اسکای ول اچ تی آی پلاگین هیبرید جایگزین پروژه شکست خورده ET5
شنیده ها حاکی از آن است که شرکت نبکا پس از فروش ناموفق اسکای ول ET5، قصد دارد تا نسخه HT-i با پیشرانه پلاگین هیبرید را در ایران مونتاژ کند.
شروع روند تولید و واردات خودروهای برقی از سال گذشته آغاز شد اما حالا پس از گذشت این مدت شاهد آن هستیم که تقریباً تمام پروژه های مربوط به محصولات تمام الکتریکی با شکست مواجه شدند و حتی مونتاژ کننده ای مانند نبکا هم نتوانست اسکای ول ET5های خود را در حد و اندازه قابل توجهی به فروش برساند.
به دنبال این قضیه و با توجه به نبود زیرساخت های لازم، شرکت نبکا متوجه شکست کامل مونتاژ و فروش خودروهای برقی در ایران شد. از این رو شنیده ها حاکی از آن است که نبکا قصد دارد تا نسخه پلاگین هیبرید اسکای ول با نام HT-i را جایگزین ET5 کند. در نتیجه این تغییر رویه احتمالاً در هفته های آتی باید منتظر رونمایی از اسکای ول اچ تی آی که مجهز به پیشرانه پلاگین هیبرید است باشیم.
مشخصات فنی اسکای ول اچ تی آی
مهم ترین برتری HT-i در مقایسه با ET5 این است که در صورت اتمام ظرفیت باتری ها، پیشرانه بنزینی آن می تواند علاوه بر تداوم عملیات شارژ، ادامه حرکت خودرو در مسیر را نیز تضمین کند. به بیانی دیگر HT-i برخلاف خودروهای تمام برقی در صورت تمام شدن شارژ باتری ها، متوقف نمی شود و می تواند با کمک موتور بنزینی به مسیر خود ادامه دهد.
برای این کراس اوور پلاگین هیبرید از پیشرانه بنزینی تنفس طبیعی ۱.۵ لیتری بی وای دی استفاده شده است که بازده حرارتی آن حدود ۴۳ درصد است و می تواند ۱۱۰ اسب بخار و ۱۳۵ نیوتن متر گشتاور را تولید کند. موتور الکتریکی HT-i نیز قادر است ۱۷۶ اسب بخار توان و ۳۰۰ نیوتن متر گشتاور را برای حرکت خودرو فراهم کند.
در نهایت خروجی های هر دو موتور به چرخ های جلو منتقل می شوند و شتاب ۸.۲ ثانیه ای را برای HT-i به ارمغان می آورند.
مشخصات باتری اچ تی آی
برای این خودرو دو پک باتری ۲۱.۷ و ۳۲.۷ کیلو وات ساعتی قابل ارائه است که اولی ۱۱۵ کیلومتر و دومی نیز ۲۰۵ کیلومتر پیمایش در حالت تمام برقی را برای HT-i به همراه دارد. البته تا کنون مشخص نشده که نبکا کدام یک از این دو پک باتری را برای مونتاژ در ایران سفارش گذاری کرده است.
شارژ سریع ۳۰ تا ۸۰ درصد در این خودرو در ۲۵ تا ۳۰ دقیقه انجام می شود و شارژ معمولی ۱.۵ تا ۳ ساعت بسته به پک باتری طول می کشد. میزان پیمایش با هر بار باک و باتری کامل ۱,۲۶۷ کیلومتر است و مصرف ترکیبی هم ۵.۸ تا ۶.۱ لیتر در هر صد کیلومتر محاسبه شده است.
امکانات رفاهی و ایمنی اسکای ول HT-i
درون کابین صفحه نمایش ۱۲.۳ اینچی جلوآمپر تمام دیجیتال را نمایش می دهد و در وسط صفحه نمایش ۱۲.۸ اینچی سیستم اطلاعات و سرگرمی را در دسترس قرار می دهد. این سیستم توسط علی بابا و هواوی توسعه داده شده است و می تواند با یک خانه هوشمند به صورت هماهنگ و متصل عمل کند. ایده خانه هوشمند در دنیا از مدت ها قبل مورد تحقیق و توسعه همه کمپانی های فناوری محور بوده و در چین هم بسیار مورد توجه است. در اسکای ول HT-i امکاناتی نظیر سیستم تشخیص خستگی راننده، سنسور پارک عقب، سیستم ورود بدون کلید، استارت دکمه ای، هشدار خروج از خط، سیستم رانندگی بین خطوط، ترمز خودکار و کروز کنترل تطبیق پذیر دیده می شوند.
به طور کلی در پایان می توان نتیجه گرفت که پروژه تولید و واردات خودروهای تمام برقی در ایران سریعاً شکست خواهد خورد زیرا تا کنون پس از گذشت یک سال از جدی شدن این طرح، هیچ زیرساختی برای شارژ تمام برقی ها در شهرها و جاده ها احداث نشده و از طرفی دیگر تعداد متخصصان تعمیر این مدل خودروها انگشت شمار اند و در صورت تولید و واردات انبوه، پاسخگوی نیاز کشور نخواهند بود.
با این تفاصیل بهترین و پاک ترین خودروهایی که در ایران قابلیت عرضه دارند و احتمال شکستشان در بازار پایین است هیبریدها و پلاگین هیبریدها اند که در صورت نبود ایستگاه شارژ نیز می توانند به تردد خود در شهرها و جاده ها ادامه دهند.
پروژه بعدی این شرکت هم شکست میخوره. چون قیمت بالایی برای عرضه انتخاب کرده بودند. در صورتی که وقتی داخل کشور مونتاژ میشه باید زیر یک میلیارد قیمت میخورد. قیمت اش اگر رقابتی باشه استقبال میشه که محال هست
سلام خواهشا ویدیویی که اقای تفضلی درباره ب ام و ۳۱۸ توی پیج شون گذاشتن رو داخل سایت قرار بدین.مچکر
تا وقتی که بنزین از آب ارزون تر باشه و زیرساخت خودروی برقی هم حتی توی تهران به اندازه کافی نباشه (چه برسه بقیه کشور) قطعا این پروژه ها شکست میخوره مگر اینکه مثل همیشه از راهکار فیلترینگ استفاده بشه و خودروی ایرانی و خارجی بنزینی رو فیلتر کنید و فقط به هیبرید و برقی اجازه تولید و واردات داده بشه. البته کنار این باید شعور مردمی که هیچی از خودروی برقی نمیدونن رو هم در نظر بگیرن و بهشون فرهنگ استفاده از برقی رو یاد بدن.
بنزین گرون بشه
زیرساخت ها در همه ایران به طور کامل فراهم بشه
بازهم من سراغ برقی ها نمیرم
چون هم زمان شارژ شدن آنها زیاد است این که میگن تو ۱ ساعت شارژ میشه شما ۱ ساعت بشنو ولی ۱ ساعت ۴۵ دقیقه در نظر بگیربعد
از ۴ الی ۵ سال نیاز به تعویض باتری دارند که قیمتش نصف خودرو میشه هیچ شرکتی در دنیا حالا ایران بماند خدمات درستی نمیدهد
در زمان فروش افت قیمت بسیار شدیدی دارند که حتی اختلاف قیمت بنزین و برق را حساب کنیم هزینه استهلاک را هم حساب کنیم باز متضرر واقعی خود مصرف کننده است با قیمت بنزین جهانی نه ایران
و اینکه میگویند خودروی برقی آلایندگی را اهش میدهد این یک دروغ تبلیغاتی است چون استخراج لیتیم بسیار مضر است برای طبیعت
من به نظرم خودروهای برقی اصلا آینده ای ندارند این حرف ها که میگن آینده برای خودروهای برقی است باز هم دروغی است که آنها به شما میگویند چون فردا یک تکنولوژی بهتر درمیاد و شرکت ها میرن سمت اون الان شرکتی مثل تسلا ترازهای مالیش کم کم داره منفی میشه و فروش آنها به شدت افت کرده علی رغم این همه تبلیغات ایلان ماسک افرادی که خودرو برقی میگیرن اکثرا دیگر سراغ خودرو های برقی نمیرن
این واردات هم برای از ما بهترونه برای اونایی که مهم نیست بعد از ۵ سال ۱۰ میلیارد پولش کف حیاط داره خاک میخوره
باتری خودرو قطعه مصرفیه. تعویض اون منجر به افت قیمت نمیشه. اگه قرار بر این بود باید سوناتا هیبرید های فعلی زیر ۱ میلیارد قیمت می داشتن.
مدت شارژ خودروی برقی در جایگاه حدودا ۳۰ دقیقه است و این زمان با پیشرفت تکنولوژی در حال کاهش است . هشت سال باتری گارانتی تعویض داره بعدش هم باتری تعویضی را از شما بر می دارند و ارزشی دارد و باتری نو میدهند . بله فعلا این تکنولوژی جدید هست و این خوررو لوکس حساب میشن .
سلام
این چرت و پرت ها چیه تو سایت می نویسید ؟ بعدا شرمنده مردم نمی شوید؟ !
آینده مال خودروهای تمام برقی در کل دنیا هست و بسرعت در کل جهان خودروهای برقی در حال توسعه و پیشرفت هستند .
هنوز هیچ خودروی برقی به بازار ایران نیامده و هیچکس تا به امروز در ایران از خودروی برقی استفاده نکرده است ، پس چطور زودتر قضاوت می کنید ؟
آخه آدم عاقل ! اگر خودروی برقی مشکل داره و خوب نیست ، چرا ۱۴۰ هزار نفر حساب وکالتی باز گرده اند و در سامانه خودروهای برقی ثبت نام کرده اند . خدایی عقل هم خوب چیزیه ها !
هزینه و اسهلاک خودروهای هیبرید که هم موتور بنزینی و هم موتور برقی دارند بیشتر است چون هم هزینه موتور بنزینی را دارند و هم هزینه موتور برقی و این دو موتور همچنین بر خلاف ادعای کارخانه های خودرو سازی هماهنگ نیستند و موتور بنزینی مرتب خاموش و روش می شود و اعصاب برای سرنشینان باقی نمی گذارد و باعث استهلاک میشود .
مضافا اینکه چطور برای خودرو هیبرید تعمیرکار هست ولی برای خودروی تمام برقی نیست ؟
فعلا خودروهای تمام برقی در ایران جزو خودروهای لوکس هستند و کسیکه خودروی لوکس سوار میشود برایش کیفیت رانندگی و اپشن و آرامش و …. مهم است . خودروهای برقی فعلا برای عوام نیست ، در نتیجه باید فروش آن محدود و کم باشد ولی اینکه ۱۴۰ هزار ثبت نام کرده اند باید تعجب کرد .
اتفاقا دقت کنین که خودروهای چینی تمام برقی از اروپا مرجوع شدن. خودروسازانی که قصد توقف تولید موتورهای احتراقی رو داشتن زدن زیرش و قراره تولید موتورهای احتراقی ادامه داشته باشه. بعد دقت کنین همه این اتفاقات تو کشورهای جهان اول رخ داده. حالا شما میگی ما شرمنده مردم میشیم؟؟؟
اتفاقا مطمئن باشین که پروژه تولید و واردات خودروهای برقی کاملاً با شکست مواجه میشه و اعداد و ارقامی که شب گذشته آقای ضیغمی اعلام کردن هیچ سند و مدرکی نداره.
خلاصه بگم سری قبلی عرضه خودروهای برقی که در سامانه انجام شده بود حدود ۲۸ دستگاه هوندا فروخته شد ولی آقای ضیغمی به ما گفته بودن که ۵۰۰ دستگاه فروخته شد. اگه ۵۰۰ دستگاه فروخته شده بود پس چرا دوباره هوندا داره عرضه میشه؟؟
مگه چند دستگاه وارد شده که ۵۰۰ دستگاه فروخته شده و دوباره قرار عرضه صورت بگیره؟
اگه یکم فکر کنین به پارادوکس بزرگی میرسین و متوجه میشین که خودروهای تمام برقی با این وضع مملکت قرار نیست در بازار موفق بشن.