مشتریان توجه کنند؛ فعلا خبری از بخشنامه فروش نیست

مشتریان توجه کنند؛ فعلا خبری از بخشنامه فروش نیست
روز گذشته برخی از مدیران نمایندگی های سایپا و ایران خودرو با گروه مستند اسب بخار تماس هایی را داشتند و عنوان کردند که گویا مردم در جلوی درب نمایندگی ها صف بسته اند و به زور می خواهند خودرو ثبت نام کنند.

به گفته این عاملیت ها تنها شرکت های خودروساز وعده داده اند که در هفته جاری شرایط پیش فروش خودروها را اعلام می کنند. اما هنوز هیچ بخشنامه و یا دستور العملی به نمایندگی ها نیامده است. این اتفاق باعث سوء تفاهم برای بسیاری از مشتریان شده و گاهی درگیری های سطحی را در نمایندگی ها پدید آورده است. به گفته یکی از کارکنان نمایندگی های این شرکت ها در تهران، مشتریان فکر می کنند که شرکت به عاملیت ها بخشنامه فروش را اعلام کرده و حال این نمایندگی ها هستند که شرایط را به مردم نمی دهند.
این در صورتی که طبق قواعد پیش فروش خودرو، حداقل ۴۸ ساعت قبل از آغاز پذیره نویسی، شرکت های ایران خودرو و سایپا از طریق فضای مجازی، روزنامه ها و وبسایت های خبری برنامه فروش خود را اطلاع رسانی می کنند و بخشنامه مربوط به فروش جدید را در سایت خود می گذارند. لذا باید گفت که فعلا خبری از بخشنامه های فروش ایران خودرو و سایپا نیست و در حال حاضر نباید مشتریان به نمایندگی ها مراجعه کنند. بهترین راه این است که از طریق رسانه ها نیز اعلام شرایط فروش این دو شرکت را پیگیری نمایند. با توجه به تعداد قابل توجه پیش فروش خودرو توسط این دو شرکت در دور جدید، بدیهی است که زمان دقیق آغاز فروش این خودروها حتی از طریق صدا و سیما هم اطلاع رسانی می شود.
اما نکته مهم و اساسی این است که با توجه به اعلام قوانین تقدم خرید و امکان معامله خودرو بعد از تحویل، همچنان پیش بینی برای مراجعه بیش از ۱۰۰ هزار مشتری در روزهای ثبت نام می شود. این در حالی است که گویا توانایی فروش برای این شرکت ها کمتر از ۵۰ هزار دستگاه است. طبق قوانین جدید سعی شده تا دست دلالان از طرح های فروش کوتاه شود و با وضع ضوابط جدید، تنها مصرف کنندگان واقعی بتوانند از این شرایط فروش سایپا و ایران خودرو بهره مند بشوند.
آن طور که برخی کارشناسان هم اعلام می کنند، به احتمال زیاد خبری از پیش فروش خودروهایی چون کیا سراتو آپشنال، محصولات رنو، پژوهای اتوماتیک و… نیست و بیشتر خودروهای رایج و امکان عرضه در زمان کوتاه در این طرح های فروش حضور دارند.
لازم به ذکر است که شاید تا ساعاتی دیگر دو خودروساز بزرگ کشور شرایط فروش خود را اعلام کنند و شاید هم این اتفاق در روزهای آتی رخ دهد. اما هنوز هیچ اخبار دقیقی در خصوص جزئیات فروش سایپا و ایران خودرو اعلام نشده و تنها می دانیم که در هفته جاری پیش فروش بیش از ۴۰ هزار خودرو آغاز می شود.

گروه مستند اسب بخار

تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید.