معرفی محصولات غرفه فردا موتورز ؛ از MG تا جیلی
پنجمین نمایشگاه بینالمللی خودرو تهران، بزرگ ترین رویداد صنعت خودروی ایران در سال ۱۴۰۲، از ۱۰ تا ۱۵ بهمنماه در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران در حال برگزاری است.
نمایشگاه اتو اکسپو تهران با حضور گسترده خودروسازان داخلی و شرکتهای واردکننده خودروهای خارجی، فضایی بسیار بزرگتر از دورههای گذشته را به خود اختصاص داده است. یکی از ویژگیهای منحصربهفرد این دوره از نمایشگاه، حضور چشمگیر خودروهای برقی و زیرساختهای شارژ آنهاست. در دورههای قبلی، امکانات لازم برای خودروهای برقی فراهم نبود، اما این بار، هم برگزارکنندگان و هم خودروسازان برای رفع این نیاز اقدام کردهاند. علاقهمندان میتوانند در ساعات ۱۰ صبح تا ۵ بعدازظهر روزهای ۱۰ تا ۱۵ بهمنماه از این رویداد عظیم صنعت خودروی کشور بازدید کنند.
شرکت فردا موتورز یکی از شرکتهای حاضر در نمایشگاه اتو اکسپو تهران ۱۴۰۲ است که با چند محصول جدید در این نمایشگاه حضور پیدا کرده است. در ادامه مقاله با ما همراه باشید تا با محصولات غرفه فردا موتورز بیش تر آشنا شویم.
گزارش ویدیویی غرفه فردا موتور در اتو اکسپو تهران
ام جی ۵
یکی از خودروهای برجسته شرکت ام جی، مدل MG 5 است. این خودرو، علاوه بر اقتصادی بودن، کیفیت قابل توجهی نیز دارد. در پنجمین دوره نمایشگاه خودرو تهران، پس از شروع فرآیند واردات خودرو توسط شرکت فردا موتورز، MG 5 معرفی شد. در طراحی بدنه MG 5، طراحی سادهای مشاهده میشود و از طراحی مدرن خودروهای امروزی استفاده نشده، با این حال، طراحی این خودرو به صورت کاربردی انجام شده است.
در بخش قوای محرکه، MG 5 از یک موتور ۱.۵ لیتری با سیستم تنفس طبیعی استفاده میکند. این موتور قادر است قدرت ۱۱۸ اسب بخار و گشتاور ۱۵۰ نیوتن متر را تولید کند و این قدرت را از طریق جعبه دنده CVT به چرخهای جلو منتقل کند. MG 5 دارای استاندارد آلایندگی یورو ۵ است و به دلیل استفاده از سیستم تنفس طبیعی در موتور، حساسیت کمتری نسبت به بسیاری از خودروهای چینی با موتور توربو شارژ دارد.
ام جی GT
در نمایشگاه خودروی تهران، اتو اکسپو تهران، MG GT به صورت رسمی معرفی شد و این مراسم با حضور وزیر صنعت نیز انجام شد. MG GT دارای طراحی جذاب، خاص و منحصر به فرد است و به دلیل سبک طراحی، به عنوان یک گزینه مناسب در بازار ایران مطرح خواهد شد.
این خودرو از یک موتور ۱.۵ لیتری توربوشارژ با فناوری پاشش سوخت مستقیم بهره میبرد. این موتور قادر است قدرت ۱۷۳ اسب بخار و گشتاور ۲۵۰ نیوتن متر را تولید کند و این قدرت را از طریق یک گیربکس ۷ سرعته دوکلاچه به چرخهای جلو منتقل کند. سیستم تعلیق مورد استفاده در محور جلو این خودرو از نوع مک فرسون است و در محور عقب از سیستم تعلیق توئیست بیم استفاده شده است که عملکرد قابل قبولی را بر روی این خودرو ارائه میدهد.
جیلی آزکارا
جیلی آزکارا توسط فردا موتورز در تیپ دو دیفرانسیل و هیبرید وارد بازار ایران شده است. این خودرو در دسته کراس اوورها به عنوان یکی از موفقترین مدلهای جیلی شناخته میشود و در برخی از بازارهای خارجی با نامهایی مانند Atlas و Boyue عرضه میشود.
در قسمت قوای محرکه، جیلی آزکارا از یک موتور ۱.۵ لیتری ۳ سیلندر توربوشارژ با فناوری GDI و یک موتور برقی ۴۸ ولتی استفاده میکند. موتور بنزینی به تنهایی قدرت ۱۷۷ اسب بخار و گشتاور ۲۵۵ نیوتن متر تولید میکند و همچنین موتور برقی قادر به تولید ۱۳ اسب بخار و ۴۵ نیوتن متر است. در مجموع، این دو موتور (بنزینی و برقی) قدرت ۱۹۰ اسب بخار و گشتاور ۳۰۰ نیوتن متر را از طریق یک گیربکس ۷ سرعته دوکلاچه به تمام چهار چرخ خودرو منتقل میکنند. استاندارد آلایندگی این خودرو یورو ۶ است و سیستم تعلیق جلو از نوع مک فرسون و سیستم تعلیق عقب از نوع مولتی لینک است. همچنین، جیلی آزکارا با سیستم بازیافت انرژی ترمز نیز مجهز شده است.
جیلی جئومتری C
جیلی جئومتری C، یکی از مدلهای برقی تولیدشده توسط برند جئومتری، در نمایشگاه خودرو تهران سال ۱۴۰۲ توسط فردا موتور به نمایش عمومی گذاشته شد. جئومتری زیرمجموعه برقیساز جیلی است و در حوزه تولید خودروهای الکتریکی فعالیت میکند.
مدل C جئومتری، که در نمایشگاه حضور پیدا کرده، نسخه فول آپشن این خودروست و به ویژگیهای متعددی مجهز شده است. پیشرانه آن از نوع الکتریکی با قدرت ۲۰۴ اسب بخار و گشتاور ۳۱۰ نیوتنمتر است. با استفاده از این پیشرانه، خودرو در زمان کم تر از ۷ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت میرسد. با باتری ۷۰ کیلوواتساعتی که در آن استفاده شده است، برد حرکتی حدود ۵۰۰ کیلومتر را فراهم میکند.
FMC T5
خودروی کراس اوور FMC T5 توسط فردا موتورز به بازار ایران وارد شده است. این خودرو در واقع نسخه ایرانیسازی شده مدل دانگ فنگ T5 است و به عنوان یک کراس اوور لوکس چینی پنج نفره وارد بازار ایران شده است.
کراس اوور FMC T5 با یک موتور ۱.۵ لیتری توربوشارژ دارای قدرت ۱۵۶ اسب بخار و گشتاور ۲۳۰ نیوتن متر مجهز شده است. جعبه دنده اتوماتیک T5 با ۶ سرعت و با تکنولوژی آیسین توسط شرکت DAE ساخته شده است و قدرت پیشرانه را به چرخهای جلو خودرو منتقل میکند.
FMC SX5
کراس اوور FMC T5، محصولی از گروه DFM و تولیدشده توسط کمپانی DFL چین است. این خودرو در دسته خودروهای میانرده این برند قرار میگیرد. خودروی فردا SX5 از یک موتور ۱.۶ لیتری تنفس طبیعی با تکنولوژی میتسوبیشی استفاده میکند. این موتور دارای فناوری Mivec میتسوبیشی است که یک نام انحصاری برای ویژگی زمانبندی متغیر سوپاپهاست. قدرت تولیدی این موتور ۱۲۳ اسب بخار و گشتاور ۱۵۱ نیوتن متر hsj. جعبه دنده این خودرو از نوع CVT نسل سه است که امکان تعویض دستی دندهها و حالتهای برفی و اسپرت را داراست. این جعبه دنده وظیفه انتقال نیروی تولیدی توسط موتور به چرخهای جلو را برعهده دارد.
با توجه به عدم استفاده از فناوری توربوشارژ در موتور ۱.۶ لیتری این خودرو، قدرت آن ممکن است به طور چشم گیری کم تر از خودروهای دیگر با موتورهای توربوشارژ باشدTاما در عوض، مشکلات نگهداری مرتبط با موتورهای توربوشارژ را نخواهد داشت، به دلیل کیفیت بنزینهای تولید داخل کشور. همچنین، جعبه دنده CVT نسل سه این خودرو دارای ویژگیهای منحصر به فردی است که در تعویض دستی دندهها و واکنشی مطلوب در شیبهای سربالایی و سبقتگیریها ارائه میدهد. سیستم ترمز خودرو نیز با توجه به وزن و جثه اتومبیل، حس امنیت لازم را برای سرنشینان ایجاد میکند.
سوبا M4
خودرو سوبا M4 با موتوری ۱.۵ لیتری توربوشارژ مجهز شده است. این موتور دارای فناوری پاشش مستقیم سوخت (GDI) و DVVT میباشد که بهبود کارایی و عملکرد موتور را تسهیل میکند. قدرت نهایت این موتور ۱۹۵ اسب بخار و گشتاور نهایت آن ۲۸۵ نیوتن متر است. مدل M4 از جعبه دنده ۷ سرعته دوکلاچه تَر (WDCT) استفاده میکند که به انتقال قدرت به چرخهای جلو میپردازد. این نوع جعبه دنده دارای عملکرد سریع تر در تعویض دندههاست و بهبود کارایی و رانندگی را فراهم میکند.
از نظر استاندارد آلایندگی، سوبا M4 با استاندارد یورو ۵ سازگار است. همچنین، میزان مصرف سوخت بهینه آن برابر با ۶.۸ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است. درباره سیستم تعلیق، در جلو از سیستم مک فرسون و در عقب از سیستم توییست بیم استفاده شده است. این سیستمها بهبود کنترل و پاسخگویی خودرو در مسیر را تسهیل میکنند.
FMC 511
خودروی سدان FMC 511 دارای موتوری با ظرفیت ۱۴۸۰ سی سی (۱.۵ لیتر) و تنفس طبیعی است. این موتور از نوع ۴ سیلندر و ۱۶ سوپاپ است و از فناوریهای مختلفی مانند بلوکور و زمانبندی متغییر سوپاپها بهره میبرد.
قدرت این موتور ۱۰۷ اسب بخار با گشتاور ۱۴۵ نیوتن متر است. در شرایط بهینه، میزان مصرف سوخت آن برابر با ۶.۲ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است. همچنین در شرایط آزمایشگاهی با حفظ سرعت استاندارد ۸۰ کیلومتر بر ساعت، مصرف سوخت ثبت شده برای FMC 511 برابر با ۴.۹ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است.
دیدگاه ها