مالکان خودرو تغییر آدرس خود را اعلام کنند

بر اساس اعلام معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا، مالکان خودرو باید تغییر آدرس محل سکونت و تغییر شماره تلفن همراه خود را ظرف ۴۸ ساعت به پلیس اعلام کنند.
به گزارش پایگاه خبری اسب بخار به نقل از ایرنا، سرهنگ عین الله جهانی در این باره افزود: مالکان خودروها براساس قوانین موظف هستند حتما تغییر آدرس منزل مسکونی خود را از طریق مراجعه به دفاتر پلیس +۱۰، مراکز شماره گذاری و ادارات راهنمایی و رانندگی استان و شهرستان ها اعلام کنند. اعلام نکردن آدرس جدید برای مالکان خودرو عواقبی در پی دارد. افراد برای اعلام آدرس جدید باید مدارک احراز هویت و کارت شناسایی خود را به همراه داشته باشند تا در سامانه راهور ثبت شود.
معاون اجتماعی پلیس راهور افزود: چنانچه برای مالکان خودرو مشکلی پیش بیاید، به عنوان مثال تصادف کرده و از صحنه تصادف متواری شود، در صورتی که این فرد شناسایی و به آدرس وی مراجعه شده و متوجه شویم آدرس این فرد تغییر کرده اما در این زمینه اطلاعی نداده، در تصمیم گیری مراجع قضایی بسیار تاثیرگذار بوده و عواقب خوبی برای فرد نخواهد داشت.
سرهنگ جهانی گفت: عدم اطلاع آدرس جدید در صورت ارتکاب جرم، نشان دهنده عدم همراهی مالک خودرو در اجرای قانون است و از سوی دیگر هر گونه مکاتبات و پیامک های مرتبط به قوانین راهنمایی و رانندگی به وی ارسال نخواهد شد، براین اساس توصیه می شود هموطنان حتما آدرس جدید منزل و شماره تلفن همراه خود را در سامانه های راهور بروزرسانی کنند.





سلام. به سایت راهور ۱۲۰ مراجعه کردم. ولی هیچ گزینه ای برای تغییر آدرس و تلفن وجود ندارد. لطفا راهنمایی بفرمایید کجا امکان تغییر آدرس وجود دارد؟؟