پژو ۲۰۷ با موتور جدید در نمایشگاه خودرو مشهد
در این محتوا به سراغ معرفی پژو ۲۰۷ با موتور و امکانات جدید آمده ایم. خودرویی که برای نخستین بار در مشهد به نمایش درآمد.
نمایشگاه خودرو مشهد امروز آخرین روز برگزاری را سپری می کند و در این رویداد خودرویی، اکثر خودروسازان دولتی و خصوصی آخرین دستاوردها و محصولات تولیدی، مونتاژی و بعضاً وارداتی خود را به نمایش درآورده اند. در این بین، گروه صنعتی ایران خودرو در سالنی بزرگ با سبد کامل محصولات خود حضور داشت، که از جمله آن ها می توان به پژو ۲۰۷ با موتور و تجهیزات جدید اشاره کرد. در ادامه به معرفی این خودرو خواهیم پرداخت.
تغییرات جدید پژو ۲۰۷
چندی پیش بود که تصاویر و سپس ویدیویی از پژو ۲۰۷ بدون دریچه هوای روی کاپوت منتشر شد و ایران خودرویی ها این خودرو را با رنگی جذاب به همراه خود به مشهد آوردند. ایرانخودرو اعلام کرده است، حذف هواکش از روی درِ موتور محصول پژو ۲۰۷ براساس الزامات استاندارد ۸۵گانه، به منظور اجرای استاندارد حفاظت از عابر پیاده و حذف اجسام سخت و برآمده روی در موتور انجام شده است. براساس این گزارش، در محصولات خانواده ۲۰۷، با اعمال استاندارد حفاظت از عابر پیاده، محل عبور هوا مانند محصول رانا به صورت شبکه ای بر روی حصیری زیر شیشه جلو در نظر گرفته شده است. این گزارش میافزاید، هواکش روی درِ موتور یکی از مشخصات ویژه ۲۰۷ محسوب می شود که مورد علاقه مشتریان جوان این خودروست، اما براساس استاندارد حفاظت از عابر پیاده، حذف زائده های روی سطح درِ موتور الزامی است، زیرا فرض بر این است که در برخورد سپر جلو با پای عابر پیاده، عابر باید روی سطح در موتور پرتاب شود و هر گونه زائده و برجستگی روی در موتور باعث صدمه به ناحیه سر میشود و به همین دلیل، دریچه روی درِ موتور ۲۰۷ حذف شده است. لازم به ذکر است که ورودی هوای کابین در در ناحیه بین شیشه جلو و کاپوت (مانند رانا پلاس) تعبیه شده است.
اما تغییرات ۲۰۷ به همین جا ختم نمی شود. ایران خودرویی ها پژو ۲۰۷ جدید را به سنسور پایش فشار باد تایرها یا همان TPMS، سیستم کنترل پایداری و سامانه کمکی شروع حرکت در سربالایی نیز تجهیز کرده اند. دکمه مربوط به سیستم کنترل پایداری خودرو سمت چپ فرمان روی داشبورد نصب شده است.
مشخصات فنی ۲۰۷ جدید
پژو 207i جدید که با سقف پانوراما و رنگ جذاب خود به مشهد آمده بود، در بخش فنی به پیشرانه TU5 پلاس ایران خودرو تجهیز شده است. این پیشرانه قادر به تولید بیشینه قدرت ۱۱۳ اسب بخار و بیشینه گشتاور ۱۴۴ نیوتن متر است و قدرت تولیدی پیشرانه از طریق یک گیربکس ۶ سرعته AT به چرخ های جلو انتقال می یابد. در نسخه های دنده ای نیز پژو ۲۰۷ به جعبه دنده ۶ سرعته دستی مجهز خواهد شد.
امکانات ایمنی و رفاهی استاندارد
پژو ۲۰۷ جدید در بحث امکانات ایمنی و رفاهی استانداردی که از قبل نیز داشت، به مواردی نظیر ۲ عدد کیسه هوای ایمنی، مانیتور، کروز کنترل، رینگ های آلومینیومی، اپل کارپلی و اندروید اتو، سنسور پارک و دوربین دنده عقب، تهویه اتوماتیک، دی لایت و… مجهز است. مواردی نظیر کنترل پایداری و کنترل فشار باد تایر ها نیز همان طور که گفته شد به تازگی به این خودرو افزوده شده است.
گفتنی است طبق استانداردهای جدید به زودی سنسور نور و باران نیز به ۲۰۷ افزوده خواهد شد و همچنین احتمالاً آپشن دنده های پشت فرمان نیز برای این خودرو در نظر گرفته می شود.
سیستم کنترل پایداری و سنسور فشار باد تایرها به این خودرو افزوده است.
پژو 207i جدید که با سقف پانوراما و رنگ جذاب خود به مشهد آمده بود، در بخش فنی به پیشرانه TU5 پلاس ایران خودرو تجهیز شده است. این پیشرانه قادر به تولید بیشینه قدرت ۱۱۳ اسب بخار و بیشینه گشتاور ۱۴۴ نیوتن متر بوده و قدرت تولیدی پیشرانه از طریق یک گیربکس ۶ سرعته AT به چرخ های جلو انتقال می یابد.
دریچه هوای روی کاپوت در این خودرو به دلیل رعایت استانداردهای جدید حذف شده است.
سیستم کنترل پایداری برای خودروها از اوجب واجبات بود. حالا که سیستم های پیشگیری از تصادف و ترمز اضطراری توی خودروهای دنیا اجباری شده؛ خودروسازی ایران تازه داره میره سراغ کنترل پایداری..!
حیف که اینهمه سال ملت حوادث مالی و جانی سر همین موضوع دادن…
داداش اون سیستم کنترل پایداری چیز خاصی نیستا🤣بهش میگن میل تعادل پورشه نیست که بپیچی چپ راس ماشین میخواد بلند بشه کمک های راست ماشین بخوابه پایین_تازه اون میل تعادلی هم که کارخانه میزاره به آب دهن نمیرزه
داداش این میل تعادل نیست
اون که کلا چیز دیگه ست. esp یا esc منظور هستش
داداش اول برو تحقیق کن بعد بیا نظر بده
سلام وقت بخیر ، دوست عزیزی که روی خبر کار میکنی و چند بار تایپ میکنی با رنگ فلان ، لطف کن عکس درست و درمون بزار نه اینکه رو عکس ماشین چیزی تایپ بشه
چقدر تغییرات وای خدای من
هههههه آپشنایی که که از نسخه فرانسوی حذف کردن حالا بعد چندسال دوباره دارن میزارم رو ماشین و تا دسته به خلق الله میچپونن واقعا متاسفم
چقدر جلوی ماشین زشت شده
همون موتور قدیمی هزار سال پیشه چنان میگه موتور جدید مثل اینکه موتور پژو ۲۰۰۸ را روش گذاشتن جمع کنید این اتاقها و موتورهای از رده خارج و بی کیفیت را
به راحتی ۵۰۰ سال از دنیا عقب افتادیم ( البته در مقایسه با کشورهای صنعتی ، نه طالبان ! ) ، یعنی وقتی در تمام دنیا استفاده از اتومبیل های درون سوز ممنوع شد ، احتمالا ایران خودرو و سایپا تازه دارن به تکنولوژی های یه قرن پیش دست پیدا میکنن !
امیدوارم خبرهای خوبی در راه باشه که این بساط مافیایی جمع بشه ، که شک ندارم میشه .
تا کی میخواهید این ۲۰۶ پلاس ،جای ۲۰۷ معرفی کنید😂😂😂😂😂
پس بخاطر اینکه به عابر آسیب نرسه از ورق ماشینها میدزدن که نرم تر بشه ورق قوی به عابر آسیب میزنه🤨ترمز قوی که نیاز نیست
اون وقت اون چشمی های شیشه شور جزو زائده حساب نمیشه؟؟؟؟!!!!🙄🙄🤣🤣😏