اتحاد خودروسازان ژاپنی برای رقابت با خارجیها
میتسوبیشی از پیش با هوندا و نیسان در ارتباط بود و اکنون این خودروساز به یک شراکت گسترده پیوسته است که در ابتدا بین هوندا و نیسان در ماه مارس شکل گرفته بود.
به گزارش پایگاه خبری اسب بخار، این سه خودروساز در یک بیانیه مشترک اعلام کردند که یادداشت تفاهمی برای بررسی مشترک پتانسیل همکاری، به ویژه در زمینههای برقیسازی خودرو و توسعه نرم افزار، امضا کردهاند. آن ها همچنین تأکید کرده اند که پیوستن میتسوبیشی به این شراکت به ایجاد همافزایی و فرصتهای تجاری بیش تر در مقایسه با شراکتی که صرفاً از هوندا و نیسان تشکیل میشد کمک میکند.
براساس اخبار منتشرشده، با همکاری میتسوبیشی با هوندا و نیسان، ژاپن اکنون دارای دو گروه خودروسازی برتر خواهد شد؛ یکی تویوتا و برندهای مرتبط با آن و دیگری اتحاد بین هوندا و نیسان و میتسوبیشی. در مجموع، این دو گروه در سال گذشته بیش از ۱۹ میلیون دستگاه خودرو فروختند.
نیسان در حال حاضر ۳۴ درصد از سهام میتسوبیشی را در اختیار دارد و این دو خودروساز پلتفرم خودرو و فناوری را از طریق اتحاد موجود خود که شامل رنو نیز می شود به اشتراک می گذارند. میتسوبیشی همچنین در گذشته با هوندا همکاری کرده است که بیشتر در زمینه لیزینگ باتری برای خودروهای برقی از طریق یک سرمایهگذاری مشترک به نام آلتنا بوده است.
خودروسازان ژاپنی در تلاش برای کاهش هزینهها و همچنین رسیدن به رقابت خودروهای برقی پس از سالها ترویج پیلهای سوختی هیدروژنی به عنوان جایگزین، در حال یکپارچه شدنند. تویوتا، مزدا و سوبارو نیز در ماه مه برنامههای خود را برای همکاری در زمینه موتورهای احتراق داخلی اعلام کرده بودند. این اقدامات با هدف جلوگیری از عقب ماندن از رقبای بینالمللی و به ویژه چین که سال گذشته با پشت سر گذاشتن ژاپن به بزرگترین صادرکننده خودرو در جهان تبدیل شد، انجام میشود.
این در حالی است که هوندا و نیسان به صورت جداگانه اعلام کردند که قصد دارند به طور مشترک پلتفرمهای نسل بعدی خودروهای متمرکز بر نرمافزار (SVD) را بررسی کنند. SVD خودرویی است که در آن میتوان ویژگیهای نرمافزاری و سختافزاری را در طول زمان از طریق نرمافزار، معمولاً از طریق بهروزرسانیهای اینترنتی (OTA)، افزایش داد.
اتحاد خودروسازان ژاپنی می تواند صنعت خودروسازی این کشور را در راستای توسعه بازار و همچنین پیشرفت تکنولوژیک بهبود بخشد و در نتیجه انتظار میرود که با تحقق برنامههای یادشده، در آینده نزدیک سهم بازار خودروهای ژاپنی در بازارهای مختلف با افزایش همراه شود.
پس مزدا و سوزوکی سوبارو چی نامردا اونارو هم بازی بدید هر چند تویوتا با سوزکی سوبارو هست ولی مزدا طفلی مثل ایران تنهاست
میتسگبیشی تو این ده سال اخیر خیلی راه اشتباهی رفت و از یک برند جوان پسند و به اصطلاح امروزی ها نسل زد در دوران اوج خودش به یک برند خانواده اون هم خانواده های غیر عشق کاشین تبدیل شد و تو بازار جهانی خریداران این برند فقط بخاطر اصطحلاک کم یا قیمت مناسب و شرایط فروش منعطف انتخوابش میکنند نه بخاطر انجین پر قدرت یا هندلینگ زیاد یا طراحی مسحور کنندش در صورتی که یه زمانی لنسر اولووشن،اکلیپس،مدل ۳۰۰۰ جی تی و اکثال هم رو تگلید میکرد و پوستر اتاق خیلی از جوون ها بود ولی همرو یا توقف تولید کرد یا مثل اکلیپس با گذاشتن اسمش رو اون کراس اوور اسمش رو کشت در حالی که تویوتا یا میسان هر چند محدود ولی خودروهایی مثل زی ۴۰۰ یا تویوتا ۸۶ و سوپرا تولید میکنند و حتی سری اسپرت محصولاتشون مثل جی ار و تی ار دی هیگندایی یا تایپ آر هوندا رو نگهداشتند حتی رنو شریک تجاری میتسوبیشی بخش اف اسپرتش رو زنده نگهداشته یا نسان بخش نیسموش هرچند محدود ولی مشغول بکار هست ولی میتسوبیشی حتی تو یه سری بازار ها محصگلات رنو رو با برند خودش اون هم به شکل انگار یکروزه تغییرش دادنند میفروشه و احترامی برای برندش فائل نیست البته بگم من خودم سوبارو فن بودم بین ژاپنی ها و سوبارو به مراتب وضعش از میتوسبیشی بدتر شده و بجز خواهر دوقلوی تویوتا ۸۶ بقیه محصگلاتش درسته موتور تخت و دو دیفرانسیل دائم هستند ولی همه زشت و پیرمردی شدند و اصلا جوون پسند یا حتی باب سلیقه علاقه مندان حوزه خودرو نیستند امیدوارم سوبارو و میتسوبیشی به خودشون بیان چون نیسان یکی دو ساله با محصگلات جدیدش داره به خودش میاد و هوندا و تویوتا هم وضعشون خوبه چون حداقل محصگلات دهه نود میلادیشون برا من سی ساله یاداور خیلی خاطرات خوبی هستند و نکته اخر در اخر بگم من طرفدار دو آتیشه خودروهای ژاپنی نیستم و انقدر حرصم میدند من ایتالیایی فن هستم و انقدر ناراحتم از اوضاعه برند های ژاپنی وای به حال جی دی ام فن ها