گزارش ویدیویی هجدهمین نمایشگاه خودرو اصفهان

گزارش ویدیویی هجدهمین نمایشگاه خودرو اصفهان

هجدهمین نمایشگاه خودرو اصفهان از یک‌شنبه ۱۳ آبان ماه جاری کار خود را آغاز کرده است و تا ۱۶ آبان نیز ادامه خواهد داشت؛ رویدادی که با رونمایی ۱۰ محصول جدید همراه شد.

به گزارش پایگاه خبری اسب بخار، در این رویداد شرکت های متعددی از جمله، کرمان موتور، گروه بهمن، گروه ماموت، راسا موتور، پارس ساتر هوشمند، تیگارد، نبکا حضور داشتند. از میان تجاری سازان هم ویرا دیزل، پیلسان، ایران خودرو دیزل و آمیکو به اصفهان آمده بودند.

گزارش ویدیویی نمایشگاه

کرمان موتور با T9 و SR5 و CR6

کرمان موتور
کرمان موتور

کرمان موتور به عنوان یکی از خودروسازان شاخص بخش خصوصی در این رویداد حضوری پررنگ داشت و با سبدی کامل به دیار نصف جهان آمده بود.

کرمان موتور در هجدهمین نمایشگاه خودرو اصفهان دو پیکاپ کی ام سی T9 و T8، کی ام سی X5، کی ام سی ایگل، کی ام سی A5 و بک X3 پرو به نمایشگاه خودرو اصفهان آورده است. علاوه بر این، کرمان موتور محصول برقی KMC E30 و JS6 پلاگین و همچنین EJ7 پلاس را هم در این نمایشگاه به نمایش درآورده است.

در بخش اصلی غرفه، کرمان موتور دو خودرو کی ام سی  SR5 و CR6 برای سومین بار پس از نمایشگاه مشهد و تبریز، به نمایش عمومی درآورده است. شرکت KTL هم به عنوان واردکننده هیوندای در نمایشگاه اصفهان سه محصول کونا، الانترا و کرتا را به نمایش درآورده است.

گروه بهمن از اینرودز تا کشنده و موتورسیکلت

ون اینرودز کمپر
ون اینرودز کمپر

گروه بهمن نیز دیگر خودروساز مطرح بخش خصوصی بود که با تمام زیرمجموعه های خود به اصفهان آمده بود.

بهمن موتور، که بازوی تولید داخل این گروه به شمار می آید، فیدلیتی XB1، فیدلیتی پرستیژ، ریسپکت ۲ و اینرودز با کاربری های گل فروشی، کمپر، امداد خودرو و رستوران سیار را در معرض دید عموم درآورده است.

بی ام کارز هم دیگر زیرمجموعه این گروه است که با خودروهای وارداتی به اصفهان آمده است. بازدیدکنندگان از هجدهمین نمایشگاه خودروی اصفهان می توانند با حضور در غرفه گروه بهمن، هاوال H6 هیبرید، هونگچی EQM5 و BYD سانگ پلاس را ببینند.

بهمن دیزل نیز به عنوان متولی تولید خودروهای کار و تجاری حضور پررنگ در این نمایشگاه دارد. این خودروساز کشنده X9، کامیون BD300 باری، کامیونت فورس ۶ تُن با کاربری کمپر و کامیون فورس F38 با کاربری مخصوص تره‌بار را در غرفه بهمن به نمایش گذاشته است. سیبا موتور، دیگر تجاری ساز گروه بهمن هم  با کامیون J6 کمپرسی به این رویداد آمده است.

بازوی اتوبوس ساز گروه بهمن، اسنا نیز اتوبوس ۱۱ متری خود را به معرض دید عموم درآورده است. ایران دوچرخ هم تقریباً با تمام محصولاتش به هجدهمین نمایشگاه خودرو اصفهان آمده است.

ماموت خودرو

لوکانو L8
لوکانو L8

ماموت خودرو نیز به عنوان دیگر خودروساز بزرگ بخش خصوصی با دستی پر به این رویداد پا گذاشته است.

در غرفه این گروه علاوه بر نیوجتا، تیراک، ID4 و ارس (ERES) به معرض دید عموم درآمده اند. مکث موتور نیز با لوکانو L7 هیبرید و L8 با خود به اصفهان آورده است. دیار خودرو نیز به عنوان شریک تجاری ماموت دو محصول X55 و X7 را به نمایش درآورده است.

سانیار موتور پارسیان هم با ونوسیا DDI و تیگارد ایکس ۳۵ در هجدهمین نمایشگاه خودرو اصفهان حاضر شده است.

نبکا با ۵ خودروی جدید برقی و هیبرید

نبکا (نوین ماهان) هم با پنج خودروی جدید برقی و هیبرید از برند بی وای دی به این رویداد آمده است.

بی وای دی سیگال، دلفین، D1، چین پلاس پلاگین هیبرید و چین پلاس تمام برقی، پنج خودرویی هستند که برای اولین بار توسط نبکا رونمایی شدند. اسکال ول های ET5 و HT-i نیز به عنوان دیگر محصولات این شرکت حاضر بودند.

راسا موتور

راسا موتور نیز از دیگر شرکت های واردکننده در این رویداد به شمار می آید که محصولات سوزوکی و جی ای سی (GAC) را برای بازدید عموم آورده است.

اشکودا و نیسان سیلفی

اشکودا اکتیویا
اشکودا اکتیویا

پارس ساتر هوشمند با اشکودا کاروک، سوپرب و اکتاویا پرو، آمیتیس گستر نیسان سیلفی و ایران روور با خودروهای آفرودی و کمپر نیز از دیگر شرکت های حاضر در نمایشگاه اصفهان به شمار می آیند.

براساس این گزارش، هجدهمین نمایشگاه خودرو اصفهان از ۱۳ تا ۱۶ آبان ماه ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی شهر اصفهان برگزار می شود. علاقه‌مندان به بازدید از این رویداد خودرویی می توانند از ساعت ۱۵ تا ۲۱ از نمایشگاه دیدن کنند.

تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید.