نسخه نهایی ام جی سایبرستر ؛ سوپراسپرت 3 ثانیه ای

ام جی سایبرستر
ام جی سایبرستر

سرانجام نسخه نهایی ام جی سایبرستر (MG Cyberster)، یکی از خاص ترین و سریع ترین خودروهای دنیا، معرفی شد و اکنون علاوه بر ویژگی های ظاهری، ویژگی های داخل کابین هم مشخص شده است.

آریزو 8 آریزو 8

نام ام جی (MG) برای بسیاری از ما آشناست، زیرا شاهد حضور محصولات این شرکت چینی انگلیسی الاصل در ایران بوده ایم و دیده ایم که برخلاف چینی بودنش، در سال های گذشته طراحی ظاهری و امکانات رفاهی بسیار مناسبی داشته است.

این بار اما با خودرویی تمام برقی و بدون سقف (Roadster) از این کمپانی مواجه هستیم که یکی از نسخه هایش به طور شگفت انگیزی سریع است و می تواند شتاب صفر تا صد را در ۳ ثانیه بزند. به این ترتیب، می بینیم کمپانی ام جی نیز همگام با خودروسازان مطرح دنیا به طور جدی در حال پیشرفت در زمینه تولید خودروهای برقی است و محصولی ۳ ثانیه ای با نام سایبرستر، که به خودی خود یک خودروی حیرت آور است، معرفی می کند.

طراحی ظاهری ام جی سایبرستر

همان طور که در تصاویر می بینید، با یک خودروی بسیار عجیب و غریب از نظر طراحی مواجه هستیم، زیرا نه طراحی چراغ های جلو و نه طراحی جلوپنجره به دیگر سوپراسپرت ها شبیه است. همچنین نمای عقب هم کمی متفاوت تر از دیگر خودروهای جهان است، زیرا در زیر یک خط پیوسته چراغ دار، دو فِلِش یا پیکان به دو سمت خودرو وجود دارد که در صورت لزوم روشن می شوند و جلوه ای خاص به ام جی سایبرستر می دهند.

طراحی داخلی سایبرستر

کابین ام جی سایبرستر

از مهم ترین ویژگی های طراحی درون کابین این خودرو می توان به صفحه نمایش منحنی آن اشاره کرد که نظیر آن را کم تر در دیگر خودروها می بینیم. این صفحه منحنی، هم وظیفه کلاستر را انجام می دهد و هم مولتی مدیا، به عبارتی دیگر، این دو بخش از کابین خودرو با هم ادغام شده اند.

کابین ام جی سایبرستر

اما جدا از صفحه نمایش منحنی، یک صفحه نمایش دیگر هم در کنسول میانی به چشم می خورد که در کنارش دکمه هایی قرار گرفته اند که کار دسته دنده را انجام می دهند. در زیر این دو بخش هم سه کلید وجود دارند که دو تا از آن ها درهای خودرو را باز و بسته می کنند و دکمه میانی برای باز و بسته کردن سقف است.

در نسخه کانسپت این خودرو، که دو سال پیش معرفی شده بود، غربیلک فرمانی شبیه Yoke (همان که در کابین خلبان می بینیم) برای ام جی سایبرستر در نظر گرفته شد، اما خوشبختانه آن طرح به نسخه نهایی نرسید و فرمان D به همراه دنده پشت فرمان جای آن را گرفت.

کابین ام جی سایبرستر

جدا از دکمه های مربوط به سیستم صوتی و تنظیمات مربوط به خودرو، دو دکمه مشکی و قرمزرنگ نیز به چشم می خورد که دکمه Super برای قرار دادن خودرو در حالت اسپرت و دکمه ای که علامت غربیلک فرمان را دارد میزان سفتی فرمان در حالت های مختلف رانندگی را تنظیم می کند (مانند عملکرد دکمه فرمان سه حالته).

مشخصات فنی سایبرستر

برای سایبرستر سه پیشرانه در نظر گرفته شده است؛ در اولی از یک موتور برقی استفاده شده که ۲۰۱ اسب بخار توان را به چرخ های عقب تحویل می دهد، دومین پیشرانه از دو موتور تشکیل شده است که در مجموع، ۳۳۵ اسب بخار توان تولید می کنند و موجب چرخش هر چهار چرخ خودرو می شوند، سومین و قوی ترین پیشرانه نیز ۵۳۶ اسب بخاری و ۷۲۵ نیوتن متری است و دو موتور در نظر گرفته برایش به گونه ای قرار گرفته اند که مانند پیشرانه دوم، یکی چرخ های جلو و دیگری چرخ های عقب را تغذیه می کند. زمان شتاب گیری قوی ترین نسخه این خودرو فقط ۳.۲ ثانیه است.

منبع: Motor1.com

طراحی ظاهری ام جی سایبرستر چگونه است؟

در بخش جلو طراحی چراغ های جلو و جلوپنجره به دیگر سوپر اسپرت ها شبیه نیست، اما بخش عقب کمی متفاوت تر از دیگر خودروهای جهان می شود، زیرا در زیر یک خط پیوسته چراغ دار، دو فلش یا پیکان به دو سمت خودرو وجود دارد که جلوه ای خاص به ام جی سایبرستر می دهند.

طراحی داخلی ام جی سایبرستر چه ویژگی مهمی دارد؟

از مهم ترین ویژگی های طراحی درون کابین این خودرو می توان به صفحه نمایش منحنی آن اشاره کرد که نظیر آن را کم تر در دیگر خودروها می بینیم. این صفحه منحنی، هم وظیفه کلاستر را انجام می دهد و هم مولتی مدیا، به عبارتی دیگر، این دو بخش از کابین خودرو با هم ادغام شده اند.

ام جی سایبرستر چه مشخصات فنی‌ای دارد؟

در اولین پیشرانه از یک موتور برقی استفاده شده است که ۲۰۱ اسب بخار را به چرخ های عقب تحویل می دهد، دومین پیشرانه از دو موتور تشکیل شده است که در مجموع با ۳۳۵ اسب بخار  موجب چرخش هر چهار چرخ خودرو می شوند، سومین پیشرانه نیز ۵۴۴ اسب بخاری است و دو موتور در نظر گرفته‌شده برایش به گونه ای قرار گرفته اند که یکی چرخ های جلو و دیگری چرخ های عقب را تغذیه می کند.

تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید.