مقایسه لاماری ایما و دیگنیتی پرایم

مقایسه لاماری و دیگنیتی پرایم
مقایسه لاماری و دیگنیتی پرایم

لاماری ایما و دیگنیتی پرایم را باید از آن دسته خودروهایی دانست که با ورودشان به بازار ایران، ورق را به نفع شرکت های مونتاژکننده‌شان برگرداندند و بازی را برای رقبا حسابی سخت کردند. در این گزارش به سراغ مقایسه لاماری ایما آرین پارس موتور و دیگنیتی پرایم گروه بهمن رفته ایم.

تیگو 8 تیگو 8

در این محتوا به مقایسه دو کراس کوپه جذاب بازار داخلی به نام های لاماری ایما از شرکت آرین موتور و دیگنیتی پرایم از شرکت بهمن موتور می پردازیم.

حتماً ببینید:

ویدیوی تست و بررسی دیگنیتی پرایم در اسب بخار

ویدیوی تست و بررسی لاماری ایما در اسب بخار

ظاهر لاماری ایما و دیگنیتی پرایم

بی تردید بخشی از آمار تقاضا و فروش موفقیت آمیز لاماری ایما و دیگنیتی پرایم را می بایست در سبک طراحی بدنه آن ها و فرم کوپه‌شان جست‌وجو کرد. علاقه مندان به خودروهای کراس کوپه، که تا پیش از این شاید در آرزوی سوار شدن بر خودرویی مانند X4 با فرم کوپه ای سقفش بودند، اکنون با قیمتی به مراتب پایین تر از زیبا رویِ آلمانی می توانند کراس اوورهای کوپه برای خود خریداری کنند و به این ترتیب، آمار فروش فوق العاده ای برای این دو کراس اوور چینی رقم خورد.

دیگنیتی پرایم با لوگویی که بی شباهت به لوگوی بنز نیست، قصد دارد خود را لوکس تر از آن‌چه هست جلوه دهد. سبک طراحی چراغ ها و جلوپنجره کهکشانی خودرو زیباست و چراغ های عقب نیز از تِرِند به هم پیوسته پیروی می کنند.

در طرف مقابل، لاماری ایما را داریم. بنچ مارک های طراحی این خودرو بی شک از لامبورگینی اوروس به عاریت گرفته شده و این شباهت به خصوص در بخش سپر و چراغ های جلو و فرم سقف و در صندوق به خوبی قابل مشاهده است.

در پایان، مقایسه ظاهری دو خودرو باید گفت که اگرچه طراحی بحثی کاملاً سلیقه ای‌ست، اما این طور به نظر می رسد که هر دو خودرو دارای سبکی کاملاً جذاب و به نسبت پخته در طراحی هستند و نمی توان به آن ها ایراد خاصی وارد دانست.

کابین دو خودرو ایما و دیگنیتی پرایم

درون کابین دو خودرو طراحی نسبتاً مدرنی را می بینیم و قطعات کرومی در طراحی کابین به کار رفته است و فرمان Dکات در هر دو خودرو دیده می شود.

در لاماری ایما داشبورد و خصوصاً بخش دریچه های تهویه به محصولات مرسدس شباهت دارد. در لاماری ایما هم امکانات قابل قبولی دیده می شود، اما آرین موتور در سفارش آپشن ها به اندازه کافی دست و دلباز عمل نکرده است. این کراس اوور چینی و مونتاژی در تیپ عرضه شده به استارت دکمه ای، سقف پانوراما، تریم داخلی چرم مصنوعی، صندلی برقی راننده ۶ حالته، دوربین ثبت وقایع، دوربین و سنسور پارک عقب، شش کیسه هوای ۱۰ نقطه ای، رینگ آلومینیومی ۱۹ اینچی، ترمز پارک برقی، اتوهلد، کنترل شروع حرکت در سربالایی و کنترل حرکت در سراشیبی، دسته دنده الکتریکی، جلوآمپر دیجیتال و یک پارچه با مالتی مدیا، فرمان کمکی برقی، تهویه اتوماتیک با پاک‌سازی هوای کابین، کروز کنترل، سامانه کنترل پایداری الکتریکی، اتصال مستقیم تلفن همراه به نمایشگر خودرو و… مجهز است و در این بین، به طور مثال، نبود مواردی نظیر صندوق برقی برای یک کراس اوور ۲ میلیاردی، موردی کاملاً عجیب به نظر می آید.

در خصوص آپشن ها و امکانات ایمنی و رفاهی دیگنیتی می توان به مواردی همچون سقف پانورامیک، درِ صندوق برقی، فرمان کمکی برقی، ترمز پارک برقی، استارت دکمه ای، ورود بدون کلید، آینه تاشو برقی، کنترل حرکت در سراشیبی، سنسور باد لاستیک (TPMS)، تریم داخلی چرم، کنترل پایداری، سنسور نور، سنسور باران، کنترل حرکت در سربالایی و کروز کنترل، دوربین ۳۶۰ درجه، محدودکننده سرعت و تنظیم برقی صندلی شاگرد اشاره کرد.

ابعاد دیگنیتی و ایما

کراس اوور لاماری ایما دارای طول، عرض و ارتفاعی به ترتیب برابر با ۴۵۶۵، ۱۸۶۰ و ۱۶۹۰ میلی متر است و فاصله محوری آن هم ۲۷۱۵ میلی متر اعلام شده است و این موارد برای دیگنیتی پرایم به ترتیب ۴۶۸۵، ۱۸۶۵ و ۱۶۴۵ هستند و فاصله محوری دیگنیتی هم عدد ۲۷۹۰ میلی متر است.

مشخصات فنی دیگنیتی پرایم و لاماری ایما

کراس اوور ایما به پیشرانه ۱.۵ لیتری توربو شارژر GDi مجهز است. این پیشرانه ۴A95 نام دارد و مهندسی و امتیاز آن برای کمپانی میتسوبیشی است. این پیشرانه در کارخانه شنیانگ میتسوبیشی در چین تولید شده است و جزو قوی ترین پیشرانه های ۱.۵ لیتری توربو در بازار چین به حساب می آید. لاماری ایما می تواند ۱۹۵ اسب بخار را با گشتاور ۲۸۵ نیوتن متر تولید کند و جعبه دنده اتوماتیک دو کلاچه ۷ سرعته تَر (Wet) نیز توان پیشرانه را به چرخ های جلوی این کراس اوور آرین موتور می رساند. حداکثر گشتاور این پیشرانه از ۱۵۰۰ تا ۴۰۰۰ دور در دقیقه در دسترس راننده است.

دیگنیتی پرایم مجهز به پیشرانه ۱.۵ لیتری توربوشارژ چهار سیلندر خطی است که این پیشرانه دیگنیتی توان تولید نهایت قدرت ۱۴۸ اسب بخار و نهایت گشتاور ۲۲۰ نیوتن متر را دارد. انتقال قدرت از این پیشرانه به وسیله جعبه دنده CVT به چرخ های جلو انجام می شود.

در پایان این مطلب نظر و انتخاب خود و همچنین دلایل این انتخاب را از بین دو گزینه لاماری ایما و دیگنیتی پرایم برای ما بنویسید.

دیگنیتی پرایم چه مشخصاتی دارد؟

دیگنیتی پرایم مجهز به پیشرانه ۱.۵ لیتری توربوشارژ چهار سیلندر خطی است که این پیشرانه دیگنیتی توان تولید نهایت قدرت ۱۴۸ اسب بخار و نهایت گشتاور ۲۲۰ نیوتن متر را دارد. انتقال قدرت از این پیشرانه به وسیله جعبه دنده CVT به چرخ های جلو انجام می شود.

لاماری ایما چه مشخصاتی دارد؟

کراس اوور ایما به پیشرانه ۱.۵ لیتری توربو شارژر GDi مجهز است. این پیشرانه ۴A95 نام دارد و مهندسی و امتیاز آن برای کمپانی میتسوبیشی است. این پیشرانه در کارخانه شنیانگ میتسوبیشی در چین تولید شده است و جزو قوی ترین پیشرانه های ۱.۵ لیتری توربو در بازار چین به حساب می آید. لاماری ایما می تواند ۱۹۵ اسب بخار را با گشتاور ۲۸۵ نیوتن متر تولید کند و جعبه دنده اتوماتیک دو کلاچه ۷ سرعته تَر (Wet) نیز توان پیشرانه را به چرخ های جلوی این کراس اوور آرین موتور می رساند.

تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید.