مقایسه لاماری ایما و دیگنیتی پرایم
لاماری ایما و دیگنیتی پرایم را باید از آن دسته خودروهایی دانست که با ورودشان به بازار ایران، ورق را به نفع شرکت های مونتاژکنندهشان برگرداندند و بازی را برای رقبا حسابی سخت کردند. در این گزارش به سراغ مقایسه لاماری ایما آرین پارس موتور و دیگنیتی پرایم گروه بهمن رفته ایم.
فهرست مطالب
در این محتوا به مقایسه دو کراس کوپه جذاب بازار داخلی به نام های لاماری ایما از شرکت آرین موتور و دیگنیتی پرایم از شرکت بهمن موتور می پردازیم.
حتماً ببینید:
ظاهر لاماری ایما و دیگنیتی پرایم
بی تردید بخشی از آمار تقاضا و فروش موفقیت آمیز لاماری ایما و دیگنیتی پرایم را می بایست در سبک طراحی بدنه آن ها و فرم کوپهشان جستوجو کرد. علاقه مندان به خودروهای کراس کوپه، که تا پیش از این شاید در آرزوی سوار شدن بر خودرویی مانند X4 با فرم کوپه ای سقفش بودند، اکنون با قیمتی به مراتب پایین تر از زیبا رویِ آلمانی می توانند کراس اوورهای کوپه برای خود خریداری کنند و به این ترتیب، آمار فروش فوق العاده ای برای این دو کراس اوور چینی رقم خورد.
دیگنیتی پرایم با لوگویی که بی شباهت به لوگوی بنز نیست، قصد دارد خود را لوکس تر از آنچه هست جلوه دهد. سبک طراحی چراغ ها و جلوپنجره کهکشانی خودرو زیباست و چراغ های عقب نیز از تِرِند به هم پیوسته پیروی می کنند.
در طرف مقابل، لاماری ایما را داریم. بنچ مارک های طراحی این خودرو بی شک از لامبورگینی اوروس به عاریت گرفته شده و این شباهت به خصوص در بخش سپر و چراغ های جلو و فرم سقف و در صندوق به خوبی قابل مشاهده است.
در پایان، مقایسه ظاهری دو خودرو باید گفت که اگرچه طراحی بحثی کاملاً سلیقه ایست، اما این طور به نظر می رسد که هر دو خودرو دارای سبکی کاملاً جذاب و به نسبت پخته در طراحی هستند و نمی توان به آن ها ایراد خاصی وارد دانست.
کابین دو خودرو ایما و دیگنیتی پرایم
درون کابین دو خودرو طراحی نسبتاً مدرنی را می بینیم و قطعات کرومی در طراحی کابین به کار رفته است و فرمان Dکات در هر دو خودرو دیده می شود.
در لاماری ایما داشبورد و خصوصاً بخش دریچه های تهویه به محصولات مرسدس شباهت دارد. در لاماری ایما هم امکانات قابل قبولی دیده می شود، اما آرین موتور در سفارش آپشن ها به اندازه کافی دست و دلباز عمل نکرده است. این کراس اوور چینی و مونتاژی در تیپ عرضه شده به استارت دکمه ای، سقف پانوراما، تریم داخلی چرم مصنوعی، صندلی برقی راننده ۶ حالته، دوربین ثبت وقایع، دوربین و سنسور پارک عقب، شش کیسه هوای ۱۰ نقطه ای، رینگ آلومینیومی ۱۹ اینچی، ترمز پارک برقی، اتوهلد، کنترل شروع حرکت در سربالایی و کنترل حرکت در سراشیبی، دسته دنده الکتریکی، جلوآمپر دیجیتال و یک پارچه با مالتی مدیا، فرمان کمکی برقی، تهویه اتوماتیک با پاکسازی هوای کابین، کروز کنترل، سامانه کنترل پایداری الکتریکی، اتصال مستقیم تلفن همراه به نمایشگر خودرو و… مجهز است و در این بین، به طور مثال، نبود مواردی نظیر صندوق برقی برای یک کراس اوور ۲ میلیاردی، موردی کاملاً عجیب به نظر می آید.
در خصوص آپشن ها و امکانات ایمنی و رفاهی دیگنیتی می توان به مواردی همچون سقف پانورامیک، درِ صندوق برقی، فرمان کمکی برقی، ترمز پارک برقی، استارت دکمه ای، ورود بدون کلید، آینه تاشو برقی، کنترل حرکت در سراشیبی، سنسور باد لاستیک (TPMS)، تریم داخلی چرم، کنترل پایداری، سنسور نور، سنسور باران، کنترل حرکت در سربالایی و کروز کنترل، دوربین ۳۶۰ درجه، محدودکننده سرعت و تنظیم برقی صندلی شاگرد اشاره کرد.
ابعاد دیگنیتی و ایما
کراس اوور لاماری ایما دارای طول، عرض و ارتفاعی به ترتیب برابر با ۴۵۶۵، ۱۸۶۰ و ۱۶۹۰ میلی متر است و فاصله محوری آن هم ۲۷۱۵ میلی متر اعلام شده است و این موارد برای دیگنیتی پرایم به ترتیب ۴۶۸۵، ۱۸۶۵ و ۱۶۴۵ هستند و فاصله محوری دیگنیتی هم عدد ۲۷۹۰ میلی متر است.
مشخصات فنی دیگنیتی پرایم و لاماری ایما
کراس اوور ایما به پیشرانه ۱.۵ لیتری توربو شارژر GDi مجهز است. این پیشرانه ۴A95 نام دارد و مهندسی و امتیاز آن برای کمپانی میتسوبیشی است. این پیشرانه در کارخانه شنیانگ میتسوبیشی در چین تولید شده است و جزو قوی ترین پیشرانه های ۱.۵ لیتری توربو در بازار چین به حساب می آید. لاماری ایما می تواند ۱۹۵ اسب بخار را با گشتاور ۲۸۵ نیوتن متر تولید کند و جعبه دنده اتوماتیک دو کلاچه ۷ سرعته تَر (Wet) نیز توان پیشرانه را به چرخ های جلوی این کراس اوور آرین موتور می رساند. حداکثر گشتاور این پیشرانه از ۱۵۰۰ تا ۴۰۰۰ دور در دقیقه در دسترس راننده است.
دیگنیتی پرایم مجهز به پیشرانه ۱.۵ لیتری توربوشارژ چهار سیلندر خطی است که این پیشرانه دیگنیتی توان تولید نهایت قدرت ۱۴۸ اسب بخار و نهایت گشتاور ۲۲۰ نیوتن متر را دارد. انتقال قدرت از این پیشرانه به وسیله جعبه دنده CVT به چرخ های جلو انجام می شود.
در پایان این مطلب نظر و انتخاب خود و همچنین دلایل این انتخاب را از بین دو گزینه لاماری ایما و دیگنیتی پرایم برای ما بنویسید.
دیگنیتی پرایم مجهز به پیشرانه ۱.۵ لیتری توربوشارژ چهار سیلندر خطی است که این پیشرانه دیگنیتی توان تولید نهایت قدرت ۱۴۸ اسب بخار و نهایت گشتاور ۲۲۰ نیوتن متر را دارد. انتقال قدرت از این پیشرانه به وسیله جعبه دنده CVT به چرخ های جلو انجام می شود.
کراس اوور ایما به پیشرانه ۱.۵ لیتری توربو شارژر GDi مجهز است. این پیشرانه ۴A95 نام دارد و مهندسی و امتیاز آن برای کمپانی میتسوبیشی است. این پیشرانه در کارخانه شنیانگ میتسوبیشی در چین تولید شده است و جزو قوی ترین پیشرانه های ۱.۵ لیتری توربو در بازار چین به حساب می آید. لاماری ایما می تواند ۱۹۵ اسب بخار را با گشتاور ۲۸۵ نیوتن متر تولید کند و جعبه دنده اتوماتیک دو کلاچه ۷ سرعته تَر (Wet) نیز توان پیشرانه را به چرخ های جلوی این کراس اوور آرین موتور می رساند.
مشکل اساسی لاماری که شایع شده شکستن خطر عقب از قسمت میانی در موقع بستن درب صندوق است
لاماری واقعا یکی از بهترین و زیباترین و با کیفیت ترین suv های مونتاژ داخل هست
به نظر من لاماری جوان پسند تر هست و ظاهری بهتر داره
دیگنیتی پرستیژ از هر دو اینها بهتر و با اختلاف بهترین چینی بازار ایرانه
تنها مشکل دیگنیتی پرایم گیربکس cvt آن است که در مدل پرستیژ آن این مشکل حل شده است
cvt یک مشکل نیست، سلیقه است
cvt های نسل ۳ واقعا سریعتر از AT های حتی جدید عمل میکنه و مشکل یکنواخت و رو مخ بودنشون هم که رفع شده
سی وی تی یعنی آشغال چه نسل یک چه نسل صد.. همچنان رو مخ
نظر من اینه لاماری ظاهر جذاب تری داره اما این مدلش که فعلا تو ایرانه امکانات کمتری داره ب نسبت رقبا و قیمت خیلی بالاش ، ولی خب من در کل لاماری رو بیشتر دوس دارم
قطعا لاماری
دیگنیتی با ۱۴۷ اسب و cvt اصلا راه نمیره
ولی لاماری پرقدرت ترین ۱.۵ لیتری هست و گیربکس دوکلاچه تر داره،ظاهرش هم جذاب تر هست
…..
دیگنیتی پرستیژ را میشه تو بحث فنی رقیب لاماری دانست
سلام بنده دیگنیتی پرایم دارم و کاملا تکذیب میکنم حرف شمارو
دیگنیتی اگر بنزین سوپر توش ریخته بشه و مراقبت موتور توربوش زعایت بشه
چنان شتابی بهنون میده ک باور نمیکنین
صفر تا صد دیگنیتی با بنزین معمولی و سوپر
زمین تا اسمون متفاوته
با اینکه گیربکس cvtداره ولی رسما در نسخه ۱۴۰۱ صدایی تو کابین شنیدع نمیشه و ب نرمی دنده عوض میشه
قبل از هر چیز متاسفم که شرایط خودرو کشورو به جایی رسوندن که باید بین بد و بد تر انتخاب کنم .
از نظر ظاهری درسته که زیبایی موضوعی سلیقه ای هستش ولی از طرفی دانشی هم پشتش هستش و البته سبک طراحی باید با فنی ماشین هم هماهنگی داشته باشه. بعنوان مثال جلو پنجره کهکشانی جلو پنجره در بدو عرضه خودرو هیجان انگیز نشون داد ولی بعد از یک سال اکثریت مردم با این سبک جلو پنجره به مشکل خوردن و نتونست در بلند مدت کشش بصریشو حفظ کنه و امروز برای اکثریت زیبا نیست بر عکس چیزی که در مقاله گفتید. از نظر طراحی بیرونی و داخلی لاماری ایما بشدت از دیگنیتی چند سر و گردن بالاتر هستش و واقعا طراحی بیرونی و داخلی خودرو هر کسی رو وسوسه به رانندگی با این خودرو میکنه ولی بزرگترین ضعفش اینه که این طراحس خودرو بی اصالت هستش و هر جای خودرو شما را یاد خودروی اصیل دیگری میندازه مثل بنز و پورشه و… در کل ولی نظرم روی لاماری هستش.
از نظر فنی هم نیاز به توضیح نداره که لاماری خیلی بهتره.
ولی دو تا نکته مهم وجود داره که تو مقالتون خیلی روش پرداخته نشده.
یکی خدمات پس از فروش هستش و یکی قیمت.
در نورد خدمات آرین موتور بشدت ضعیفه و ننایندگی های خیلی محدودی داره در سطح کشور و از نظر قیمت هم لاماری با کویر آپشن مواجه و از طرف قیمتی با اختلاف خیلی زیاد با دیگنیتی داره.
نتیجه گیری:
اگر مصرف کننده باشید هیچکدوم ارزش خرید ندارند با این قیمت ها و خودرو های چینی و ایرانی تقریبا عمر مفید پایینی دارند و در واقع پولتون رو دور ریختید
و اگر تاجر هستید بازار روی بهتری نسبت به لاماری نشون داده بهمون دلیل ظاهرش که دلبری میکنه و گزینه پر سود تریه و از طرف قدرت نقد شوندگی خیلی خوبی هم داره البته در کلانشهر ها دلیلش هم بر میگرده به گارانتی بسیار ضعیف آرین خودرو هستش
ستاره جان کارت درسته و کاملاً با شما موافقم. آفرین
در کل دیدگاه شما چرت و پرتی بیش نبود
لابد خودت لاماری داری که آنقدر سنگش رو به سینه میزنی!
من دو ماهه ماشین و تحویل گرفتم مثل بنز تو سربالایی میره
فضای کابین عالی ، رخ خفن هر کی تو خیابون چشمش میوفته به ماشین هز میکنه
یارو ۲۴۰۰ پول میگیره تازه در صندوق عقبم دستیه!!!!
حض درسته.
در ضمن ماشین رو برای لذت خودمون میخریم نه آب انداختن دهان دیگران
ماشینهاتون مبارکتون باشه چرخش براتون بچرخه
شرایط بدی داریم برای مقایسه و انتخاب خدا نجاتمون بده.
من که نه لاماری دارم نه دیگینیتی
پراید دارم😌/آرزو بر جوانان عیب نیست
اومدم نظرات رو بخونم
ولی میدونم نه هز درسته نه حض
حظ یعنی بهره درسته
ممنون
ستاره خانم شما دیگه چقدر لاکچری و مرفه هستید که براتون انتخاب بین لاماری و دیگنیتی براتون انتخاب بین بد و بدتر محسوب میشه!!!!!
کاملا” برعکس نوشتی دوست عزیز ، از لحاظ طراحی چه بیرونی و چه داخلی، دیگنیتی قطعا” و مشخصا” از لاماری سرتر هست و چند سر و گردن بالاتر قرار میگیره ، کیفیت متریالش هم واضحه که خیلی بهتر از لاماریه
لبخند : رخ خبیس دانگ فنگ T5 EVO رو بیشتر از چند ثانیه تحمل نمیشه کرد و دانگ فنگ IX5 هم که برای خودش گوژ پشت نتردامی است .
درود بر شما که این نظر رو دادید. پشگل علیه پشگل
چقدر بدبخت شدیم که باید بین ۲تا آشغال نظر بدیم، یادش بخیر یه زمانى پرادو آنرود ۱۱۰میلیونى رو با لندکروز ۱۲۰ میلیونى و اف جى ۹۶ میلیونى مقایسه میکردن تو مجله پلاک، خیلى وقت نمیگذره ولى انگار ۱۰۰سال پیش بوده
زمان خاتمی و احمدی نژاد بود.البته اگه نسبت تورم رو در نظر بگیری همون موقع هم صد و ده تومن پول زیادی محسوب میشد صد و ده تومن اونموقع همین اندازه یک میلیارد و پونصد الانه.
بقول حسین دلاور،ما خیلی بدبختیم…
خب اول عصبانی شدم. که دیگنیتی پرایم نباید با لاماری ایما مقایسه میشد باید دیگنیتی پرستیژ مقایسه میشد . ممنونم از همراهتون 🥰
لاماری ایراد مونتاژی زیادی داره متاسفانه و خدمت پس از فروش افتضاح اما دیگنیتی انتخاب معقول تریه
سلام وعرض ادب.من هردوشو دارم. اعداد قدرت موتور فقط روی کاغذ هست.
در بحث شتاب صفر تا ۱۰۰ لاماری در بهترین حالت صرفا ۲ ثانیه از پرایم بیشتره.
ابشن دیگنیتی بسیار کاربردی و کامل هست و لاماری بسیار کم ابشن…طوریکه دوربین جلو حتی نداره و بخاطره عدم دید کافی سپر جلو بفنا رفت.
فرض کنید ۵۰۰ میلیون بیشتر به لاماری میدید حتی دوربین ۳۶۰ و صندوق برقی نداره!!!
تعلیق: دیگنیتی فوق العاده نرم و کابین کاملا بیصداست که انگار ماشین برقیه…لاماری مقداری خشکه و سر پیچ ها مقداری پشت ماشین در میره و کنترل پایداری خوبی نداره.
سیستم صوتی: لاماری تفکیک صدا و باس کمتری داره و صرفا یه ضبطه اما لاماری مولتی مدیاش یک تبلت با حافظه ۴۰ گیگه که هرچی دلتون بخواد روش نصب میشه وحجم صدا و تفکیک صدای بهتری داره…
مصرف بنزین: لاماری شهر ۱۳ تا ۱۵ لیتر در ۱۰۰ و دیگنیتی ۹ تا ۱۱
ظاهر : کاملا سلیقه ایه. نظر من : جلو لاماری خوشگله ولی از کنار و مخصوصا پشت جالب نیست. دیگنیتی پشت و بغل فوق العده اس و جلوش بدک نیست. در کل دیگنیتی قیافه مدرن تر و اسپرت تر داره. جلو داشبورد دیگ بنظرم زیباتره.
متریال: بدون شک هر کس دو ماشینو همزمان ببینه متوجه کیفیت بالای چرم و متریال مخصوصا داخلی دیگنیتی میشه.
رنگ : متاسفانه هردو ماشین رنگشون مخصوصا مشکی حساسه و باید سرامیک یا کاور بشه.
پشتیبانی : تقریبا همه میدونن بهمن موتور پشتیبانی قوی با شعبات متعدد داره و متاسفانه ارین موتور شعب هاش خیلی کمه…
نتیجه : در کل در نظر بگیرید شما فقط بخاطر ۲ ثانیه شتاب بالاتر ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیون به لاماری بیشر پول بدید !!! که هم کیفیت سواری و متریال و ابشنش و پشتیبانی ضعیفتری نسبت به دیگنیتی داره … تصمیم با شما…!