
افزایش قیمت محصولات گروه بهمن
گروه بهمن که این روزها سه خودروی سدان و چند نسخه پیکاپ را در خط تولید خود دارد، به تازگی افزایش قیمت را برای محصولات خود اتخاذ کرده است.
طبق آخرین بخش نامه فروش بهمن موتور، پنج محصول مونتاژی این شرکت افزایش قیمت را تجربه کرده است. فاو بسترن B50F در مهرماه به قیمت رسمی ۷۹ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان رسیده است و روزهای آخر تولید را با بهایی نزدیک به کانال ۸۰ میلیون تومان سپری می کند. مزدا۳ مونتاژی هم که قیمتی کمتر از ۱۲۰ میلیون تومان را داشت، به قیمت ۱۲۱ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان رسیده است. احتمال داده می شود که بخشی از افزایش قیمت مزدا۳ به خاطر اضافه شدن امکانات جدیدی چون سنسور و دوربین عقب، مانیتور و… باشد. کاپرا۲ هم در این ماه به ۷۴ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان رسیده است. در این بخش نامه فروش قیمتی متفاوت برای بسترن B30 اعلام نشده است و گویا قیمت خودرو همچنان ثابت است.


واقعا مسخرس ۱۲۱ میلیون پول بدی برای مزدا سه ای که مدل ۲۰۱۲ هست😐
در جواب دوستمون باید بگم شما فکر کن ۹۴ میلیون باید پول بدی واسه پژو ۳۰۱ که اندازه ۲۰۶ امکانات داره و همون پلتفرم و داره 🙂
مزدا ۳ واسه سال۲۰۱۲هستش ولی هنوزم بهش میگن مزدا ۳ جدید فک کنم نسل بعدیش ک بیاد بشه مزدا ۳ جدیدتر