نوین باتری؛ فروش آنلاین باتری ماشین
در این مقاله میخواهیم به شما عزیزان ، نوین باتری را معرفی کنیم که یکی از معتبرترین فروشگاه های اینترنتی خرید باتری خودرو است.
نوین باتری
یکی از فروشگاه های آنلاین معتبر برای خرید باتری خودرو، فروشگاه نوین باتری است که با سابقه چندین ساله خودر در این حوزه در تلاش است تا بهترین کیفیت را با بهترین قیمت ارائه دهد.
مزایای خرید از نوین باتری
ارسال و نصب رایگان در محل
مشاوره رایگان برای انتخاب باتری مناسب خودرو شما
ضمانت بهترین قیمت
ضمانت اصالت کالا
گارانتی تمام محصولات
انتخاب هوشمند باتری بر اساس نوع خودرو
اجزای باتریهای اتومبیل عبارت است از…
جعبه باتری
جعبه باتری محفظه مهم آن است که بقیه اجزا را در خویش جای میدهد. همین جعبه از محصول پلیپروپلن و یا نوعی پلاستیک ساخته و داخل آن خانههایی جدا از هم تعبیه شده است. کف خانهها برجستگیهایی پل مانند قرار دیتا شده که تکیهگاه صفحه ها هستند. جعبه باتری ضربات ارتعاش را به دستکم رسانده و از زخم رسیدن به صفحات و الکترولیتها جلوگیری میکند.
درپوش باتری
باتری توسط این درپوش که از محصول جعبه است مهر و موم میشود. همین درپوش شامل ۶ دریچه ریز می باشد که روی آن ها محل تزریق الکترولیت تعبیه میشود. همینطور این دریچهها سوراخهای سوزنی ریزی دارا هستند که برای خروج گازهای ساخت شده از واکنشهای شیمیایی داخل خانههای جعبه قرار دیتا شدهاند.
ترمینالهای باتری
ترمینال یا بوشینگهای اتصال واسط میان باتری و سیستم برقی ماشین میباشند که یکی از به کابل مثبت و دیگری به کابل منفی وصل میشود.
صفحات باتری
صفحههای باتری که بر روی پلهای درون جعبه قرار میگیرند به بالای جعبه نیز متصل هستند و در خانههای مخصوص خود جاسازی میشوند.
همین صفحهها به سه دسته صفحه منفی و صفحه مثبت و صفحه عایق تقسیم میشوند.
صفحههای مثبت و منفی از دو بخش اسکلت دارای و ماده فعال که چسب یا خمیر باتری نیز نامیده می گردد تشکیل میشوند.
برای ایجاد آن ها ابتدا اسکلت فلزی سبکشان مهم موقعیت اسفنجی تهیه و تنظیم شده و بعد از آن ماده فعال بر روی آنها قرار داده میشود.
شرایط اسفنجی برگه به شکافت خوبتر الکترولیت داخل آن ها امداد میکند.
تعداد صفحات منفی درون جعبه باتری همواره یک عدد عمده از صفحه ها مثبت است. به همین ادله صفحات مثبت عمده بازنگری رفته و سریعتر خورده میشوند.
صفحات باتری به همقطبان خویش از طرز اجزایی به نام اتصال وصل هستند.
صفحه منفی
جنس اسکلت همین ورقه که به رنگ خاکستری دیده میشود، از سرب، کلسیم و آنتیموان است. مواد فعال (خمیر) این برگه هم از کالا اکسید سرب است.
صفحه مثبت
جنس اسکلت صفحه مثبت که رنگش قهوهای تیره یا این که مایل به قرمزرنگ به لحاظ میرسد، نظیر اسکلت صفحه منفی است، ولی ماده فعال (چسب) آن دیاکسید سرب در لحاظ گرفته میشود.
صفحه عایق یا این که انقطاع کننده
از محصول پیویسی، پشم شیشه، کائوچو یا این که فایبرگلاس ساخته میگردند و نقش حائل در میان قطعات مثبت را به جهت ایجاد جریان اثر گذار الکتریکی از منفی بازی میکنند. به آن جداکننده باتری هم میگویند.
ماده فعال معمولا فی مابین شبکههای اسکلت صفحات به شکل خمیری قرار میگیرد و در کورههای منحصر به فرد خشک میشود.
بعد الکترولیتها به صفحه ها افزوده شده و ذیل دستگاه شارژ قرار میگیرند و پس از مراحل شارژ الکترولیت، تخلیه و باتری به رخ خشک وارد بازار میشود.
سپس هنگام استفاده، الکترولیت داخل باتری تزریق میشود. البته این بخش صرفا در باتریهای اسید سرب حاکم است و در باتریهای اتمی نیاز به تزریق الکترولیت نیست.
الکترولیت یا اسید باتری
محلول موجود در جعبه باتریهای اسید سرب است. همین محلول شامل % مشخصی اسید سولفوریک، آب مقطر است که پس از ترکیب و خنک شدن از منفذهای درپوش باطن جعبه ریخته میشود.
نشانگر باتری
همین قطعه وضعیت شارژ باتری را در سه شرایط شارژ، نصفه شارژ و دِشارژ نشان میدهد. همین قطعه استوانهای است
باطن جعبه باتری اساسی یک گوی سبز رنگ داخلش. چگالی این گوی به شکلی در لحاظ گرفته میشود که اصلی حجمی الکترولیت برابری کند.
مرحله این استوانه از خارج جعبه باتری قابل تماشا است و وقتی که تراکم الکترولیت در حد مطلوب باشد گوی بر روی مرحله استوانه میایستد و رنگ سبز آن قابل مشاهده است، البته زمانی چگالی الکترولیت به استدلال کاهش اسید و برنده شدن حجم آب ذیل میآید گوی پایینتر رفته و رنگ آن کاهش مشاهده میشود.
زمانی باتری تمام دشارژ باشد مرحله استوانه یا این که نشانگر باتری سیاه چشم میشود.
این نشانگر در باتریهای اسید سرب دیده میشود.
گونه نشانگر در باتریهای خشک به رخ یک نمایشگر رنگی است که مقدار شارژ باتری را در سه حالت اهمیت رنگهای سبز و قرمز و مشکی نشان میدهد.
قطبهای باتری
قطبها از جنس سرب هستند و از یک سمت بیرون از درپوش باتری میباشند و از سمت دیگر باطن مایع الکترولیت.
دو قطب باتری که خارج از باتری و دو سمت جعبه به رنگهای قرمز رنگ و آبی دیده میشوند در دو مدل مثبت و منفی به کار میروند.
قطب مثبت که از قطر منفی قطورتر می باشد درون جعبه به صفحه مثبت متصل میباشد و قطب منفی حیاتی صفحه منفی. نحوه عملکرد باتری اتومبیل همزمان اصلی استارت زدن خودرو، باتری به مدار برق آن وصل شده و مراحل دشارژ شدن آن شروع میشود.
به همین ترتیب…
به همین ترتیب که الکترولیت به عنوان رابط میان قطبهای مثبت و منفی عملیات تبدیل نیروی شیمیایی به الکتریسیته را انجام میدهد.
انرژی حاصل از همین واکنش الکتروشیمیایی ماده فعال بر روی صفحه ها را تبدیل به سولفات سرب کرده و در خلال این تبدیل ملکولهای اکسیژن و هیدروژن آزاد میشوند. همین ملکولها با واکنش تبدیل به آب شده که نتیجه آن آزاد سازی الکترون به وسیله صفحه ها مثبت است. این الکترونها نیاز متقابل صفحه ها منفی به الکترون را برآورده میکنند. همین تبادل الکترون ولتاژ یا این که پتانسیل الکتریکی را در دو سر باتری ساخت میکند.
ظرفیت ذخیره باتری چیست؟
پیشتر گفته شد که از وظایف حیاتی باتری ذخیرهی انرژی به جهت نیازهای برقی خودرو است. همین ذخیره زمانی که سیستم شارژ خودرو به هر عاملی توانمند به کار نباشد مورد به کار گیری قرار میگیرد.
ظرفیت ذخیره باتری دست کم توان باتری در تامین و انتقال برق به جهت چنین مواقعی است. این حداقل بایستی بتواند در حالت خرابی و نقص سیستم شارژ و در بدترین وضعیتهای مواجه دارای این نواقص نظیر فصل زمستان یا شبها، انرژی حتمی برای موردها تحت را تامین کند.
- انرژی ضروری به جهت عمل جرقهزنی و احتراق
- الکتریسیته لازم برای نور پایین چراغهای جلو
- برف پاک کنها در شکل تجهیز ماشین به سیستم گرمکن شیشه خودرو، تامین نیاز این سیستم در این مواقع حیاتی در صورت خرابی سیستم شارژ را نیز تامین کند.
باتری انرژی واجب به جهت آغاز خودرو را هم بوسیله همین گنجایش فراهم میکند.
یک باتری تندرست میتواند از تمام گنجایش ذخیره خویش استفاده کند.
گنجایش ذخیره مورد نیاز به جهت موارد بالا در هر ماشین گوناگون می باشد و خودروساز غالبا همین رقم را در دیتاها آن درج میکند.
انواع باتری خودرو
باتریهای اتومبیل اشکال متفاوتی دارا هستند ولی دو جور درمیان آنها از باقی معروفتر هستند؛
باتری های اسیدی
باتریهای غیر سیلد یا باتریهای اسیدی این باتریها که LM هم نامیده میشوند به تیتر باتریهای حساستر شناخته میگردند که نیاز به مراقبت بیشتری دارند.
همین باتریها همینطور به جهت حالت آب و هوایی گرم مناسبتر هستند، چرا که میتوان در زمان نیاز به آنها آب بیشتر کرد.
صفحات همین باتریها متشکل از سرب و دو آلیاژ کلسیم آنتیموان هستند. این نوع باتری که مدلهای قدیمیتر به حساب میآیند به ادله هزینه کمتر ساخت و قیمت پایینتر خرید کماکان مضاعف مورد استعمال قرار میگیرند.
باتری های اتمی
باتریهای سیلد یا باتریهای اتمی همین باتریها که به اختصار FM معروف میباشند نیاز به حفظ ندارند و از آلرژی کمتری برخوردارند.
همینطور مقاومت آنان در برابر وضعیت اُوِر شارژ یا شارژ بیش از حد عمده است. باتریهای سیلد سریعتر شارژ می گردند و عمر بیشتری نسبت به غیر سیلدها دارند به طوری که حتی قدمت مجاز نگهداری بیشتری از سوی ساخت کننده به جهت آنها تعیین میشود.
صفحات آنان از جنس سرب و تک آلیاژ کلسیم است.
نقطه ضعف این باتریها دشارژ شدن عمیق است. در همین رخ به طور تام از عمل افتاده و نیاز به ردوبدل دارند.
چرا که در این باتریها از اسید به کار گیری نمی شود و مواد فعال به صورت جامد و خشک عمل میکنند، در عاقبت تحت تاثیر دشارژ عمیق این مواد فعال به سرعت از صفحه ها ریزش کرده و باتری مبتلا زخم جدی میشود.
نقطه اشتراک تمام باتری های خودرو
اما نقطه اشتراک این باتریها اهمیت باتریهای آیتم به کارگیری در ماشینهای بنزینی و دیزلی، عمر مفید آنها می باشد، تقریباً بعد از ۲ سال از کار می افتد.
دیدگاه ها