خودروی زرهی”طوفان” رونمایی شد

خودروی ضد مین و ضد کمین طوفان تحویل نیروی زمینی سپاه شد.
به گزارش روابط عمومی وزارت دفاع، خط تولید و رونمائی از خودرو زرهی ضدمین و ضدکمین طوفان ساخت سازمان صنایع دفاع وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جهت انجام ماموریتهای پشتیبانی رزمی و تردد در مناطق جنگی و عملیاتی با حضور امیر سرتیپ حاتمی و فرمانده مرزبانی افتتاح و تحویل نیروی زمینی سپاه شد.
امیر سرتیپ حاتمی در آئین رونمائی خودرو زرهی «طوفان» با تقدیر از تلاش متخصصان عرصه صنعت دفاعی که با تلاش شبانه روزی تأمین تجهیزات پیشرفته نیروهای مسلح را وجهه همت خویش قرار دهده اند گفت: خدا را شاکریم که تخصص در زمینه صنعت را با سلاح ایمان وعمل به رهنمود های حکمیانه فرمانده معظم کل قوا در مقام عمل و با تولید دستاوردهای دفاعی به منصه ظهور گذاشتیم.
وی با بیان اینکه امروز قدرت «بازدارندگی» و آمادگیهای همهجانبه دفاعی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی به اوج خود رسیده است، افزود: راهبرد وزارت دفاع روز آمدسازی تجهیزات دفاعی مورد استفاده نیروهای مسلح با استفاده از ظرفیت های داخلی و عدم وابستگی به سایر کشورها است.
وزیر دفاع در تشریح ویژگی های این نفربر تاکتیکی گفت: طراحی و ساخت خودرو «طوفان» براساس نیازمندی نیروهای مسلح برای دستیابی به محصولی با قابلیت سرعت بالاتر، حرکت در شیب های طولی و عرضی تند و عبور از موانع انجام شده است.
امیر سرتیپ حاتمی ادامه داد: خودروی طوفان یک خودروی ۴*۴ با قابلیت مقاومت در برابر انفجار مین و تله های انفجاری با قدرت چندین کیلوگرم TNT و سطح حفاظت در برابر گلوله های مختلفِ هسته فولادی است.
وی در تشریح قدرت مانور این خودرو اظهار داشت: «طوفان» به گونه ای طراحی شده است که علاوه بر تحرک بالا و توانمندی عبور از موانع ذو عارضه، قابلیت عبور از کانال آب با عمق ۱٫۵ متر و عبور از موانع عمودی ۵۰سانتی متر را دارا می باشد.
امیر حاتمی با بیان اینکه نفربر ضد مین و ضد کمین طوفان قابلیت حمل ۱۰ سرنشین را داراست افزود: این خودرو با تجهیز به چرخ های پنچررو قادر است عملیات را ادامه داده و نیز برای ترک محل درگیری در حالت پنچری چرخ ها تا شعاع ۵۰ کیلومتری حرکت کند.
وزیر دفاع با تشریح ویژگی های دیگر این نفربر، قابلیت نصب سلاح های نیمه سنگین، بهره مندی از دریچه های تیراندازی از کابین عقب، حفاظت بالستیکی برای حفاظت از نفرات کابین و سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت این خودر را از دیگر مشخصات نفربر طوفان عنوان کرد.
امیر حاتمی با اشاره به قیمت تولید نفربر طوفان نسبت به نمونه های خارجی گفت: قیمت این کلاس خودرو در سطح بازارهای جهانی تا ۵۰۰ هزار دلار بوده که بحمدالله با تلاش متخصصان صنایع زرهی سازمان صنایع دفاع بهای تمام شده این خودرو بومی با قیمتی به مراتب کمتر تحویل نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می شود.
خودرو ضدمین و ضدکمین طوفان در سازمان صنایع دفاع وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جهت انجام ماموریت های پشتیبانی رزمی و تردد در مناطق جنگی و عملیاتی ساخته شده است.





اینم مثل بقیه محصولات ایرانیه! ولی تفاوتش اینه که نمیاد دست مردم که بشه عادلانه تست و بررسی کرد! و فقط از روی کاغد میشه قضاوت کرد!
همین پراید هم از روی کاغذ بهترین ماشینه!
ولی وقتی به واقعیت تبدیل میشه مضحک و مسخرس….
ای کاش خودروسازی رو هم بدن دست صنایع دفاع …. وقتی پیشرفت نظامی رو میبینی متوجه میشی نیروی انسانی متخصص هست و کارشو بلده موفقم هست چون تو یه ساختار و چارچوب منظم و مشخص داره کار میکنه ولی خودروسازی رو که میبینی متوجه میشی بجای نظم و انظبات و تخصص مافیا وجود داره
همه راست میگین این ماشین کپی هستش
اینم کپیه، سمند و پراید و تیبا و… هم کپیه؟؟؟؟؟
چه فرقی دارن پس؟؟
کاش همه شرکت هامون اندازه همین وزارت دفاع کپی بلد بودن.
اگه ایران از نخبه هاى ایرانى حمایت میکرد الان به جاى این تانک رضوانى دست نظامیا بود براى استفاده روزمره
احسنت!!!!!!!!!!!
البته این خودرو خیلی وقته رونمایی شده و از این پیشرفته تر هاشم دارن تولید میکنن باید بگم هم افتخار میکنم هم افسوس میخورم ای کاش دولت ما یذره جربزه نهاد های انقلابی و دانش بنیان و جوان گرای مارو داشت با تشکر از برنامه خوبتون
کاش خودروسازیمون دست نظامیامون بود…
سایپا یاد بگیره این که محصول ایرانی هست
برای افرود خوبه..توی جاده وتصادفات هم امنیت داره.
به این امیر سرتیپ بگید جان خودت بیا یه خودروی درست و درمون داخلی تولید کن جای این سمند و پژو و ساینا و …
تولید صنایع دفاعی سهند با موتور لندکروز ۴/۵f
کاش همه مرزبان ها از این خودرو استفاده کنند!