پژو ۲۰۶ صندوقدار SD و تمام تیپ های آن ؛ مشخصات فنی و تصاویر

پژو 206 صندوق دار SD
پژو ۲۰۶ صندوق دار SD

پژو ۲۰۶ صندوقدار SD در واقع نمونه سدان پژو ۲۰۶ معروف است. این محصول توسط ایران خودرو البته با نظارت پژو طراحی و تولید شد. 

خودروهای سدان همیشه جزو انتخاب های اصلی درصد بالایی از افراد است چرا که این خودروها بخاطر دارا بودن فضای کابین و صندوق مناسب هم برای رانندگی در شهر مناسب است و هم می توان با آنها مسافرت رفت. در کشورمان هم این قاعده کاملا برقرار بوده و حتی با وجود کراس اوورها همچنان خودروهای سدان در راس نگاه کاربران است. 

پژو ۲۰۶ صندوقدار یکی از خودروهای سدان بازار کشورمان است که ایران خودرو آن را به نوعی محصول ملی خود می داند. پژو ۲۰۶ توانست در ایران به موفقیت چشمگیری برسد اما برای بسیاری افراد نبود فضای کافی در بخش صندوق مورد آزار دهنده‌ای بود. 

ایران خودرو به سراغ پروژه صندوقدار کردن پژو ۲۰۶ رفت و بدون آنکه دستی به فضای کابین این محصول بزند در ناهماهنگ ترین حالت ممکن صندوقی را به ۲۰۶ اضافه کرد. نتیجه پژو ۲۰۶ صندوقدار یا 206SD نام گرفت که با تیپ های مختلفی از سال ۱۳۸۶ به سبد محصولات آبی پوشان جاده مخصوص اضافه شد. 

طراحی ظاهری

پژو ۲۰۶ صندوقدار از نظر طراحی ظاهری هیچ تفاوتی با نسخه هاچ بک پیدا نکرده و تمام بخش ها به جز صندوق ثابت مانده اند. در نمای جلو همان چراغ های کشیده و بادامی شکل را شاهدیم که چهره خشن و جذاب خودرو را حفظ کرده و در میانشان یک جلوپنجره کوچک با نشان بزرگ پژو جا خوش کرده است. 

پژو 206 صندوق دار
پژو ۲۰۶ صندوق دار

در نمای عقب نیز فرم و ابعاد چراغ های اصلی حفظ شده اما یک برآمدگی بزرگ بنام صندوق در این خودرو وجود دارد که هیچ همخوانی و هماهنگی با دیگر بخش ها ندارد. همچنین ابعاد و زاویه شیشه عقب نیز به سبب اضافه شدن صندوق تفاوت پیدا کرده است. 

کابین

پژو ۲۰۶ صندوقدار در بخش کابین هم هیچ تغییری نسبت به نمونه های هاچ بک پیدا نکرده و همان داشبورد و ابعاد کابین را در اختیار دارد. داشبورد میانی ابتدا یک نمایشگر کوچک تعبیه شده و پس از آن دریچه ها، پنل ضبط و پنل سیستم تهویه مطبوع قرار گرفته اند. مقابل راننده هم که یک فرمان سه شاخه ساده و یک صفحه کیلومتر شمار آنالوگ تعبیه شده است. 

همانطور که اشاره کردیم فضای کابین تغییری نسبت به ۲۰۶ پیدا نکرده و متاسفانه فضای ردیف عقب خصوصا برای افراد بزرگسال بسیار تنگ و ناراحت است. متریال به کار رفته در کابین پژو ۲۰۶ صندوقدار هم که در مدل های جدیدتر بسیار پایین بوده و اصلا راضی کننده نیست. 

مشخصات فنی

پژو ۲۰۶ صندوقدار همانطور که اشاره کردیم با تیپ های مختلفی وارد بازار شده که رایج ترین مدل آن از پیشرانه معروف TU5 بهره می بردند. این پیشرانه ۱.۶ لیتری ۴ سیلندر تنفس طبیعی توان تولید ۱۰۵ اسب بخار قدرت و ۱۴۷ نیوتن متر گشتاور را دارد. 

در نسخه V2 موتور خودرو دوگانه سوز است و در تیپ V20 از موتور ۲۰۶ تیپ ۳ یا همان TU3 استفاده شده است.

گیربکس این خودرو تیپ V8 هم از نوع ۵ سرعته دستی و در تیپ V9 از جعبه دنده معروف ۴ سرعته اتوماتیک AL4 بهره گرفته شده بود. در تمام مدل ها نیروی پیشرانه به چرخ های جلو منتقل می‌شود. یکی از نکات مثبت این محصول نسبت به پژو ۲۰۶ تغییر سیستم تعلیق عقب آن است که از نوه میله پیچشی شده و بسیار نرم تر از نسخه هاچ بک است.

مدلV2V8V9V20
نوع موتورTU5GTU5TU5TU3A
حجم موتور (cc)۱۵۸۷۱۵۸۷۱۵۸۷۱۳۶۰
حداکثر توان موتور (hp)۱۰۵ اسب بخار۱۰۵ اسب۱۱۰ اسب بخار۷۵ اسب بخار
حداکثر گشتاور (Nm)۱۴۲ نیوتن متر (بنزین)
125 نیوتن متر (گاز)
۱۴۲ نیوتن متر۱۴۲ نیوتن متر۱۱۸ نیوتن متر
تعداد سوپاپ۱۶۱۶۱۶۸
نوع سوختگاز سی ان جی + بنزینبنزینبنزینبنزین
سیستم انژکتوریپاشش چند نقطه ایپاشش چند نقطه ایپاشش چند نقطه ایپاشش چند نقطه ای
حداکثر سرعت (km/h)۱۹۰ (بنزین)،۱۸۳ (گاز)۱۹۳۱۸۹۱۷۰
شتاب صفر تا ۱۰۰ (ثانیه)بنزین: ۱۲.۲ / گاز:۱۳.۲۱۱.۴۱۲.۶۱۴.۱
سیستم انتقال قدرت۵ دنده دستی۵ دنده دستیگیربکس اتومات (AL4) با تیپ ترونیک۵ دنده دستی
مصرف سوخت داخل شهر (Lit/100 km)۱۰.۳۹ (بنزین)،۱۰.۴۵ متر مکعب (گاز)۸.۹۴۱۰.۱۸.۹
مصرف سوخت خارج شهر (Lit/100 km)۵.۷۲ (بنزین)،۵.۸۸ متر مکعب (گاز)۵.۲۵۵.۸۵
مصرف سوخت ترکیبی (Lit/100 km)۷.۴۴ (بنزین)،۷.۵۵ متر مکعب (گاز)۶.۶۱۷.۳۶.۴
طول خودرو (mm)۴۱۸۸۴۱۸۸۴۱۸۸۴۱۸۸
عرض خودرو بدون احتساب آینه جانبی(mm)۱۶۵۵۱۶۵۵۱۶۵۵۱۶۵۵
ارتفاع خودرو (mm)۱۴۵۶۱۴۵۶۱۴۵۶۱۴۵۶
فاصله بین دو محور چرخهای عقب و جلو (mm)۲۴۴۳۲۴۴۳۲۴۴۳۲۴۴۳
وزن خودرو بدون سرنشین با مخزن سوخت پر و بدون تجهیزات اضافی (kg)۱۱۹۰۱۰۸۶۱۱۳۸۱۰۵۴
گنجایش مخزن سوخت (Lit)۵۰ (بنزین)،۶۰ (گاز)۵۰۵۰۵۰
حجم فضای صندوق عقب (Lit)۳۲۵۴۰۰۴۵۰۴۵۰

امکانات ایمنی و رفاهی

پژو ۲۰۶ صندوقدار در فول ترین نسخه خود یعنی تیپ v8 به امکاناتی نظیر سنسور پارک عقب، ترمز ضد قفل ABS، توزیع نیروی ترمز EBD، ترمز کمکی، ترمز دیسکی عقب (سفارشی)، چراغ مه شکن جلو و عقب، چراغ مشایعت، فرمان هیدرولیک، سیستم صوتی با اسپیکرهای جلو و عقب، کنترل سیستم صوتی پشت فرمان، دو عدد کیسه هوا راننده و سرنشین جلو، تهویه اتوماتیک، صندلی راننده ۶ حالته دستی، صندلی سرنشین چهار حالته دستی، صندلی عقب تاشونده دو تکه، روکش صندلی پارچه‌ای، آینه جانبی با تنظیم برقی اشاره کرد. 

ترمزسیستم ترمز ضد قفل(ABS و EBD ‌و EBA) ،ترمز جلو دیسکی با سیستم خنک کاری، ۲۷۴۳۰،۲۷۴۳۵: ترمز عقب دیسکی، ۲۷۴۳۳ و۲۷۴۳۴ و ۲۷۴۳۶ , ۲۷۴۳۷: ترمز عقب کاسه ای
کیسه هوای ایمنیکیسه هوای راننده و سرنشین جلو
فرمانهیدرولیکی، کنترل سیستم صوتی پشت فرمان
سیستم تهویهتنظیم اتوماتیک
سیستم صوتیرادیو پخش
چراغهاچراغ مه شکن جلو و عقب، قابلیت تنظیم ارتفاع نور چراغ جلو از داخل خودرو،سیستم روشنایی ترک خودرو( Follow Me Home)
آینه‌هاآینه های جانبی برقی، دارای حسگر دماسنج و قاب رنگی
شیشه هاشیشه بالابر برقی درهای جلو و عقب
تزئیناتتریم خاکستری، روکش پارچه ای صندلی
تجهیزات ایمنیایموبیلایزر, قفل مرکزی با ریموت، کمربندهای ایمنی جلو با قابلیت تنظیم ارتفاع, سیستم کنترل بخار بنزین،۲۷۴۳۰: سنسور دنده عقب
رینگ و لاستیک۱۴ اینچ فولادی
صندلیصندلی راننده با قابلیت تنظیم ارتفاع, پشت سری صندلی جلو و عقب با قابلیت تنظیم ارتفاع , صندلی عقب ۲ تکه با قابلیت تاشوندگی
سایر تجهیزاتدماسنج روی داشبورد

مزایا و معایب پژو ۲۰۶ صندوقدار

نکات مثبتفضای جادار صندوق
سواری نرم تر
خدمات پس از فروش عالی
بازار خوب
نکات منفیفضای محدود ردیف عقب
کیفیت ساخت پایین
عایق بندی ضعیف کابین

سوالات متداول

پژو ۲۰۶ صندوقدار SD در چند تیپ تولید شده است؟

پژو ۲۰۶ صندوقدار SD در چهار مدل V2،V8،V9 و V20 تولید شده است. در این خودروها از موتور TU5 و TU3 استفاده شده است.

پژو ۲۰۶ SD چه امکاناتی دارد؟

سنسور پارک عقب، ترمز ضد قفل ABS، توزیع نیروی ترمز EBD، ترمز کمکی، ترمز دیسکی عقب (سفارشی)، چراغ مه شکن جلو و عقب، چراغ مشایعت، فرمان هیدرولیک، سیستم صوتی با اسپیکرهای جلو و عقب، کنترل سیستم صوتی پشت فرمان، دو عدد کیسه هوا راننده و سرنشین جلو، تهویه اتوماتیک، صندلی راننده ۶ حالته دستی، صندلی سرنشین چهار حالته دستی، صندلی عقب تاشونده دو تکه، روکش صندلی پارچه‌ای، آینه جانبی با تنظیم برقی

تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید.