سوناتا با چهره ای جذاب تر در آمریکا + ویدیو

با این که رونمایی از سوناتا ۲۰۲۰ در ماه گذشته انجام گرفت اما اکنون این خودرو در نمایشگاه نیویورک کمی متفاوت تر و جذاب تر رونمایی شده است.
چراغ های زاویه دار و ال ای دی های خشن تر به همراه تفاوت هایی در ورودی های هوا، طراحی اسپرت تری را به این خودرو داده است. رینگ های جهت دار زیبای این خودرو که در اندازه های ۱۶، ۱۷ و ۱۸ اینچ قابل سفارش هستند و انحنا در چراغ عقب شما را هر چه بیش تر مجذوب این خودرو می کند. به گفته مدیران ارشد “هیوندای” طراحی سوناتای جدید دید کلی کمپانی به طراحی های آینده را نشان می دهد.

در بحث پیشرانه دو موتور قابل سفارش است. موتور نسخه پایه، موتوری ۱٫۶ لیتری و توربوشارژ ۴ سیلندر است که ۱۸۰ اسب بخار قدرت و ۲۶۴ نیوتن متر گشتاور تولید می کند. موتور دیگر پیشرانه ای ۲۰۵ لیتری است که توان تولید ۱۹۱ اسب بخار قدرت و ۲۴۵ نیوتن متر گشتاور را دارد. نیرو در هر دو پیشرانه توسط جعبه دنده ۸ دنده اتوماتیک به چرخ ها منتقل می شود.
درون کابین تمرکز بیش تری روی تکنولوژی شده است و صفحه نمایش ۱۲٫۳ اینچی پشت فرمان قابلیت تنظیم حالت های مختلف رانندگی را برای راننده فراهم می کند. همچنین صفحه نمایش ۱۰٫۲ اینچی اچ دی سیستم اطلاعات سرگرمی با قابلیت های سیستم مسیریاب صوتی تصویری و امکان اتصال اپل کار پلی و اندروید اتو در میانه داشبورد قرار گرفته است. شارژر وایرلس، هد آپ و فن آوری استفاده از تلفن همراه هوشمند به عنوان کلید خودرو (smartphone key technology) به عنوان آپشن هایی جذاب برای این خودرو قابل سفارش هستند.
از نظر آپشن های ایمنی، این خودرو به امکانات استاندارد مجهز است اما ویژگی ای مانند دستیار هوشمند راننده که شامل سیستم هوشمند هشدار تصادف، رادار رانندگی بین خطوط و کروز کنترل هوشمند می شود به صورت آپشن های غیر استاندارد قابل سفارش هستند.
سوناتا ۲۰۲۰ امسال در آمریکا به فروش خواهد رسید اما هنوز اطلاعاتی درباره قیمت این خودرو منتشر نشده است.
محمدرضا پاداش
پایگاه خبری اسب بخار
بیشتر بخوانید:
هیوندای توسان ۲۰۲۷؛ متفاوتتر از آنچه انتظار میرفت
سورپرایز هرمس خودرو از راه رسید؛ حضور جدیدترین نسل هیوندای آزرا در ایران
شرایط فروش هیوندای الانترا فیس لیفت با مدل 2025 در سامانه اتونوین – تیر 1405
هیوندای استاریا به ناوگان اورژانس کشور پیوست
فراخوان ۹۶ هزار دستگاه هیوندای توسان
تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال
تلگرام
و
اینستاگرام
اسب بخار دنبال کنید.
سوناتا سوناتا 2020 نسل جدید هیوندای سوناتا هیوندای هیوندای سوناتا











به نظر من یک مجموعه بدون هماهنگی از کار در اومده که رد پای مازاراتی ، استون مارتین و در نمای عقب ولوو رو میشه توش دید احتمالا در راستای ایجاد جذابیت به سراغ تقلید از برندهای ایتالیایی رفتند . البته همه اینها از روی تصویر دو بعدی هست ممکنه تاحدی نظر ها بعد از برخورد نزدیک عوض بشه . در هر صورت دنیا با سرعت سر سام آوری در حال رشد هست و طراحی محصول جدید هم جزئی از این جریان که متاسفانه صنعت خودرو سازی ما فرسنگها از این داستان عقب افتاده
جلوی ماشین وحشتناک وحشتناک زشت شده، حیف واقعا..
من که قیافه ی دنا رو ترجیح می دم به این ماشین
یعنی همون نسخه اولیه خیلی بهتر بود این نسخه آمریکا خیلی بد قیافه شده از جلو.انگار دهنش رو جر دادن.
خدایی زشت شده !! خیلی هم زشت شده
سوناتا ۲۰۱۱ از این ده برابر زیباتره
دقت کنید عقب ماشین اصلا به هیکل این ماشین نمیخوره
جلو که اصلا وحشتناک زشت شده !
کلا از کنار نگاه کنی عقب و جلوی ماشین اصلا هم اندازه و چفت نیستن
عقب که ناخوداگاه ادمو یاد محصولات ولوو می اندازه !
من طراح نیستم اما اگه به عنوان خریدار بخوام نگاهش کنم واقعا حس میکنم توی قسمت جلو مخصوصا جلوپنجره خیلی افراطی از خطوط کشیده استفاده کردن… البته شاید سلیقه ما ایرانی ها با بازار هدف اونجا هم متفاوت باشه…!
پشت ماشین کپی از سیویکه، نمیدونم چرا هیوندا جدیدا کپی میزنه و اعتبار خودشو زیر سوال می بره؟!!!!!