در این قسمت از برنامه تیپ کار، به سراغ معرفی سامانه های دو دیفرانسیل مختلف رفته ایم. در این برنامه به بررسی سیستم دو دیفرانسیل تویوتا لندکروزر شش سیلندر دنده ای می پردازیم و حالت های مختلف سامانه انتقال قدرت این شاسی بلند آفرودی بررسی می کنیم.
این قسمت از تیپ کار با نکات آموزشی همراه است که می تواند شما را در شناخت شاسی بلندهای مختلف یاری کند. تفاوت سیستم های مختلف دو دیفرانسیل در CUVها و SUVها مسئله ای مهم است و باید خریداران این دسته از خودروها، نسبت به ویژگی های خود آگاه باشند. در قسمت سوم (پایانی) این برنامه تیپ کار، به سراغ بررسی سامانه دو دیفرانسیل تویوتا لندکروزر دنده ای شش سیلندر رفته ایم و حالت های مختلف دیفرانسیل آن را معرفی نموده ایم. در قسمت قبل به بررسی وضعیت سیستم انتقال قدرت در کراس اوورهای دو دیفرانسیل و آموزش این سیستم برای هیوندای وراکروزر (ix55) پرداختیم و در بخش اول هم سامانه انتقال قدرت خودروهای آفرودی و دو دیفرانسیلی مانند لندکروزر هشت سیلندر اتوماتیک را مورد بررسی قرار دادیم.
بررسی خوبی بود ولی کاشکه میشد به جای بررسی خودرو هایی لندکروز ، هیوندا و…..- رونیز ، نیسان ریچ اینجور ماشین ها بود اگه یه قسمت دیگه ( قسمت چهارم ) برای خودرو هایی مثل نیسان رونیز و پیکاپ باشه عالیه
ممنون از سایت اسب بخار
نیسان پیکاپ بود خیلی بهتر بود
مثلا تو نیسان پیکاپ یا رونیز برای تغییر دادن دنده کمک از ۲H از ۴H باید همراه با کلاچ گیری و…انجام بشه ولی این لندکروز هایی که شما دارین بررسی میکین دیگه نیاز به کلاچ گیری ، دنده عقب رفتن و…. نداره از اسب بخار خواهش میکنم اگه تو قسمت بعدی بتونین در مورد دنده کمک نیسان ریچ یا رونیز بررسی کنید ( البته نیسان پیکاپ – رونیز و ریچ نحوه عملکرد دنده کمک ۰ تا ۱۰۰ کامل یکیه)
عالی تشکر از بررسی خوب شما
سلام، عالی بود. نکات مهمی درباره ی این ماشینا گفتید.
فقط به تازگی خبرای تحویل دنا پلاس توربو اتومات آمده.
منتظر تست و بررسی این خودرو در فصل جدیدتان هستیم تا ببینیم نسخه اتوماتش چطور خودرویی هست. ممنون.
سلام خبری از فصل جدید نیست؟