اولین قدم همکاری جدید با سوزوکی، فیس لیفت گرندویتارا است
وقتی وارد غرفه ایران خودرو می شوید، گرندویتارا فیس لیفت را می بینید. این خودرو در بخش جلویی با تغییراتی جزئی در طراحی روبه رو شده است و رینگ های جدیدی را برای لاستیک هایش انتخاب کرده است.
ایران خودرو هم نام این شاسی بلند ژاپنی را این بار «گراند ویتارا» اعلام می کند که گویا با فیس لیفت شدن آن، حرف الف به نام این خودرو اضافه شده است! ویتارا فیس لیفت با مشخصات فنی مشابه به قبل تولید می شود و موتور ۲.۴ لیتری چهار سیلندر دارد که ۱۶۹ اسب بخار قدرت تولید می کند. در بخش داخلی این خودرو آنچنان متحول نشده است. البته که خان کرمی، معاونت فروش و بازاریابی ایران خودرو در نشست خبری اعلام کرد که فیس لیفت گرند ویتارا با امکاناتی جدید روانه بازار می شود. این بار این شاسی بلند دو دیفرانسیل به تودوزی صندلی و فرمان چرمی مجهز شده است و سانروف و آینه تاشو برقی جز امکانات رفاهی جدید آن محسوب می شود.
رینگ ها حالت تراش خورده و براق دارند و تا حدی چراغ های جلو جذابتر شده است. به گفته خان کرمی، قرار نیست که قیمت گرندویتارا فیس لیفت آنچنان بالا برود و از دی ماه امسال، همچنان این خودرو با قیمتی در حدود ۱۳۵ میلیون تومان روانه بازار می شود. چندی پیش خبرهایی مبنی بر قرداد جدید سوزوکی با ایران خودرو منتشر شد و نام سواری ها و کراس اوورهای جدیدی از این برند ژاپنی به میان آمد. این روزها کمپانی سوزوکی نسل جدیدی از ویتارا را به بازار جهانی معرفی کرده است که تحولی عظیم و از طرفی عجیب در صنعت خودروسازی به حساب می آید. این برند مطرح، وزن ویتارا جدید را تا حد زیادی کاهش داده است و از طرفی از موتور ۱.۴ لیتری توربو ۱۳۸ اسب بخار در آن استفاده می کند. جالب است، ابعاد ویتارا جدید نسبت به گرندویتارایی که در ایران خودرو خراسان تولید می شود آنچنان تغییر نکرده و همچنان این خودرو به عنوان یک شاسی بلند معقول به حساب می آید.
سوزوکی گرندویتارا فعلی ایران خودرو، به عنوان یک شاسی بلند ژاپنی در بازار شناخته می شود که سابقه خوبی در آفرودهای نرم و نیمه سنگین دارد. این خودرو به خاطر داشتن سیستم انتقال قدرت چهار چرخ دائم و ضریب دهی دیفرانسیل، بسیار محبوب واقع شده است. در برخی از نسخه های فول این خودرو که در بازار جهانی وجود دارد، سیستم کنترل پایداری دیده می شود. امید است که ایران خودرو در نسخه فیس لیفت این آپشن را به صورت استاندارد ارائه دهد که تا سطح ایمنی این خودرو شاسی بلند ۶ ایربگ ارتقا پیدا کند.
حسین دلاور- روزنامه دنیای خودرو
بیشتر سپر لیفته تا فیس لیفت
سلام اقای دلاور میگم یه چیزی رنگ اون جک S5 رو که مورد بررسی قرار دادین دقیقا اسم رنگش چی بود ممنون
یه چراغ از این ماشین عوض شده کجای دنیا به این میگن فیس لیفت ؟؟!!!!
باید بهش گفت چراغ لیفت یا شایدم light lift هه !!!
کمپانی سوزوکی ژاپن این فیس لیفت رو ارائه داده و گزارشش روی سایت کمپانی مادر هست. کمی تحقیق کنید.
فیس لیفت خخخخ این کجاش فیس لیفت همون که حتی شکل فرمانشم عوض نکردن
خیلی ممنون آقای دلاور
کاش از پاکستان هم کیزاشی رو وارد میکردن
خسته نباشید اقای دلاور / کرمان موتور هم تو نمایشگاه حضور داره؟
خیر
خدایا نمردیم و فیس لیفت رو هم معنی کردند برای ما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این فیس لیفت رو ایران خودرو انجام نداده.
خودروی کاملا بی آزار و راحت و کم خرج بعد از تجربه ۵ سال و ۱۱۰۰۰۰ کیلومتری من البته نسخه ۲۴۰۰ سی سی
یعنی اینا را میبینم خندم میگیره رینگ عوض کردی سپر عوض کردی اینم شد مدل جدید ایران خودرو هنوز ادب نشده متاسفم واسه خودروساز ایرانی دوستان چینی میخرین کره ای میخرین ژاپنی میخرین گاری هم خواستین بخرین از این بی حیا ها ایران خودرو و سایپا نخرین
سلام اگر ایرانخودرو مدل جدید گراند ویتارا ژاپن را در ایران تولید کند قطعا فروش خوبی خواهد داشت در مدل جدید ژاپنی کنترل پایداری و کنترل کشش وجود دارد و ظاهر خودرو اندکی تغییر کرده است
سلام ،کاش ایران خودرو نسل جدید (نسخه ۲۰۱۶)ویترا را عرضه می کرد .خودرویی که جناب دلاور عزیز در این مقاله مورد توجه قرار دادن نسخه فیس لیفت ژاپن و مدل ۲۰۱۲ می باشد.نسخه جدید ویترا که واقعا جاش خالیه در مقابل رقبای این رده حرف بیشتری برای زدن داره و جذاب تره .چه از نظر طراحی و چه امکانات رفاهی. نگاهی به سوزوکی ویترای جدید مدل ۲۰۱۶: موتور توربو شارژ بنزینی. گیربکس شش سرعته خودکار به همراه شیفتر پشت فرمان، سقف پانارومیک، دی لایت جذاب و طراحی داخلی و ظاهری متفاوت با نسل های گذشته.
سلام آقای دلاور میشه شما در نمایشگاه مشهد تحقیق کنید آیا گراند ویتارا جدید ایرانخودرو کنترل پایداری دارد یا خیر اگر جواب مثبت است من تا دیماه صبر میکنم که بخرم اگر جواب منفی است که فکر دیگری بکنم خواهشمندم در همین جا جواب را بدهید
با تشکر
هنوز نصب نشده
بازم دو نسل قبلتر از جدیده هست که!
برای ارزون خریدن قالب ها چرا آخه!
این مدل ۲۰۱۳ هست
به نظرم با این چهره ی قدیمی شکست میخوره
مدل ۲۰۱۶ خیلی خوشکل تره
!!!
این از کجا اومد؟
سوزوکی گرند ویتارا جدید که یه شکل دیگه بود که این چیه؟
پس اون چی شد؟
البته من همین نسل رو بیشتر از نسل جدید دوست دارم چون موتورش حجیم تره و تنفس طبیعیه و امکاناتش هم به نسبت بیشتره…مهم تر از همه قابلیت آفرود عالی هم داره
راستی زشت نیست هنوز گیربکسش تیپ ترونیک نیست؟
الان تیپ ترونیک نباشه اصن انگار گیربکس نیست…
سلام دوستان من دیروز در نمایشگاه بودم آما خبری از خورو های جالبی نبود و بیشتر خورو های چینی حضور داشتند
البته سیترون و پژو جزو ماشین های جذاب بودن
اما حضور کرمان موتور گروه بهمن ستاره ایران اطلس خودرو آسان موتور و….دیده نمیشد
دوستان پیشنهاد میکنم مدل ۲۰۱۶ گرند ویتارا رو سرچ کنید تا معنی واقعی فیس لیفت رو ببینید.
کاش حداقل مدل ۲۰۱۵ رو می آوردن
فیس لیفت و نیوفیس دو مسئله متفاوت هستن
با این قیمت آدم عاقل میره اسپورتیج کارکرده میگیره که طراحیش بی نظیره
اینارو سوزوکی از رده خارج کرده و مفت به ایرانخودرو میده و ایرانخودرو به قیمت کذایی میده به بازار.
دوستان ماشین های تحویل اسفند فیس لیفت شده هست یا همون قدیمیه
سلام اقا علی رضا اسفند ۹۵ اگه باشه اره فیس لیفته
آقای دلاور با سلام و تشکر. آیا این مدل سانروف داره؟ در کل تغییراتش نسبت به کلاس ۸ در چه چیزاییه؟
سلام. بله. در مطلب اشاره شده
چه فیس لیفتیه .
جلو پنجره عوض کردنم شد فیس لیفت؟
آقای دلاور من قصد خرید ویتارای فیس لیفت رو دارم الان هم که دارم این متن رو مینویسم چهارم مهر ماه هست اما در نمایندگی های ایران خودرو این ماشین رو بدون اون امکانات جدیدی که گفتید میفروشند یعنی من تا زمستان صبر کنم که این خودرو با امکاناتی که نوشته شد بخرم یا اینکه تا زمستان سوزوکی کاملا جدید به بازار میاد؟ من واقعا گیج شدم نمایندگی هم درست جواب نمیده
سلام دوستان این فیس لیفتی ک شما میبینید از طرف سوزوکیه ایران ایرانخودرو ک این جور طراحی نکرده اینقدر از ایران خودرو ایراد میگیرید
سلام دوستان، من در طرح عید تا عید ثبت نام کردم فقط نمیدونم سانروف وESP داره یا خیر، موعد تحویل هم ۲۶ مهر اعلام شده، راهنمایی کنید ممنون میشم.
حالت کلاسیک و ساده گیش خیلی جذابش کرده .
حس اسباب بازی نداره مثل کپچر – سرشار از الکترونیک و پلاستیک ( تظر شخصیمه )
ژاپنی یه واقعا دوست داشتنی یه !
تیم اسب بخار: درود دوستان ! ویدیو ها خیلی خوبن به امید ادامه ! با تشکر
سلام جناب دلاور طبق متن شما این خودرو سانروف دارد ولی من نمونه هایی که اونده رو دیدم سانروف ندارن و از طرفی هم نمایندگی ایران خودرو میگه که نمونه تحویلی سانروف داره؟ لطفا راهنمایی کنید.
اون متن بر مبنا کنفرانس مطبوعاتی نمایشگاه مشهد بوده.
آیا تحویلش شروع شده؟
تو سایت ایران خودرو که نگفته سانروف داره یا نه
معلوم نیست هنوز
دوستان امروز ۲۸ مهر ماه و ماشین هنوز تحویل نشده قرار بود ۲۶ مهر بدن یعنی ۳۰ روزه .باور کنید از خرید پشیمون شدم فقط خواستم وطنی بخرم پول خارج کشور نره.
جناب محترم،مسئولین زحمت کش وبسایت لطف کنن….ک متن رو تغییر بدن…(این سوزوکی فاقد آینه تا شوی برقی و سانروف است)در ضمن من خودم توی نمایشگاه مشهد همین سوزوکی رو داخلش ک نشستم….صفحه دیجیتال کولر آبی رنگه…..ولی اینجا قرمزه…..و هم اکنون نسخه ی کلاس ۹ رو بنده یک هفته پیش تحویل گرفتم…..که با مال نمایشگاه مشهد….یه سری تفاوت رو میتونید احساس کنید!!!!!!!
امروز ۹ آبان و خودرو هنوز تحویل نشده. چاره ای جز صبر نیست.
سلام
از دوستان کسی هست که از این ماشین ثبت نام کرده باشه و تحویل گرفته باشه. می خوام ببینم تولید میشه یا فقط ایران خودرو داره پول می گیره بعدا تولید کنه.
ممنون
ماهم ثبت نام کردیم ولی هنوز تحویل نگرفتیم قرار بود ۳۰مهر تحویل بدن ولی هنوز خبری نیست
سلام امروز دوشنبه ۱۷ آبان، هنوز ویتارا تحویل نشده، دوستان کسی اطلاع از زمان تحویل داره خبر بدید ممنون میشیم. نکته جالب اینه که قادر به انصراف هم نیستیم.
سلام
ما در تاریخ ۱۰ مهر ثبت نام کردیم و ۲۴ آبان ۳۰ روز کاری تموم میشه ولی توی سایت ایران خودرو به مدت یک ماهه که در مرحله چرداخت وجه مونده. به نظرم به این زودی ها قرار نیست این ماشین رو تولید کنن و تحویل بدن.
سلا م دوستان امروز۱۸ابان مال من فاکتور شده ثبت نام من ۲۷ شهریور بود.
فقط ثبت نامی های ۳ مهر به بعد فیس لیفته.۲۷ شهریور فروش فیس لیفت شروع نشده بود.
اگه از دوستان کسی تحویل گرفت در مورد سانروف و esp داره؟من ۳ مهر ثبت نام کردم.اقا خسرو اگه فاکتور شده شماره بدنه مشخصه شده, میتونی از۰۹۶۴۴۰ در مورد مشخصات خودرو بپرسی
سلام
آقا قطعا سانروف نداره. چون توی نمایندگی شماره ۱ توی نبش یادگار امام یدونه گذاشته بودن. من اونجا دیدم ماشین رو، سانروف نداره.
به نظر میاد همچنان تولید شروع نشده.
سلام
اقا خسرو شما بخش نامه ۳ مهر که شروع ثبت نام فیس لیفت بوده ، ثبت نام کردین؟اولین بخشنامه فروش فیس لیفت ۳ مهر ساعت ۹ صبح شرو شد
سلام دوستان مال بنده هم شماره بدنه خورده هم پلاک مشخص شده قرارداد ما هم به نام فیس لیفته .گفتن ۲۴ابان تحویل میدن .
سلام دوستان ثبت نام بنده ۲۶ مهر و اولین سری فروش فیس لیفت بود تاریخ فاکتور شدن ۱۸ ابان و الان هم شماره بدنه وپلاک تو سایت مشخص شده میگن سانروف داره ولی قطعا espنداره.
اولین سری فروش فیس لیفت ویتارا طرح عید تا عید بود یعنی فی ما بین عید قربان تا عید غدیر.۲۶ تا ۲۹ شهریور ماه.
سلام
اقا خسرو مطمینید که سانروف داره؟
سلام،
آقا خسرو مبارک باشه. انشالا که به شادی و دل خوش. فقط لطفا هر وقت ماشین رو تحویل گرفتی همینجا یه اعلام بده ببینیم چند روز شد.
ممنون
واقعاا کلافه شدیم. یکی میگه اینطوریه ….، یکی میگه اونطوریه ….. . بابا هر چ هست دیگه تحویل بدین.دوستان با شماره بدنه میتونید مشخصات کاملو بدست بیارید
سلام
دوستان اگه کسی از مشخصات فیس لیفت خبر داره لطفا توضیح بده
اقا خسرو مبارکه ، اگه امکان داره مشخصات کامل ماشینو شرح بدین. ممنون
سلام
از دوستان عزیز یکی در مورد نصب آپشن سانروف، آیینه برقی جمع شونده ، esp بر روی مدل فیس لیفت توضیح بده. ممنون
سلام دوستان من امروز ۲۳ آبان تحویل گرفتم، سانروف نداره esp نداره ،تودوزی نداره، روکش فرمان نداره، خلاصه همه سر کار بودیم همون کلاس ۸ فقط جلو پنجره عوض شده تازه رنگها هم مثل اسپورتیچ براق نیست پلاستیک معمولیه.
اقا خسرو مبارکه. ولی تو دوزی جدیدو تو سایت زده بود که؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تو دوزی که میگن عوض شده یعنی طرح گل های روکش صندلی ها عوض شده ????
سلام
درسته ، شاید ما انتظار مون بالا رفته.ولی یادتون باشه سوار یه ماشین ژاپنی میشید با کیفیت بالا. که اگه وارد میشد حداقل ۱۶۰ قیمت میخورد بدون شک
سلام.
شرایط عیذ تا عید ، برای فروش اقساطی ۷۰ پیش و ۶ تا چک ۱۲۶۴۰ بوده . ولی از تاریخ ۳ مهر ۷۰ پیش با ۶ چک ۱۳۰۹۸ بوده. پس یه تفاوتی وجود داره
دوستان در کل ماشین خیلی خوبیه و نسبت به قیمتی که داره و در مقایسه با کره ای ها فوق العاده است
سلام
از دوستان تحویل گرفته، میگه سانروف داره ، داشبوردم کاملا تغییر کرده. قراره عکس هاشو بفرسته
ما که دو روزه تحویل گرفتیم سانروف نداشت ایرانخودرو گفت راهنمایی رانندگی پلاک نمیکنه اگه سانروف بذارن ولی آپکو بعد از تحویل خودرو سه ملیون میگیره سانروف میذاره
اقا محمد مهدی مبارکه. شما دقیقا کی ثبت نام کردین؟
ممنون
ما سی شهریور ثبت نام کردیم و با ۱۵روز تاخییر تحویل دادن
با سلام
از دوستان کسی هست که ۳ مهر به بعد ثبن نام کرده باشه و ماشینو تحویل گرفته باشه؟
سلام
آقابه نظر ثبت نامی های مهر کلا فراموش شده اند. من ۱۰مهرثبت نام ثبت ام کردم ولی همچنان در مرحله پرداخت وجه مونده. با توجه به موعد دریافت ماشین دوستانی که شهریور ثبت نام کرد اصولا الان باید نوبت تحویل ماشین به مری ها بود ولی خبری نیست.
دوستان زیاد رو سانروف حساس نباشید خیلی از برندهای بزرگ مثل بنز و بی ام دبلیو هم قسمتی از تولیداتشون سانروف نیست در کل خیلی سرحال و اصولی عمل میکنه من خودم ۱۵ ساله رانندگی میکنم این ویتارای تحویلی به دلم نشسته خدایی به نسبت پرداختمون جواب میده .
سلام
سلام
آقایونی که مهر ثبت نام کردند زیاد ناراحت نباشند من ۳۰شهریور ثبت نام کردم هنوز خبری نیست. دیگه واقعا شورشو در آوردند. اصلا فکر کنم تولید ندارن و گذاشتند چند نفری ثبت نام کنند بعد تازه بخواند مونتاژکنند.
بچه ها کسی میدونه کلا چند نفر فیس لیفت ثبت نام کردند؟??????
سلام
اقا علیرضا مگه فروش فیس لیفت از ۳ مهر به بعد شروع نشده؟ قبل از اون کد ۵۰۶۰۹ بوده ولی چیزی از فیس لیفت نگفته بود. تفاوتی داره؟
منتظر سلام
من تو طرح عید تا عید ثبت نام کردم و تو قرار دادم هم نوسته فیس لیفت، من هم اون زمان تو نومایندگی پرسیدم فیس لیفته دیگه، گفتند بله.
70 پیش دادم و چک های ۱۲۶۴۰
اینا به کنار چرا تحویل نمیدند , دارم دیگه پشیمون میشم از ثبت نامم????
سلام
اقا علیرضا شما مطمینید تو قرار داد زده فیس لیفت؟ طرح عیذ تا عید فیس لیفت نیست. میشه ردیف قرارداد بفرمایید؟؟ممنون
منتظر سلام
ردیف رو نمیدونم ولی تو برگه ایرانخودرو زده فیس لیفت.
باسلام،سوزوکی برندی است برتراز ماشین های کره ای . اگه سوزوکی جدید ژاپن وارد بشه بدونید که سانتافه هم به گرد قیمت اون نمی رسه .پس واقع بین باشید برندهای ژاپن آخرش هم اگه ۲۰ سال کارکنند باز نسبت به ماشین های کره ای که بعداز ۳ سال افت کیفیت پیدا می کنند برترند. سوزوکی نیو ایران خودرو همان سوزوکی ویتارا است و ابعادش هم هیچ فرقی با گراند قبلی نداره مهم کیفیتش است که بعد از ۲۵۰ هزار کیلومتر رانندگی در شرایط سخت و جاده های ناهموار خاکی جهت لوله گزاری گاز فقط بنزین و روغن مصرف و تعویض شده و هیچ اسطهلاک دیگری نداشته است .ماشین های کره ای زیبا هستند اما کیفیت زیادی ندارند . اگه یک سری به بنگاه ها و نمایشگاه ها بزنید می توانید فروش خودروهای کره ای را به وفور ببینید در حالیکه خودروهای ژاپنی رو هر که داره قدرشو می دونه.
سلام
خسته نباشید
حقیقتش من در سال آینده ممکنه سوزوکی ویتارا فیس لیفت ۲۴۰۰ اتومات فول بخرم. از اونجایی که همیشه ماشین های کلاسیک قدیمی و دنده ای سوار شدم و هیچ آشنایی ای با ماشین های امروزی به خصوص اتومات ندارم آیا این امکان وجود داره که وقتی خودرو رو تحویل گرفتم بچه های اسب بخار این ماشین رو به من آموزش بدن؟ مواردی از قبیل نحوه کار با ماشین اتومات، استفاده از کمک ها و آپشن ها و …
با تشکر از پاسخگویی های ارزنده شما
سوزوکی ویتارا ایران خودرو آخرین مدل تولید ژاپنه و مدلی جدیدتر از این بیرون نیامده. من کلاس ۱۰ آنرا گرفتم واقعا راضی هستم. خدا شاهده حرف الکی نمیزنم و واقعا فنی اش از سانتافه بهتره. سانتافه آپشن داره فقط. در تست ما در سر بالائی خیلی شدید سانتافه ۲۰۱۷ به کمک سیستم اتودرایو (ترمز اتوماتیک) از برگشت به عقب جلوگیری کرد و بدون روشن شدن آن سیستم خودرو به عقب برگشت. ولی سوزوکی در مد لاک ال به کمک گیربکس از عقب آمدن جلوگیری کرد!. در مدل کلاس ۱۰ ایرادهای کلاس ۵ و ۸ هشت حذف شده و نه صدائی داخل می آد و نه خودرو خشکه همانند سانتافه. امکانات لازم را هم براش گذاشته اند بجز ESP. هر کی سوار ماشینم شده گفته ما هم می خریم یا خدا پولشو برسونه میخریم . بنده خواستم راهنمائی کنم پول بیخود به کره ای ها ندهید. خوشبخانه ویران خودرو هم دست توش نبرده و تمام قطعاتش از ژاپن می آد. چون صرف هم نمیکنه با تیراژ کم تو ایران قطعه بزنه. این مطلب را چند سایت دیگه هم نوشته ام.