خدمت مردم همیشه در صحنه خودمون که این ماشین قیمت زیر ۱۲۰تومن را نخواهد داشت حتی در خبرهایه ماشین هایه چینی هم عده زیادی از همین مردم عزیز به اشغال بودن و قیمت بسیار زیاده ماشین هایه چینی بین(۴۰تا۱۰۰میلیون )اشاره میکردن و با اطمینان کامل میگفتن که پژو ۲۰۰۸ با قیمت ۷۶ میلیون تومان چرخش شرف داره به این آشغالا حالا همون ادمهایی که این حرف رو عنوان میکردن برن این ماشین فرانسویه اصل رو با قیمت خون کارخانه ایراخودرو بخرن و ازش لذت ببرن و با کلاهه گشادشون که روسرشون هستش حال بکنن
یعنی واقعا کسی نیست از اینا بپرسه که چررااااااااااااااااااا؟
اگر بخواهیم ۱۲۰ میلیون به این ماشین بدهیم، کپچر می خریم که بین ۱۱۵ تا ۱۱۷ میلیون قیمت دارد. هرچند موتورش ۱۲۰۰ سی سی و ۱۲۰ اسب بخار است اما آپشن های خیلی بیشتری نسبت به ۲۰۰۸ داشته و ساخت اسپانیا است. الان این ۲۰۰۸ را خدا می داند که چطور قرار است مونتاژ کنند و آن ۲۰ درصد سهم تولید داخلی را چه قطعات چینی رویش بگذارند.
بالا ۹۸ میلیون اصلا و ابدا ارزش خرید ندارد
به گفته مدیر فروش ایرانخودرو از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۵ عصر تنها یک سوم از ظرفیت فروش پر شده بود. حالا حتی اگر فرض کنیم که این عدد را بزرگنمایی نکرده باشند باز هم با تمام تبلیغات ایرانخودرو و این شگردهای زوج و فرد کردن برای داغ کردن بازار، استقبال خوبی از این ماشین نشده هرچند مردم علاقه زیادی به این ماشین داشته و دارند. به نظر می رسد با توجه به عدم شفافیت ایرانخودرو در قیمت گذاری نهایی، بیشتر دلال ها اقدام به ثبت نام کردند و مصرف کننده واقعی کمتر به سمت پیش خرید آمده است.
با عوارض گمرگی دیواری بلند اطراف بازار خودرو بکشی و بعد در داخل بنشینی و اینگونه مردم را استثمار کنی.
واقعا ظلم است
به نظره من به جای ایران خودرو زمین کشاورزی بزنن خیلی بیشتر شود داره برای ما